- 8 Temmuz 2022
- 737
- 793
- 53
- 29
- Konu Sahibi honeysuffer
-
Hiç buradaki romantik sevgi pıtırcıklarına bakma sen. Hayatın gerçek yüzü hiç de öyle "parası olmasın, beni sevsin yeter" diye geçmiyor, geçmez. Parası olmayan insanı ailesi bile sevmiyor bu devirde. Lüks hayat, yatlar katlar istemiyorsan maddi durumu iyi olan, en azından birlikte bir tatil yapabileceğiniz bir partner istemen gayet normal. Öyle tavus kuşu gibi dört duvar arasında yaşayıp "ama beni seviyor, değer veriyor" romantikliğine gireceksen, hayatın boyunca insanlara öyle kedinin ciğere baktığı gibi bakarsın.
Kendi paranı kazan diyenleri de salla. Gidip de bir şirkette ceo olarak çalışmayacaksın sonuçta, 5500 lira asgari ücretle anca karnını doyurursun. Maddi durumu iyi olan birini sev. Onun da seni sevmesini sağla. Rasyonel düşün.
Parası için sevgili olacağın adam sana o otel odasında nefes bile aldırmayıp parasının karşılığını alacak zaten. Yanında parayla kız tutandan aşk mı bekliyorsun. Senin sonun belli hediyeler demeye de başlamışsın.
Bütün yaz yatacağına kaldırıp totonu çalışsaydın da sevgilini tatile çıkarsaydın şekercim.yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var fakat gelin görün ki çok monoton bir ilişki. ikimiz de öğrenciyiz bu yüzden gezmeye paramız ve durumumuz yok ama dünyanın en sadık insanı çok değer gördüğüm sevildiğim bir ilişkideyim böyle birini bulduğum için şükrediyorum fakat asıl başlıktaki konuyu neden düşündüğümü açıklayacağım
bizim 4 yıllık arkadaş olduğumuz 1 çift var kızın durumu normal fakat sevgilisnin durumu baya iyi bize de beraber tatile gitmeyi teklif etti ve kişi başı ödenmesi gereken miktar benim 6 aylık bursum falan keza erkek arkadaşımın da durumu yok. reddetmek durumda kaldık ve ben düşündüğüm için çok üzüldüm bunu ama düşüncelerime hakim olamadım milletin sevgilileri hayatını yaşıyor pahallı hediyeler havada uçuşuyor ne güzel gezip tozuyolar biz sürekli evde oturduk diye geçirdim içimden.. birbirimize hediye bile alsak zor duruma düşüyoruz ama biliyorum ki durumu olsa dünyaları önüme serer ki kendi de diyor bunu ama bir yandan hayatı kaçırıyormuş hissetmek bi yandan huzurlu olduğum ilişkide bulunmak arasında eziliyorum. lütfen bana kızmayın ama çok gencim ve hayatımı yaşayamıyormuş gibiyim rahat ve güzel sosyal bir yaşamın bu eksikliğini hissediyorum ne yapmalıyım bilmiyorum
Siz erkeklere karşı değil miydiniz ya, erkekler kapatılsın diye naralar atıyordunuz sanki bikaç gün önce. Meğersem fakir erkeklere mi karşıymışsınız? Zengin olanlar da size bakmadığı için hiç ilişki yaşayamadınız sanırım.Öyle ultra zengin, yatları katları olan erkeklerden bahsetmiyorum ben. En azından birlikte tatile gidebileceği, dışarıda hesap derdi düşünmeden yiyip içebileceği, gezip dolaşabileceği bir insanla sevgili olmak Türk dizilerine mahsus bir şey değil. Asıl siz o dizileri izleyerek "zaten ben böyle bir hayata ulaşamam ki" deyip açlıktan ağzı kokan erkeklere tamah ediyorsunuz.
Maddi durumu iyi olan biri sizin gibi Ferihaları ne yapsın ayol? Adamlar yanına yakışacak bebek gibi duran, iyi giyimli, kültürlü, eğitimli, dengi olan iyi aileden gelen kızlarla geziyorlar. Ben çalışıyorum gayet de iyi maaşım var. Asgari ücretle çalışanlar da kendi parasını kazanıyor, erkek elini gözlemiyor ya yeter onlara. Hayal dünyanızdan çıkın ya da dümdüz sugardaddy arıyorum diyin.Hiç buradaki romantik sevgi pıtırcıklarına bakma sen. Hayatın gerçek yüzü hiç de öyle "parası olmasın, beni sevsin yeter" diye geçmiyor, geçmez. Parası olmayan insanı ailesi bile sevmiyor bu devirde. Lüks hayat, yatlar katlar istemiyorsan maddi durumu iyi olan, en azından birlikte bir tatil yapabileceğiniz bir partner istemen gayet normal. Öyle tavus kuşu gibi dört duvar arasında yaşayıp "ama beni seviyor, değer veriyor" romantikliğine gireceksen, hayatın boyunca insanlara öyle kedinin ciğere baktığı gibi bakarsın.
Kendi paranı kazan diyenleri de salla. Gidip de bir şirkette ceo olarak çalışmayacaksın sonuçta, 5500 lira asgari ücretle anca karnını doyurursun. Maddi durumu iyi olan birini sev. Onun da seni sevmesini sağla. Rasyonel düşün.
Yine asgari ücretle mucizeler yaratan bir üyemiz dahaHahahahha yukardaki yorumlar effffsaaaneeekendi paranı kazanmak enayilik demek…görüyor musun onca sene boşuna okumuşuz sabahın köründe kalkıp boşa gidiyoruz işe güce anamız babamız kendi ayakları üstünde dursun diye maddi manevi onca emeği boşuna vermiş…bir de asgari ücret küçümsenmiş ben o asgari ücretle kira vermeli geçiniyorum, sporumada gidiyorum, motoruma atlayıp cennet İzmir’in en güzel yerlerinde denizede giriyorum, sosyal hayatımda var..haa benim pahalı mekanlarda sigara paketi çakmak-tespih-araba anahtarı ya da lüks arabada son ses müzikle araba direksiyonu temalı story atma takıntım olmadığı için ufacık şeylerle bile mutlu oluyorum demek ki sorun bende
Zaten insan sevdiği insanla geçirdiği her andan, yaptığı her paylaşımdan zevk alır. Ama sevdiği insanla… Sahilde yiyeceğini içeceğini alıp oturmak, beraber yürüyüşe çıkmak, aynı kitaba başlamak, film izlemek, piknik yapmak sanırım sosyal aktiviteden sayılmıyor ya da biz fakiriz napalım
E girin part time bi yerde calisin paraniz olsun.yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var fakat gelin görün ki çok monoton bir ilişki. ikimiz de öğrenciyiz bu yüzden gezmeye paramız ve durumumuz yok ama dünyanın en sadık insanı çok değer gördüğüm sevildiğim bir ilişkideyim böyle birini bulduğum için şükrediyorum fakat asıl başlıktaki konuyu neden düşündüğümü açıklayacağım
bizim 4 yıllık arkadaş olduğumuz 1 çift var kızın durumu normal fakat sevgilisnin durumu baya iyi bize de beraber tatile gitmeyi teklif etti ve kişi başı ödenmesi gereken miktar benim 6 aylık bursum falan keza erkek arkadaşımın da durumu yok. reddetmek durumda kaldık ve ben düşündüğüm için çok üzüldüm bunu ama düşüncelerime hakim olamadım milletin sevgilileri hayatını yaşıyor pahallı hediyeler havada uçuşuyor ne güzel gezip tozuyolar biz sürekli evde oturduk diye geçirdim içimden.. birbirimize hediye bile alsak zor duruma düşüyoruz ama biliyorum ki durumu olsa dünyaları önüme serer ki kendi de diyor bunu ama bir yandan hayatı kaçırıyormuş hissetmek bi yandan huzurlu olduğum ilişkide bulunmak arasında eziliyorum. lütfen bana kızmayın ama çok gencim ve hayatımı yaşayamıyormuş gibiyim rahat ve güzel sosyal bir yaşamın bu eksikliğini hissediyorum ne yapmalıyım bilmiyorum
Birkere böyle şeyler seven insanın aklının ucundan bile geçmez. Sevmediğin ilişkide durarak ne o adama yazık et nede hayatı kaçır. Ayrıl gidip kalbi saf temiz cebi şişkin yaz dizisi tadında bir bey buluver.yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var fakat gelin görün ki çok monoton bir ilişki. ikimiz de öğrenciyiz bu yüzden gezmeye paramız ve durumumuz yok ama dünyanın en sadık insanı çok değer gördüğüm sevildiğim bir ilişkideyim böyle birini bulduğum için şükrediyorum fakat asıl başlıktaki konuyu neden düşündüğümü açıklayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?