23 yaşında. iş bulamıyor şu an. 1 yıllık mezun. ona dıyorum ılla meslegınle ılgılı bi iş degıl normal bi işte calıs para kazan dıyorum aılen vermıyorsa. kendının oldugu sehır cok kucuk bı sehır. sen burayı bılmıyosun 10 saat calıstırıp 3 kurus para verıyor dıyor. evde kendımı gelistiryorum o kursa benzer video buldum nette onları ızlıyorum dıyor.Koskoca adamın velisi gibi niye davranıyorsun ki sen?
Açıkçası ben parayı almaya devam edecekse o işte bir iş ararım.
Yaşı kaç? Alenen ablasını dolandırıyor çünkü. Ödenmiş olsa ve geri alamasa yalan söylemesini anlarım ama bı durumda sevgilisiyle gezmek için serserilik yapan çakalın teki.
Merak etme bu tarz adamların ceremesini elbet sevgilisi karısı falan da çekiyor.
yazılımne kursu peki?
oo onlar da epey pahalı oluyoryazılım
23 yaşında. iş bulamıyor şu an. 1 yıllık mezun. ona dıyorum ılla meslegınle ılgılı bi iş degıl normal bi işte calıs para kazan dıyorum aılen vermıyorsa. kendının oldugu sehır cok kucuk bı sehır. sen burayı bılmıyosun 10 saat calıstırıp 3 kurus para verıyor dıyor. evde kendımı gelistiryorum o kursa benzer video buldum nette onları ızlıyorum dıyor.
aynen dizi izliyor bi de ben izlemiyorum bilmiyorum diye beni cahil mod una sokmustu arkadaslar arasında. ama çalışıyorum da dıyor bilmiyorum yaYa bi gitsin. 23 yaşında eşşek gibi de 3 kuruşa tecrübe kazanmak zorunda.
Sezon sezon dizi izlemiyorsa bende slim değilim.
Bak valla bu heriften cacık olmaz.
Çalışsa da 2 3 ayda bir iş değiştirir.
Yakma kendini.
zaten uzak mesafe ilişkisi, çabuk unutursun.
ben ona boyle de demedm sadece sence mantıklı mı o kadar para verıyorsun ben olsam boyle derdım dedim ve gercekten de derdim. hayatımda ilk defa boyle bı sey duydum bı kursun öğrencısınden vazgecmesı olayı cok tuhaf gelıyor. ortada o kadar buyuk bı sey yok nıye boyle dedıler anlamadımBaska sehirden geldigi icin avantaj sayilirdi onun icin uzaktan egitim.
Ama ne verilen egitimi begenmissiniz ne de odev meselesini.
Cok mudahele etmissiniz bana kalirsa. Kendinizi suclu hissediyorsunuz ama hala parayi al alma diye mudahele ediyorsunuz. Birakin kendi akli var adamin.
Son olarak evde oturarak kimse kendini gelistiremez ise girerken kimse ona hangi videolari izledin demeyecek kendisini kandiriyor ya da ise girmeye gozu yemiyor.
bende oyle dedım az degıl para dedim. alma dedim. onların durumu zaten iyi diyor. ablası öğretmen eşi muhendis. yeni ev aldılar kiraya verdiler. kredi oduyorlar. kendi oturdukları ev de kira. sanarsın cok zenginler yaniAblasının parasına acımıyor mu
Hiç hoş değil
Bence iyi düşün
aynen dizi izliyor bi de ben izlemiyorum bilmiyorum diye beni cahil mod una sokmustu arkadaslar arasında. ama çalışıyorum da dıyor bilmiyorum ya
ona ablanın parasını alma dıye baskı yapıyım mı sence ?Ben 1 senedir çalışmıyorum.
İşverenler ne ara "evde hangi videoları izlediniz?" Diye sormaya başladı ya.
Benim işvereninim bilgisayar sertifikası istiyordu, düşün bu çağda adam insanların word excel bilmeyeceğini düşünüyor.
Evde oturarak iş bulamaz.
Ayrıca ablasının parasını yediği için de çakalın teki.
bende oyle dedım az degıl para dedim. alma dedim. onların durumu zaten iyi diyor. ablası öğretmen eşi muhendis. yeni ev aldılar kiraya verdiler. kredi oduyorlar. kendi oturdukları ev de kira. sanarsın cok zenginler yani
o zaman seni görmeye gelemem diyor amaGerçekten zengin bile olsalar ablasının boş yere parasını harcamaya hakkı yok
Bu yaptığı çok ayıp ve bencilce
Bu kafa yapısındaki birsine ben olsam güvenmem
İyi düşün
Henüz sevgilisiniz ve başka bir şehirde çok kolay unutursun
ona ablanın parasını alma dıye baskı yapıyım mı sence ?
o zaman seni görmeye gelemem diyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?