• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin psikolojik problemi

muallimehnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
20
4
86
30
Merhabalar, 6 aylık bir ilişkim var. Bir insanı 6 ayda ne kadar sevebilirsiniz. O kadar çok seviyorum o kadar aşığım. Ailesi ailemi tanıyor. Genel olarak mükemmel bir ilişkimiz var. İlişkimizin başında bana psikolojik problemleri olduğunu senede bir kac kere bunalıma girdiğini söylemişti, yani ayrılmak istiyorsan ayrıl demeye getirdi. Asla dedim seviyorum dedim. Çünkü o kadar naif kibar bir insan ki... 6 ay oldu dediğim gibi 3 kere bunalım dediği şeyi yaşadı. Bir saat önce çok iyiyken 1 saat sonra telefonu kapatıyor, arayıp ağlıyor, bırak beni uğraşma diyor. Babasının işinde çalışıyor. Ben vasıfsız bir adamim sen öğretmensin gibi laflar ediyor. Ertesi gün yine her şey mükemmel oluyor. Böyle olduğu zaman beni arama sorma konuşma sakın yanımda ağlama dedi geçen banahafta bağırarak. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Annem babam bilse neler olur düşünmek bile istemiyorum. Ama gerçekten çok fazla seviyorum. Nasıl yardım edebilirim bilmiyorum artık

Hastalığı hakkında teşhis konulmuş?bipolar olabilir mi acaba,bir de eğitim durumu ne sevgilinizin

Hayatınızda sürekli gelgitler olur,bu sizi şimdi olmasa da ileride çok yoracak ve yıpratacak.bu nedenle tedavi olması gerekiyor.tedavi seçeneği için onu ikna etmeye çalışın.çünkü tedavi olmadan ilişkiniz sağlıklı gitmez,aileniz de haklı olarak onu size uygun görmez

Hastalığı hakkında teşhis konulmuş?bipolar olabilir mi acaba,bir de eğitim durumu ne sevgilinizin
Psikiyatra gitmiş daha önce. Kendi kafasında yarattığı problemleri olduğunu söylemiş. İlaclik bir durumu yok. Konuşmaya ihtiyacı var diyerek psikologa yollamış. Anlattığı bu. Kendisi önlisans mezunu. İş arıyor alanı ile ilgili bulamıyor. Bu sebeple de çok kötü olduğu oluyor.

Bu nasil bir rahatsizlik acaba?
Bipolar olsa ya da major depresyon ataklari olsa bir saat once boyleydi bi saat sonra şöyleydi gibi olmaz ki.
Bana sacma geldi.
Meslek meselesini de bildigin kompleks yapmis sucu hastaliga mi atiyor anlamadim.
Psikiyatriste danissin ilac kullanir ruh hali biraz dengelenir.

Bu nasil bir rahatsizlik acaba?
Bipolar olsa ya da major depresyon ataklari olsa bir saat once boyleydi bi saat sonra şöyleydi gibi olmaz ki.
Bana sacma geldi.
Meslek meselesini de bildigin kompleks yapmis sucu hastaliga mi atiyor anlamadim.
Psikiyatriste danissin ilac kullanir ruh hali biraz dengelenir.
Daha önce doktora gitmiş, ilaç verilecek bir durum yok denmiş. Bir kez çok kötü olmuş. Kafamı duvarlara vuracak kadar kötü oldum dedi.

Bipolarda ruh dalgalanmaları görülür,onun bu durumu bu hastalığa benziyor gibi.ani bir şekilde bir duygudan diğerine geçiş görülür.yaşını da merak ediyorum,ergenlik yaşı giriş ve çıkışları da bireyden bireye değişiklik gösterebiliyor,bir ihtimal ergenlik etkisinden de kaynaklanıyor olabilir bu hali

Daha önce doktora gitmiş, ilaç verilecek bir durum yok denmiş. Bir kez çok kötü olmuş. Kafamı duvarlara vuracak kadar kötü oldum dedi.
Islevselligini etkileyen bir sorun oldugunda psikiyatrist mutlaka ilac verirdi.
Senin anlatimina gore de etkiliyor.
Tekrar gitsin

Bipolarda ruh dalgalanmaları görülür,onun bu durumu bu hastalığa benziyor gibi.ani bir şekilde bir duygudan diğerine geçiş görülür.yaşını da merak ediyorum,ergenlik yaşı giriş ve çıkışları da bireyden bireye değişiklik gösterebiliyor,bir ihtimal ergenlik etkisinden de kaynaklanıyor olabilir bu hali
27 yaşında. Diyorum ya normal halinde o kadar iyi ki. Kıyamıyorum o halini görmek beni de üzüyor. Ailesi beni rahatlatmaya çalışıyor. İş bulunca düzelecek diye. Ama bilemiyorum. Başka bir şey var gibi

Islevselligini etkileyen bir sorun oldugunda psikiyatrist mutlaka ilac verirdi.
Senin anlatimina gore de etkiliyor.
Tekrar gitsin
Etkiliyor. Kötü olduğunda hiç odasından çıkmıyor mesela. Ailesi bile bir şeyin yok doktora gerek yok, gittin hiçbir şey yok dedi falan diyorlar. Onu nasıl ikna ederim bilemiyorum.

Yaşı ergenlik sendromu için geçkin ama ailesi de bu durumu ciddiye almadığını düşünüyorum.27 yaşındaki bir bireyin ergen ve çocuk değilseböyle davranması mantıksız.ailesi savsaklıyor veya bazı şeylerin üstünü örtüyor.hala işe girememiş olması da büyük bir sorun bana göre.6ay tanıdığınız birini,net ve tam tanıdığını düşünmüyorum.kesinlikle temkinli davranın bu konuda çünkü sağlıklı bir durum değil bu ruh hali

bence psikolojik problemden ziyade şımarıklık ve kendine acıma gibi geldi.
öyle 1 saatlik problem neymiş ya.
hem böyle bir problem varsa ve siz yanında olduğunu söylediyseniz, sizinle beraber çözmek varken "beni arama" demek niye?

Yaşı ergenlik sendromu için geçkin ama ailesi de bu durumu ciddiye almadığını düşünüyorum.27 yaşındaki bir bireyin ergen ve çocuk değilseböyle davranması mantıksız.ailesi savsaklıyor veya bazı şeylerin üstünü örtüyor.hala işe girememiş olması da büyük bir sorun bana göre.6ay tanıdığınız birini,net ve tam tanıdığını düşünmüyorum.kesinlikle temkinli davranın bu konuda çünkü sağlıklı bir durum değil bu ruh hali
Mükemmel derecede çalışkan bir insan. Ailesinin iyi bir işi var aslında. Dışarıda çalışsa bu kadar maddi anlamda iyi olamaz. Kendini benim yanımda ezik hissetmemek için düzgün bir işe girmesi gerekiyormuş. Babamın bu şekilde onu onaylamayacagını düşünüyor.

bence psikolojik problemden ziyade şımarıklık ve kendine acıma gibi geldi.
öyle 1 saatlik problem neymiş ya.
hem böyle bir problem varsa ve siz yanında olduğunu söylediyseniz, sizinle beraber çözmek varken "beni arama" demek niye?
1 saat de oluyor, 1 günde. Sürekli söylüyorum hemde yanındayım diye. Yanında olursam üzermiş beni o sırada

Mükemmel derecede çalışkan bir insan. Ailesinin iyi bir işi var aslında. Dışarıda çalışsa bu kadar maddi anlamda iyi olamaz. Kendini benim yanımda ezik hissetmemek için düzgün bir işe girmesi gerekiyormuş. Babamın bu şekilde onu onaylamayacagını düşünüyor.
Eğitim farkı kompleks yapıyor onda.ilerde hıncını bundan dolayı size yansıtabilir

Back
X