bu kasım gibi kpss ye yazılmış 2 hafta gidip zor diye bırakmış. onu da ablası vercekmiş. sonra bu kursu arastırıp gelmiş. simdi beni attılar dıyemıyor. cıktım da dıyemıyor. cıktım derse ıyıce evde oturuyo pozisyonunda olucak cunku. aılesi kızar dıye dıyemıyor. ben de sadece ablana de dedim yok soyler anneme dıyorKendi çalıştıı parayla gelecek
Yok öyle çakallık
İlerde sana da aynısını yapar sakın güvenme
Ve samimiyse ablasına doğruları anlatsın ve borç istesin
Neden bunu yapmıyor neden yalan söylüyor
normal durum olsaydı belki soylerdı de boyle dıyınce bende bişi diyemedimbu kasım gibi kpss ye yazılmış 2 hafta gidip zor diye bırakmış. onu da ablası vercekmiş. sonra bu kursu arastırıp gelmiş. simdi beni attılar dıyemıyor. cıktım da dıyemıyor. cıktım derse ıyıce evde oturuyo pozisyonunda olucak cunku. aılesi kızar dıye dıyemıyor. ben de sadece ablana de dedim yok soyler anneme dıyor
bi de surekli yakınlasmak ıstıyor. orda burda sıkıstırıyor. hesapları bana ödetiyor.Koskoca kazik gibi herif
Sen de velisi
Daha cooook ugrasirsin bununla
Niye karisiyorsun ki adamin kursuna vssine sana ne? Birak naparsa yapsaydi. Ablasindan paralari alip bir de seni gormeye gelecekmis. Gelmesin, once adam gibi is bulsun hayatini duzene soksun
bı o odese bı ben odesem tamam da yani boyle bı tuhaf oluyorbi de surekli yakınlasmak ıstıyor. orda burda sıkıstırıyor. hesapları bana ödetiyor.
Ee sen adamin anasi gibi davranirsan hesabi da odersin tabii. Orda burda yakinlasacagina is bulsun adam olsun oncebi de surekli yakınlasmak ıstıyor. orda burda sıkıstırıyor. hesapları bana ödetiyor.
kursa gitmekten vazgeçse parayı ödemek zorunda kalırdı ama. benim de aklıma gelmedi bu olay ama. senetleri almışBöyle bi sebeple öğrenciden vazgeçileceğini hiç sanmam.
Bence kurstan da sıkıldı veya Kpss kursu gibi zor geldi.
Vazgeçti gitmekten ve sana da yalan söylüyor.
Nereden buluyorsunuz böyle faydasızları bilmem ki.
ondan ayrılım o baya eski bi konuSen diğer konuda 22 yaşında bilgisayar mühendisliği okuyan ve sevgilisiyle 16 yas farkı olan kişi değil misin??? 2 farklı kişilik misin anlamadım
ben boyle yapardım dedım normal konusurken dedim. gıt boyle yap demedım kı.Ya varya sana cok gıcık oldum. Hem de asiri derecede. Koca adam ne karisiyorsun? Anasi misin babasi mi?
Boyle daha iyi mi oldu? Cok mu biliyosun ortamı da adami etkiliyosun? Allahim sabir yani.. !!!
ben boyle yapardım dedım normal konusurken dedim. gıt boyle yap demedım kı.
sımdı konusuyoruz bence ablana soyle para alma dedım hiç hoş değil dedim.Adam da normal degil, her seyden sıkılıyor, bi de ablasindan para aliyor. Boylesinden ne köy olur ne kasaba!!
sımdı konusuyoruz bence ablana soyle para alma dedım hiç hoş değil dedim.
kurstan atıldım değil ben bıraktım de diyorum. yok ararlar kursu ablam dıyor.
kpss yi de bıraktıgı ıcın basına kakarlarmış.
kursa gelirken verdiği harçlığa bile soylenıyormuş babası. oyle bi aile sen bilmiyosun sıznkıler gibi değil diyor. bu kurs için aylarca ısrar ettim simdi soylersem bi daha hiç bi şansım kalmıcak dıyor. lisede yurtta kaybettıgım muzıkcaları terlıgı bıle hala soylenen bi aile düşün diyor. üzülüyırum da onun için. napsam bilemedim
sımdı konusuyoruz bence ablana soyle para alma dedım hiç hoş değil dedim.
kurstan atıldım değil ben bıraktım de diyorum. yok ararlar kursu ablam dıyor.
kpss yi de bıraktıgı ıcın basına kakarlarmış.
kursa gelirken verdiği harçlığa bile soylenıyormuş babası. oyle bi aile sen bilmiyosun sıznkıler gibi değil diyor. bu kurs için aylarca ısrar ettim simdi soylersem bi daha hiç bi şansım kalmıcak dıyor. lisede yurtta kaybettıgım muzıkcaları terlıgı bıle hala soylenen bi aile düşün diyor. üzülüyırum da onun için. napsam bilemedim
diyim mi bu lafı çok ağır gelmez mi ?Sorun ailende degil sende deseydin. Azicik adam ol da soylenmesinler.!
Bundan sonra duzgun seyler yapacagina hala hata yapiyor. Saka gibi. Bu yasta erkek ablasindan para alir mi hele otursun onu bi dusunsin
bende gittim aynı tarz kursa ve adam cok tuhaf anlatıyor. sevgilimin anlattıgına gore. o yzuden dedım bıldıgım ıcın nasıl oldugunue başka kurs bulsun ona yazılsın madem..
adamın derdi başka parayı alacak seni görmeye gelecek yiyip içip dönecek..
sende velisi gibi yok öyle yok böyle.. belki kursun normal işleyişi bu şekilde.. ödevleri evde yap a kadar bile karışmışsın yahu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?