- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
ben neciyim burda vb diyor
o da öğrenciPardon da bu zat ne iş yapıyor?
+1izin almak ne ya. katil tabiki. sormana bile gerek yok . bunun icin senden ayrilacaksada ayrilsin kendine bir kukla bulsun.
3 ayhelal olsun kız sana 3 yııldır hayatında ve izin almıyorsun
+1Sen normalsin, erkek arkadaşın olmamış. Anne babasına söyle bir daha yapsınlar.
Kesinlikle katıl, katılmazsan geriye dönüp baktığında "ayy o m.al yüzünden katılmamıştım" der kendine sinir olursun.
+1Bu işte bi terslik var kadınsal tepkiler bunlar :)
bütün erkekler böyleyse yandım ben o zamanNormal olmayan genel olarak Türk erkeğinin beyin yapısı canım, kendileri potansiyel karı kız kesen tipler olduğu için eşlerini, sevgililerini kıskanma gereği duyuyorlar çünkü biliyorlar ki o ortamda da kendisi gibi man kafa türk erkekleri var. Bazısını tenzih ederim...
+13 aylık sevgili için bu kadar feragat etme kendinden
yani 3 ay sadece açıkçasıolmaz bu çocukla çok sorun yaşarsın ayrıl gitsin..
ben neciyim dediğinde neciymiş sorsaydınız keşke..
yani belki çok büyük bi olaysa haber verilebilir mesela şehirdışına gezmeye gidiyorsam haber verebilirim ama rutin olarak yaptığım şeyler için ben neden haber vereyimki ? dışarı çıkmak, arkadaşlarla bi kafeye gitmenin haber verilecek nesi var,saçma. arkadaşlarım bazen ailelerine telefon açıp söylüyorlar o bile bana tuhaf geliyo yaniAyyhhhhh hayatımda asla yapmayacağım şey birisinden izin almak, hele de sevgiliden
Annem babamdan bile izin almam, emrivaki yaparım. Elin herifinin egosundan izin hiiiç almam
Sen de alma. İçim daraldı valla konunu okurken. Taviz tavizi doğurur. Ayrılmayacaksan resti çek
Senin kendi aklın yok mu da karar veremeyesin. Ayrıca, haber vermek ayrı, izin almak ayrıdır. Bir yere giderken haber vermeye her zaman gerek yok, ama izin almaya hiç gerek yok
+1Ayrıl gitsin. Bugün gidiş gelişine, yarın saatine, sonra kıyafetine, sonra arkadaşlarına, sonra ailene, işine, toplum içindeki konuşma ve gülüşmelerine, bakışlarına, kullandığın parfüme, giydiğin çoraba, taktığın tokaya, aldığın havaya ...... sonu yok bu listenin ona göre. İznini alman gereken her bir şey olacak!
ben artık 22 yaşındayım o da 23 yani nehakla bana karışabilir kinormal olan sensin canım.... asla tavız verme, senı aklın mantıgın var demı? aılen karıssa amenna ama onların bıle bır yere kadar söz hakkı varken daha 3 gunluk elın adamı sana karısamaz..
+1Akliniz kalmasin dogru olan sizin yaptiginiz.
odalarımızı ayırdık. çekemem valla kimsenin tribini.Oda arkadaşı konusu değil, şaşırdım :) Ya Milk konu dışı olacak kusura bakma ama hani bana özel mesajda anlattığın bir oda arkadaşın vardı garip tepkiler veren, ne oldu o? Merak edenler için: Milk'in oda arkadaşı bi keresinde Milk banyoya yapmak için hazırlanırken Milk'e "napıyosun?" diye sormuş, Milk de "banyoya gideceğim" demiş. Arkadaşı da güya espri olsun diye "banyo mu? A a! Sen banyo mu yapacaksın inanamıyorum!" diye bir tepki vermiş. Milk de 3 günde bir banyosunu yapan biriyken böyle saçma bir lafı işitince dertleşirken bana anlatmıştı. Başka şeylerini de anlattı, ben kızın notunu verdim yani, o kız olmamış. Umarım odanı değiştirmişsindir.
Konuya gelince, elbette normal olan sensin. 3 günlük adam için kendinden ödün verme sakın.
bende onu düşünüyorum işte yarın öbür gün işimi gücümü elime alıcam neden elin adamının ağzının içine bakayım3 aylık adamın şu triplerini çekmeyin.
Taviz vermemişsiniz zaten de hiç çekmeyin.
Onu yapma bunu yapma diye kısıtlayıp duracak, mantığı gelişmemiş biriyle ne işiniz var?
+1kardeş kesinlikle git 3 yıl önce benimde başıma böyle birşey geldi gitmedim. Sonuç: Şimdi ayrıyız uzun zamandır.
+1Kiz arkadas ona fazla, kukla alsin onunla oynasin, ama soyle otede oynasin
evlilik yoluna girmiş olduğum ciddi bi ilişki olsa ya da eşim olsa gittiğim yeri söylerim ama buna neden söyleyeyim zırt pırt yani çok mantıksız. benim kafama eser çıkar dışarda bi saat gezer gelirim habire ona açıklama mı yapıcambence kesinlikle yemeğe git sonra pişman olursun, beğenmiyorsa çıksın hayatından kusura bakmasın, daha 3 aylık sevgili iken bu kadar taviz verme derim ben. gittiğin yerleri belki söyleyebilirsin ama izin almak ne demek ben eşimden izin almıyorum ama mutlaka gittiğimiz yeerleri haber veririz. Dünyanın binbir türlü hali var velhasıl en iyisi yol yakınken dönmek.
galiba artık benimde olmayacak. yalnızlıktan mıdır nedir özgürlüğme çok düşkünümBenimde bu yüzden sevgilim yok ya... Ben neyim dediği zaman ailem değilsin diyebilirsin. Bana ancak ailem karışır
+1Yemege tabiki de git. Okulun bitiyor ileride onun yuzunden gitmedim diye pisman olma . Bu kadar kendinden odun verme daha 3 ay olmus nerde duracagini bilsin bide sizinle inatlamasin gidemezsin diye onaneymis size guvenmiyor herhalde ya da erkeklik gururunu mu oksuyor boyle davraninca.
resti çekicem zaten içimdeki hoşlantı da geçti soğuttu kendindenSahi neci bu çocuk? Bana pek normal gelmedi henüz 3 aylıkken ne bu kontrol hevesi?
Hayatında bir daha katılamayacağın, bir üniversite hatırası olarak kalacak olan mezuniyet yemeğinden bahsediyorsun.
Yemeğe katıl.
Ayrılırsa da ayrılsın. Hayatına zindan birinden kurtulmuş olursun.
soğudum zaten salak gibi hissediyorum kendimi akşam geç kalma dediği zamanbu 3 ayda böyleyse. yani sırf hoşlantı için bunlara katlanmaz, daha fazla uzatmadan bitirirdim ben olsam. olay çıkarken haber ver değil izin ala kadar gelmiş yani. üniversite okuyan, aklı başında birine benziyosun. kendini bu adama ezdirip heba etme.
insanın kendine saygısı olmalı. soğudum yeminle. +1Tebrik ederim canım seni. Ben de aynen senin gibiyim, tüm arkadaşlarım da öyleydi. Kaç sevgilimi perperişan ettim sadece giyimime karışma cürretini gösterdiler diye. Bunlar böyle, 15 yaşındayken ilk sevgilim de kararlarımın onay veya red makaml olmak isterdi 30 da da. Hep şöyle bir bakardım; yahu yaşın 24, ağzın süt kokuyor, senin ne hayat tecrüben var da benim hakkımda benden daha iyi karar verebileceğini sanıyorsun derdim bazen içimden ama genelde dışımdan. Ama o cürreti kendim de göstermem. Kimsenin haddi değil.
Bir de bir anımı paylaşacağım, üniversitedeyiz güzel bir yaşantımız var, bir kız grubunuz var. Yaşımızın tüm güzelliklerini yaşıyoruz. Gruptan bir arkadaşımız bir çocukla çıkmaya başlıyor. Bu çocuk özgüveni yerlerde olan, kendini bizim kızın üzerinden yüceltmeye ve karakter kazanmaya çalışan bir oğlan.
Hani yok mu ya 23 yaşında üniversiteli bir kız benim sözümle hareket ediyor, ona hükmediyorum kafaları. Bunun dışında belli ki aşk meşk konularında kızı tatmin ediyor.
E biz tabi bozuluyoruz kendinddn bu kadar taviz vermesine, uyarıyoruz kızıyoruz falan. O zamanlar biraz da müdahaleciyiz birbirimize, çünkü hepimiz ailemizden uzak İstanbuldayız, birbirimizi kardeş bilmişiz sorumluluk almışız. Birbirimizi çok da kurtarmışlığımız var. Neyse.
Gene bu vizyonsuz ve ezik oğlan bizim kıza bir yere gitmeme konusunda ambargo koyuyor bizimki de içi kala kala kabul ediyor. Tabi biz şok. Diyoruz ki kızım saçmalama iyice şımardı yakında tasma takacak sana, sen ne istiyorsun? Sen de istemiyorsan gelme ama belli ki için kalıyor.
Ya, dedi, gelmel istiyorum ama sonra çok kavga çıkarıyor, gelmeyeceğim. Biz üzerine gidiyoruz ve bize 'o benim evleneceğim adam onla ters düşemem' diyor. Ben kendime 1 hafta falan gelemedim.
Aradan 1 ay mı ne geçiyor, çocuk bizim kızın kredi kartı ile tatile gidiyor, kartı patlatıyor, ödemiyor. E başka sorunlar falan derken zar zor ayrıldı bizimki bundan.
Çocuk sonra ilaç içim intahar etti, ama uyanık ilacı içmeden içtim diye aramış bizimkini sonradan içmiş yoksa biz gidene kadar ölmeliydi. Lanet gene biz gittik onu kırtarmaya. Soktular burnuna karbon çubuğu da içim eridi biraz.
Şimdi bitik çocuk hangi kızın kanını emiyor bilmiyoruz. Bizimki de tertemiz mithiş iyi bir çocukla evlendi. Saygı sevgi sonsuz. Bu sabah da bir kızı oldu, ay teyze olduk :)))
Demem o ki özgüvensiz kopillerin üzerinizden kişilik kazanma acizliğine lütfen prim vermeyin.
Kendiniz için en iyisini yalnızca SİZ düşünürsünüz.
Yaşınız çok genç daha kimler çıkacak karşınıza.
+1İzin almak nedir yahu en nefret ettiğim şey evlilik hayatimda bir kere bile izin almadim almam.
başlık değişmiyor sanırımb, de sevgilinizin mezuniyete değil size karşı tepkisi filan olmalı konunun başlığı. tek sıkıntı mezuniyet değil çünkü.
şu dkdan itibaren hiçbişeyYahu esten bile izin alinmaz
Kendi hakikaten neciymis?
ikisi de problem benim için. daha yeni olan bi ilişkide neden yaptığım her bişeyin haberini vereyim ? ama çevreme bakıyorum çoğu ilişki böyle yürüyor. haber verme üzerine filan. yani millete normal geliyor. izin almak değilde haber vermek. ama o bana da tuhaf geliyr ki. çok önemli bişey değilse neden haber vereyim ? o esnada konuşuyorsak evet verebilirim ama hariçten vermek tuhafHaber vermek ayri izin almak ayri..
Eger bu sekilde iliski yurutemeyeceginizi dusunuyorsaniz daha cok yenisiniz. Bence tekrar dusun
anlamadım ?Eski sevgilim de bana pek karışmazdı karışsın isterdim o işler pek öyle olmuyo demek
Sensin. O adamdan ayrıl bence yol yakınken, eskaza evlenirseniz falan, camdan baktırmaz, perde açtırmaz, çalıştırmaz.normal olan erkek arkadaşım mı yoksa ben miyim ?
Yani hoşlanılmıyo demek istedim karışsın istiyodum ya hani yazdıklarını görünce öyle olmuyomuş yani insan bunalıyomuş diyorumanlamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?