- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.711
- 528
- Konu Sahibi honeysuffer
-
Yahu herkes sizin çizdiğiniz çevçevede mi yaşıyor hayatı? Kimse insani bir hayat istediği için suçlanamaz, küçümsenemez. Maddi durumu kendisinden iyi olan bir erkekle ilişki yaşamayı istemek bir kadın için eziklik değildir. Maddi durumu iyi olan erkekler sandığınız kadar öcü, korkunç yaratıklar, karısını ezip büzen insanlar da değil ayrıca. Kendi çevrenizdeki erkekleri tüm erkeklerle bir tutmayın.Ben niye açlıktan ağzı kokana tamah edeyim? Kendim de avukatım, erkek arkadaşım da avukat. Davul bile dengi dengine.
Doğru düzgün mesleğin yok, kazancın yok, gelmiş maddi durumu olan erkek bekliyosun. Daha çok beklersin bu kafayla. Kazara orta halli biriyle evlensen bile her gün ezilir, ite kaka bir hayat yaşarsın bütün gün evde. Kusura bakma ama kadın kendi değerini kendi belirliyor.
Benim çevremdeki erkek olan arkadaşlarım melek gibiler valla :) Ama hepsi okumuş, işi gücü olan insanlar olduğu için kimse okumamış, kazancı olmayan kadına para yedirmiyor. Hepsi de kendine denk birini buluyor. Doğru olan da bu zaten. Senin gibiler de ona buna el açmaya tatil parası istemeye devam. Ezdirin kendinizi iyice.Yahu herkes sizin çizdiğiniz çevçevede mi yaşıyor hayatı? Kimse insani bir hayat istediği için suçlanamaz, küçümsenemez. Maddi durumu kendisinden iyi olan bir erkekle ilişki yaşamayı istemek bir kadın için eziklik değildir. Maddi durumu iyi olan erkekler sandığınız kadar öcü, korkunç yaratıklar, karısını ezip büzen insanlar da değil ayrıca. Kendi çevrenizdeki erkekleri tüm erkeklerle bir tutmayın.
Sen bu adamı bırakırsın. Yıllar sonra bir başkası için çok zengindi hayat standartlarım farklı olacaktı deyip bırakacağına şimdi bırak oda yoluna baksın. Karşındaki anlattığın güvenilir adamı hiç mi hiç hak etmiyorsun üzgünüm. Elindekinin kıymetini bilmeyen insanları anlamıyorum. Bizde eşimle öğrenciyken tanıştık. Evet parası yoktu. Evet zengin bir ailesi de yoktu. Beni lüks tatillere götürmedi. Lüks hediyeler almadı. Lüks restorantlarda yemekler yedirmedi. Ama ben zaten bunların hiçbirini talep etmedim, hayal etmedim. Neden bizde yok demedim. Yıllarca işsiz kaldı onunla birlikte sabrettim, derdini dert edindim. İşe girdi sevincini paylaştım. Ben işe girdim o benim sevincimi paylaştı. Evlendik borçla harçla. Rabbime hep şükrettim onu karşıma çıkardığı için. Evlenirken hiçbirşeyin lüksüne kaçmadım. Çünkü derdim bu değildi benim derdim sevdiğim adamla evlenmekti. Şuan çok şükür tüm bunlar geride kaldı ama biz bu zor günleri omuz omuza aştık. Ben eşim düştüğünde onu elinden tutup kaldırandım. Sizin zihniyetinizdeki arkadaşlarım bırak bu çocugu işi gücü yok maddi durumu yok derken ben bunu aklımın ucundan geçirmedim. Karşınızdaki insana insan olduğu için değer verin parası için değil. O özendiğiniz kıskandığınız arkadaşınız ve ilişkisi ise sizin aradığınız gidin öyle bir ilişki yaşayın. Adam size para yedirsin, tatille götürsün. Kullansın. Karşılıklı birbirinizden faydalanın sonra da çıkar ilişkisi bitince ayrılın bunu mu istiyorsunuz? Paraya tapan kızların hazin sonu böyle oluyor genelde, yada sırf parası var diye bir hödükle evlenip sonra bu adam neden böyle diye ağlıyorlar. Neye değer verdiğinize kendiniz karar verin paraya mı karaktere mi?yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var fakat gelin görün ki çok monoton bir ilişki. ikimiz de öğrenciyiz bu yüzden gezmeye paramız ve durumumuz yok ama dünyanın en sadık insanı çok değer gördüğüm sevildiğim bir ilişkideyim böyle birini bulduğum için şükrediyorum fakat asıl başlıktaki konuyu neden düşündüğümü açıklayacağım
bizim 4 yıllık arkadaş olduğumuz 1 çift var kızın durumu normal fakat sevgilisnin durumu baya iyi bize de beraber tatile gitmeyi teklif etti ve kişi başı ödenmesi gereken miktar benim 6 aylık bursum falan keza erkek arkadaşımın da durumu yok. reddetmek durumda kaldık ve ben düşündüğüm için çok üzüldüm bunu ama düşüncelerime hakim olamadım milletin sevgilileri hayatını yaşıyor pahallı hediyeler havada uçuşuyor ne güzel gezip tozuyolar biz sürekli evde oturduk diye geçirdim içimden.. birbirimize hediye bile alsak zor duruma düşüyoruz ama biliyorum ki durumu olsa dünyaları önüme serer ki kendi de diyor bunu ama bir yandan hayatı kaçırıyormuş hissetmek bi yandan huzurlu olduğum ilişkide bulunmak arasında eziliyorum. lütfen bana kızmayın ama çok gencim ve hayatımı yaşayamıyormuş gibiyim rahat ve güzel sosyal bir yaşamın bu eksikliğini hissediyorum ne yapmalıyım bilmiyorum
Siz zengin taraf olun siz kariılayın sevgilinizin ihtiyaçlarınız o zaman. Çocuğa banka muamelesi yapma.yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var fakat gelin görün ki çok monoton bir ilişki. ikimiz de öğrenciyiz bu yüzden gezmeye paramız ve durumumuz yok ama dünyanın en sadık insanı çok değer gördüğüm sevildiğim bir ilişkideyim böyle birini bulduğum için şükrediyorum fakat asıl başlıktaki konuyu neden düşündüğümü açıklayacağım
bizim 4 yıllık arkadaş olduğumuz 1 çift var kızın durumu normal fakat sevgilisnin durumu baya iyi bize de beraber tatile gitmeyi teklif etti ve kişi başı ödenmesi gereken miktar benim 6 aylık bursum falan keza erkek arkadaşımın da durumu yok. reddetmek durumda kaldık ve ben düşündüğüm için çok üzüldüm bunu ama düşüncelerime hakim olamadım milletin sevgilileri hayatını yaşıyor pahallı hediyeler havada uçuşuyor ne güzel gezip tozuyolar biz sürekli evde oturduk diye geçirdim içimden.. birbirimize hediye bile alsak zor duruma düşüyoruz ama biliyorum ki durumu olsa dünyaları önüme serer ki kendi de diyor bunu ama bir yandan hayatı kaçırıyormuş hissetmek bi yandan huzurlu olduğum ilişkide bulunmak arasında eziliyorum. lütfen bana kızmayın ama çok gencim ve hayatımı yaşayamıyormuş gibiyim rahat ve güzel sosyal bir yaşamın bu eksikliğini hissediyorum ne yapmalıyım bilmiyorum
Sevgili parasıyla dünyayı görmek isteyene verilebilecek en güzel tavsiyeBunun için size tavsiyem SUGAR DADY bulmanız. Çok rahat edersiniz
İki taraf da birbirini maddi kaynak olarak görüyor yani. Ne güzel dünya. Güya sevgi, aşk evlilikleri bunlar. Bordrolu kadın değilse sevmiyorlar yani. Bu düşünceyi kadın düşünürse kötü oluyor ama erkek düşünürse kendine denk birini seçtiği için doğru yapmış oluyor. İkiyüzlülüğünüzde yaşayın.Benim çevremdeki erkek olan arkadaşlarım melek gibiler valla :) Ama hepsi okumuş, işi gücü olan insanlar olduğu için kimse okumamış, kazancı olmayan kadına para yedirmiyor. Hepsi de kendine denk birini buluyor. Doğru olan da bu zaten. Senin gibiler de ona buna el açmaya tatil parası istemeye devam. Ezdirin kendinizi iyice.
yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var fakat gelin görün ki çok monoton bir ilişki. ikimiz de öğrenciyiz bu yüzden gezmeye paramız ve durumumuz yok ama dünyanın en sadık insanı çok değer gördüğüm sevildiğim bir ilişkideyim böyle birini bulduğum için şükrediyorum fakat asıl başlıktaki konuyu neden düşündüğümü açıklayacağım
Size laf anlatmak imkansız ya. Okumak, ayakları üzerinde durmak gibi kavramları sadece “maaş bordrosu” olarak görüyorsanız siz zaten kafada kaybetmişsiniz her şeyi. Okuyan, çalışan insan sosyal olur, bilinçli olur, kültürlü olur. Bunlardan hiç haberiniz var mı sanmıyorum bile. Ve bu değerlere sahip olan biri doğal olarak hayat arkadaşını da kendine denk biri olarak seçer. İşinize gelmiyor ama durum bu.İki taraf da birbirini maddi kaynak olarak görüyor yani. Ne güzel dünya. Güya sevgi, aşk evlilikleri bunlar. Bordrolu kadın değilse sevmiyorlar yani. Bu düşünceyi kadın düşünürse kötü oluyor ama erkek düşünürse kendine denk birini seçtiği için doğru yapmış oluyor. İkiyüzlülüğünüzde yaşayın.
O zaman size bi hikaye ve bir de soru.Yahu herkes sizin çizdiğiniz çevçevede mi yaşıyor hayatı? Kimse insani bir hayat istediği için suçlanamaz, küçümsenemez. Maddi durumu kendisinden iyi olan bir erkekle ilişki yaşamayı istemek bir kadın için eziklik değildir. Maddi durumu iyi olan erkekler sandığınız kadar öcü, korkunç yaratıklar, karısını ezip büzen insanlar da değil ayrıca. Kendi çevrenizdeki erkekleri tüm erkeklerle bir tutmayın.
Şu kısacık dünyaya neden bu kadar çok anlam yüklüyorsunuz? Dağ gibi yükselmek, kendi emeğin, çaban falan. Yarına çıkacağımızın garantisi yok, kimseyi sahip olamadığı şeylere belki bir gün sahip olur diye yıllarca çabalayıp uğraşmaktan kutsal bir şeymiş gibi bahsetmek çok gereksiz. K bu çabanın da garantisi yok. Sonunda hayal kırıklığı da olabilir.Ebeveynlerinize dediniz mi hiç hayatı kaçırıyorum diye ?? Denmez değil mi , zengin sevgili, zengin kocadır hayatı yaşamanın yolu çünkü. İşte bunlar dizi ve sosyal medya kültürü... Hayatı yaşamak çalışmak ve üretmektir, gezmekten tatillerden oluşmaz hayat, kendi ayaklarının üzerinde dağ gibi yükselirsen yaşarsın. Kendi emeğin, çaban kadar tatlı bir şey yoktur hayatta. Sevdiğin, saygıyla yürüttüğün, sırt sırta verebildiğin bir evliliğin olursa da bu keyif katlanır. Anlattığın durumun adı başka bir şey oluyor, pekte özenilecek bir durum değil
Öğrenciyken sevgilisini bu şekilde tatillere götürebilen, hesapsız gezip dolaşabilen çocuğun ailesi zengin, hatta bu devirde ultra zengindir.Öyle ultra zengin, yatları katları olan erkeklerden bahsetmiyorum ben. En azından birlikte tatile gidebileceği, dışarıda hesap derdi düşünmeden yiyip içebileceği, gezip dolaşabileceği bir insanla sevgili olmak Türk dizilerine mahsus bir şey değil. Asıl siz o dizileri izleyerek "zaten ben böyle bir hayata ulaşamam ki" deyip açlıktan ağzı kokan erkeklere tamah ediyorsunuz.
Şu kısacık dünyaya neden bu kadar çok anlam yüklüyorsunuz? Dağ gibi yükselmek, kendi emeğin, çaban falan. Yarına çıkacağımızın garantisi yok, kimseyi sahip olamadığı şeylere belki bir gün sahip olur diye yıllarca çabalayıp uğraşmaktan kutsal bir şeymiş gibi bahsetmek çok gereksiz. K bu çabanın da garantisi yok. Sonunda hayal kırıklığı da olabilir.
Allah Allah erkek 3 üniversite bitirsin sonra neden okumak istemeyip çalışmak istemeyen ( ezik) bir kızla evlensin ki? o eskidendi eski kafalar anneler falan okumamış kız alın diyorlardı şimdi herkes okumuş çalışan kız arıyor kimse oglunu dışarda bulmadı oglu çalışacak falan evdeki kız da yiyecek. Her iki kişide çalışmalı bence bunu paraları olsa dahi yapmamlılar evde otrumaktan bir şey olmuyor. Ve sen Bir insanın 3 üniversite bitirmesine emegi ile büyük şeyler kazanmasını küçümseyemezsin. Şimdi gidip dizilere bakarak zengin erkek fakir kız hayali ile yaşamaya devam etŞu kısacık dünyaya neden bu kadar çok anlam yüklüyorsunuz? Dağ gibi yükselmek, kendi emeğin, çaban falan. Yarına çıkacağımızın garantisi yok, kimseyi sahip olamadığı şeylere belki bir gün sahip olur diye yıllarca çabalayıp uğraşmaktan kutsal bir şeymiş gibi bahsetmek çok gereksiz. K bu çabanın da garantisi yok. Sonunda hayal kırıklığı da olabilir.
Sizin ve sevgilinizin malı gücü olmayabilir. Ozaman si ve sevgiliniz part time işte çalışın. Benim sınıf arkadaşım okurken geceleri barda garsonluk yaptı, iyi de para kazandı. Sonra çok çalışıp savcı oldu. Bazı arkadaşlarım ürün tanıtımında çalıştı, Kıbrıs' da okuyan arkadaşım evlere giderek elektrik süpürgesi tanıtımı yaptı.yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var fakat gelin görün ki çok monoton bir ilişki. ikimiz de öğrenciyiz bu yüzden gezmeye paramız ve durumumuz yok ama dünyanın en sadık insanı çok değer gördüğüm sevildiğim bir ilişkideyim böyle birini bulduğum için şükrediyorum fakat asıl başlıktaki konuyu neden düşündüğümü açıklayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?