sevgilimin kumar sorunu

Konu sahibi arkadaşım, bu linki iyi incele, neyle karşı karşıya olduğunu iyi bil. İnan bana bu işin şakası yok, öyle internet kapatmayla, ikna edici konuşmalarla olacak şey değil bu. Lütfen hafife alma ve kendini ona göre hazırla savaşa.
http://www.kumarbagimliligi.com/

kumar bağımlılığı hafife alınacak bi durum değil.
bu sonunla birlikte evliliğe adım atmayın derim.
ciddibir tedavi süreci alması lazım ama buna hazır mı.
senin gayretin değil onun gayreti gerekli

sevgilim kumar oynuyor internet üzerinden poker oynuyor.ve gerçekten büyük paralar kaybediyor.ben ne yapacağımı ona nasıl yaklaşacağımı şaşırdım.lütfen bana bir yol gösterin

Ayrılın. Kumar öyle bir illetki kurulan aileleri bile yok ederken siz arkanızı dönün ve kaçın.

Bu gercekten psikolojik bir hastaliktir.
size zarar verdigini bilse bile vazgecemez
Sonucları ne olursa olsun, iniste ya da çıkısta olsalar da, parasız yada parali dönemlerinde olsalar da, depresif ya da mutlu olsalar da kumar oynamaya devam ederler..
Sizi ilerde cok zorlar.. seviyorum degisir der evlenirsiniz
Bebegin sorumluluguyla degisicegini dusunursunuz tekrarlar ..
Bu kez bagimliligi siddete dönusur
Cocuklu ve kumarbaz bir adamin siddet gören esi olursunuz..

O sizi seviyorsa ciddi olarak destek almali yoksa ben devam etmezdim oyle bir insanla.. öncelille kendinizi cok sevin ve ciddi bir karar verin

sevgilim kumar oynuyor internet üzerinden poker oynuyor.ve gerçekten büyük paralar kaybediyor.ben ne yapacağımı ona nasıl yaklaşacağımı şaşırdım.lütfen bana bir yol gösterin
Ayril.
Bugune kdr kumara baslayipda birakani gormedm. Amcam kuran a el basti . snra 200 milyr kaybetti.
Net ayril. Hayatini mahfetme...

Konu sahibinin 2 yaşında bebeği bile varmış şu an. Ayni kişiyle evlendiyse sorunlarını aşmışlardır umarım.

Bağımlılık merkezleri var. Masada tek seferde bıraktığından daha azını bırakıyor ama yaparsın yapamazsın hadi yapta görelim yaparsan helalinden bin lira de koşa koşa gider:)
Tedavi ettirmeyi dene yoksa yapacak birşey yok kumar=eroin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…