Sizin için kullanmadım "kısıtlama" ifadesini. Zaten önceki mesajınızda kısıtlamaya karşı olduğunuzu belirtmişsiniz. Yani dediğim gibi falsolu bir durum varsa şüphelenmenizi anlarım. Ama varsa...Ben kısıtlama peşinde değilim ki. Asla ağzımdan çıkmaz onu yapma bunu etme demek. Bu arada o benim hayatıma karışıyor bile erkeklerin evine gitme çok içme güvenmiyorum vs diye.
Aynı şeyi yapan onca kız arkadaşı arasından biri gözüme battıysa bir sebebi vardır diye düşünüyorum.
BakınBen kısıtlama peşinde değilim ki. Asla ağzımdan çıkmaz onu yapma bunu etme demek. Bu arada o benim hayatıma karışıyor bile erkeklerin evine gitme çok içme güvenmiyorum vs diye.
Aynı şeyi yapan onca kız arkadaşı arasından biri gözüme battıysa bir sebebi vardır diye düşünüyorum.
Tanıştığımızda erkek arkadaşımın birçok yakın kız arkadaşı vardı. Onlar hakkında kötü düşünmediğim, hiçbir şekilde müdahale etmediğim için daha tanışmadan hakkımda çok olumlu düşünmüşler. Oysa bunda takdir edilecek bir şey yoktu bile. Bu arada aralarından birinin erkek arkadaşı da gruba dahil oldu. Hatta bir işim dolayısıyla o erkek arkadaşın bulunduğu şehre gidince kız arkadaşı orada yokken beni karşıladı, ağırladı sağ olsun. Sonra birlikte bir araştırma çalışması yürüttük. Şimdi hepimiz samimiyiz, ayrıca da görüşüyoruz. Kimse kimseyi kıskanmadı.Benim var. Üstelik de karısı benim ve diğer cinsiyeti dişi olan arkadaşlarımız hakkında aynı şeyi düşünüyor.
Biz bu hanımın eşini üniversite 1. sınıfa başladığı günden beri tanıyoruz. En yakın arkadaşımızın lise arkadaşı. Yeri geldi aynı odada uyuduk.
Yani sevgili olmak için her türlü "imkanımız" mevcuttu, olmadık, zira arkadaştık.
İçip içip sarhoş olduk, bardan atıldık.
Ama hayatımız bir Türk dizisi olmadığı için sadece sarhoş olduk diye aynı yatağa girmedik, arkadaşlıktan başka duygu hissetmedik.
Gel zaman git zaman, bu arkadaşlardan erkek olanının bir kız arkadaşı oldu. Ve sadece biz sevgilisiyle çok yakınız diye bizden nefret etti.
O kadar ki geçen ay evlendiler ve ben arkadaşımın huzuru kaçmasın diye telefon edemedim, tebrik etmek için. Facebooktan karısına ve ona mutluluklar diledim, özel mesajla.
O beni aramadığı sürece, eskiden her gün aradığım arkadaşımı aramıyorum.
Çünkü biliyorum ki kız benden ve diğer arkadaşlarımdan hoşlanmıyor. Arkadaşımızın huzuru kaçacağına, biz kendimizi geri çekiyoruz.
Ve hepimiz o kızdan nefret ediyoruz. Kocasında gözümüz olduğu için değil, bizi arkadaşımızdan ayırdığı için.
Her fırsatta da dalgamızı geçiyoruz, elbette.
Sen neden onlara eşlik etmedin ? Çağırmadı mi yoksa sen mi gitmek istemedin
çok şükür bu tarz bi yorum gördüm rahatladımÇok saçma şahsen bana ters ve sevgiliminde kanki sıfatında hiç bi kız arkadaşı yoktr
Kimse bu kadar geniş degildr bnce
O orda kızlarla içsin oldu sende orda erkeklerle iç mantıklı mı?
Küfür etmim ben gene de o zamanÇağırmadı
Benim var. Üstelik de karısı benim ve diğer cinsiyeti dişi olan arkadaşlarımız hakkında aynı şeyi düşünüyor.
Biz bu hanımın eşini üniversite 1. sınıfa başladığı günden beri tanıyoruz. En yakın arkadaşımızın lise arkadaşı. Yeri geldi aynı odada uyuduk.
Yani sevgili olmak için her türlü "imkanımız" mevcuttu, olmadık, zira arkadaştık.
İçip içip sarhoş olduk, bardan atıldık.
Ama hayatımız bir Türk dizisi olmadığı için sadece sarhoş olduk diye aynı yatağa girmedik, arkadaşlıktan başka duygu hissetmedik.
Gel zaman git zaman, bu arkadaşlardan erkek olanının bir kız arkadaşı oldu. Ve sadece biz sevgilisiyle çok yakınız diye bizden nefret etti.
O kadar ki geçen ay evlendiler ve ben arkadaşımın huzuru kaçmasın diye telefon edemedim, tebrik etmek için. Facebooktan karısına ve ona mutluluklar diledim, özel mesajla.
O beni aramadığı sürece, eskiden her gün aradığım arkadaşımı aramıyorum.
Çünkü biliyorum ki kız benden ve diğer arkadaşlarımdan hoşlanmıyor. Arkadaşımızın huzuru kaçacağına, biz kendimizi geri çekiyoruz.
Ve hepimiz o kızdan nefret ediyoruz. Kocasında gözümüz olduğu için değil, bizi arkadaşımızdan ayırdığı için.
Her fırsatta da dalgamızı geçiyoruz, elbette.
Neden kocasıyla arkadaş olamıyorum, pardon?Benim kocamın kız arkadaşları olacak he ? Sen bekarsın belli ki. Evlendiğinde anlarsın o nefret ettiğin kızı. Kocanın kız arkadaşları olmasına müsade edecekmisin acaba.
Neden kocasıyla arkadaş olamıyorum, pardon?
Siz bana ne demeye getirdiğinizin farkında mısınız? Haddinizi bilin, terbiye sınırlarını zorlamayın.
Ne yapacağım, elin evli barklı adamıyla? Kendinize gelin.
Evet, edeceğim, zira uçkurunu sağlam tutmayı beceren, mercimek tanesinden daha büyük çapa sahip bir beyni olan adamla evlenmeyi planlıyorum.
Bazı erkeklerin beyninin pantolonun içinde olması ve egosu yerlerde sürünen bazı kadınların bu adamlarla evlenecek kadar aciz olması diğer kadınların suçu değildir.
Benim kendime güvenim tam. Hiçbir zaman böyle bir aciziyeti anlayacak kadar düşmeyeceğimden eminim.
Neden kocasıyla arkadaş olamıyorum, pardon?
Siz bana ne demeye getirdiğinizin farkında mısınız? Haddinizi bilin, terbiye sınırlarını zorlamayın.
Ne yapacağım, elin evli barklı adamıyla? Kendinize gelin.
Evet, edeceğim, zira uçkurunu sağlam tutmayı beceren, mercimek tanesinden daha büyük çapa sahip bir beyni olan adamla evlenmeyi planlıyorum.
Bazı erkeklerin beyninin pantolonun içinde olması ve egosu yerlerde sürünen bazı kadınların bu adamlarla evlenecek kadar aciz olması diğer kadınların suçu değildir.
Benim kendime güvenim tam. Hiçbir zaman böyle bir aciziyeti anlayacak kadar düşmeyeceğimden eminim.
Bu konunun temelinde insanların güven alışkanlıklarının yattığını düşünürüm.Ama sizin böyle düşünüyor olmanızın bütün kadınların böyle düşünüyor olduğu anlamına gelmez nasıl bizim sizin hakkınızda peşin hüküm verme hakkımız yoksa sizinde o kadın hakkında yoktur yani nerden biliyorsunuz belki daha önce bu tarz bi olay başına geldi ve daha temkinli davranmak istedi ya da bu tarz arkadaşlıklar dünya görüşüne terstir belkide. Eğer kocası da bu durumu kabul ettiyse ve eşinin yanındaysa size o kadın hakkında yorum yapmak düşmez diye düşünüyorum
Nasıl yani?Ama sizin böyle düşünüyor olmanızın bütün kadınların böyle düşünüyor olduğu anlamına gelmez nasıl bizim sizin hakkınızda peşin hüküm verme hakkımız yoksa sizinde o kadın hakkında yoktur yani nerden biliyorsunuz belki daha önce bu tarz bi olay başına geldi ve daha temkinli davranmak istedi ya da bu tarz arkadaşlıklar dünya görüşüne terstir belkide. Eğer kocası da bu durumu kabul ettiyse ve eşinin yanındaysa size o kadın hakkında yorum yapmak düşmez diye düşünüyorum
Sizin benim evli bir adamla uygunsuz bir ilişki kuracağımı ima etmeniz bile başlı başına terbiyesizce. Benim mezhebim sizin hiç haddiniz değil. İleri gitmeyin.Ben burda (terbiyesiz) bi cümle kurmadim fakat siz bianda çok parladiniz.. Bana haddimi bildirecek en son kişi bile olamayacaginizi size hatırlatayım. Evlilik konusunda bu kadar emin konusarak büyük konusmus olmayın isterseniz büyük konuşanların sonu belli çünkü.. Kocasının kız arkadaşı olmasına izin vermeyen her kadın özgüvensiz değildir o kadınların kocalarıda abaza değildir herkezin düşüncesi farklıdır kimilerininde sizin gibi meshebi fazla genistir bu tür durumları ve benzerlerini hazmetme kapasiten hayli yüksekse bizde öyle olmak zorunda değiliz ve bu bizi ozguvensiz kılmaz.. evet bencede beyni mercimek tanesinden büyük bi adamla evlenin zira sizi kolaylıkla ayakta uyutabilir ve sizde hala ben kendime güveniyorum demeye devam edersiniz.. hem o kadından nefret etmek sizin ne haddinize onun kocası ister görüşturur ister gorusturmez bı söz vardır karı koca arasına yanlızca şeytan girer diye.. çokta doğru bi sözdür.. O yüzden arkadasinizi aramamakta iyi ediyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?