sevgilimin mezuniyet yemeğine tepkisi

Bu arada mezuniyet yemeğimiz de m.k gibi geçmişti yemek sonrası parti idi para boşa gitmesin diye yemekleri yiyip kaçmıştık arkadaşlara gidip eğlenmiştik , ama o kadar iğrenç geçeceğini bilsem de 3 aylık herifin biri yüzünden gitmemezlik etmezdim. 22 yaşına yazık etme böyle bir adamla

Yavaşşş yerler Yaşşş
Yuh yani noluyoruz bu ne hızzz de sen o sevgiline,yolu ver işine baksın bence.
biraz erken kurulmuş emir tavır tahtına.

Cnm poyaları sonradan çıkıo sinyallerde bu şekilde verilorda biz göremiloruz. Bekarkene bende aynısını derdim büyük konusmusum

Kesinlikle katil ilerde ayrilirsan cok pisman olursun.
Bismillah bu nedir ya sozlun degil nisanlin degil daha 3 ay olmus daha simdiden boyleyse ilerisini dusunemiyorum. Senin yerinde olsam ayrilirdim ve giderdim onun da bi guzel akli basina gelsin. Baski kurmak neymis gorsun!...

Tamam da daha 3 aylıkken bu kadar karışması normal mi?
Benim de 2 yılı dolduracak olan bir ilişkim var ve karşımdaki insanı çok seviyorum, aşığım, dış kapının mandalı lafını örnek olarak söyledim ve bu zaten ciddi, aile kurmaya giden ilişkiler için geçerli değil. Kaldı ki dediğiniz gibi insanlar gittikçe bencilleşiyor, yani güvenmek zor. En güvendiğimiz insan bile bizi yarı yolda bırakabiliyorken hayatlara daha bu kadar yeniyken karışılmamalı. Ben sevgilimle zaten gün içinde genelde etkileşim halindeyim eğer yan yana değilsek ama ne o benden izin istedi ne de ben ondan yani bugüne kadar. Rutin ve basit şeyler için şunu yapıcam buraya gidicem diye hariçten haber vermeyi gerekli görmüyoruz eğer o esnada sohbet etmiyorsak. O esnada sohbet ediyoruzdur mesela, bugün ne yapacaksın falan deriz birbirimize, çok önemli olmayan şeyler o zaman söylenir. Bizde öyle "kahve içmeye dışarı gidiyorum haberin olsun" tarzı bişey yok mesela. Karşımdaki adam da eve saat kaçta girmem gerektiğini benim gayet iyi bildiğimi biliyor yani. Bir kere bile öyle saçmalamadı. Ben de aynı şekilde. Konu sahibininki olayı abartmış. Madem dışarıdasın neden haber vermedin nasıl bir laf? Ben onu kastediyorum. Daha 3 aylık adam, benimsemek için bence çok erken ve her an dış kapının dış mandalı olmaya da aday bence. Konu sahibinin yorumu da o şekildeydi.

Tam şurada aynı şeyi düşünüyoruz aslında :) Ben de bu fikirdeyim işte, kendi ilişkim de böyle.

Ben zaten yorum yaparken 3 aylık bir ilişki yada sadece konu sahibinin nezdinde yapmadım canım aslında orda asıl yorum yapma sebebim insanların erkeklere karşı çok acımasızca yorum yaptıklarını gördüğümden birazcık ilişkilere daha pozitif bakmaya çalışmamız içindi.Benimde 3 yıllık bir ilişkim var ve ona çok aşığım bu yüzden de birlikte olmadığımız zamanlarda iletişimde olmayı seviyorum ve gün içinde aynı sizin gibi birbirimizle ne yapacağımızı paylaşıyoruz. :) Tüm gün konuşmayıp sadece oraya gidicem bunla buluşacağım yanlış izin almak tamamen yanlış zaten.

Benim için asıl normal olmayan ne biliyor musunuz birbirini yeterince tanımadan arkadaş olarak yani az çok karakterini anlayacak kadar ya da bu gibi konular hakkındaki düşüncelerinden fikir sahibi olmadan sevgilim diyerek kendini bir sorumluluk ve ilişki içerisine sokmak.Bence ortada gerçek bir ilişki varsa ya zaten başından beri ciddi olmalı ya da duygusal olarak o duruma ve benimsemeye gelmediyse adı bu koyulmamalı. Böylece insanlar daha yeterince sevmediği insanlarla böyle sorumlulukları yaşamak zorunda kalmaz.Ciddi bir ilişkide bazı şeyler zaten tuhaf yada külfet gibi gelmez isteyerek yapılır.Konu sahibinin erkek arkadaşı tabiki de yanlış yapıyor.

Muhtemelen sevmediği için bu kadar garip geliyor ona. İçselleştirememiş. Külfet gibi görüyor. İnsan mutlu olmak için bir ilişkiye başlar, mutsuz olmak için değil.
Benimki bi konserde mesela şu an, zaten iki gün önce de konusu geçmişti, ben de iyi eğlenceler, ben birazdan yatar uyurum sen çektiğin videoları bana atarsın dedim. Adam bana giderken "konsere gidiyorum haberin olsun" falan demedi ama etkileşimdeyiz sonuçta, o benim sabah sabah arayıp sesini duymak istediğim insan. Sevmeyince, belli sınırlar içinde olsa dahi külfet gibi gözükür.

İnsan bi de kendini eşsiz zanneder, bütün mezuniyet senesi ögrencileri aşağı yukarı aynı sıradan krizleri yaşayıp aynı noktalarda kendilerini sorguluyorlar demek ki.

Yaş olarak da çok yakın olduğumuzdan sizi çok iyi anlıyorum. Çevrenizdeki bütün ilişkiler "nerdesin aşkım" "burdayım aşkım" şeklinde ilerliyor büyük ihtimalle.

Sabah günaydınla başlayıp gece yarılarına kadar tüm gün süren whatsapp konuşmaları...

Sırf "kıskanmış" olmak için birbirlerinin sosyal medya hesaplarını denetlemeler, alakasız insanları sırf aksiyon olsun diye mesele haline getirmeler; onunla görüşmeyeceksin, bunu takip etmeyeceksin, şununla aynı oksijeni bile solumayacaksın vs.ler...

Neredeyse tuvalete giderken bile haber verme, izin alma... Kız kıza ya da sınıfça yapılan planların ortasına "Ay sevgilim gelmezse ben gelemem yalnız" diye limon sıkma...

Bizim neslin buyük çogunlugu böyle yaşıyo ilişkilerini malesef. Bunu o kadar doğal ve normal göstermeyi başarıyorlar ki üstelik, insan bi noktada kendinden şüphe edip "Acaba?" demek zorunda kalıyor.

Sizin "Acaba"nızın cevabına gelince. Sorun sizde falan değil.

Hayatınızdaki tek insan o olmadıgına göre tüm gününüzü ona mesaj atarak geçiremezsiniz. Bi aileniz var, arkadaşlarınız var, ilgi alanlarınız, okulunuz, mezuniyet çalışmalarınız, yalnız kalmak istediginiz anlarınız var. Tüm bunlarla ilgilenirken bi elinizde tık tık tık telefonla dolaşmak kadar itici bi şey yok. Hicbi anı dolu dolu yasayamazsınız ki sürekli aklınızın, ilginizin bi kısmını ona bölerek.

Konuşmak, paylaşmak içten geldikçe, doğal geliştikçe anlamlı olur. Görev gibi sabah akşam her dakika ilgi beklemek de ilgi göstermek de yorucu bi durum. Ki biraz özlem, biraz gizem de iliskiyi canlı tutar.

İzin alma, haber ve talimat verme kısmı tam fiyasko zaten.

Hadi haber verilecek yer vardır anlarım. Yani gün içinde size ulaşamayacağı bi yere gitmeniz/bi şeyler yapmanız söz konusudur haber verirsiniz merak etmesin, yanlış anlaşılma olmasın diye. Ya da sonradan ortak bi plan yapma ihtimaliniz vardır haber verirsiniz.

Örnekler çogaltılabilir ama haber vermek başka şey, attıgınız her adımın da hesabını istemesi başka şey.

Mahalledeki arkadaşlarıyla top oynayan 5 yaşındaki çocuğu eve sokmaya çalışan anne misali "Ezan okunmadan evde ol" diye talimat vermesi ise koruma içgüdüsü, düşünceli davranış değil size alenen salak muamelesi yapmak bana göre. "22 senede ben nerede ne yapacagımı, eve ne zaman girecegimi ögrenemedim çünkü, sen de olmasan napardım bilmiyorum. Tisikkirler sipirmen " Gerci buna izin veren hatta bırakın izin vermeyi bunu isteyen, işler böyle yürümeyince "sen beni sevmiyosun, sahiplenmiyosun" diye trip atan o kadar çok hemcinsimiz var ki çocuklara mı kızayım bu durumda kızlara mı bilemiyorum.

Sonuç olarak eğer bu ilişki sizin için gerçekten bi anlam ifade ediyorsa sınırlarınızı baştan çizip yontmaya çalışın. Sizin yönetilecek aptal bi çocuk degil sınırları olan genç bi kadın oldugunuzu bilmeli, saygı ve güven duymayı ögrenmeli.

Çevrenizdeki diger iliskilere ayak uydurmaya çalısmak hem sizi siz olmaktan çıkarır hem de aptalca buldugunuz bunca şeye sonsuza kadar rol yapıp katlanamayacagınıza göre iliski eninde sonunda bi yerden patlak verir.

O yemege de gidin, yıllar sonra bile hatırlayacagınız güzel bi anıdan etmesin sizi şu an için başı sonu görünmeyen bu ilişki.

Benimki bi konserde mesela şu an, zaten iki gün önce de konusu geçmişti, ben de iyi eğlenceler, ben birazdan yatar uyurum sen çektiğin videoları bana atarsın dedim. Adam bana giderken "konsere gidiyorum haberin olsun" falan demedi ama etkileşimdeyiz sonuçta, o benim sabah sabah arayıp sesini duymak istediğim insan. Sevmeyince, belli sınırlar içinde olsa dahi külfet gibi gözükür.

Zaten sevdiğin insanla bişeyler paylaştığın sürece böyle rapor verir gibi mesajlar atmana yada aramana gerek kalmıyor :) Sevgilin sana öyle bişey niye demez sen zaten gideceğini bildiğinden doğru olanı bu. Sevmeyince olmuyor gerçekten aşk varsa "sevgilim aşkım "demenin altı dolu oluyor :)

bu yaşta bunları (erkek arkadaşının isteklerini) yapacaksan ,,
sana şimdiden söyleyeyim canım , bu hayat geçmezz,ilerde nerde hata yaptığını sorgularsın
ne hesabı /kitabıı bu yaşta
sevdiğin ,sana mutluluk veren şeyleri yapp
bunlar güzel yaşlarr

Aaa karsinizda tam bir paranoyak kontrol manyagi varmis. Basin tekmeyi aman bu adamin elinde cinayet kurban gitmeyin. gidis o yonde.

sevgili M MilkCoffe

yasiniz 20lerin ortalarini gectiginde sizin eve varip varmadiginizin teyitini isteyen bir erkegin eksikligini duyacak, bir iliskiye baslamak icin bu tur sahiplenmeleri kriter belleyeceksiniz kendinize.
o yaslarda erkek arkadasiniz herhangi bir seyinize karismadiginda kendinizi akilli gibi degil - karistiginda su an gerizekali gibi hissediyorsunuz ya - bir iliskide kimsesiz gibi hissedeceksiniz.
size arzu ettiginiz siklikta mesaj atmadiginda kendinizi degersiz gorup, hatta belki onun sevgilisi oldugunuzu fark edemediginizden yakinacaksiniz.

su an bu maddeler sizin icin bos kume ise yanlis bir iliskidesiniz demektir. size alaka duyan bu kisiye haksizlik etmeden, ona karsi bir sey hissetmediginizi itiraf edin. mezun olun ve heyecanla sizde bir kume olusturacak kisiyi bekleyin.

ayyy ben de bu kadar kıskancım ya, yemek işlerine falan benim sevgilim de giderken tedirgin oluyorum.. bende mi anormalim anlamadım ki

ne güzel söylemişsin ya, çocuk bişeyler hissediyo ne güzel işte, ama konu sahibi pek bişey hissedememiş belli..

dgkljdflkjgdlfjg burdaki konuda bahsedilen basit bir yemek ve dışarı çıkmak benim yorumum onlar için ?

adam edebiyat parçalamış dslkfjsldjfsdf

canım biz birbirimize haber veriyoz
ben bilmem nereye tatile gidip dışarı çıkıp sevgilimin benden haber alamadığımı ya da "konu sahibinin ilişkisi gibi bi ilişkiye sahip olmayan insanların" birbirinden habersiz yaşadığını filan sanıyon herhalde

fikirlere saygı duymamak ??

mezuniyet yemeğine gitme diye bi fikre niye saygı duyalım kardeşim ben avel değilim meselaaa

ha ilişkimde şu oldu başka bi şehre gitme gitme durumum vardı keyfi sevgilim dediki gitmesen olmaz mı?? ama gene de sen bilirisin

bunlarla o bir mi şimdi ?

evet sene olmuş 2016 hala cümlede anlam

yani var ya bariz belli

ortada kocaman karpuz bir de armut var adamlar hala ısrarla ama ISRARLA neyin karpuz neyin armut olduğunu anlamıyolar anlamak istemiyolar

Sene olmuş 2016 hala okuduğunu ve anlatılmak isteneni anlayamamak?? Bir bilgisayar mühendisi olarak edebiyatım da iyidir teşekkürler.

Ayrıca sizden alıntılanarak yazılmış olan o koca yorumun sadece ilk kısmındaki espri size atıf olarak yapılmıştır bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…