sevgilimin kurs meselesi

cangozum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
369
79
98
arkadaşlar sevgilim bi kursa başladı. şu an işsiz ve iş bulması için katkıda bulunucak bir kurstu. fakat kursu veren öğretmen iyi çıkmadı. mesela haftada 2 gun dersın 1 gununu uzaktan egitim yapıyor sınıfta kımse de karsı cıkmıyor. verimli olmucagnı dusunduk ve verımlı de olmadı. sevgilim de ben boyle ıstemıyorum dedı. adam da tamam sen gel ben de gelirim sınıfta ben uzaktan egıtım hyaparken sınıfta dinlersin demis. sınıfta da sevgilimden baska gelicek kimse yokmus. bı kere gıttı ondan sonraki hafta da uzaktan egitim dinledi. bu olaydan sonra da size ödev vericem sınıfta yapıcaksınız demiş hayır neden sınıfta yapılıyor ki sankı kucuk cocuk var evde yapılsın sınıftada ders anlat yanı yapılamayanlar sorulsun demi ben boyle dedim sevgilim de gitti adama soyledı. sonra sevgilime mail atmıs. artık senle devam etmek ıstemıyoruz. muhasebeyle konus alacagın verecegın ayarla demiş. ben,m yuzumden olmus gıbı oldu kendimi suclu hıssedıyorum ve kursun parasını da ablası verıyor. anne babasının durumu yok. kurstan ayrıldıgnı aılesıne soyleyemıyor. aılesı bıraz katı. ve ablasından parasını almaya devam edıcekmıs. kurs ıcın baska sehırden gelıyordu benım oldugum sehıre 1 saat mesafe var. sımdı paarayı almaya devam edıcekmıs her hafta kurs a gelır gıbı gelıp benı gormeye gelıcekmıs. kendımı suclu hıssedıyorum . dedım parayı alma yazık ablana etik degil dıye. ama annemler vermıyor gelemem yanına dedı. sızce yaptıgı nasıl ?

Koskoca adamın velisi gibi niye davranıyorsun ki sen?

Açıkçası ben parayı almaya devam edecekse o işte bir iş ararım.
Yaşı kaç? Alenen ablasını dolandırıyor çünkü. Ödenmiş olsa ve geri alamasa yalan söylemesini anlarım ama bı durumda sevgilisiyle gezmek için serserilik yapan çakalın teki.

Merak etme bu tarz adamların ceremesini elbet sevgilisi karısı falan da çekiyor.

23 yaşında. iş bulamıyor şu an. 1 yıllık mezun. ona dıyorum ılla meslegınle ılgılı bi iş degıl normal bi işte calıs para kazan dıyorum aılen vermıyorsa. kendının oldugu sehır cok kucuk bı sehır. sen burayı bılmıyosun 10 saat calıstırıp 3 kurus para verıyor dıyor. evde kendımı gelistiryorum o kursa benzer video buldum nette onları ızlıyorum dıyor.

Ya bi gitsin. 23 yaşında eşşek gibi de 3 kuruşa tecrübe kazanmak zorunda.
Sezon sezon dizi izlemiyorsa bende slim değilim.
Bak valla bu heriften cacık olmaz.
Çalışsa da 2 3 ayda bir iş değiştirir.
Yakma kendini.
zaten uzak mesafe ilişkisi, çabuk unutursun.

aynen dizi izliyor bi de ben izlemiyorum bilmiyorum diye beni cahil mod una sokmustu arkadaslar arasında. ama çalışıyorum da dıyor bilmiyorum ya

Baska sehirden geldigi icin avantaj sayilirdi onun icin uzaktan egitim.

Ama ne verilen egitimi begenmissiniz ne de odev meselesini.

Cok mudahele etmissiniz bana kalirsa. Kendinizi suclu hissediyorsunuz ama hala parayi al alma diye mudahele ediyorsunuz. Birakin kendi akli var adamin.

Son olarak evde oturarak kimse kendini gelistiremez ise girerken kimse ona hangi videolari izledin demeyecek kendisini kandiriyor ya da ise girmeye gozu yemiyor.

ben ona boyle de demedm sadece sence mantıklı mı o kadar para verıyorsun ben olsam boyle derdım dedim ve gercekten de derdim. hayatımda ilk defa boyle bı sey duydum bı kursun öğrencısınden vazgecmesı olayı cok tuhaf gelıyor. ortada o kadar buyuk bı sey yok nıye boyle dedıler anlamadım

Ablasının parasına acımıyor mu
Hiç hoş değil
Bence iyi düşün
bende oyle dedım az degıl para dedim. alma dedim. onların durumu zaten iyi diyor. ablası öğretmen eşi muhendis. yeni ev aldılar kiraya verdiler. kredi oduyorlar. kendi oturdukları ev de kira. sanarsın cok zenginler yani

aynen dizi izliyor bi de ben izlemiyorum bilmiyorum diye beni cahil mod una sokmustu arkadaslar arasında. ama çalışıyorum da dıyor bilmiyorum ya

Ben 1 senedir çalışmıyorum.
İşverenler ne ara "evde hangi videoları izlediniz?" Diye sormaya başladı ya.
Benim işvereninim bilgisayar sertifikası istiyordu, düşün bu çağda adam insanların word excel bilmeyeceğini düşünüyor.
Evde oturarak iş bulamaz.
Ayrıca ablasının parasını yediği için de çakalın teki.

ona ablanın parasını alma dıye baskı yapıyım mı sence ?

Ablasindan para alip durust davranmayip kursa gitmiyorsa benim guvenim sarsilir. Bugun sevdiklerini kandiran yarin esini sevgilisini de kandirir

bende oyle dedım az degıl para dedim. alma dedim. onların durumu zaten iyi diyor. ablası öğretmen eşi muhendis. yeni ev aldılar kiraya verdiler. kredi oduyorlar. kendi oturdukları ev de kira. sanarsın cok zenginler yani

Gerçekten zengin bile olsalar ablasının boş yere parasını harcamaya hakkı yok
Bu yaptığı çok ayıp ve bencilce
Bu kafa yapısındaki birsine ben olsam güvenmem
İyi düşün
Henüz sevgilisiniz ve başka bir şehirde çok kolay unutursun

o zaman seni görmeye gelemem diyor ama

o zaman seni görmeye gelemem diyor ama

Kendi çalıştıı parayla gelecek
Yok öyle çakallık
İlerde sana da aynısını yapar sakın güvenme
Ve samimiyse ablasına doğruları anlatsın ve borç istesin
Neden bunu yapmıyor neden yalan söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…