sevgilimin kurs meselesi

şimdi dedi ki bana o parayı biriktiricem. benim bi miktar birikmişim var 4mlyar kadar. universtede bırıktırdım. ona ekleriz bankaya ortak hesap acıp koyarız dedi.

he gelip gittikçe hesabı size ödetecek yani yine..
sevgiliyle ortak hesap açmak deli cesareti olsa gerek..

he gelip gittikçe hesabı size ödetecek yani yine..
sevgiliyle ortak hesap açmak deli cesareti olsa gerek..
bende sıcak bakmadım ama şimdilik tamam dedim bakalım biriktirebilicek mi ? ben o her hafta gelsin istemiyorum ki. her hafta kursa geliyorum diye gelicek. parayı harcıcak. kredi kartıda var ona cekiyor. onu yatırıcak sonra. para kalmıcak. sinir ediyor ınsanı ya

Annenin sözünü dinle bence. Yoksa ilerde cok başın agrir.. Hem yalan, hem hirsizlik hem ise yaramazlik hem tembellik. Ayy Allah uzak etsin...

bende oyle dedım az degıl para dedim. alma dedim. onların durumu zaten iyi diyor. ablası öğretmen eşi muhendis. yeni ev aldılar kiraya verdiler. kredi oduyorlar. kendi oturdukları ev de kira. sanarsın cok zenginler yani

Bugün kendi kanından ablasının parasını sahtekarlıkla yemeyi düşünebiliryorsa sana ne yapmaz ? Hala soruyorsun napayım diye karşında hem üç kağıtçı dolandırıcı hem tembel biri var ne yapacksın ? Köy mü olur ondan kasaba mı?

sana yalan söylüyor galiba? bir arkadaş yazmış da hakikaten bence de yalan söylüyor olmasın?emin misin hocayla aralarında öyle bi olay geçtiğine?

Bugün öz ablasına acımadan dolandıran adam yarın sana neler yapmaz. Biraz vicdanın varsa bu vicdansız dolandırıcıyla yola devam etmezsin. Ha bir de ablasından dolandırdığı parayı seninle yiyeceğini söylemiş. Eğer o paradan yersen zaten ondan aşağı kalır yanın kalmıyor. O halde birbirinizi bulmuşsunuz demektir.

Hayır Kınaye yok ki. Nasıl emin olabilirim diye sordum. Bi fikriniz var mı diye
afedersin
bilmiyorum belki maili paylaşmıştır sizinle filan dedim ama böyle diyorsanız paylaşmamış , sorsanız da tartışma çıkar şimdi sen bana ne demek istiyorsun güvenmiyor musun bana der.. bilemedim..

afedersin
bilmiyorum belki maili paylaşmıştır sizinle filan dedim ama böyle diyorsanız paylaşmamış , sorsanız da tartışma çıkar şimdi sen bana ne demek istiyorsun güvenmiyor musun bana der.. bilemedim..
Kursa mail atsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…