sevgilimin maddi yetersizliği

Siz resmen kendine sponsor ara diyorsunuz. Bir ilişkide maddi her şeyi erkek üstlenirse sonuç ne olur sizce? Onun da bir beklentisi olur elbet.

Bunu söylemek istemiştim ama dilim varmamıştı. U ucgunlukdunya

Bütün yaz yatacağına kaldırıp totonu çalışsaydın da sevgilini tatile çıkarsaydın şekercim.

Hayatı ve gençliği yaşamanız anne babanıza ya da sevgilinize/eşinize mi bağlı ? O zaman bunca sene kendi çalışıp kendi yiyenler nasıl yapıyor ? Sevgilim bana böyle bir laf etse “ Sende milletin sevgilisi gibi bi sevgili bul. “ derdim ve o ilişkiyi orada bitirirdim. Çünkü bu şu demek, ben zengin de olsam bir gün varımı yoğumu kaybetsem bu kadın asla bana destek olmaz… Madem hayatınızı yaşamak istiyorsunuz girin bi part time işe kazanın istediğiniz gibi harcayın.

Siz erkeklere karşı değil miydiniz ya, erkekler kapatılsın diye naralar atıyordunuz sanki bikaç gün önce. Meğersem fakir erkeklere mi karşıymışsınız? Zengin olanlar da size bakmadığı için hiç ilişki yaşayamadınız sanırım.

Öğrenci iken bütçenizin böyle olması normal değil mi? Sevgiliniz de öğrenci üstelik. Kendi ayaklarının üzerinde durabilmek önemli olan. Evli iken bile bütçe ortak iken öğrenci sevgiliden bu kadar beklentiye girmek hiç normal değil. Şe.ma gibilerin hayatını takip ede ede kızlarımızın zihniyeti kötüye gidiyor.

Hahahahha yukardaki yorumlar effffsaaaneee kendi paranı kazanmak enayilik demek…görüyor musun onca sene boşuna okumuşuz sabahın köründe kalkıp boşa gidiyoruz işe güce anamız babamız kendi ayakları üstünde dursun diye maddi manevi onca emeği boşuna vermiş…bir de asgari ücret küçümsenmiş ben o asgari ücretle kira vermeli geçiniyorum, sporumada gidiyorum, motoruma atlayıp cennet İzmir’in en güzel yerlerinde denizede giriyorum, sosyal hayatımda var..haa benim pahalı mekanlarda sigara paketi çakmak-tespih-araba anahtarı ya da lüks arabada son ses müzikle araba direksiyonu temalı story atma takıntım olmadığı için ufacık şeylerle bile mutlu oluyorum demek ki sorun bende
Zaten insan sevdiği insanla geçirdiği her andan, yaptığı her paylaşımdan zevk alır. Ama sevdiği insanla… Sahilde yiyeceğini içeceğini alıp oturmak, beraber yürüyüşe çıkmak, aynı kitaba başlamak, film izlemek, piknik yapmak sanırım sosyal aktiviteden sayılmıyor ya da biz fakiriz napalım

İkiniz de denksiniz ve öğrencisiniz. Beraber çalışıp kazandığınız günler gelecek, tatiller yapacaksanız, istediğiniz yerde yiyip içeceksiniz, BİM noodle ve makarna yiyerek finallere çalıştığınız günlere ileride beraber güleceksiniz. Yani çalışsanız paranız olur. Başkasının hayatlarına bakıp hayıflanmak bana sizin erkek arkadaşınızı sevmediğinizi düşündürdü. Bana çok da iyi niyetli gelmedi.

Sizin durumunuz bir tık iyi olsa şikayetlenmenizi anlarim da kendiniz de ayni derecede yokluktasiniz yani.
Diger kizin maddi durumu da "normal"miş en azindan sevgilisi kadar olmasa da ufaktan bir katki saglamiş olabilir tatil için.
Siz hediye alinca bile zor duruma düşüyormuşsunuz ne tatili.

belli bir yaşa kadar insan elbette maddi şeylere biraz fazla takılıyor hele ki öğrencilik zamanlarında... sonra bir şekilde okul bitip de işe başladığınızda maddi durum en azından öğrencilikten daha iyi duruma düşüyor. ama ben bundan ziyade ilişkinizde sizin nezdinizde biraz daha az sevgi görüyorum. bu da suç değil elbette ama önceliğinizi belirlemeniz gerek. aşk mı istiyorsunuz yoksa aşk olmayan ama maddi anlamda kafanızın rahat olduğu bir ilişki mi ? çünkü öğrenciyken de durum buysa, çalışmaya geçtiğinizde de birden ferahlamayacaksınız. altı aylık burssa kişi başı fiyat bunu çalışırken de herkes bir anda veremez. bunu düşünüp ona göre bir yol çizerseniz hem kendiniz daha mutlu olursunuz hem de karşınızdakini de kibarca oyalamış olmazsınız. yine belirtiyorum ki bence böyle düşünmeniz çok yanlış değil, herkesin hayattaki beklentileriyle alakalı bir durum sadece :)

Maddi durumu iyi olan biri sizin gibi Ferihaları ne yapsın ayol? Adamlar yanına yakışacak bebek gibi duran, iyi giyimli, kültürlü, eğitimli, dengi olan iyi aileden gelen kızlarla geziyorlar. Ben çalışıyorum gayet de iyi maaşım var. Asgari ücretle çalışanlar da kendi parasını kazanıyor, erkek elini gözlemiyor ya yeter onlara. Hayal dünyanızdan çıkın ya da dümdüz sugardaddy arıyorum diyin.

Haa zengin olursunuz davul bile dengi dengine deriz. O ayrı.

Kendin kazan, sen gezdir cok istiyorsan sevgilini. Baskasina muhtac olmak, para versin, gezdirsin diye beklemek gururunuza dokunmuyor mu gercekten? Ezik insani hic sevmiyorum.

Yine asgari ücretle mucizeler yaratan bir üyemiz daha
Ekonomik kriz sadece asgari ücret üzerinde kazanan orta direği vurdu heralde. Asgari ücretli yaşıyor, mutlu halinden, zenginin zaten keyfi yerinde. Olan bize olmuş.

E girin part time bi yerde calisin paraniz olsun.

Red etmek zorunda kaldınız ama bunun için sevgilinizi suçladınız? Sizin yapamadığınızı sırf erkek diye o nasıl yapsın peki?

Sosyal medyada gordugunuz seylere bu kadar ozenmeyin.ileride basina kakmayacagi ne malum ?
Tabikii insna sevgilisinden bikede jest bekler guzel jediye falan almka ister ama yoksa yoktur. Ya terkede eksiniz yad bu durumu sindirip iliskinize devam edeceksiniz .zaman ve hissiyatiniz zaten size zamanla yol verecektir

Birkere böyle şeyler seven insanın aklının ucundan bile geçmez. Sevmediğin ilişkide durarak ne o adama yazık et nede hayatı kaçır. Ayrıl gidip kalbi saf temiz cebi şişkin yaz dizisi tadında bir bey buluver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…