dün akşam sinirlerimi yine bozdu fazlasıyla..foto koymuş hanımefendi bir de altına yetmezmiş gibi benim sevgilim için paylaştığım ve sözlerini yazdığım şarkının sözlerinide yazmış !!

dayanamadım ve söyledim sevgilime..ne hakkı var seni benim gibi beklemesine ve benim söylediklerimi söylemesine.benimle onun arasında ne fark kalıyo niye sana böyle ben rahatsız oluyorum artık iyice dedim. o da ne fark oluyo olurmu o sadece benim kuzenim sen benim eşim olcaksın sen benim herşeyimsin kimse senin yerinde olamaz bunu aklından çıkarma dedi.ben kızdığımı ve artık rahatsız olduğumu birazda sert açıkladım. oda ben zaten mesafeliyim ama sen böyle düşünüyosan gerekeni konuşur daha uzak dururum zaten yakında yanında olcam dedi. bende benim kıskandığımı söylersen ailen tarafından yanlış anlaşırım öyle olmasını istemiyorum dedim o da saçmalama seni hiç öne sürermiyim ben onunla ne konuşcağımı iyi biliyorum dedi, daha önceden istemediği sevgilisyle görüşüyomuş galiba kız ne yapıyosan yap bana karşı yaptıklarına ve malum sitede yazdıklarına tavırlarına dikkat et dicekmiş..ben konuşurken ona güvendiğimi onun nasıl düşündüğünü bildiğimi ama herkes senin gibi düşünmez ve senin gibi olamaz sen bunu da düşün filan dedim..umarım herşey daha iyi olur..