Sevgilimin sevmedigi arkdasimla gorustkten snra olanlar...yardmm.

Kusura bakmayında ikinizde suçlusunuz. Siz söz vermişsiniz. Tutamayacağınız şeylerin sözünü vermeyeceksiniz. Adamda ne hakla hayatına karışıyor 4 aylık birde.
Cehennemin dibine gitsin.

İyide hoşunuza gitmeyen yorumlar alınca ne diye konunuzu silip yeni şeyler yazıyorsunki.

Anlamıyorum bukadar insan yorum yapıyo başlığına bakıp girip okuyanlar oluyo neymiş tşk ederim miş değiştirmeyin konunuzu arkadaşım ya

Kimseye hesap vermek zorunda değilim .! konuyu silmeyi bilmiyorum silebilsem silerdim zaten arkadasım öyle bi sans varsa bilen soylesın ..! buraya genel olarak yargılamaya gelip biyerden birşey bulup yargılıyor bazi ınsanlar canım sıkıldı ve boylesini uygun gördüm . .

Konunuzu silince banlanıyorsunuz

Burası Dingo'nun ahıŕıydı sanki "kimseye hesap vermezmis"! Banı yiyince aklın başına gelir merak etme.

Konu silmek yasak. Ayrıca madem eleştrilere açık değilsiniz yüzlerce insanın üye olduğu bir foruma ne diye konu açarsınız. Kib size.

Burası Dingo'nun ahıŕıydı sanki "kimseye hesap vermezmis"! Banı yiyince aklın başına gelir merak etme.
Sefqilimin sözünden çıktım diye ağlayan uysal kız olur burada kimseye hesap vermeyen asi kız. :)
Ergenlerin böyle gel gitleri olur, anlayışla karşılamak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…