sevgilimin maddi yetersizliği

asıl bahsetmeye çalıştığım şey bana ev araba alınması değildi zaten, bir cafeye dahi gitmekte zorlandıgınız hep evde oturdugunuz bi iliski dusunun. bu da zamanla iliskiye zarar verdi ve monotonlastık yakındıgım sey iliski icerisinde sosyal olamamaktı, sevgilimin beni parasıyla sosyal bir yapması degil tabii ki beraber yapmak istiyorum her seyi fakat durum bu ayrılmak istemiyorum kesinlikle fakat bazılarınız beni gold digger olmakla sucluyor kadının en buyuk dusmani da kadın gercekten.
Evet gadının düşmanı gadın cümlemiz de geldi ben de nerde kaldı diyodum :KK70: daha öğrenci olan sevgilinden bir zahmet ev araba bekleme zaten. Öğrenci çocuktan 1 haftalık tatil masrafını çıkarmasını beklemen çok komik. Daha çalışan insanlar 1 yıl para biriktirip tatile gidemiyor. Senden şu an 20 yaşındaki öğrenci bir çocuk değil ailen sorumlu. Sosyalleşmek veya tatile gitmek istiyorsan ailene söyle onlar götürsünler

asıl bahsetmeye çalıştığım şey bana ev araba alınması değildi zaten, bir cafeye dahi gitmekte zorlandıgınız hep evde oturdugunuz bi iliski dusunun. bu da zamanla iliskiye zarar verdi ve monotonlastık yakındıgım sey iliski icerisinde sosyal olamamaktı, sevgilimin beni parasıyla sosyal bir yapması degil tabii ki beraber yapmak istiyorum her seyi fakat durum bu ayrılmak istemiyorum kesinlikle fakat bazılarınız beni gold digger olmakla sucluyor kadının en buyuk dusmani da kadın gercekten.
İşte tipik işine gelmeyen konu sahibi yorumu da geldi “kadın kadının en büyük düşmanı gerçekten” 😂😂

Ayrıl bir zahmet de kendisini hak eden birini bulsun çocukcağız. Dükkanın önünü kapatma.

Kadınların maddi standartı olmasına kızmıyor kimse, zengin bir adam bulayım, masraflarımı o karşılasın düşüncesine kızıyor. Zira erkeklerle maddi menfaat karşılığı sevgili olma ve birliktelik yaşamanın, gençlik ve güzelliğini ihtiyaçlarına sermaye etmenin ne anlama geldiği malum çünkü.
Peki bu düşünceye tam olarak ne hakla kızıyorsunuz? Sizin ahlaki değerlerinize uygun olmadığı için mi? Siz kimsiniz de kendi ahlaki değerlerinize diğer insanların uymasını bekliyor, uymadıklarında da eleştirme hakkı görüyorsunuz? Siz ahlak bekçisi misiniz? Bu düşünceye buradan iki satır yazıp kızarak, ahlaki üstünlüğünüzü mü kanıtladınız?

Zengin adamlar salak değil, senin onunla ne için beraber olduğunu anlarlar. Adamlar salak olsa o kadar parayı yığar ve elinde tutabilir mi? Sonra ona göre davrandıklarında ağlamayacaksanız buyurun.
İlla çok zengin adamlardan bahsetmiyoruz ki konu sahibi hediye bile almak,kafeye gitmek bile çok zor diyor. Kimse kendinden çok çok daha üst kişilerle sırf parası var diye çıkın demiyor ki
Zengin adamlar salak değil, senin onunla ne için beraber olduğunu anlarlar. Adamlar salak olsa o kadar parayı yığar ve elinde tutabilir mi? Sonra ona göre davrandıklarında ağlamayacaksanız buyurun.

Şu son cümle beni benden aldı🤣.

İlla çok zengin adamlardan bahsetmiyoruz ki konu sahibi hediye bile almak,kafeye gitmek bile çok zor diyor. Kimse kendinden çok çok daha üst kişilerle sırf parası var diye çıkın demiyor ki
Ya siz ikinci üyelik falan mısınız? Neyse rapor ediyim baksınlar bir

Peki bu düşünceye tam olarak ne hakla kızıyorsunuz? Sizin ahlaki değerlerinize uygun olmadığı için mi? Siz kimsiniz de kendi ahlaki değerlerinize diğer insanların uymasını bekliyor, uymadıklarında da eleştirme hakkı görüyorsunuz? Siz ahlak bekçisi misiniz? Bu düşünceye buradan iki satır yazıp kızarak, ahlaki üstünlüğünüzü mü kanıtladınız?
Sevgi, aşk isteyen kadınlara siz erkeğe ihtiyaç duyan zavallılarsınız ben sizin gibi değilim diyen üyenin kastığı duyara bak :KK53: nerdeyse evlenmek isteyen kadınları giotinle idam edeceğiniz yorumları çabuk unutmuşsunuz

yoo gayet iyi anladık.öğrenciyle çıkarken ne bekliyorunuz ki.e siz de öğrenciymişsiniz o da sizden beklesin o zaman fazla fazla şeyler.bu işler karşılıklıdır.maddiyatı iyi adam bulup devamlı ondan yiyip içip gezip hediyeler tatiller beklemiyorsunuz herhalde.zira bunun adı sevgililik değil başka bir şey.

Sevgi, aşk isteyen kadınlara siz erkeğe ihtiyaç duyan zavallılarsınız ben sizin gibi değilim diyen üyenin kastığı duyara bak :KK53: nerdeyse evlenmek isteyen kadınları giotinle idam edeceğiniz yorumları çabuk unutmuşsunuz
Evet ya o yorumlardan sonra kalkmış gencecik kızların para odaklı ilişki yaşamalarını savunuyor burada. İnsan kendiyle ancak bu kadar çelisir.

Sevgilisi diye oğlan ona göre çok şey beklemiyorsa haklı olabilirsiniz ama hem her şeyi bekliyorlar hem kız bir şey istemesin kafasındalar çoğu
Kız bir şey istemesin diyen yok. Bahsettiğimiz kişi çalışan bir insan değil. Öğrenci.. Kız da öğrenci. Size soruyorum bir öğrenci nasıl dünyaları serebilir? Adamın daha kendine ait maaşı bile yok. Ailesine bağımlı. Kız desen burs ile iş götürme derdinde. Madem dünyaları serecek birini istiyor ona göre birisi ile hayatını birleştirecek. Diyecek ki ben bu seviyenin altında yaşam istemem. Tahammül edemem. Bakın o zaman saygı duyarım. Derim ki evet isteyebilir. Öyle hayatını idame ettireceğini düşünüyor diyebilirim. Ama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Kendisi de öğrenci , kendisinin de cebinde hediye alacak kafeye gidecek parası yok, insan kendine bakmalı önce. Erkek diye adama yüklenmenin sonuçları var, geleneksel kafada bakarsan o da senden kadınlık bekler, işte o zaman demeyeceksin bana söz hakkı vermiyor , borusunu öttürüyor diye

ikinci üyelik falan değil merak etmeyin herkes sizin gibi empati yoksunu değil
Siz nereden biliyorsunuz ki ikinci üyelik olup olmadığını? Adminler gelip bakacak.

Ayrıca kusura bakma ama kendi parası olmayıp da karşıdakini beğenmeyen biriyle empati kuracak değilim. Ailen zengin değilse veya oturup kendi paranı kazanmıyorsan kimse seni tatillere götürmek, yemek paranı ödemek zorunda değil. Bunu bir anla artık. Zengin erkek arkadaş hayallerine düşmüşsün ama zengin erkek kendi gibi zenginlerle takılır seni tam olarak ne yapsın?

Kendisi de öğrenci , kendisinin de cebinde hediye alacak kafeye gidecek parası yok, insan kendine bakmalı önce. Erkek diye adama yüklenmenin sonuçları var, geleneksel kafada bakarsan o da senden kadınlık bekler, işte o zaman demeyeceksin bana söz hakkı vermiyor , borusunu öttürüyor diye
çocuğum 3 gün bir akrabada kaldı.dışarda yemekler yedirmişler hediye almışlar sağolsunlar.dün buluştuk avm de çocuğu almak için.yemek yedik yemekleri ben ödedim ısrar edip.yani akrabalıkta da arkadaşlıkta da sevgililikte de karşılıksız şeyler devamlı yapılmaz.paralı sevgili bulunca bir düşünür insan 3 aşağı 5 yukarı ben de ona bir şeyler yapabilirmiyim hayatına ayak uydurabilirmiyim 2 o yemek ısmarlasa 1 de ben ısmarlayabilir miyim diye?bunların dışındaki iğrenç çıkar ilişkileri gelir bana.karşılığında da kişiliğimizi ruhumuzu satarız affedersin.

Sosyalleşmek illa cafelere mi gitmek demek ? Çıkıp açık havada bi yürüyüş yapmak, film izlemek, kitap okumak, cipsini kolanı alıp sahile inmek maliyetli şeyler değiller ki. Halk Eğitim Merkezi’nde bir sürü ücretsiz kurs var. Yaşadığınız ilin etkinlik sayfalarına bakarsanız konserler, etkinlikler, festivaller oluyor çoğu da ücretsiz. Üniversiteyi Balıkesir merkezde okudum,bilenler bilir öyle pek fazla bi aktivite imkanı yok anca ilçelerine falan giderseniz, ama arkadaşlarla ders çıkışı A101’den yiyeceklerimizi içeceklerimizi alıp Atatürk Parkı’na gidip çimlere oturupta hava kararana kadar gülüp eğlendiğimiz o zamanları öyle özlüyorum ki…Hepimizde 3-5 kuruş harçlıkla,bursla geçinen insanlardık…Cafelere tıkılanlara ayrı hayret ediyorum…

Kendi cebinde de para yok ama onu ne yapacaksınız? Kendi ödesin kafedeki harcamayı çok basit bir istekse, hediye yoksa karşılıklı yok. Sanki konu sahibi para basıyorda fakir biriyle birlikeymis havalarına girmeye gerek yok.

Back
X