Sevgilimin mektubuma verdiği tepkicik...

söyledim bi tepki vermedin çok üzüldüm diye.

cevap : olur mu öyle şey tabii ki çok sevindim,çok hoşuma gitti,uça uça geldim eve vs vs

ama ben söyledikten sonra kıymeti var mı ? cevap : hayır

cok cok klasik bir cevap// tabiki de cok sevindim...
o zaman soyle be adam sormadan soyle:oklava::oklava:

demi ama..:kızgın:

erkek işte ne bekliyosunuz ki adamlar dümdüz düşünüyor bizim gibi kapsamlı düşünemiyor ki , odun anam bunlar fazla bi beklentiniz olmasın bence yaradılışları bu

yazıyı okuyunca kendi problemim gözümün önünde canlanıverdi.benim de nişanlımla şu anda böyle bi sebep yüzünden aram bozuk.erkekler kadın ruhundan anlamıyorlar.kadınlar her zman güzel sözler cilveler yapabilir ortamını kurabilir ama erkeklere yılda bir defa gelse ne ala...:)

canim benim bende sevdigimden uzaktayim. ona dogum gününde hediyesinin yanina sürpriz yaparak mektupta yazip yolladim.. nasil sevindigi herhalinden belliydi. dilede getirdi.
ama degisiyo iste.. gecenlerde görüsememistik uzun bi süre ben uyumadan önce uuupuuzzunn bi msj yazdim onu cok özledigime dair. onun bana yolladigi kisacik bir msjdi bende seni cok özledim cok seviyom iyi geceler falan.. bu kadar sadece bende daha fazlasini beklemistim ama yazmadi. ama mesai saatindeydi isi vardir diye bisey demedim ama günlerce aklimdan cikmadi.. ama bekledimmi evet bekledim. normalde cok ince düsünmesine ragmen bazen yapmiyo iste..

doğum günümde bir kolye aldı sürekli takıyormuyum diye kontrol eder takmıyorsam darılır , benim ona aldığım bereyi tüm kış boyunca bi kere taktığını görmedim ..insan bi kere giyer yahu en azından sadece benimle birlikteyken ..

canım çoğusu böyle bunların. BEn onun peçeteye, çorap kartonuna yazdığı notları bana verdiği ilk gülü vs. Hepsini saklayıp tekrar tekrar okurken, eminim ki ona yazdığım mektupları sorsam şimdi nerde olduklarını bilmez :umursamaz: Zorla romantikleştireceksin bunları.en son bana mektup yaz en az 1 sayfa olsun dedim. Ama öyle bi mektup yazmış ki okurken hüngür hüngür ağladım :gitme: Ismarlama da olsa yapıcak bişey yok. Odunları yontmak şart a.s.

bi teşekkürden fazlasını beklemekte haklısında canımm erkek deilmi iştee.çoğu böyle bunlarınnn.incelikten anlamazlarr

Kızlar ben erkek arkadaşıma çok bozuldum,içerledim,o yüzden buraya dökmek istedim içimi...

Ben 7 aydır yurt dışındayım,okuyorum,10 aylığına geldim,3 ay sonra döneceğim. Her neyse sonuç olarak erkek arkadaşımla 7 aydır ayrıyız. Çok özledik birbirimizi. Sevgimiz ve ilişkimizle ilgili bi problem yaşamadık. Benim bozulduğum konu ise şu :

Ben onu çok özlediğim için oturup mektup yazdım ve yolladım. Bugun geçmiş eline. Msnde konusurken şöyle dedi : '' mektubun geldi aşkım,teşekkür ederim''... Bu mudur yani ? Ben birşey demedim tabii. Bozuntuya vermedim. Gülen surat koydum sevindim gitmesine dedim. Sonra başka bi konu açtı,kapandı gitti yani konu.

Ben o kadar duygulanmışım,oturup yazmışım,zaten özlemişim 7 aydır görüşmedik,onun söyleyeceği tek şey teşekkür ederim olsun. Ben iyilik mi yaptım sanki de teşekkür ediyor. Çok içerledim ya. İnsan bi aşkım ne kadar güzel yazmışsın,çok beğendim,çok duygulandım,çok sevindim böyle bi sürpriz yapmana falan demez mi yaa ???

Bilmiyorum,ben böyle uzaklarda tek başıma mücadele vermekten biraz duygusallaşmış olabilirim... ama çok üzüldüm böyle davranmasına. Oysa ki içimden ona daha neler neler yazmak geliyordu. Dönene kadar bir sürü yazmayı planlamıştım. Ama bu davranışından sonra hevesim kalmadı. Yolladığıma bile pişman oldum sanki. Sanki sıradan bişeymiş gibi teşekkür ederim diyor. Ben mi abartıyorum anlamadım yani. 2 yılı geçiyor çıkıyoruz. Böyle mektubu hiç sallamamış hiç sevinmemiş gibime geldi. Oysa ki ben ne hevesle yazmıştım :((((

Eşimle daha yeni nişanlıydık, askere gitmişti kısa dönem. Hem de ankarada askerlik şubesinde yapmıştı. Mis gibi yer. Adama ne mektuplar yazdım 6ay. Benimki teşekkür bile etmedi. Çarşambadan çarşambaya "mektubunu aldım" diyordu. Ben de "iyi" deyip konuyu kapatıyordum. Bunun sevgiyle alakası yok, duygularını ifade edememesiyle alakası var.

seviyo canım ondan şüphem olsa zaten oturup yazmam mektup falan.
ama insan bekliyor işte.

Duygularını yeterince açık ifade edemiyor demek ki. Düzelir diyeceğim ama düzelmiyor. Hele askerden sonra iyice garipleşiyor. Böyle kabul etmek lazım.

sen en iyisini yapmıssın canım boşver yazdığın için üzülme bende gönderdiğim hediyeler içine hep mektup yazar koyarım ama sözlüm hafif odun olduğundan tşkler der geçer budur yani erkekleri değiştiremezsin onlar bniz kadar romantik değilller

cnm erkekler bizim gibi duygusal ve romantik düşünemio hatta şey demediğine dua et :)
ne gerek vardı niye o kadar uğraştın mail atsaydın bile beklenebilirdi erkekler sonuçta kestirmeden gidiverioo

canım seni şu an o kadar iyi anlıyorum ki, aynısını nişanlım da bana yapmıştı ve felaket sinirlenmiştim Çok üzgünüm çoook bu erkekler gerçekten odun yani kusura bakmayın ama yine sinirlendim:kızgın: güya erkekler sevgilerini somut bir şekilde gösteremezmiş falan filan işte. en iyisi onlar gibi yapmak sıradan bir insanmış gibi davranmak

sen de bana yazsana diyorum bazen,yazım kötü mail atsam olur mu diyo :)))

çağın çocukları bilgisayar çıktısını ödev diye getirir, çağın sevgilileri de mektup yazmaz maaail atar. aman yazmasın dert ettiğin şeye bak, yazsa ne yazıcak sanki, çalıntı yapar onda da kesin ordan burdan.

Back
X