sevgilimin öpmesi normal mi ? yada ben çok mu anormalim

eğer problemlerin varsa ve öpüşmek istemiyorsan, seven erkek buna saygı gösterir ve zorlamaz.. buraya kadar sana hak veriyorum.. ama sevgililer öpüşür normaldir bu, anormal bişey yok.. toplum baskısı malesef işi buralara kadar vardırmış durumda.. sorunun çözülür umarım..

yok ben istemediğim halde zorla kesinlikle olmaz ondan eminim zaten öptükten sonra bile kendini çekmedn çekseydin yapmazdım dedi.ama sorun neden biz yalnız kaldığımızda bi sohpet muhabbet etmiyoruzda bu tarz şeyler ilk geliyo aklımıza yada onun.toplum baskısına evet katılıyorum.hem o baskı hem inanç hem güvensizlik erkekler hep bunu yapıyo ve biz bayanlar bu sorunlarla boguşmaktan ilişkimizi malesef yaşayamıyoruz

canım ilşkin ciddiyse bunlara izin ver ama yani dedğim gibi çokda uzatma .çünkü bunun ayrılığıda var .o öpüşmler sonra dokunmalara vs gidiyor .bende eski sevgilimle azda olsa böyle birşey yaşadım ve ayrdıldığımızda yıkımı çok büyük oldu benim için .her zaman bir erkekle yaşayacağım bütün bunları diye kendime söz vermiştim ona güvendim ve onla azda olsa bunları yaşadım .bense senin gibi başlarda utanıyordum ama insan alışıyor neyse dedğim gibi bence izin verme seni seven seni bu şekilde kabul eder bekler zaten 25 yaşındasın yakında evlnirsin inşş bu şekilde yaşamanı tavsiye ediyorum senle aynı yaştayım bende .

hmm haklısın canım bunu düşünmedim değil aslında hani eğer buna rağmen benimleyse seviyodur derim dedim sonrada oyunlar olmasın arada istedim içimden gelen, yaşayım dedim çok karışık kafam

yaşarsın ciddi birini bulup güvendikten sonra nişan söz yaptıktan sonra alışırsn merak etme o zaman çözersin sorunlarını ne olmuş kolay atlatırsın

bu konuya biraz farklı bir cevap vereceğim, umarım hakkımda yanlış düşüneniniz olmaz.
erkeklerin bu sürekli öpme isteği tamamen yetiştikleri ortamın baskın olmasından ortaya çıkıyor bence, küçükken sürekli kızlara "aha bana baktı sanırım verecek" mantığında bakan erkeklerin böyle olduğunu düşünüyorum ben. sonuçta fiziksellik iki tarafın da istediği bir şey olmalı. tek taraf bir şeyleri zorlarsa bunun literatürdeki adı tecavüz olur maalesef. illa ki eyleme dökmek de gerekmiyor, mahremiyetine tecavüzden bahsedebiliriz.
istemiyorsan öptürmek zorunda değilsin kendini, hazır hissetmediğin hiç bir şeyi yapmak zorunda değilsin, o da seni zorlamamalı. bana burada sana sürekli öpeyim mi demesinin altında senin ona karşı zaafını bilmesi ve tatlı dille seni zorlaması ihtimalini veriyor.
ha ona bakarsan, benim erkek arkadaşım şimdiye kadar bana hiç seni öpsem şöyle olur öpsem ahh neler yaparım falan gibi şeyler söylemedi çünkü zaten doymuş bir takım şeylere, bir süre sonra insan istemiyor da zaten.. o zaman sadece sarılıp uyuyabiliyorsun, o da sana farklı gözle bakmıyor. Çok öpüşürsen kolay kız da olmuyorsun bir takım söyleyenlerin aksine, en azından adam gibi adam dediklerimiz kolay kız yerine koymuyorlar seni.
Umuyorum yanlış anlaşılmamışımdır, keşke bu kadar baskı olmasa da herkes en çok ten uyumunun olduğu, her noktada en mutlu olduğu insanla birlikte olabilse. Dini inançlarınız buna izin vermiyorsa eğer o zaman el tutmanız da yanlış, bunu da göz önüne almakta fayda var..

tamam kızlar erkekler konusunda haklısınız ama ilerde ya bu kız evlenecek olsa veya gerçekten aşık olsa ona aşık birini bulsa
konu sevgilisinin onu sadece cinsel anlamda istemesi değil sonuçta elçin de öpmek istediği halde bunu yapamıyor bide kalkıp kışkırtmayın kızı bunları aşmak istiyor ha belki bu adamla olmaz ama hiçbir erkeğe öptürme dememiz de doğru değil işin ciddiyetinin farkında değilsiniz

çok teşekkür ederim sende aynı şeyleri yaşamışsın braz daha iyi anlarsın beni bende tek insanla yaşamak istiyorum bunları ya o insan şimdiki insan değilse? bunları düşnmkten bile rahatsızım işte.ama yavaş yavaş topluyorum kafamı kızların hepinizin sayensde yolumu biraz daha netleştrmeye çalışıyorum.hepimizin hakkında her zaman hayırlısı olsun inşallah

çok farklı şeyler düşünmüyoruzki zaten bende erkeklerin bu tarz konuşmalarına çok şahit olduğum için bu durumdayım.son söylediğine şiddetle katılıyorm.

teşekkür ederim canım.cinsellik Allah büyük konuşturmasın ama evlilik olmadan zaten olmaz ama mesela ben bu kişiye kadar bile hep bi sorunum olduğunu düşünüyordum gerçekten çok soguktum bu konulara he şuda var belki yine sorun olacak evlilikte ama şuan hislerim o yönde değil önceden yyok yapamam diyodum

bazı şeyler insanın ileriki hayatında çok önem teşkil edecek maalesef. bunlardan biri de cinsellik.. öpmek istemen normal demek ki karşındaki adamı cinsel olarak çekici buluyorsun, bulmasaydın daha mı iyiydi? ileride hiç birşey hissetmeden yattığın yerde kalırdın o zaman... o da normal bir erkek ki öpmek istiyor, arama altında farklı birşey bence.. ha zorla öper, eller falan o zaman durma kaç derim ben.

Senin durumun 2 açıdan daha farklı diğer konulardan

1. Olarak isteyerek yaşadığın bir öpüşme sonucu bile ağlamaya başlıyorsan sende birşeyler yanlış gdiyor demektir, imkanın varsa psikolojik destek al derim ileride cinsel hayatında problemler yaşayabilirsin.

2. olarak şu konuda hak veriyorum sana bende beraber olduğu kızlar hakkında ağzına geldiği gibi konuşan dedikodu yapan bir adamla öpüşmek dahi istemem. Normalde sevdiğim güvendiğim insanla beraber olurum çevre ne diyecek, nüfus cüzdanım olmadan naapıcam gibi tabularım yoktur ama birlikte olduğum adamın kadına bakış açısını bilmek isterim, onlar farklıydı basit kızlardı, onları istedim, seni seviyorum vs. diyen adama güvenmem.

katılıyorum şiddetle, bence de imkanın varsa psikolojik destek al sonra mutsuz olmaktan iyidir başından bilmek bazı sorunları...

biliyorum öyle düşününce insan şey oluyor kendini sıkıyor yani bırakamıyor karşısındakine .dedğim gibi tavrını koy senn için önemli olduğunu ona söyle daha dikkatli davransın sana karşı .her dedğini yapma .tamam öpüşmek normal birşey ama yani o öle kalmıyor .yalnız kalmamaya çalış evine vs gitme .ben böyleyim böyle kabl et de,inan bana o zaman sana saygısı daha çok artıcaktır ama eğer bırakıp gidiyorsada gitsin seni seven yanında kalır bunu unutma sakın .öpüşmekten birşey çıkmaz evet ama yinede kendini sağlama al .bende çok derin yaralar açtı öpüşmek bile .sende açmasın allah kourusun herkes için hayırlısı olsun canım .

yok çok şükür zorla benim istemediğim hiçbişeyi yapmıyo yapsa çok farklı olurdu herşey.ilişki bile olmazdı ortada

psikoljk destek için hep evleneceğim zaman gitmeyi düşündüğümü yakın arkadaşıma söylerdim ama düşünüyorum o dar zamana sıkıştırmaktansa şimdiden yavaş yavaş gitmek istiyorum uzun vadede aşılcak bişeymiş gibi geliyo yada en azından bilgi edinmek adına gitmeyi düşünüyorum canım çok teşekkür ederim desteğin için

evet malesef öle kalmıyo sadece küçük bi öpücük olsa mesela bu kadar büyütmicem belki ama devmlı öpüşmek geri çektirtiyo insanı.ama zaten bu durumda bile ellemesi dokunması söz konusu olamaz.evine gitmiyorum canım öyle özel bi yerede gitme gibi çabamız olmuyo arabayla gezerken veya otururken yada iş yerinde gelişen şeyler

saçmalama ne avr bunda ya herkes öpüşüyor sevgilisiyle kötü olan ne ki aşkını sevgini gösterme daha yoğunlaşmadır bu etkilersinde hem karşındakini öyle öpmesin bilmemne olmazki sonuçta yatmadınız hoş ne olacak böyle karsındakileri kaybedersin yapma kasma kendini arzu ettiğin gbi rahat davran karsındakinide germe ama anlattığın akdarıyla o çocukla zaten olmaz benim fikrim

yatmadık tabiiki ama yinede insan bi kötü oluyo aklından birsürü şey geçiyor.he onu tam anlamıyla inanıp güvenseydim bu olur muydu bak onu bilmiyorum işte

neden bukadar kasıyorsun öpsünmü öpmesinmi msj da ne yazıyım itiyimmi falan diye içinden ne geliyorsa onu yap ama sınırlar dahilinde bi başlarsan gerisi gelir dikkat et , sen o msjda bahsettiği kolay lokmalardan olma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…