sevgilimin maddi yetersizliği

Oda belki seninle ilgili aynı swyi dusunuyordur. Sonucta herseyı erkek ödemek ve yapmak zorunda değil.

Ayrıca sevgilinle tatile gidecek kadar modernsin(!) Fakat maddiyatı erkeğin karşılamasını bekleyecek kadar ilkelsin

Hiç buradaki romantik sevgi pıtırcıklarına bakma sen. Hayatın gerçek yüzü hiç de öyle "parası olmasın, beni sevsin yeter" diye geçmiyor, geçmez. Parası olmayan insanı ailesi bile sevmiyor bu devirde. Lüks hayat, yatlar katlar istemiyorsan maddi durumu iyi olan, en azından birlikte bir tatil yapabileceğiniz bir partner istemen gayet normal. Öyle tavus kuşu gibi dört duvar arasında yaşayıp "ama beni seviyor, değer veriyor" romantikliğine gireceksen, hayatın boyunca insanlara öyle kedinin ciğere baktığı gibi bakarsın.

Kendi paranı kazan diyenleri de salla. Gidip de bir şirkette ceo olarak çalışmayacaksın sonuçta, 5500 lira asgari ücretle anca karnını doyurursun. Maddi durumu iyi olan birini sev. Onun da seni sevmesini sağla. Rasyonel düşün.

Siz mutlu bir ilişkiden ziyade lüks bir yaşam süreceğiniz ilişki istiyorsunuz anlaşılan. Mutlu giden bir ilişkiniz varsa neden maddiyatı sorun ediyorsunuz ki? Paralı biriyle olup değer görmedikten sonra ne önemi var? Kaldı ki daha öğrencisiniz sevgiliniz işe girerse çalışır kendini toparlar. Çok yanlış düşünüyorsunuz. Sevgilinize üzüldüm cidden. Herkes ister sevgilisiyle yiyip içip gezmeyi ama koşulların el verdiği şekilde yapılmalı.

Sevgilini derhal terket ki çocuk gerçekten onu seven birini bulsun..

Sen sanıyorsun ki üniversitelilerin hepsi gezip tozuyor ahh ah şu sosyal medya

Biz üniversitede girişi ücretsiz bar, club falan arardık, içeride de bazen hiç bir şey içmez ya da tek bir içecekle o kadar çok eğlenirdik ki ücretsiz ya da fiyatı ücretsize yakın tiyatro, konser vs bulup mutlaka katılırdık. Biz de zengin değildik ama hayatımda en eğlendiğim yıllar üniversite yıllarımdır. Ha arkadaşlarımla tatile de gittim ama kendi paramı kazanmaya başladığımda. Sevgiliden ya da herhangi birinden tatil, hediye mediye bekleyecek kadar onursuz olmamak lazım

Daha 1. Senede sevgilin sana yetmemeye başlamış. Yol yakınken ayrıl. Karşındaki insanında vaktini, hevesini çalma.
Bu kızlarda ne kadar saf. Zengin erkekler ya kendi çevrelerinden, dengi biriyle evleniyor, ya ailesinin uygun gördüğü biriyle. Ben çok nadir gördüm sosyo-ekonomik seviye olarak kendinden daha düşük bir kız seçeni. Seçenlerin de çoğu uzun vadede mutsuz oluyor.

Belki sevgilinizin size bakmakla yükümlü olduğundan haberi yoktur.
Ananızın babanızın yetemediği şeyleri kendi çabanız dışındaki etkenlerden beklemek de yine gençliğe güvenmek herhalde.
Peki sizin vaatleriniz ne, niye bir erkek sizin için para harcasın?( İşte mantığınız durumu buraya getiriyor.)
Sevgi demeyin, komik olur.

Maddi durumu iyi olan erkeklerin kendi gibi zengin çevreleri var zaten artık. Adamlar yurt dışında dil okullarına, gezmelere, eğlence mekanlarına, en güzel spor sahalarına gidip kimlerle kimlerle tanışıyor. Ne yapsın elin görmemiş fakir kızını, onun aç gezen fakir ailesini? Bütün gün Türk dizileri izlemekten gerçek hayatla bağınız kopmuş.

O zaman siz karşılayın da sevgilinizde gezmiş olsun.... Çok bencilce ve aç gözlü davranıyorsunuz istekleriniz varsa bunu sizde yapabilirsiniz herkes anneden babadan zengin olmuyor olsa bile isteklerinizi karşılamak zorunda değil. Sizin ki sevgi değil böyle düşünüyorsanız yakında bırakırsınız

Madem sevgili sıfatının "önünüze dünyaları serme" gibi bir mesuliyeti var, siz de o zaman baştan zengin bir sevgili seçseydiniz. Çok yanlış bir kafa yapısına sahipsiniz, madem sosyal hayatta eksiklik hissediyorsunuz, o zaman çalışın ek iş yapın. Herkes sevgili parasıyla mi sosyal hayat yaşıyor? Rezillik

Son düzenleme:
Önünde iki seçenek var ya sevdiginle mutlu olcan ya da bir zengin bulup hediyeleşip tatile gitcen karar senin açık açık isteğini yazmışsın
Zengin adam ne yapsın fakir kızı :) Devir artık çok değişti zengin adam sosyalleşip kendi gibi zengin kızla evleniyor

Eeee çok gençsin diye el alemin parasını yemek gibi bir hakkın mı oluyor yani? Hayatı kaçırıyormuşmuş. O zaten senin paran değil, kendi paran varsa harcarsın çünkü el alemin parasını yemeye başka şey deniliyor. Bu kafa kötü bir kafa, her takıldığı kadına paran döken birinin senden de beklentileri başka olur bunu da unutma.

Öyle ultra zengin, yatları katları olan erkeklerden bahsetmiyorum ben. En azından birlikte tatile gidebileceği, dışarıda hesap derdi düşünmeden yiyip içebileceği, gezip dolaşabileceği bir insanla sevgili olmak Türk dizilerine mahsus bir şey değil. Asıl siz o dizileri izleyerek "zaten ben böyle bir hayata ulaşamam ki" deyip açlıktan ağzı kokan erkeklere tamah ediyorsunuz.

Cidden yeterince sevmiyor olabilir misiniz? Daha öğrencisiniz hem çalışmaya başlayomca ikiniz de bu durum düzelir. Yorumlar biraz katı ama yaş ortalaması yüksek size nazaran bize böyle yorumlar gelir gelir arada uslübunca yazılmış yorumları dikkate alın bence

Ben niye açlıktan ağzı kokana tamah edeyim? Kendim de avukatım, erkek arkadaşım da avukat. Davul bile dengi dengine.

Doğru düzgün mesleğin yok, kazancın yok, gelmiş maddi durumu olan erkek bekliyosun. Daha çok beklersin bu kafayla. Kazara orta halli biriyle evlensen bile her gün ezilir, ite kaka bir hayat yaşarsın bütün gün evde. Kusura bakma ama kadın kendi değerini kendi belirliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…