sevgilimin önceden beraber olduğu kızlar içimi kemirip duruyor

painqi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
128
0
116
36
Ankara
Meraba kızlar 1.5 yıldır süren güzel bir ilişkim var. Bana çok değer veriyor ve ciddi düşünüyoruz. Aslında ortada sorun yok. Sorun kendi kendime yaptığım kıskançlık. Sevgilim benden önce 2 kızla beraber olmuş cinsel anlamda. Biri lise 1 de diğeri üniversitedeyken. Sevgilimin benden önce başkalarıyla beraber olmuş olması beni sinir ediyor. Lisedekini ergenliğe bağlıyorum düşünmemeye çalışıyorum. Ama diğerinde neden yaptığını soruyorum bilmiyorum diyor. Tek gecelik ilişkiler değil yani arada bir duygusallık olduktan sonra yaşamış. Ama ölüp bitecek kadar sevme değil. Onu başka kızlarla o şekilde düşünmek beni deli ediyor. Başka kızlarla zevk almış olması beni çok üzüyor. Artık bu konuyu açmamdan da bıktı. Ama ben bu düşüncelerden kurtulamıyorum. Ben nası bu düşüncelerden kurtulcam kızlar yardım edin

Son düzenleme:
Bunları düşünerek hem kendini üzüyon hemde anlamadan ilişkini yıpratıyon benm eşiminde çok kız arkadaşı olmuş yani benden öncesi var ama yapcak birşey yok erkeklerin çoğuda böyle geçmişi bırak geleceğe bak seni seviyor senin yanında onu düşün

tek gecelik bir işten ziyade sevgilisiyle yaşanmış güzel bir gecede duygularına hakim olamamışlar ve yaşamışlar.
Bu tür şeyler takmamanız gerekir çunku daha onceki olayları takarsanız sevgilinizin güvenini kaybedersiniz. bence rahat olun...

Bende kıskancımdır eşimi deli gibi kıskanırım ama asla belli etmem
ve eşim benden önce 7 yıl bir kızla birlkte olmuş,cinsellikte yaşamışlar tatillere de gitmişler
inanın bunu düşündükçe ben daha bi bağlanıyorum eşime,sonuçta benim için yaşamış görmüş insan çok önemli
bir erkeğin cinsel anlamda herşeyi görmesi bilmesi benim hoşuma gidiyor.
Bence aşmaya çalışın bu durumu geçmiş geçmişte kalmıştır.Geleceğe bakmak lazım..

canım ılıskıye gırmeyen erkek cok azdır heralde sen guzel gunlerının tadını cıkar fazla soru sorma bu konus hakkında bence

ammaannn düşündüğün şeye bak.. seni gören de aldatılmışsın sanır. dünyanın binbir türlü derdi var. derdin mi yok bunları kendine dert ediyorsun. erkeğin bekarı olmaz. çok dert arıyorsan kendine git de sosyal sorumluluk projelerine katıl, böyle gereksiz dertlerden uzaklaşmış olursun.

Gecmis gecmistir elbette..
Ama erkek arkadasımın aynı seyi ben yasasam , düsünceleri ne yönde olurdu buna baglı benim de normal görmem!

Bunda kafaya takılacak bişey yok ki... Çok normal bişey.. Her erkek illaki cinsellik yaşamıştır geçmişinde (ister sevsin ister sevmesin) Sen şuana bak, sana değer veriyor mu, seni sevdiğine inanıyomusun? Esas önemli olan bunlardır bence... Geçmişi çok kurcalama boşverrr...

Bunlar değiştiremeyeceğin gerçekler kafanı bunlara takmak bugününü ve ilişkini zedeler bilmeden yanlış yaparsın bence konu maziye gömülmeli.

kafana neden takıyorsunkı 2 kısıyle beraber olmus sen 2 olduguna sukret.sımdıkı genclerin cogu hergun bır baskasıyla beraber.duygusal anlamda bırsey yasamamıski.takma kafana sen bugune ve onune bak neden gecmısı sorguluyorsunkı.

tamam bende cok kıskancımdır ama onume bakarım o benım gecmısımı sorgulamadıgı gıbı bende onun sorgulamam bu sekılde 3 yıldır mutlu gıden bır ılıskıye sahıbım

Gecmis gecmistir elbette..
Ama erkek arkadasımın aynı seyi ben yasasam , düsünceleri ne yönde olurdu buna baglı benim de normal görmem!

Malesef ki aynı şeyi biz yaşasak tepkileri normal olmaz ama bizim normal görmemiz beklenir....

allah bozması canım bende sorgulamamayı öğrenmeliyim

yahu anlamıyorum insanların geçmişlerinin neden bu kadar didiklendiğini. olmuşsa olmuş. adı üzerinde "geçmiş" ve gitmiş.

geçmişi bu kadar didikleyen karşı taraf olsaydı eminim onu çoktan bırakmıştınız..

Tek caresi .Kendine benzeyen birisiyle evlenmen.Bu adamin tekrar eski yasantisina donmeyecegini,baska bir kadinla iliski yasamayacagini garanti edebilir misin?Su an sevgin seni ona karsi sagir ve kör yapmis olabilir butun elestirilere kulak tikamis olabilirsin.AMMMA sen duymasanda bu adam bunlari yasamis.Sahsen ben Yuva kurmam bu hayati yasamislarla.Esimiz Elhamdulillah harama uckur cozmemis ama biz bile kiskaniyoruz,ya bir kiz bastan cikarirsa diye sadece bizimki hayalde bile olsa aci veriyor.Seninki yasamis.Tez elden kendin gibi tertemiz bir adamla nisanlan ve evlen bu adami da kendi layigi olan kisilere ver.

Evet bız kadınlarda 1 . el sıfır kılometre,el değmemiş erkekler istıyoruz

Sizi takdır ettım ,bazı bayanlar gıbı erkek yapar olsun ziynıyetınız yok,ya da benden öncesıyle

eğlensın benden sonra benı değerlı tutsun mantığı .

onlar kadar bızde kendını her (kendı tabırlerıyle kaş...)lara ekmek olarak sundukları bedenlerıne

tiksınmeden dokunmak isterız.

HER erkek geçmişinde cinsellği yaşamıştır denmiş... her erkek illaki yaşamışmıdır... ben inanmıorum bu duruma... okuldan bi arkadaşım var 23 yaşında hem dinsel açıdan hemde karakteristik özelliği, böyle şeylerden hep uzak duruyor...

Malesef ki aynı şeyi biz yaşasak tepkileri normal olmaz ama bizim normal görmemiz beklenir....

Erkeklerin hepsi aynı degildir ama bir cogu konusunda hemfikirim..
Sizin erkek arkadasınıznın ne düsündügü önemli!
Sahsen benim erkek arkadasım yasamıs olsaydı , onun da benim yasamıs olabilecegim konusundaki düsünceleri önemlidir.
Ama hem yasamıs , hemde erkegin eli' nin kiridir mantıgıyla ise o kisi bana göre degildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…