Sevgilimin Kız kardeşi

Evet işte sonunda birisi farketti rahatladım yani 😀 ciddi anlamda zorluklar yaşıyor. Umarım bir hal çaresi bulunur. Psikolog olayını söyledim ama ne yaparlar bilemem artık..

Endokrine gidip kontrol altına alınması lazım 8 yaşında ergenliğe girip kıllanma yaşayan göğüsleri gelişen bedenine düşman çocukluklarını yaşayamayan çok çocuk var. Hem endokrin hem psikolojik destek lazım aileye. Siz yönlendirin olmazsa devlet hastanesinden randevu alıp götürün yazık çocuk kaybolmasın.

Merhaba kızlar. Benim de içinde bulunmuş olduğum bir durum var. Sevgilim ve ben 21 yaşındayız ve küçük bir kız kardeşi var 11 yaşında. Yalnız erken ergenlik yaşıyor. Baya sorunlar yaşatıyor ailesine ve abisine davranış olsun,yalan söylemeleri olsun. Daha öncede bir iki konuşma yakalamıştık ama hatasını anlamamış belliki. Geçen sevgilime kız kardeşi fake hesaptan bir konuşma geçtigi mesajları yolluyor. "Beni tehdit ediyorlar. Yapmadığım şeyleri yapmış gibi gösteriyorlar " şeklinde. Bizde gidip tehdit eden o fake hesaba mesaj attık ve ne biliyorsa söylemesini istedik. Sevgilimin eline geçen ss ler mide bulandırıcıydı. Gidip erkeklerle goruntulu konusup sevgilimin bilgisayarından müstehcen videolar izlemisler(onun bilgisayarı olduğunu doğruladık),iki erkekle cinsel içerikli muhabbetler yapmış ve en söylemek istemediğim de gidip kanlı pedlerini millete göstermiş(odadan da onun olduğunu anladık). Bunların hepsinin fotografini kendi çekmiş ve biz de bunları bildigimizi ona söylemedik. Sevgilim il dışında universite okuyor ve bugün eve dönecek. Şimdi benim kardeşim yok. O yüzden ona akıl da veremedim. Sizce ne yapmalı ailesine nasıl anlatmalı? Şimdiden teşekkürler. Goruslerinizi tek tek değerlendiricem
Ben 13 yaşımda msnden bi kızla konuşurken bile terliyodum,yeni nesil gümbür gümbür. Evde aşırı disiplinlilerse ve kızda özgüven düşüklüğü varsa kadınlığını bu kadar bağıra bağıra göstermek istemiştir. Sizin burada yapacağınız sakın işe dahil olmayın ama sevgilinizle başbaşa olduğunuzda uyarabilirsiniz. Ailesiyle bu durumu konuşsun,ailesi despotsa kendisi mesajları göstersin ve konuşsun. Telefon ve internetine de sınır getirmeliler bence.

yani okadar saf ve çocuktuk...biz ne bilim yakan top,ıstop,9 aylık,saklambaç,ip atlardık,misket oynardık,ağaçlardan
Ben 13 yaşımda msnden bi kızla konuşurken bile terliyodum,yeni nesil gümbür gümbür. Evde aşırı disiplinlilerse ve kızda özgüven düşüklüğü varsa kadınlığını bu kadar bağıra bağıra göstermek istemiştir. Sizin burada yapacağınız sakın işe dahil olmayın ama sevgilinizle başbaşa olduğunuzda uyarabilirsiniz. Ailesiyle bu durumu konuşsun,ailesi despotsa kendisi mesajları göstersin ve konuşsun. Telefon ve internetine de sınır getirmeliler bence.
telefon ve nette kısıtlama bi işe yaramaz onu kessen başka birşey yapar. Aileye de söylemesin eğer aile anlamayıp çocuğa zarar verecekse. Kaçar fln evden Allah korusun

telefon ve nette kısıtlama bi işe yaramaz onu kessen başka birşey yapar. Aileye de söylemesin eğer aile anlamayıp çocuğa zarar verecekse. Kaçar fln evden Allah korusun
Bi rehberliğe falan gidilmeli o vakit. Ne bileyim çocuk paylaşır onları sonra birisi kullanır,tehdit eder.

Dün sevgilim annesiyle konusmus detayına kadar anlatmış. Annesi sinirlenmeden telefon pc v.s elinden almış ve hatasını bildiğinden sesini hic cikarmamis. Bugun de konusacakmıs ozel olarak sanirim. Ailesi despot değil ama yeteri kadar ilgi görmüyor olabilir. Arkadas cevresi özendikleri hep kötü seyler. Ben bunun psikologla cozulebilcegini dusunuyorum erken ergenlik yasadigi icin davranislari normal olmadigi yönünde cunku. Ayrıca burada kınayan insanlar oldu baya ama onlarında ne kadar dikkatli olursa olsunlar (ya da oldugunu sansalarda) böyle seyler olabilir. Iki gundur kendi kardesimmis gibi uzuntumden kahroldum.

Son düzenleme:
Back
X