Sevgilimin sevmedigi arkdasimla gorustkten snra olanlar...yardmm.

4 aylık sevgiliye bu kadar yaranmaya çalışmak saçma.
ha arkadaşınız bozuk işler peşinde koşuyor ve sizi pisliğe bulaştıracak biriyse neden görüşüyorsunuz?
öyle değilse sevgiliniz neden tepki gösteriyor?
bu kadar gerileceğinizi bilip neden buluşuyorsunuz?
hadi buluştunuz, neden saklıyorsunuz?
bunların tamamı çocukluk başka bir şey değil.

ne sevgilim ne de değil.
döner istiyorum ama dönmesin istiyorum
önce ilişki yaşayacak olgunluğa gelin sonra birileriyle denemeye başlayın bence.
ayrıca felan değil filan.

Konuyu saptırdıgınızı soylemek istiyorun ve buraya edebiyet Felan yapmaya gelmedim bn

4 aydır tanıdığın insan neredeyse beraber büyüdüğün arkadaşının geçmişte seni üzdüğünü neden biliyor? Şart mıydı bilmesi, .?

Konuyu saptırdıgınızı soylemek istiyorun ve buraya edebiyet Felan yapmaya gelmedim bn

konu içeriği itibariyle sapmış gitmiş benim bir katkım yok
sevgiliniz olan ama aslında sevgiliniz olmayan bir adama yalan söylemek istemezken yalan söylemişsiniz.
ayrıca uyarım edebiyat içerikli değil basit bir türkçe dil bilgisidir.

Daha çok aglamaktan helak olursunuz.. Taviz vermeyin su erkek milletine.. .

Sevgili görmemiş diyorum ben sizin gibilere.
İyi kötü bir erkek bulunca akıl mantık gidiyor elden.
Kişiliğinizi çöpe atıp yaşıyorsunuz.

Evet görüşmeyin o kızla bence de. Sizden ona zarar gelir!

Oooofff amaaannnn

Pardon o neden kairisyormus senin kiminle gorusup kiminle gorusmuycegine?
Eger cok pasifsen cok iyi niyetliysen hep aci cekiyosan bi arkadas yuzunden, o zaman bende derim sevgilime gorusme o arkdasinla o sana aci veriyor diye.
Ama oyle bi durum degil galiba.
Ne yapmis olabilirki eskilerde o kiz arkdasin sonucta?
Karisamaz sevgilin sana.
Kes aglamayi ve hayatina bak.

Bizde karışırız birbirimize.
Ama aradi veya denk geldi oturup kalkicam uzun durmam diyoruz tamam olay bitiyor.
Benim bi arkadaşım vardı özel hayatı benim yaşam tarzından çok uzaktı.
Sevgilim bunu anlamış ama nasıl..
Lisedeyim o zamanlar..
Sevgilim çıkışa geldi.
Bu kizda x..
Xte başka kizla ayni duraktayız ama o kadar rahat davranıyor ki ben utandım.
Benim arkadaşım ve sevgilim bile olsa elin oğlu kizdan hoslanmicak senin arkadaşın mi bu yani dicek.
Neyse o gün bi laf atismasi oldu aralarında..
Sonraki zamanlarda..
X ve sevgilisi durakta bizde duraktayız birde benimkinin kankasi..
X sevgilisiyle durakta öpüşmüş onca kişi içinde..
Birde bizim arkadasligimizi herkes bilirdi xle..
Neyse sonra sevgilim aksaminda.
Ben xten hic haz almadım fazla rahat
Yok ya öyle değil çok iyi kizdir.
İyi olabilir ama ben hoşlanmadım bence uzak dur.
Neden ?
Ya sevmedim biraz bana garip geldi şey gibi...
Alakası yok saçmalama ! Dedim..

Ama alakası vardı biliyordum daha 1aylik birine 2yillik arkadasimi ezdiremezdim..

Bu muhabbetin ardından 1 ay geçti.
Bi gün okulda kızın özel hayatı duyuldu.
Yakin arkadaşı kim ?
Catlakb..
Hoca cagirdi beni.
Bildiğini anlat.
Bilmiyorum birşey.
Anlat kızım psikolojik tedavi saglicaz doğruysa..
Etik değil benden duymanız.
Bildiği şöyle yardimci olmamiz lazim arkadaşına.
Bana sunu bunu boylesini söyleşinin anlatti ama belki yaptım diyip ego sisirmek içindir bilemem dedim.
Anlattim yani.

Sonra başka biri sordu mesajda anlattim.
Mesaji silmemisim.
Benimki okudu..
Doğruymuş bak kimin için bana cephe almisin dedi.
Ama yeni bi ikiski napabilirdim dedim..
Sonra ben araya mesafe koydum.
Görüşme dedi.
Görüşmedim.
Mesaj atti cevap atmadım..

Bi kaç vukuat daha yasadik baskalariyla..

Hata benimkinin bi arkadaşı demiş.
Catlakb bin yanindaki y için ortamda farklı muhabbet dönüyor..
Bunu öğrendim ben mesafe koydum..

Yurttada bi kiz vardı..
Ben biliyordum kizi..
Merkeze inelim dedi kirk takla attim gelmicegimi belli etmek için.
Benimki de baskı yapıyor gitsene kizla diye.
Bende yok ya istemiyorum dedim..

Kolay kolay ayni ortama girmedim onlarla..

Yalan olduğu için sevgilin haklı.
Demek ki önceden de yalan olmuş anladığım kadarıyla..

bsr25;
Sen, kimi yanında arkadaş olarak tutup tutmayacağına kendin karar veremiyor musun?
Sen sana zararı dokunabilecek olan kişiyi anlayacak yeteneğe sahip değilsin de o çocuk mu sahip?

Bak, her insanın koruması gereken bir kişisel sınırı vardır. Sen eğer yetişkin bir insansan, kiminle arkadaşlık edeceğine, ne giyeceğine, nerelere gidip gidemeyeceğine kendin karar verebilecek zeka seviyesinde bir bireysen ve sevgili sıfatı altındaki çocuğun biri bunları senin yerine belirlemeye kalkışırsa, bu senin zekana saygısızlıktır. Hele hele senin buna izin vermen, daha vahim bir olaydır.

Daha küçücüksün, hem yaş hem düşünce olarak, hiç kusura bakma.
İleride şu an aşırı kaygılandığın bu abuk duruma kendin, ne saçmalamışım be diye düşünüp gülersin, benden söylemesi.

Size olan yanlışlarından dolayı onu sevmemek de ne? Siz affetmişsiniz ona ne? Hadi sevmiyorsa kendi görüşmesin..
Bu ne ya saçmalamış erkek arkadaşınız. Yalan konusunda hangimiz hassas değiliz? Böyle bi konuda yalan söylediysenizde hatayı biraz kendinde aramalı sevgiliniz..

Hem böyle seviyesiz tiplerle sevgili oluyorsunuz , hem 4 ayda kendini sizin babanız sanıyor hemde arkasından ağlıyorsunuz.
Bu kafayla çok celladınız olur..

Bu arada , kız arkadaşınızın özel hayatına varana kadar neden anlatınız sevgili sevgilinize ?
Böyle kadınlara gıcık oluyorum.. Konuşmak için konuşup herşeyini anlatıyorlar.

:))

Senin kendi karakterin, arkadaş seçebilme kapasiten yok mu ki başkası senin kiminle görüşüp görüşmeyeceğine karar veriyor? Yaşın kaç? Bu kişi senin anan mı, baban mı? Ne meraklısınız 3 günlük adamların kölesi olmaya ya.

Ben kalkıp özel hayatını anlatadım konuşmak içinde konuşacak olsam çok çok seyimiz var konuşacak zaten. Karşımdaki kişi benim en ufak haraketimden anlar bi şekilde kendimi belli ettim diyelim, ve paylaşmak isteyip paylaştım o an o konuya benzer bi konu açılmıştı. Herkes knuyu farklı yere çekti, Gerçekten anlayıp yorum yapan kişiler var onlara çok teşkkr ederm gerçektn. konu sanki o bana hakim olmuş gibi bişekilde geliştirildi szn gibi dusunenler tarafından ama asla öyle bşy yok.. konu benim gizli saklı bşyler yapmaya çalısmam, erkek arkadasım buna kızıyor zaten, benim kız arkdaşmla görüşmeme değil. Sorunda burda ben bunu başında düşünemedim yeni anladım. uzun oldu ama açıklayabilmişimdir umarım.

Kız arkadaşınla buluşmana laf eden erkeği ne yapacaksın?

Emin ol en fazla 1 sene çekersin öylesini. Sonra sende bıkacaksın.

En iyisi seni affetmemesi zaten bu senin hayrına olur bence.

konu sanki o bana hakim olmuş gibi bişekilde geliştirildi szn gibi dusunenler tarafından ama asla öyle bşy yok.. konu benim gizli saklı bşyler yapmaya çalısmam, erkek arkadasım buna kızıyor zaten, benim kız arkdaşmla görüşmeme değil. Sorunda burda ben bunu başında düşünemedim yeni anladım. gerçekten anlamaya çalışmayı denıyormuusunuz acaba yargılamadan once merak ettım ?

Sevgili görmemiş diyorum ben sizin gibilere.
İyi kötü bir erkek bulunca akıl mantık gidiyor elden.
Kişiliğinizi çöpe atıp yaşıyorsunuz.

Evet görüşmeyin o kızla bence de. Sizden ona zarar gelir!
Ben istesem ondan kat kat iyisinide bulabilirm yanlış anlamayın lütfen ama. Sizin gibiler konuyu cok frklı yerlere getırdı ya . gerçekten anlamaya çalışmayı denıyormuusunuz acaba yargılamadan once merak ettım ? anlattıgımın dısına cıktı herşey .

Şimdi bu 4 aylık adama ben o kızla görüşeceğim" deseydiniz, size cevabı ne olurdu ?
İşte burası kilit nokta. Eğer cevabı hayırsa o zaman tamda bizim dediğimiz şey konu. Yok eğer " iyi eğlencelerse cevabı peki bizler hatalıyız derim.
....

İkincisi ne olursa olsun , ister konu açılsın ister açılmasın , bir başkasının sırrını ifşa etmişsiniz. Sır küpü olmak zorundaydınız. Geçiştirmeliydiniz.

Maalesef ki bunu yapan çok kişi var..

Sen yazılanları anlıyor musun öncelikle?
Niye yalan söyledin? Sevgilin görüşmenizi istemiyor diye. Peki o kim oluyor? Sen diyemiyor musun "hops orada dur bakalım, kaç yıllık arkadaşım, görüşmek için senden izin isteyecek değilim" diye? Sana onu demeye çalışıyoruz. Tutturmuşsun konu o değil, konu yalan diye. Konu tam da bu. O yalanın kaynağı. Olayı anlamayan biz değiliz, sensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…