Konuyu saptırdıgınızı soylemek istiyorun ve buraya edebiyet Felan yapmaya gelmedim bn4 aylık sevgiliye bu kadar yaranmaya çalışmak saçma.
ha arkadaşınız bozuk işler peşinde koşuyor ve sizi pisliğe bulaştıracak biriyse neden görüşüyorsunuz?
öyle değilse sevgiliniz neden tepki gösteriyor?
bu kadar gerileceğinizi bilip neden buluşuyorsunuz?
hadi buluştunuz, neden saklıyorsunuz?
bunların tamamı çocukluk başka bir şey değil.
ne sevgilim ne de değil.
döner istiyorum ama dönmesin istiyorum
önce ilişki yaşayacak olgunluğa gelin sonra birileriyle denemeye başlayın bence.
ayrıca felan değil filan.
Konuyu saptırdıgınızı soylemek istiyorun ve buraya edebiyet Felan yapmaya gelmedim bn
Oooofff amaaannnnKizlar mrhba ben sevglime bugun cok kotu bi hata yaptim daha dogrusu sevgilim degil suan bayadr aramz bozuktu tam olarak sevgilide degiliz gene benm hatalrmdan dolayi: (. 4 aydir birlikteyiz, Gelelim bugunki olanlara... benim ilkokuldanberidir samimi oldugum tekbi arkadasim var kiz arkadas.. baska hiç arkadasim yok her derdmi herseyimizi biliriz dertlesiriz bitek o var bnm icin... benm sevgilim olan insan bazi sebeplerden dolayi ornegin kizin ozel hayati, ve gecmiste bana karsi olan hatalari, bu sebeplerden dolayi sevmyor, birkerede ayni ortamda bulundular ama hic sevmedi gorusme dedi sana zarar gelir felan, ve sorunumuz su sevgilimim tavirlari surekli cekip gidecekmis gibihaklida.. neyse ben bugun alisverise gidecektm o sirada o kiz arkadasim aradi napiosun felan diye alisveris felan duyunca bulusalim dedi, kiramadim. Ve bulustuk... AMa ben sevgilime soylemedim korktum yalan soylemek zorunda kaldm.. oda bana supriz yapmak istemiş ve isten izin alarak bulundugun yere gelmiş. Neyseki biz kizla;bi yarim saat oturup ayrilmistik ve ben ona soyledigim yerde degildim biraz uzaktaydm bundan suphelendi, bulustugumuzda cok kizgindi telefonumj aldi kiz arkadasimla konusmalari gordu... aradi kizi felan.. Ve bana demedigini birakmadi cok kizdi yalan soyledigim icin cunku ben soz vermisdm bdaha yalan olursa gderim demisti onceden... ayni sekilde anlattm korktugum icin soylyemedigimi felan.. beni mecbur biraktin dedim ama ozurde diledim kac kere sonra cekti gitti zaten ayni yerde oturuyoruz ben otobuse bndim oda ilerden ayni otobuse bindi yuzume bile bakmadi... Aglamaktan helak oldum ne yapacağım kızlar ya cok kotu bisey uaptim farkindayim sizce bu saatten sonra ne yapablirim onu çok seviyrum pisman oldum ama maalesef nasil affetiricem ki kendimi .sirf onu kaybetmektn korktgm icin yalana basvurdum
:))bsr25;
Sen, kimi yanında arkadaş olarak tutup tutmayacağına kendin karar veremiyor musun?
Sen sana zararı dokunabilecek olan kişiyi anlayacak yeteneğe sahip değilsin de o çocuk mu sahip?
Bak, her insanın koruması gereken bir kişisel sınırı vardır. Sen eğer yetişkin bir insansan, kiminle arkadaşlık edeceğine, ne giyeceğine, nerelere gidip gidemeyeceğine kendin karar verebilecek zeka seviyesinde bir bireysen ve sevgili sıfatı altındaki çocuğun biri bunları senin yerine belirlemeye kalkışırsa, bu senin zekana saygısızlıktır. Hele hele senin buna izin vermen, daha vahim bir olaydır.
Daha küçücüksün, hem yaş hem düşünce olarak, hiç kusura bakma.
İleride şu an aşırı kaygılandığın bu abuk duruma kendin, ne saçmalamışım be diye düşünüp gülersin, benden söylemesi.
Ben kalkıp özel hayatını anlatadım konuşmak içinde konuşacak olsam çok çok seyimiz var konuşacak zaten. Karşımdaki kişi benim en ufak haraketimden anlar bi şekilde kendimi belli ettim diyelim, ve paylaşmak isteyip paylaştım o an o konuya benzer bi konu açılmıştı. Herkes knuyu farklı yere çekti, Gerçekten anlayıp yorum yapan kişiler var onlara çok teşkkr ederm gerçektn. konu sanki o bana hakim olmuş gibi bişekilde geliştirildi szn gibi dusunenler tarafından ama asla öyle bşy yok.. konu benim gizli saklı bşyler yapmaya çalısmam, erkek arkadasım buna kızıyor zaten, benim kız arkdaşmla görüşmeme değil. Sorunda burda ben bunu başında düşünemedim yeni anladım. uzun oldu ama açıklayabilmişimdir umarım.Hem böyle seviyesiz tiplerle sevgili oluyorsunuz , hem 4 ayda kendini sizin babanız sanıyor hemde arkasından ağlıyorsunuz.
Bu kafayla çok celladınız olur..
Bu arada , kız arkadaşınızın özel hayatına varana kadar neden anlatınız sevgili sevgilinize ?
Böyle kadınlara gıcık oluyorum.. Konuşmak için konuşup herşeyini anlatıyorlar.
konu sanki o bana hakim olmuş gibi bişekilde geliştirildi szn gibi dusunenler tarafından ama asla öyle bşy yok.. konu benim gizli saklı bşyler yapmaya çalısmam, erkek arkadasım buna kızıyor zaten, benim kız arkdaşmla görüşmeme değil. Sorunda burda ben bunu başında düşünemedim yeni anladım. gerçekten anlamaya çalışmayı denıyormuusunuz acaba yargılamadan once merak ettım ?Senin kendi karakterin, arkadaş seçebilme kapasiten yok mu ki başkası senin kiminle görüşüp görüşmeyeceğine karar veriyor? Yaşın kaç? Bu kişi senin anan mı, baban mı? Ne meraklısınız 3 günlük adamların kölesi olmaya ya.
Ben istesem ondan kat kat iyisinide bulabilirm yanlış anlamayın lütfen ama. Sizin gibiler konuyu cok frklı yerlere getırdı ya . gerçekten anlamaya çalışmayı denıyormuusunuz acaba yargılamadan once merak ettım ? anlattıgımın dısına cıktı herşey .Sevgili görmemiş diyorum ben sizin gibilere.
İyi kötü bir erkek bulunca akıl mantık gidiyor elden.
Kişiliğinizi çöpe atıp yaşıyorsunuz.
Evet görüşmeyin o kızla bence de. Sizden ona zarar gelir!
Ben kalkıp özel hayatını anlatadım konuşmak içinde konuşacak olsam çok çok seyimiz var konuşacak zaten. Karşımdaki kişi benim en ufak haraketimden anlar bi şekilde kendimi belli ettim diyelim, ve paylaşmak isteyip paylaştım o an o konuya benzer bi konu açılmıştı. Herkes knuyu farklı yere çekti, Gerçekten anlayıp yorum yapan kişiler var onlara çok teşkkr ederm gerçektn. konu sanki o bana hakim olmuş gibi bişekilde geliştirildi szn gibi dusunenler tarafından ama asla öyle bşy yok.. konu benim gizli saklı bşyler yapmaya çalısmam, erkek arkadasım buna kızıyor zaten, benim kız arkdaşmla görüşmeme değil. Sorunda burda ben bunu başında düşünemedim yeni anladım. uzun oldu ama açıklayabilmişimdir umarım.
konu sanki o bana hakim olmuş gibi bişekilde geliştirildi szn gibi dusunenler tarafından ama asla öyle bşy yok.. konu benim gizli saklı bşyler yapmaya çalısmam, erkek arkadasım buna kızıyor zaten, benim kız arkdaşmla görüşmeme değil. Sorunda burda ben bunu başında düşünemedim yeni anladım. gerçekten anlamaya çalışmayı denıyormuusunuz acaba yargılamadan once merak ettım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?