Kusura bakmayında ikinizde suçlusunuz. Siz söz vermişsiniz. Tutamayacağınız şeylerin sözünü vermeyeceksiniz. Adamda ne hakla hayatına karışıyor 4 aylık birde.
Cehennemin dibine gitsin.
Sen yazılanları anlıyor musun öncelikle?
Niye yalan söyledin? Sevgilin görüşmenizi istemiyor diye. Peki o kim oluyor? Sen diyemiyor musun "hops orada dur bakalım, kaç yıllık arkadaşım, görüşmek için senden izin isteyecek değilim" diye? Sana onu demeye çalışıyoruz. Tutturmuşsun konu o değil, konu yalan diye. Konu tam da bu. O yalanın kaynağı. Olayı anlamayan biz değiliz, sensin.
Kimseye hesap vermek zorunda değilim .! konuyu silmeyi bilmiyorum silebilsem silerdim zaten arkadasım öyle bi sans varsa bilen soylesın ..! buraya genel olarak yargılamaya gelip biyerden birşey bulup yargılıyor bazi ınsanlar canım sıkıldı ve boylesini uygun gördüm . .
Kimseye hesap vermek zorunda değilim .! konuyu silmeyi bilmiyorum silebilsem silerdim zaten arkadasım öyle bi sans varsa bilen soylesın ..! buraya genel olarak yargılamaya gelip biyerden birşey bulup yargılıyor bazi ınsanlar canım sıkıldı ve boylesini uygun gördüm . .
Sefqilimin sözünden çıktım diye ağlayan uysal kız olur burada kimseye hesap vermeyen asi kız. :)
Ergenlerin böyle gel gitleri olur, anlayışla karşılamak gerek.
Sefqilimin sözünden çıktım diye ağlayan uysal kız olur burada kimseye hesap vermeyen asi kız. :)
Ergenlerin böyle gel gitleri olur, anlayışla karşılamak gerek.