Sevgilimin kız "kanki"leriyle içmesi?

Sizin için kullanmadım "kısıtlama" ifadesini. Zaten önceki mesajınızda kısıtlamaya karşı olduğunuzu belirtmişsiniz. Yani dediğim gibi falsolu bir durum varsa şüphelenmenizi anlarım. Ama varsa...
Buradaki hanımefendilerin diğer konulardaki yorumlarına istinaden konuştum. Bence karşı cinsten arkadaşlık hakkında peşin hükümlü davranmak yanlış.

Bakın
Hakkında hiçbir şey bilmediğim bir kadını, kendi tecrübemi baz alarak savunacak değilim. Tanımıyorum. Kıskanç ve haset bir kadın da olabilir, dünyadan haberi olmayan bir kadın da.
Sadece diyorum ki "hoşlanmamak" ve "tepki koymak" için henüz yolun çok başındasınız.
Kızla bir tanışın, bir tanıyın. Tarafsız olmaya gayret ederek, doğal arkadaşlık ortamını bir gözleyin. Bazı kadın ve erkeklerin arasında özel bir arkadaşlık bağı olur. Aradan cinsiyet kalkar, kalben iki kardeşin anlaştığı gibi samimiyetle anlaşırlar.
Bazen de taraflardan biri kanka ayağına yatar.
İkisini de gördüm ve tecrübe ettim.
Eğer ilki söz konusuysa ilişkiniz çok yeni kaybeden muhtemelen siz olursunuz.
Eğer ikincisi söz konusuysa iş sevgilinizde bitiyor, kızda değil.
Bu arada sevgilinizin hayatınıza, arkadaşlarınıza karışmasına izin vermeyin, cicim ayları geçip de kavgalar başlayınca pişman olursunuz.

Sen neden onlara eşlik etmedin ? Çağırmadı mi yoksa sen mi gitmek istemedin

Tanıştığımızda erkek arkadaşımın birçok yakın kız arkadaşı vardı. Onlar hakkında kötü düşünmediğim, hiçbir şekilde müdahale etmediğim için daha tanışmadan hakkımda çok olumlu düşünmüşler. Oysa bunda takdir edilecek bir şey yoktu bile. Bu arada aralarından birinin erkek arkadaşı da gruba dahil oldu. Hatta bir işim dolayısıyla o erkek arkadaşın bulunduğu şehre gidince kız arkadaşı orada yokken beni karşıladı, ağırladı sağ olsun. Sonra birlikte bir araştırma çalışması yürüttük. Şimdi hepimiz samimiyiz, ayrıca da görüşüyoruz. Kimse kimseyi kıskanmadı.
Aynı şekilde benim ortaokul arkadaşımla da erkek arkadaşım samimi oldular, benden habersiz görüşüyorlar.
Eh fena mı oldu? Bir sürü arkadaşım dostum oldu.
Şimdi bu konuları okudukça ortaokul arkadaşım aklıma geliyor. Bir gün evlense ve bu yüzden bana mesafe koysa kendimi namussuzlukla suçlanmış hissederdim.

Sizin rahatsız olduğunuzu bildiği halde neden tanıştırmadı. Bana çok saçma geldi samimi kız arkadaşının olması bide gidip birlikte içmeleri. Millet erkek arkadaşının erkeklerle içmesine dayanamazken seninki kız arkadaşlarıyla içiyor. Asla kabulleneceğim bir şey değil.

Bu tepkiyi koymak için bence biraz erken. Daha çok yeni ilişkiniz ve sizden önce de onlarla arkadaştı. Kızı hiç tanımıyorsunuz,önce tanıyın ölçün biçin gerekirse ozaman bir tepki koyarsınız. Ayrıca içmek deyince insanlar oturup sohbet muhabbet eşliğinde bir şeyler içebilirler, herkes içipte birilerine çullanayım kafasında değildir sanırım.

sizi en azından davet edebilirdi nezaketen .. ayrıca arkadaşlarıyla tanıştırmamaya devam ederse uğraşmayın değmez...

Valla banada ters.Kız arkadaşı olması değil, 11lere kadar içmeler filan.Yapıcaksa böyle bi plan benide gayet dahil edebilirdi diye düşünürdüm. 1-2 saat cafede takılmak sohbet muhabbet goygoy döndürmek gibi bişey değilki bu. Kız arkadaşıda olur insanın erkek arkadaşıda, ama karşımdaki benim 2 erkekle arkadaşlarım diye 11e kadar içmeme kızmicaksa o zaman kendisided gitsin bizde genişlikten ölelim bence. Benim bakış açım böyle. Bi erkeğinde bii kızında sınıf arkadaşları olur kız erkek,mahalle arkadaşı olur,lise arkadaşı olur.Yok derse de yalancı olur bence. Ama sınırların belli olması çok önemli.Benim hayatımdaki insan beni çağırmadan 2kız arkadaşlarıyla 11lere 12lere kadar içmeli s*çmalı takılamaz. İzin vermiyööörüm.Anca kızlar benimde yakın arkadaşlarımsa olabilir.Yoksa öperler öyle sevgiliyi.

Benim kocamın kız arkadaşları olacak he ? Sen bekarsın belli ki. Evlendiğinde anlarsın o nefret ettiğin kızı. Kocanın kız arkadaşları olmasına müsade edecekmisin acaba.

Benim kocamın kız arkadaşları olacak he ? Sen bekarsın belli ki. Evlendiğinde anlarsın o nefret ettiğin kızı. Kocanın kız arkadaşları olmasına müsade edecekmisin acaba.
Neden kocasıyla arkadaş olamıyorum, pardon?
Siz bana ne demeye getirdiğinizin farkında mısınız? Haddinizi bilin, terbiye sınırlarını zorlamayın.
Ne yapacağım, elin evli barklı adamıyla? Kendinize gelin.
Evet, edeceğim, zira uçkurunu sağlam tutmayı beceren, mercimek tanesinden daha büyük çapa sahip bir beyni olan adamla evlenmeyi planlıyorum.
Bazı erkeklerin beyninin pantolonun içinde olması ve egosu yerlerde sürünen bazı kadınların bu adamlarla evlenecek kadar aciz olması diğer kadınların suçu değildir.
Benim kendime güvenim tam. Hiçbir zaman böyle bir aciziyeti anlayacak kadar düşmeyeceğimden eminim.

Ama sizin böyle düşünüyor olmanızın bütün kadınların böyle düşünüyor olduğu anlamına gelmez nasıl bizim sizin hakkınızda peşin hüküm verme hakkımız yoksa sizinde o kadın hakkında yoktur yani nerden biliyorsunuz belki daha önce bu tarz bi olay başına geldi ve daha temkinli davranmak istedi ya da bu tarz arkadaşlıklar dünya görüşüne terstir belkide. Eğer kocası da bu durumu kabul ettiyse ve eşinin yanındaysa size o kadın hakkında yorum yapmak düşmez diye düşünüyorum

Ben burda (terbiyesiz) bi cümle kurmadim fakat siz bianda çok parladiniz.. Bana haddimi bildirecek en son kişi bile olamayacaginizi size hatırlatayım. Evlilik konusunda bu kadar emin konusarak büyük konusmus olmayın isterseniz büyük konuşanların sonu belli çünkü.. Kocasının kız arkadaşı olmasına izin vermeyen her kadın özgüvensiz değildir o kadınların kocalarıda abaza değildir herkezin düşüncesi farklıdır kimilerininde sizin gibi meshebi fazla genistir bu tür durumları ve benzerlerini hazmetme kapasiten hayli yüksekse bizde öyle olmak zorunda değiliz ve bu bizi ozguvensiz kılmaz.. evet bencede beyni mercimek tanesinden büyük bi adamla evlenin zira sizi kolaylıkla ayakta uyutabilir ve sizde hala ben kendime güveniyorum demeye devam edersiniz.. hem o kadından nefret etmek sizin ne haddinize onun kocası ister görüşturur ister gorusturmez bı söz vardır karı koca arasına yanlızca şeytan girer diye.. çokta doğru bi sözdür.. O yüzden arkadasinizi aramamakta iyi ediyorsunuz..

Bu konunun temelinde insanların güven alışkanlıklarının yattığını düşünürüm.
İnsanları güven konusunda ikiye ayırıyorum:
1. Tanımadığı kimselere güvenilmezliklerini kanıtlayana dek güvenen insanlar
2. Tanımadığı kimselere, güvenilirliklerini kanıtlayana dek güvenmeyen insanlar
Ben birinci gruptanım. İkinci grubu da anlamaya çalışıyorum.

Nasıl yani?
Bana ne onun dünya görüşünden? Bana ne onun yaşadığından?
Onun ne hakkı var, arkadaşımla benim arama girmeye? Ben onların ilişkisine hiç müdahil olmadım ki. Saçma bir şekilde kendimi o kadınla kıyaslamadım ki. O sevgilisi, ben arkadaşıyım. Tabii ki onun yeri hayatında daha farklı ve özel olacak.
Bunu kıskanmak, çekememek, geldi arkadaşımızı aldı gibi saçma ve hastalıklı bir haset yok ki ortada.
Kadın sadece dişi olduğumuz için bizden nefret etti.
Arkadaşımın hiçbir şeyden haberi yok, hiçbirimiz söylemedik, çünkü arkadaşımız kendini bir tercih yapmak zorunda hissetsin istemedik.
Eğer bizler o kadının düşündüğü gibi insanlar olsaydık, ilişkilerinin daha ilk ayında onları ayırmayı da bilirdik ama biz o kadının aksine arkadaşımızın hayatına saygı duyduk, onu zor durumda bırakmak yerine kendimizi geri çektik.
Şimdi de ayrı şehirlerdeyiz zaten, bu sayede de o kadının mumu henüz yanıyor.
Biz onun bize yaptığı gibi onu arkadaşımıza kötülemedik.
Kadın hakkında yorum yapmak elbette bana düşer. Sadece kocasının değil, benim de hayatıma müdahale etti çünkü.

Bence normal bir durum.Arkadaşım dediyse arkadaşıdır yani.Eğer ki aralarında bir şey olsaydı seni neden hayatına soksun? Kız senden önce de varmış.Eğer yeni tanıştığı biri olsaydı,sen hayatında varken o kızla bir anda arkadaşlık kurup,seni tanıştırmamış olsaydı haklısın derdim.Ama daha 2 ay olmuş,siz hangi ara birbirinizi tanıdınız da arkadaşını tanıman eksik kaldı? Dur bakalım daha,zamanla oturur herşey yerine.Kafana takma bence,bir şey olacağını sanmıyorum ben.

Sizin benim evli bir adamla uygunsuz bir ilişki kuracağımı ima etmeniz bile başlı başına terbiyesizce. Benim mezhebim sizin hiç haddiniz değil. İleri gitmeyin.
Kocasının, yıllar boyunca arkadaşlık yaptığı, kocasına karşı uygunsuz hiçbir davranışı olmayan kadını, kocasının etrafında istemeyen kadın, ego yoksunu ve eziktir.
Şu konuya yaptığınız, doğrudan şahsımı hedef alan yorumlarınız bile sizin egonuz hakkında ipucu vermeye yetiyor da artıyor bile. Üstelik de ben doğrudan konuyla alakalı bir yorum yapmışken.
Konu sahibinin konusunu bıraktınız. Beni yorumluyorsunuz ki size bu hakkı vermemiştim. Ama kendiniz gibi düşünmeyen her kadını potansiyel tehdit gördüğünüz için sizi de anlıyorum elbette. Bu şekilde yaşamak zor olmalı.
Her neyse.
Şahsım hakkında hakaretlerinizi kendinize saklayın. Üçüncü kez yapacağım yorum, bu kadar yumuşak ve şahsilikten uzak olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…