- Konu Sahibi simgeeeeee
-
merhaba hanımlar sevgilimle 3 yıldır birlikteyiz. ilk başlarda bana hiç kıyamayan,üstüme titreyen biriydi. ama şu ilişki 1 buçuk yılı geçtikten sonra geri kalan 1 yıl hep benim iteklememle oldu neden diyeceksiniz kendini bişey zannetmeye başladı ilgilenmiyordu, bir süpriz yaptığını bile hatırlamam sürekli bağırırdı ona ne yapsam suç haline geldii arkadaşlarımla bir cafede oturup sohbet etmeme bile karışır oldu, evden dışarı çıkmamı istemiyordu.dün arkadaşlarımda yolda karşılaştım bi cafeye gidip sohbet ettik sevgilime haber verdim bende nerde olduğumu,bana ağza alınmıycak küfürler etti o sözleri bide utanmadan mesaj olarak attı bana. altan almaya çalıştım sadece bir kere, daha çok haddini aşınca bende konuştum biraz sonra mesaj atmamaya aramalarına cevap vermemeye karar verdim. bana köle muhammelesi yapıyor hiç insan sevdiğine ağza alınmıycak küfürler eder mi kendisi iyi aile çocuğu okumuş dışardan o kadar iyi ve efendi duruyor ki ama söylediklerine artık katlanamıyorum ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen
değişeceğini sanma bu davranışlar artarak devam edecek.lütfen 3 yılın alışkanlığıyla ona katlanma ve bitir bu ilişkiyi
merhaba hanımlar sevgilimle 3 yıldır birlikteyiz. ilk başlarda bana hiç kıyamayan,üstüme titreyen biriydi. ama şu ilişki 1 buçuk yılı geçtikten sonra geri kalan 1 yıl hep benim iteklememle oldu neden diyeceksiniz kendini bişey zannetmeye başladı ilgilenmiyordu, bir süpriz yaptığını bile hatırlamam sürekli bağırırdı ona ne yapsam suç haline geldii arkadaşlarımla bir cafede oturup sohbet etmeme bile karışır oldu, evden dışarı çıkmamı istemiyordu.dün arkadaşlarımda yolda karşılaştım bi cafeye gidip sohbet ettik sevgilime haber verdim bende nerde olduğumu,bana ağza alınmıycak küfürler etti o sözleri bide utanmadan mesaj olarak attı bana. altan almaya çalıştım sadece bir kere, daha çok haddini aşınca bende konuştum biraz sonra mesaj atmamaya aramalarına cevap vermemeye karar verdim. bana köle muhammelesi yapıyor hiç insan sevdiğine ağza alınmıycak küfürler eder mi kendisi iyi aile çocuğu okumuş dışardan o kadar iyi ve efendi duruyor ki ama söylediklerine artık katlanamıyorum ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen
Aslında kendinde yazmışsın ''geri kalan 1 yıl hep benim iteklememle gitti'' diye...
Böyle bi insanla evlenince nasıl başa cıkacaksın?
kesınlıkle degısır dıye bı hada yapmazsınız umarım.bunlar azalmaz gıderek artar ınan.kendınıze deger verın.fazla deger verıp sımartmıssınız .kendını bısey sanmıs.saygı bıtınce sevgı pek ıse yaramaz.evlenmeden yuzunu gormussunuz ıste ne guzel.sonuc ortada karar verın
İyi giden bir ilişki neden bu hale geldi? Seven, ilgi duyan biri neden bıkkın, küfürbaz, umursamaz oldu? Yiten saygıyı, sevgiyi geri getirmenin yolu var mı? Bu sorulara ancak bu ilişkinin tarafları cevap verebilir. Belki hala çok geç değildir. Siz konuşmayı deneyin yine de. Baktınız ki sevgiliniz bu ilişki için ümidini kaybetmiş, o zaman siz de, içiniz rahat olarak, bu ilişkiyi tarihe gömersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?