• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin özbakım sorunu

litaliano

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2022
98
-52
3
Sevgilim 26 yaşında, çalışıyor ve yalnız yaşıyor. 6 aydır konuşuyoruz kendisiyle, ilk başlarda önemsememiştim ama buluştukça çok gözüme batmaya başladı içinde bulunduğu durum. Saçları hep yağlıdır, uzadığında asla kolay kolay kestirmez öyle uzun ve yağlı saçla dolaşır, galiba kimsenin fark etmediğini zannediyor bilmiyorum. Hep aynı kıyafetleri giyip durur, çalıştığı halde kendisine yeni bir kıyafet, ayakkabı falan asla almıyor bir türlü anlam veremiyorum. Pinti biri de değil ama kendi için hiç harcama yapmıyor. Şu ana kadar hep gözlemledim, daha oturup bunları söylemedim hiç yüzüne. Daha bir sürü şey söyleyebilirim ama uzatmayayım, kısacası gerçekten kişisel bakımını yapabilen biri değil. Evine hiç gitmedim ama muhtemelen evi de çok derli toplu değildir.

Sizce ne yapmalıyım? Açıkçası psikolojisinin normal olduğunu düşünmüyorum, depresyonda gibi geliyor. Onu nasıl iyileştirebilirim?

Niye böyle biriyle sevgilisin anlayamadım konu sahibesi, hiç mi tipe bakmıyorsunn :KK51: Eleman Brad Pitt olsun demiyorum ama bu çocukta asgari düzeyde olması gerekenler de yok saçı yağlı diyorsun börkkk durma kaç bence
Ya tam sevgililik gibi de değil aslında. İnternetten tanıştık, iyi anlaşıyorduk birkaç kez buluştuk. İyi biri özünde, sırf tipine göre yargılamak istemiyorum. Bir sorunu var bence, biraz da iyileştirmek istiyorum onu sanırım.

Ya tam sevgililik gibi de değil aslında. İnternetten tanıştık, iyi anlaşıyorduk birkaç kez buluştuk. İyi biri özünde, sırf tipine göre yargılamak istemiyorum. Bir sorunu var bence, biraz da iyileştirmek istiyorum onu sanırım.
Niye ki? Arada bir sevgi bağı da yok anladığım kadarıyla. Niye kendinize yük arıyorsunuz çok mu boşsunuz tabiri caizse😁

Ayyy böyle adamları nasıl sevebiliyorsunuz ya? Öpüşürken falan hiç tiksinmiyor musunuz? :110:
Saçını yıkamayan dişini de fırçalamaz, ter de kokuyordur.
Ve böyleleri değişmez. Doğduğunda ebe yıkamış, işte öldüğünde de imam yıkar, budur yani oluru. :KK51:
Annesi olmak istiyor kızımız. Bebe büyütecek ona tuvaletten çıkarken el yıkamayı öğretecek bitti mi kuzuuuum diye de seslenecek🤭 neden çünkü dertsiz başı ağır geldi macera heyecan. Sonra da ay yıprandım bittim adam edemedim ben bu adamı. Kim ondan adamlık istediyse 🙄

Ayyy böyle adamları nasıl sevebiliyorsunuz ya? Öpüşürken falan hiç tiksinmiyor musunuz? :110:
Saçını yıkamayan dişini de fırçalamaz, ter de kokuyordur.
Ve böyleleri değişmez. Doğduğunda ebe yıkamış, işte öldüğünde de imam yıkar, budur yani oluru. :KK51:

Yok hiç öpüşmedik. Biraz da asosyal biri, işten eve evden işe gidip geliyor. Dediğim gibi yargılamak istemiyorum kimseyi. Herkesin ruhsal durumu farklı.

Niye ki? Elin adamlarını düzeltmek size mi kaldı? Niye böyle bir misyon yüklediniz kendinize?
20 sene önce kendini temiz tutmayı öğrenmesi gerekiyordu zaten. Ben öğretmenim ve bu konularda eğitim vermeye çalışıyorum. Burnunu karıştıran, hapşıran, eli yüzü batmış öğrencileri uyarıyorum, elini yüzünü yıkatıyorum. Ama onlar 9-10 yaşında çocuklar, 26 yaşında kocaman bir adam değiller. Bilmem anlatabildim mi? :deli:

Açıkçası psikolojisinin normal olduğunu düşünmüyorum, depresyonda gibi geliyor.
Diğer konunuza bakınca sizin içinde öyle söylenebilir aslında. 🙄 Bu konuya gelirsek siz onun annesi değilsiniz ve o da belli bir yaşa gelmiş biri. Yıkanmak falan en temel bakım. Hani parfüm falan sıkmaz deseniz belki ama yıkanmamaya yok artık derim.

Bence iyileşirse sizi beğenmemeye başlar. Bu hikayeleri hep boyle anlatiyorlar. 😂 Siz bu adama baktiginiza göre yani...
Tamam tipe gore yargilamayabilirsiniz de yani yağli uzun saç... 🙄 Bence bu yargilanabilir.

Annesi olmak istiyor kızımız. Bebe büyütecek ona tuvaletten çıkarken el yıkamayı öğretecek bitti mi kuzuuuum diye de seslenecek🤭 neden çünkü dertsiz başı ağır geldi macera heyecan. Sonra da ay yıprandım bittim adam edemedim ben bu adamı. Kim ondan adamlık istediyse 🙄
Ben düzeltemem zaten. Eğer gerçekten depresyondaysa psikoloğa gitmesini söyleyebilirim. Kırıcı olmadan kendini anlatmasını sağlamaya çalışıyorum aslında.

Yalnız, bir adamın hem annesi hem de sevgilisi olmak bayağı iğrenç bir düşünce. :110:
Olmayacak kişilerle uğraşıp düzeltmeye çalışıyorlar, sonra da vakit kaybı oluyor işte.
Yav saçını yıkamayan herifin neyini düzelteceksin? :olamaz: Bunun bir ötesi kıçını yıkamamak yani. :deli:

Ben düzeltemem zaten. Eğer gerçekten depresyondaysa psikoloğa gitmesini söyleyebilirim. Kırıcı olmadan kendini anlatmasını sağlamaya çalışıyorum aslında.
Bilmeyebilir evet derdi varsa psikoloğa gitmesi gerektiğini 💁‍♀️ cümle içinde kullanmanız lazım illaki. ☹️

Yok hiç öpüşmedik. Biraz da asosyal biri, işten eve evden işe gidip geliyor. Dediğim gibi yargılamak istemiyorum kimseyi. Herkesin ruhsal durumu farklı.
Hiç öpüşmediğiniz ve muhtemelen öpmek istemeyeceğiniz bir adamla ne işiniz var? Hep derim, öpmek istemeyeceğin biri sevgilin olamaz, olmamalı.

Diğer konunuza bakınca sizin içinde öyle söylenebilir aslında. 🙄 Bu konuya gelirsek siz onun annesi değilsiniz ve o da belli bir yaşa gelmiş biri. Yıkanmak falan en temel bakım. Hani parfüm falan sıkmaz deseniz belki ama yıkanmamaya yok artık derim.
Benim öyle gelgitlerim oluyor. Genelde de çok iyi değilim ama bazı şeyleri görünce daha mutsuz oluyorum. Annelik yapmak değil de, yardımcı olmak istiyorum kırmadan. Üzülüyorum durumuna. Kötü biri olsa hiç umursamam, ne hali varsa görsün.

Yalnız, bir adamın hem annesi hem de sevgilisi olmak bayağı iğrenç bir düşünce. :110:
Olmayacak kişilerle uğraşıp düzeltmeye çalışıyorlar, sonra da vakit kaybı oluyor işte.
Yav saçını yıkamayan herifin neyini düzelteceksin? :olamaz: Bunun bir ötesi kıçını yıkamamak yani. :deli:
Ötesinde kadın arkadaşımız bekliyor neyseki ona psikoloğa gitmesini söyleyecek 😁

Back
X