sevgilimin önceden beraber olduğu kızlar içimi kemirip duruyor

Her erkek yasamıstır diye genelleme yapmak cok yanlıs yasamayan da vardır elbette.
Biz erkek arkadasımla birbirimizin ilkiyiz ve biriyle cıkmadan önce bu konuyu cok düsünürdüm madem ben yasamıyorum karsımdaki de ya yasamayacak ya da bir bayanın yasayabilir olmasına da normal bakıcak diyordum.

Asla elimin kiri mantığında biri değildir öyle biri olsaydı zaten düşünce tarzından dolayı soğurdum ondan... ben yaşasaydım tepkisi nasıl olurdu bilemiyorum ama benim gibi onun da içini kemirirdi eminim ama beni yargılamazdı...

bu durum sizin ondan soğumanızı sağlıyor mu? ondan tiksiniyor musunuz? bu durumu her konuştuğunuzda onu ve sizi üzmekten başka bir işe yarıyor mu? her zaman düşündüğünüzde geçmiş siliniyor mu? eğer hayır cevabını dürüstçe verebiliyorsanız kendinize, seviyorsunuz onu devam edin ama bu soruların içinde tek bir soruya bile şüpheyle yaklaşıyorsanız sizde geçmiş geçmiyordur. bu durumda karşıdakini üzmekten başka bu ilişki ileriye gidemezz

geçmişe bakma geleceğe bak o geçmişte bi anlık zvk için hata yapmış.ama sonuçta onları gerçekten sevmemiş belkide onlar onun gözünde sadece zevkti böyle düşün ve beni seviyor sonuçta bana zevk gözüyle bakmıyor diyerek düşün kendini rahatlat zamanla bu duruma alışır boşverir düşünmessin sıkılırsın artık şu o seni seni seviyor ve senin yanında sen ona bak geçmişi takıpta ilişkini yıpratma olgunluk göster

cocukta bunu sevgilisine anlatıyosa garip yanii.tabiki kızın aklı bulanıcak yanii ama yapacak bişey yok bu kadar düşünme.düşünüceksende bırak ama başka biri cıkınca karşına oda bn hiç birile birlkte olmadım derse onada inanma nerden bileceksin ki :97:

ne yani 20li yaşlara gelmiş bakir olmasınımı bekliyodun? kuzum siz hangi gezegende yaşıyosunuz :)

ne yani 20 yaşına geldi diye birileriyle yatması mı gerekiyor kuzum?? Birde bu kadar çok beğeni niye aldı şaşırdım açıkçası. Bu işi yapmayan erkekler de var asıl sorun erkek dediğin yapar mantığında.

Bu ilişki fazla sürmez maalesef.
Benden sana tavsiye,bir dahaki ilişkinde geçmişi sorgulama.
Erkek arkadaşın zaten bir daha hiçbir kızarkadaşına anlatmayacaktır,eminim.

kuzum o halde bakir bir erkek bulsaydın sende. samanlıkta iğne aramak gibi birşey..

Erkeklerde cinsellikte mantık aramamayı öğrendım..Cidden cevapları yok..Hem geçmişteki olay seni ilgilendirmez ki tatlım..
Ben deliler gibi severken başka bir kızla cinsellik yaşamıstı sevgılım..Hem de kac kez uyutulmusum..
Birgün oturdu karsıma agladı ozur dıledı..ne oldu dedım..seni aldattım dedi..vicdanım cok rahatsız..ne olur yalvarırım benı adam et..sana bunu nasıl yaptım..yaptıklarının karsısında benım yaptıgıma bak dedı..ınan benim bıttıgım gun o gün idi..
bence sen şükret ki senle beraberken yapmamıs olsun..

kuzum yapmayan varsa onu bulsaydın o zaman :) niye yapanı bulup sonrada kafama taktım diye konu açıyosun? güneydoğunun bir köyünde falan olsa anlarımda insanların uzayda hayat aradıkları bir çağda bakir erkek aramak cidden trajikomik bir mesele olmuş :)

Ilgın OLUT 'un NEVA adlı kitabını okumanı tavsiye ederim..
(Ana fikri şudur: Kesinlikle başkalarını geçiş olan gençlik hataları yüzünden yargılamayın ve hayata bakarken daha geniş bir pencereden uzanın...)

Son düzenleme:
canım oncelkle uzulcek kafana takcak onemlı bısey yok kı erkekler cınsellık yasarken duygularıyla cok hareket etmezler bunu bende anladım eskı erkek arkdsım bana otrup bu konuyu anltmıstı zevk alana kadr derdı ve asla aşık olamam derdı ama şölede bı durum var eger eskı erkek arkdsın kız arkdasıda cınsellık yasamıssa oda yaşamıstır neden onla yaşamasın bu bır duygudur bence ıstemısler olmustur ve gecmıste olup bıten bısey. pek kurcalama erkek arkdsına sorma derım eger sureklı onu bunaltrsan bu sefer ne derler essegın aklına karpuz kabugu sokma bence nasılsa senle yaşayamıyo ılerde evlenırsnz o zmana yasayacagnı bılıo ama sunuda unutma gozun ustunde olsun sonucta bı kac kez yaşamıs elbet canı ıstıycektır.

olur bidahaki sefere bakirlik testi yaparak başlarım?!

Son düzenleme:

her şey mi aynı olur yaa 1.5 yıllık ilişki, ciddi düşünme, sevgilinin eskiden 2 kişiyle beraber olması ve birisinin lise 1de yaşanması... benim de içimi nasıl kemiriyordu anlatamammmmm. ama ben aştım bu düşünceyi artık düşünmüyorum pek. çünkü çok açtım bu konuları, üzülüyorum dedim. ne çare oldu? ikimiz de üzüldük, üzüldük, üzüldük. geçmişi değiştiremedik. sonra bir gün bana geldi ve gözlerime baka baka bir şiir okudu. şiirde yalnız benim olduğumla ilgili şeyler vardı ay çok utandım ondan sonra birbirimizi üzmenin mantıksız olduğunu düşünmeye başladım. boşverdim. o günden beri ona asla belli etmiyorum

of benimde erkek arkadaşımın benden önce 4 yıllık ilişkisi olmuş hemde başka şehirde üniversitedeyken bende düşünüyorum devamlı kimbilir neler yaşandı diye ama yaşanmışı değiştiremem. ya bide ne biliyim ben evlendiğim erkeğin bu konuda biraz tecrübeli olmasını isterim kızmayın bana nolur şahsi fikrim ama çok garipsemem bu durumu.

Kızla neden dalga geçiyorsunuz burada anlamıyorum..ne demekmiş şunu bulsaydın bunu bulsaydın dıye...İsteyen ıstedıgı konuyu acar ve paylasır...işinize gelmeyen yazılara da yorum yazmaz , geçersiniz ..Bu kadar basit bence..Saygı göstermek zorundayız burada birbirimize..!!!!

ben anlatılmasından yanayım . yani her kızla ne yaptıgını ayrıntısıyla anlatmasın tabi ama birisiyle birlikte olduysa da bileyim. Benim erkek arkadasımın üni deyken birlikte oldugu bi kız varmış . Kız kapalıymış, ailesi tutucuymuş vs ama yine de birlikte olmuş arkadasımla ki ciddi de düşünüyormuş arkadasım onunla ama kız biraz sıkıldım mesafe koyalım vs demiş o da arkadasımın kanına dokunmuş ve bitirmiş. ben bunları biliyordum başlarken, bana o süreci zor geçirdiğini ama atlattıgını söyledi. Gayet de dürüsttü, inandım çünkü kızın şimdi nerede olduğunu bile bilmiyordu, ve zor atlatmış olması da daha gerçekçi geldi bana derslere gitmemiş onu görmemek için vs. ben de evlenmek isteyeceğim birinden ayrılsam zoruma giderdi yani. Sorgulamadım ama ben ne yaptın diye, kendisi anlattı bunları. Hiç bir zaman da eskiyi düşünmem tek istisna şu: çok sevmiştir ama alamamıştır, aklında kalmıştır, kalbinde acısı kalmıştır o zaman dayanamam yara merhemi değilim ben. İlişkimde sorunlar yaşadım ama hiç biri eski defterlerle alakalı değildi, geçmiş geçmiştir.
tabi şu var türk erkekleri genelde sevgili olup yatabileceği her kızla yatmak ister ama evleneceği kız kimseyle birlikte olmamış olsun ister (herkesin kendi fikri saygı duyuyorum)ancak ben beni sadece kimseyle birlikte olmadım diye isteyecek bi adamla evlenmem mesela. Erkek arkadaşın bu düşüncede birisi olabilir belki.
Bu meselayi arkanda bırakmaya, düşünmemeye çalışmalısın. Sunu da bil ki pek çok erkek birileriyle birlikte oluyor. hepsi demem ama çogu 20 yasını geçtiyse bakir değildir. Daha da önemlisi sana anlatmayacak birisi çıkar karşına belki ama bu yapmadıgı anlamına gelmez, çocuk dürüst davranmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…