sevgilimin kurs meselesi

Burada bugüne dek kimseye olumsuz birşey yazmadım kişiliğim gereği her zaman yapıcı yorumlar yazdım bir çıkar yol varsa bulmak ve ilişkileri kurtarmak istedim.
Lakin sizin yazınızı okuduğum zaman çoook eskiden kardeşimin yaşadığı bir olay aklıma geldi.
Erkek arkadaşı neredeyse 25 yaşındaydı ve çalışmadığı için sürekli bir bahanesi vardı.Sürekli annesinden babasından para söğüşlüyordu tabi flört dönemin de bunlar çok heyecan verici adrenalin salgılatan şeyler gizli buluşmalar telefonlar mesajlar vs. Ama evlenince ne oluyor biliyormusun? Bence bilme...
Sana abla teyze tavsiyesi o erkek müsvettesinden uzak dur hemde hemen kaçabildiğin kadar uzağa kaç.
Ailesine yalan söyleyen onları şahsi çıkarı için kullanan yarın seni bozuk para gibi harcar canım.
Hayat laylaylomla geçmiyor Adam olsa ama 3 kuruş ama 5 kuruş girer biryere çalışır insan gibi 23 yaşında ki adam başkasının eline bakıyorsa utanmadan o parayı alıyorsa zaten hazır ve kolay paraya alışmıştır izzeti nefsi yoktur yani KİŞİLİKSİZ biridir.Senin için ablasını ailesini kullanan kişi yarın bşr gün senin için çaldım derse şaşırma.
ALLAH KURTARSIN İNŞAALLAH.
RABBİM HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN CANIM.

biraz aklın varsa o adamdan paçayı kurtarırsın. sırf sana yorum yazayım diye giriş yaptım. ne çalışıyo ne kazanıyo üstüne bi de kenardaki üç kuruşuna konacak, hesapları ödetecek. arkana bile bakma. adam seni de ailesini de bariz kullanıyor. böyle ilişki olmaz

Anladım teşekkür ederim. Sizce ne diyip ayrılıyım?

Gelecek göremiyorum de ayrıl.

Hocaya işini öğretmeye kalkar, üzerine sizinle uzlaşmaya çalıştığı halde mırın kırın ederseniz kovulursunuz böyle. Adam sen sınıfa gel, beni canlı dinle demesi bana bu adamın çok iyi bir hoca olduğunu düşündürdü açıkçası. Madem kurtstan atılmayı kaldıramayacaksınız, adamın işine burnunuzu sokmasaydınız.
Ayrıca zaten kursta yapamıyormuş sevgiliniz, e çıkarmışlar da, daha ne? Çocuk gibi annelere söyleyememeler filan. İki çocuk gibi davranmışsınız. Bundan sonra arkasında duramayacağınız işlere kalkışmayın.

Ya kızım sen niye debeleniyosun bu kadar şu adam için, bir de ortak hesap açıp paraları birleştirelim diyor aklın kesiyo mu? Hala kursa mail mi atsam ne kadar süre versem bilmem ne diyosun bir de velisi gibi, ayh sinirlendim sabahın körü!

Pehh ben de saf saf konuya yorum yapmışım. Şimdi yorumlara da baktım. Herif ne okur, ne çalışır, ne kendine ve kimseye faydası var... kusura bakmayın da o adamda ne okuyacak, ne çalışacak göz yok. Bir halt olmaz. Üstüne üstlük yalancı, hırsız, dolandırıcı biri. 23 yaşına gelmiş, hala asalak gibi yaşıyor. Bunları çok arıyor musunuz cidden?

Yani adamın kurs parasını siz veriyormuşsunuz gibi her işine karışın, çocuğunuz gibi tembihleyip tembihleyip gönderin, adam sizin buyurduklarınızı yapsın, sonra ne yapacağız?!

Ders olsun size ne diyeyim. İster sınıfta ödev verir ister evde hocası. Yani size ne oldu da karıştınız, hiç bilmediğiniz tanımadığınız bir hocanın yöntemlerini nasıl saçma diye aşağılama hakkı buluyorsunuz kendinizde. Siz daha önce bu kursun öğretmenliğini mi yaptınız da her şeyini eleştirdiniz? İnsan sevgilisine neden annelik etmek ister hiç anlamıyorum gerçekten

Sevgilinize de ders olmuştur, dolduruşunuza gelmez umarım bundan böyle. Yazık o insanlar da oğulları kursa gidiyor iş bulacak sanıyor, abla da bulup buluşturup para veriyor.

Sevgiliniz gitsin söylesin ailesine derim, o insanlar belki borç harç buluyor, daha fazla açılmasınlar hiç değilse...

Senin biriktirdiğin para meselesini sonra okudum. Aman ha ablayı ayrı dolandırıyor dönüyor senin parana göz dikiyor. Aman ha! Hem bu çocuk nereden senin paranı biliyor? Neden iki sevgili birbirinizin her işinin içindesiniz?

Bence sen senin şehrine gelecek diye göz yummuşsun ama işine geliyor diye insan değerlerinden vazgeçmez, asıl böyle zamanlarda sınanır o değerler. Ailene söylemezsen durumu ben yokum, ablandan yalanla para almana ortak olmayacağım, buna devam edersen ayrılalım demeni tavsiye ederim..

bende oyle dedım az degıl para dedim. alma dedim. onların durumu zaten iyi diyor. ablası öğretmen eşi muhendis. yeni ev aldılar kiraya verdiler. kredi oduyorlar. kendi oturdukları ev de kira. sanarsın cok zenginler yani
Öğretmen adam kalkıp sana soracak değil ne yapacağını. O sevgilinin de aklına tukuruyum ki her şeyine bu kadar müdahele ettiriyor. Bana kalirsa sen aile islerine filan bu kadar burnunu sokma. Zararlı çıkarsin.

Ben 4 yıllık üniversite mezunuyum, iş bulamasaydım girer basit bir işte çalışır, yine paramı kazanırdım. Kadın olduğum halde böyle düşünüyorum. Ki benim ailemin maddi durumu da iyidir, buna rağmen böyle düşünüyorum.

Hele ki bir erkek, 23 yaşında! Çalışmıyor, dahası iş bulamıyor. Buna asla inanmam. Ben aylarca çalışacak insan aradım, millet çalışma derdinde değil, RAHAT! Aklım ermiyor. 21 yaşında iş hayatına başladım, 30 oldum.

Adam sevgili bulmasını biliyor da, iş bulamıyor. Böyle erkeklerden uzak durun. Yazık etmeyin geleceğinize. Sonra ahh, vahhh demeyin.

bilmediğiniz işe burnunuza sokmayın
bilg. okumuş biri olarak söylüyorum
yazılım her dakika başta olacak birşey değil kaldı ki adam sonuçta bilgisayarcılar diye uzaktan eğitim vermek istemiş
sevgiline destek çıkman lazımdı bilmiyorsan yorum yapma
yazılımla ilgili ödevin kursta yapılmasını çok doğru buldum
uzaktan eğitim anlamadıklarını sorma fırsatı yakalmalarını sağlamış
muhtemelen işkur kursudur çocuk 2 yıl başka kurslara da gidemez
bilmiyorsanız yorum yapmayın yazılım gerçekten aşırı emek, dikkat isteyen bir iş ve bu işi anlatacak mühendislerde hava birmilyon bu yüzden sert yapmak yerine huyuna gidilmeli ortak çözüm bulunulmalıydı

şimdi dedi ki bana o parayı biriktiricem. benim bi miktar birikmişim var 4mlyar kadar. universtede bırıktırdım. ona ekleriz bankaya ortak hesap acıp koyarız dedi.

Uyanığa bak hele, öğenci halinle biriktirdigin paraya da göz dikmiş. Bence bu adama tekneyi vurmanın zamanı gelmiş!!!

O zor bu zor.... bu adamla hayat zor...

Sen okuyor veya çalışıyor musun ? Nerden buldun bunu kuzu ?

buarada işkur değilse de işkurun
veritabanı, yazılım kursları var gerçekten kaliteli bazıları
onlara katılsın
ve küçük dünyaları ben yarattım havasından çıksın
bilgisayar ezişip büzüşerek öğreniliyor, hiçkimse okuldan mezun olunca mühendis maaşıyla başlamıyor kuş kadar veriliyor öncelikle maaş

donanım kursu için zaman harcamasın, onun yerine bir bilgisyarcıda çalışsın donanım sorunları yaşayarak öğreniliyor

Selam....
Yorumlarınızı okudum ve bilgisayar konusunda bir Grafiker olarak size hak verdim.
Lakin konu sahibinin yazdığın konu dışında çok daha derin ve farklı boyutlarda durumlar var canım.
Erkek arkadaşı yazılım prog öğrenememiş değil tamamen öğrenmek istememiş.
Konu sahibinin tarifine göre erkek arkadaş işsiz istikrarsız dalaverici hazırcı bir tip yani daha 23 yaşında Üçkağıtçılığın yazılımını yapmış ve ablasına ve ailesine yüklemiş :)
Kız arkadaşa da yüklemek istiyor ama kızın veri tabanı bu yazılımı kabul etmeyecek kadar bilmiş
Durumun özeti bu

sonradan okudum yorumları
çocağun çalışmaya gönlü yok

Kursa para veriyorsanız..Böyle yerler kolay kolay öğrenci bırakmaz. kere hocaya bir şey söylemekle sizle çalışmak istemiyoruz falan demeleri bana çok inandırıcı gelmedi açıkçası.. Bir de böyle kursla sözleşme yapmıyor mu önden gitmesende parayı ödemek zorunda kalıyorsun diye biliyorum..

Bence sevgiliniz kursla görüşsün ben devam etmek istiyorum desin.. Başka hoca varsa onun sınıfına geçsin.. parasını verdikten sonra hafa da saat olan derse kimse gelme demez bence.. Eşiniz kursa hiç yazılmamış ve size de yalan söylemiş olabilir mi şuan bırakmış gbi gösteriyor olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…