• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin kız kardeşinin evinde kalmam doğru olur mu?

abla zaten uzak mesafe ilişkisindeyim,öyle yüz yüze de ben gitmem.yarın gelecekmiş, öyle söyleyeceğim.verdiği hediyeleri de toplamaya başladım,onları da geri vericem.o şekilde yani.
Hadi her şeyi geçelim, annemi ara diye darlaması bile işaret. Siz zorluyor musunuz kendi annenizi aratmak için? Böyleleri için değmez. Hayattaki tek amaçları ailelerine özellikle de annelerine yaranmaktır. Kendileri yetmiyor sizleri de sürüklüyorlar. İşi mesleği geliri farketmez, bunlar birey olamamış boş adamlar. Sevgililik flört tamam da ciddi ilişki, gelecek, evlilik falan arkanıza bakmadan kaçın. Giden 3 yılınıza üzülmeyin, tecrübe satın aldınız onunla.

Hadi her şeyi geçelim, annemi ara diye darlaması bile işaret. Siz zorluyor musunuz kendi annenizi aratmak için? Böyleleri için değmez. Hayattaki tek amaçları ailelerine özellikle de annelerine yaranmaktır. Kendileri yetmiyor sizleri de sürüklüyorlar. İşi mesleği geliri farketmez, bunlar birey olamamış boş adamlar. Sevgililik flört tamam da ciddi ilişki, gelecek, evlilik falan arkanıza bakmadan kaçın. Giden 3 yılınıza üzülmeyin, tecrübe satın aldınız onunla.
abla bir de şeyi söyleyeyim ''annemizi'' dedirtmeye de çalışmıştı.benim annemden bahsederken annemizi de demiş,o yüzden diyebilirmişiz falan filan.güya ailesini kendi yönetir ama değil,etrafın düşüncelerini vs acayip önemseyen biriymiş cidden.o da doğru,tecrübe ettim,yola devam.

Ilk seferde komsular yanlis anlamis soylediler demis, komsular boyle seyleri takip edip soylemezler ki kiz kardesi de varmis. Yani kiz kardesi soylemis, acik acik bir daha gelmenizi istememis,size boyle soylemisler. Ben olsam aileye karsi ekstra mesafeli olurdum

Ilk seferde komsular yanlis anlamis soylediler demis, komsular boyle seyleri takip edip soylemezler ki kiz kardesi de varmis. Yani kiz kardesi soylemis, acik acik bir daha gelmenizi istememis,size boyle soylemisler. Ben olsam aileye karsi ekstra mesafeli olurdum
aile apartmanı vs imiş o yüzden önemsiyorlarmış. kız kardeşinin işi de olabilir artık umrumda değil

aile apartmanı vs imiş o yüzden önemsiyorlarmış. kız kardeşinin işi de olabilir artık umrumda değil
Yalan söylüyor komşulara ne ya
Senin kimin neyi olduğunu nereden bilmişler belki de kız kardeşinin arkadaşısın

Eve gelme laf söz oluyor der demez sen ne ima ediyorsun diye yükselip sırf bu cümle için terk ederdim o sevgiliyi
Sonra annesinin başına ekşisin niye öyle dedin sevgilime diye

Kız kardeşi olmasa tamam eve hiçbir kız gelmiyordur belki denilebilir de kız kardeşin arkadaşı,kuzenleri, … olabilir yani. Ki bu zamanda bir erkeğin çok yakın kız arkadaşı da olabilir ve eve gelebilir. Hadi dosdoğru kız arkadaş gelsin; gerine gerine söylenilir müstakbel gelinimiz ne var diye. Düğünlerde de böyledir; birinci-ikinci derece akrabalara hemen davet edilir. Her kız arkadaşını bu şekilde eve-sülaleye getiriyor ki artık ailesine çok alalade-sıradan geliyor gibi; düğünlerde de böyledir büyük ihtimal. Bıkmışlar oğullarından da artık kıza “offf yeter” demek ister gibi davranışlar bunlar çünkü. Daha başından ne münasebet demeniz gereken durumlara hep olur olur demişsiniz bence; artık offf demişler de doğrudan siz ancak anlamışsınız.

Yalan söylüyor komşulara ne ya
Senin kimin neyi olduğunu nereden bilmişler belki de kız kardeşinin arkadaşısın

Eve gelme laf söz oluyor der demez sen ne ima ediyorsun diye yükselip sırf bu cümle için terk ederdim o sevgiliyi
Sonra annesinin başına ekşisin niye öyle dedin sevgilime diye
o zamanlarda terk etmeliydim işte benim saflık.ama bu denildikten sonra o şehre adımımı dahi atmadım da..of cidden kendimi dövmek istiyorum

Back
X