- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
Ooo canım sen bu adamla olmak istediğine emin miisin? İşin rengi değişiyorbi de surekli yakınlasmak ıstıyor. orda burda sıkıstırıyor. hesapları bana ödetiyor.
Burada bugüne dek kimseye olumsuz birşey yazmadım kişiliğim gereği her zaman yapıcı yorumlar yazdım bir çıkar yol varsa bulmak ve ilişkileri kurtarmak istedim.arkadaşlar sevgilim bi kursa başladı. şu an işsiz ve iş bulması için katkıda bulunucak bir kurstu. fakat kursu veren öğretmen iyi çıkmadı. mesela haftada 2 gun dersın 1 gununu uzaktan egitim yapıyor sınıfta kımse de karsı cıkmıyor. verimli olmucagnı dusunduk ve verımlı de olmadı. sevgilim de ben boyle ıstemıyorum dedı. adam da tamam sen gel ben de gelirim sınıfta ben uzaktan egıtım hyaparken sınıfta dinlersin demis. sınıfta da sevgilimden baska gelicek kimse yokmus. bı kere gıttı ondan sonraki hafta da uzaktan egitim dinledi. bu olaydan sonra da size ödev vericem sınıfta yapıcaksınız demiş hayır neden sınıfta yapılıyor ki sankı kucuk cocuk var evde yapılsın sınıftada ders anlat yanı yapılamayanlar sorulsun demi ben boyle dedim sevgilim de gitti adama soyledı. sonra sevgilime mail atmıs. artık senle devam etmek ıstemıyoruz. muhasebeyle konus alacagın verecegın ayarla demiş. ben,m yuzumden olmus gıbı oldu kendimi suclu hıssedıyorum ve kursun parasını da ablası verıyor. anne babasının durumu yok. kurstan ayrıldıgnı aılesıne soyleyemıyor. aılesı bıraz katı. ve ablasından parasını almaya devam edıcekmıs. kurs ıcın baska sehırden gelıyordu benım oldugum sehıre 1 saat mesafe var. sımdı paarayı almaya devam edıcekmıs her hafta kurs a gelır gıbı gelıp benı gormeye gelıcekmıs. kendımı suclu hıssedıyorum . dedım parayı alma yazık ablana etik degil dıye. ama annemler vermıyor gelemem yanına dedı. sızce yaptıgı nasıl ?
Yani adamın kurs parasını siz veriyormuşsunuz gibi her işine karışın, çocuğunuz gibi tembihleyip tembihleyip gönderin, adam sizin buyurduklarınızı yapsın, sonra ne yapacağız?!arkadaşlar sevgilim bi kursa başladı. şu an işsiz ve iş bulması için katkıda bulunucak bir kurstu. fakat kursu veren öğretmen iyi çıkmadı. mesela haftada 2 gun dersın 1 gununu uzaktan egitim yapıyor sınıfta kımse de karsı cıkmıyor. verimli olmucagnı dusunduk ve verımlı de olmadı. sevgilim de ben boyle ıstemıyorum dedı. adam da tamam sen gel ben de gelirim sınıfta ben uzaktan egıtım hyaparken sınıfta dinlersin demis. sınıfta da sevgilimden baska gelicek kimse yokmus. bı kere gıttı ondan sonraki hafta da uzaktan egitim dinledi. bu olaydan sonra da size ödev vericem sınıfta yapıcaksınız demiş hayır neden sınıfta yapılıyor ki sankı kucuk cocuk var evde yapılsın sınıftada ders anlat yanı yapılamayanlar sorulsun demi ben boyle dedim sevgilim de gitti adama soyledı. sonra sevgilime mail atmıs. artık senle devam etmek ıstemıyoruz. muhasebeyle konus alacagın verecegın ayarla demiş. ben,m yuzumden olmus gıbı oldu kendimi suclu hıssedıyorum ve kursun parasını da ablası verıyor. anne babasının durumu yok. kurstan ayrıldıgnı aılesıne soyleyemıyor. aılesı bıraz katı. ve ablasından parasını almaya devam edıcekmıs. kurs ıcın baska sehırden gelıyordu benım oldugum sehıre 1 saat mesafe var. sımdı paarayı almaya devam edıcekmıs her hafta kurs a gelır gıbı gelıp benı gormeye gelıcekmıs. kendımı suclu hıssedıyorum . dedım parayı alma yazık ablana etik degil dıye. ama annemler vermıyor gelemem yanına dedı. sızce yaptıgı nasıl ?
Öğretmen adam kalkıp sana soracak değil ne yapacağını. O sevgilinin de aklına tukuruyum ki her şeyine bu kadar müdahele ettiriyor. Bana kalirsa sen aile islerine filan bu kadar burnunu sokma. Zararlı çıkarsin.bende oyle dedım az degıl para dedim. alma dedim. onların durumu zaten iyi diyor. ablası öğretmen eşi muhendis. yeni ev aldılar kiraya verdiler. kredi oduyorlar. kendi oturdukları ev de kira. sanarsın cok zenginler yani
yazılım
şimdi dedi ki bana o parayı biriktiricem. benim bi miktar birikmişim var 4mlyar kadar. universtede bırıktırdım. ona ekleriz bankaya ortak hesap acıp koyarız dedi.
O zor bu zor.... bu adamla hayat zor...bu kasım gibi kpss ye yazılmış 2 hafta gidip zor diye bırakmış. onu da ablası vercekmiş. sonra bu kursu arastırıp gelmiş. simdi beni attılar dıyemıyor. cıktım da dıyemıyor. cıktım derse ıyıce evde oturuyo pozisyonunda olucak cunku. aılesi kızar dıye dıyemıyor. ben de sadece ablana de dedim yok soyler anneme dıyor
Selam....buarada işkur değilse de işkurun
veritabanı, yazılım kursları var gerçekten kaliteli bazıları
onlara katılsın
ve küçük dünyaları ben yarattım havasından çıksın
bilgisayar ezişip büzüşerek öğreniliyor, hiçkimse okuldan mezun olunca mühendis maaşıyla başlamıyor kuş kadar veriliyor öncelikle maaş
donanım kursu için zaman harcamasın, onun yerine bir bilgisyarcıda çalışsın donanım sorunları yaşayarak öğreniliyor
Selam....
Yorumlarınızı okudum ve bilgisayar konusunda bir Grafiker olarak size hak verdim.
Lakin konu sahibinin yazdığın konu dışında çok daha derin ve farklı boyutlarda durumlar var canım.
Erkek arkadaşı yazılım prog öğrenememiş değil tamamen öğrenmek istememiş.
Konu sahibinin tarifine göre erkek arkadaş işsiz istikrarsız dalaverici hazırcı bir tip yani daha 23 yaşında Üçkağıtçılığın yazılımını yapmış ve ablasına ve ailesine yüklemiş :)
Kız arkadaşa da yüklemek istiyor ama kızın veri tabanı bu yazılımı kabul etmeyecek kadar bilmiş
Durumun özeti bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?