Benimle kesinlikle evlenmeden böyle şeyler düşünmüyor.
canım ılıskıye gırmeyen erkek cok azdır heralde sen guzel gunlerının tadını cıkar fazla soru sorma bu konus hakkında bence
Gecmis gecmistir elbette..
Ama erkek arkadasımın aynı seyi ben yasasam , düsünceleri ne yönde olurdu buna baglı benim de normal görmem!
kafana neden takıyorsunkı 2 kısıyle beraber olmus sen 2 olduguna sukret.sımdıkı genclerin cogu hergun bır baskasıyla beraber.duygusal anlamda bırsey yasamamıski.takma kafana sen bugune ve onune bak neden gecmısı sorguluyorsunkı.
tamam bende cok kıskancımdır ama onume bakarım o benım gecmısımı sorgulamadıgı gıbı bende onun sorgulamam bu sekılde 3 yıldır mutlu gıden bır ılıskıye sahıbım
Meraba kızlar 1.5 yıldır süren güzel bir ilişkim var. Bana çok değer veriyor ve ciddi düşünüyoruz. Aslında ortada sorun yok. Sorun kendi kendime yaptığım kıskançlık. Sevgilim benden önce 2 kızla beraber olmuş cinsel anlamda. Biri lise 1 de diğeri üniversitedeyken. Sevgilimin benden önce başkalarıyla beraber olmuş olması beni sinir ediyor. Lisedekini ergenliğe bağlıyorum düşünmemeye çalışıyorum. Ama diğerinde neden yaptığını soruyorum bilmiyorum diyor. Çok mu sevdin de yaşadınız diyorum hayır diyor. O zaman sen duygusal bağlılık olmadan da birileriyle beraber olabiliyorsun diyorum yine neden yaptım bilmiyorum hataydı diyor. Ben kimseye bişey yaptırmaya zorlamadım diyor. Tek gecelik ilişkiler değil yani arada bir duygusallık olduktan sonra yaşamış. Ama ölüp bitecek kadar sevme değil. Onu başka kızlarla o şekilde düşünmek beni deli ediyor. Başka kızlarla zevk almış olması beni çok üzüyor. Gayet akıllı düzgün birisi. Benimle kesinlikle evlenmeden böyle şeyler düşünmüyor. Ama geçmişte nası böyle hataları yaptı bilmiyorum. Yani kızlar istediyse bile neden kendine engel olamamış. Artık bu konuyu açmamdan da bıktı. Ama ben bu düşüncelerden kurtulamıyorum. Ben nası bu düşüncelerden kurtulcam kızlar yardım edin
Malesef ki aynı şeyi biz yaşasak tepkileri normal olmaz ama bizim normal görmemiz beklenir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?