- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.196
- 198
- Konu Sahibi honeysuffer
-
Oda belki seninle ilgili aynı swyi dusunuyordur. Sonucta herseyı erkek ödemek ve yapmak zorunda değil.yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var fakat gelin görün ki çok monoton bir ilişki. ikimiz de öğrenciyiz bu yüzden gezmeye paramız ve durumumuz yok ama dünyanın en sadık insanı çok değer gördüğüm sevildiğim bir ilişkideyim böyle birini bulduğum için şükrediyorum fakat asıl başlıktaki konuyu neden düşündüğümü açıklayacağım
bizim 4 yıllık arkadaş olduğumuz 1 çift var kızın durumu normal fakat sevgilisnin durumu baya iyi bize de beraber tatile gitmeyi teklif etti ve kişi başı ödenmesi gereken miktar benim 6 aylık bursum falan keza erkek arkadaşımın da durumu yok. reddetmek durumda kaldık ve ben düşündüğüm için çok üzüldüm bunu ama düşüncelerime hakim olamadım milletin sevgilileri hayatını yaşıyor pahallı hediyeler havada uçuşuyor ne güzel gezip tozuyolar biz sürekli evde oturduk diye geçirdim içimden.. birbirimize hediye bile alsak zor duruma düşüyoruz ama biliyorum ki durumu olsa dünyaları önüme serer ki kendi de diyor bunu ama bir yandan hayatı kaçırıyormuş hissetmek bi yandan huzurlu olduğum ilişkide bulunmak arasında eziliyorum. lütfen bana kızmayın ama çok gencim ve hayatımı yaşayamıyormuş gibiyim rahat ve güzel sosyal bir yaşamın bu eksikliğini hissediyorum ne yapmalıyım bilmiyorum
Sevgilini derhal terket ki çocuk gerçekten onu seven birini bulsun..yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var fakat gelin görün ki çok monoton bir ilişki. ikimiz de öğrenciyiz bu yüzden gezmeye paramız ve durumumuz yok ama dünyanın en sadık insanı çok değer gördüğüm sevildiğim bir ilişkideyim böyle birini bulduğum için şükrediyorum fakat asıl başlıktaki konuyu neden düşündüğümü açıklayacağım
bizim 4 yıllık arkadaş olduğumuz 1 çift var kızın durumu normal fakat sevgilisnin durumu baya iyi bize de beraber tatile gitmeyi teklif etti ve kişi başı ödenmesi gereken miktar benim 6 aylık bursum falan keza erkek arkadaşımın da durumu yok. reddetmek durumda kaldık ve ben düşündüğüm için çok üzüldüm bunu ama düşüncelerime hakim olamadım milletin sevgilileri hayatını yaşıyor pahallı hediyeler havada uçuşuyor ne güzel gezip tozuyolar biz sürekli evde oturduk diye geçirdim içimden.. birbirimize hediye bile alsak zor duruma düşüyoruz ama biliyorum ki durumu olsa dünyaları önüme serer ki kendi de diyor bunu ama bir yandan hayatı kaçırıyormuş hissetmek bi yandan huzurlu olduğum ilişkide bulunmak arasında eziliyorum. lütfen bana kızmayın ama çok gencim ve hayatımı yaşayamıyormuş gibiyim rahat ve güzel sosyal bir yaşamın bu eksikliğini hissediyorum ne yapmalıyım bilmiyorum
Maddi durumu iyi olan erkeklerin kendi gibi zengin çevreleri var zaten artık. Adamlar yurt dışında dil okullarına, gezmelere, eğlence mekanlarına, en güzel spor sahalarına gidip kimlerle kimlerle tanışıyor. Ne yapsın elin görmemiş fakir kızını, onun aç gezen fakir ailesini? Bütün gün Türk dizileri izlemekten gerçek hayatla bağınız kopmuş.Hiç buradaki romantik sevgi pıtırcıklarına bakma sen. Hayatın gerçek yüzü hiç de öyle "parası olmasın, beni sevsin yeter" diye geçmiyor, geçmez. Parası olmayan insanı ailesi bile sevmiyor bu devirde. Lüks hayat, yatlar katlar istemiyorsan maddi durumu iyi olan, en azından birlikte bir tatil yapabileceğiniz bir partner istemen gayet normal. Öyle tavus kuşu gibi dört duvar arasında yaşayıp "ama beni seviyor, değer veriyor" romantikliğine gireceksen, hayatın boyunca insanlara öyle kedinin ciğere baktığı gibi bakarsın.
Kendi paranı kazan diyenleri de salla. Gidip de bir şirkette ceo olarak çalışmayacaksın sonuçta, 5500 lira asgari ücretle anca karnını doyurursun. Maddi durumu iyi olan birini sev. Onun da seni sevmesini sağla. Rasyonel düşün.
Zengin adam ne yapsın fakir kızı :) Devir artık çok değişti zengin adam sosyalleşip kendi gibi zengin kızla evleniyorÖnünde iki seçenek var ya sevdiginle mutlu olcan ya da bir zengin bulup hediyeleşip tatile gitcen karar senin açık açık isteğini yazmışsın
fakir kızı bi şartla istiyorlar artık onu da dilime getirmek istemiyorumZengin adam ne yapsın fakir kızı :) Devir artık çok değişti zengin adam sosyalleşip kendi gibi zengin kızla evleniyor
Öyle ultra zengin, yatları katları olan erkeklerden bahsetmiyorum ben. En azından birlikte tatile gidebileceği, dışarıda hesap derdi düşünmeden yiyip içebileceği, gezip dolaşabileceği bir insanla sevgili olmak Türk dizilerine mahsus bir şey değil. Asıl siz o dizileri izleyerek "zaten ben böyle bir hayata ulaşamam ki" deyip açlıktan ağzı kokan erkeklere tamah ediyorsunuz.Maddi durumu iyi olan erkeklerin kendi gibi zengin çevreleri var zaten artık. Adamlar yurt dışında dil okullarına, gezmelere, eğlence mekanlarına, en güzel spor sahalarına gidip kimlerle kimlerle tanışıyor. Ne yapsın elin görmemiş fakir kızını, onun aç gezen fakir ailesini? Bütün gün Türk dizileri izlemekten gerçek hayatla bağınız kopmuş.
Cidden yeterince sevmiyor olabilir misiniz? Daha öğrencisiniz hem çalışmaya başlayomca ikiniz de bu durum düzelir. Yorumlar biraz katı ama yaş ortalaması yüksek size nazaran bize böyle yorumlar gelir gelir aradayaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var fakat gelin görün ki çok monoton bir ilişki. ikimiz de öğrenciyiz bu yüzden gezmeye paramız ve durumumuz yok ama dünyanın en sadık insanı çok değer gördüğüm sevildiğim bir ilişkideyim böyle birini bulduğum için şükrediyorum fakat asıl başlıktaki konuyu neden düşündüğümü açıklayacağım
Ben niye açlıktan ağzı kokana tamah edeyim? Kendim de avukatım, erkek arkadaşım da avukat. Davul bile dengi dengine.Öyle ultra zengin, yatları katları olan erkeklerden bahsetmiyorum ben. En azından birlikte tatile gidebileceği, dışarıda hesap derdi düşünmeden yiyip içebileceği, gezip dolaşabileceği bir insanla sevgili olmak Türk dizilerine mahsus bir şey değil. Asıl siz o dizileri izleyerek "zaten ben böyle bir hayata ulaşamam ki" deyip açlıktan ağzı kokan erkeklere tamah ediyorsunuz.
gencim ve hayatımı yaşayamıyormuş gibiyim rahat ve güzel sosyal bir yaşamın bu eksikliğini hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?