çok aşığım ayrılamam. beni çok sevdiğini bilmesem ayrılırdım belki bilmiyorum. mücadele edicem kızlar. ben bu kumarla savaşıcam. umarım ben yenerim
çok aşığım ayrılamam. beni çok sevdiğini bilmesem ayrılırdım belki bilmiyorum. mücadele edicem kızlar. ben bu kumarla savaşıcam. umarım ben yenerim
çok enteresanmış yaaCanım bu bildiğin bir hastalık, benim çok yakın bir kız arkadaşımın başında vardı bu illet, elleri titrerdi, soğuk soğuk terler dökerdi oynayamayınca, işten izin alıp eve giderdi oynamaya dayanamazdı da. Evlendi, bebeği oldu onun süt parasına kadar kullandı. Kartları mı batırmadı, tefecilere mi borçlanmadı kadın başına, eşya altın mı satmadı para bulmak için, en sonunda intiharlara kalkıştı, hastanelik oldu, tedaviler vs. vs.
O dönem ben çok araştırmıştım konuyu ve öğrendim ki bu çok ciddi bi bağımlılık, tıp bunu uyuşturucu bağımlılığıyla eş tutuyor. Onun size defalarca söz vermesinin hiç bir anlamı yok, yine oynayacaktır. Size söz verirken yalan söylemiyordur da, samimidir ama bu sözünü asla tutamaz.
Uzun sözün kısası, gözünüzü korkutmak istemiyorum ama bunları bilmeniz şart. Siz ne kadar konuşsanız da tek başınıza halledemezsiniz, profesyonel bi tedavi şart, başka şansınız yok. Bu halde bile yolunuz uzun, zor bir tedavi. Allah sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?