Sevgilimin sevmedigi arkdasimla gorustkten snra olanlar...yardmm.

Busra0621

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
109
26
13
31
Kizlar mrhba ben sevglime bugun cok kotu bi hata yaptim daha dogrusu sevgilim degil suan bayadr aramz bozuktu tam olarak sevgilide degiliz gene benm hatalrmdan dolayi: (. 4 aydir birlikteyiz, Gelelim bugunki olanlara... benim ilkokuldanberidir samimi oldugum tekbi arkadasim var kiz arkadas.. baska hiç arkadasim yok her derdmi herseyimizi biliriz dertlesiriz bitek o var bnm icin... benm sevgilim olan insan bazi sebeplerden dolayi ornegin kizin ozel hayati, ve gecmiste bana karsi olan hatalari, bu sebeplerden dolayi sevmyor, birkerede ayni ortamda bulundular ama hic sevmedi gorusme dedi sana zarar gelir felan, ve sorunumuz su sevgilimim tavirlari surekli cekip gidecekmis gibi haklida.. neyse ben bugun alisverise gidecektm o sirada o kiz arkadasim aradi napiosun felan diye alisveris felan duyunca bulusalim dedi, kiramadim. Ve bulustuk... AMa ben sevgilime soylemedim korktum yalan soylemek zorunda kaldm.. oda bana supriz yapmak istemiş ve isten izin alarak bulundugun yere gelmiş. Neyseki biz kizla;bi yarim saat oturup ayrilmistik ve ben ona soyledigim yerde degildim biraz uzaktaydm bundan suphelendi, bulustugumuzda cok kizgindi telefonumj aldi kiz arkadasimla konusmalari gordu... aradi kizi felan.. Ve bana demedigini birakmadi cok kizdi yalan soyledigim icin cunku ben soz vermisdm bdaha yalan olursa gderim demisti onceden... ayni sekilde anlattm korktugum icin soylyemedigimi felan.. beni mecbur biraktin dedim ama ozurde diledim kac kere sonra cekti gitti zaten ayni yerde oturuyoruz ben otobuse bndim oda ilerden ayni otobuse bindi yuzume bile bakmadi... Aglamaktan helak oldum ne yapacağım kızlar ya cok kotu bisey uaptim farkindayim sizce bu saatten sonra ne yapablirim onu çok seviyrum pisman oldum ama maalesef nasil affetiricem ki kendimi .sirf onu kaybetmektn korktgm icin yalana basvurdum

Affettirmeyin. 4 aydır, tam olarak sevgili de olamadık filan.. Çok alakasız geldi. Sizin bir hayatiniz olmalı oncelikle

Simdiden bu baski ne yani neolursa olsun senin meselen bu bence, sen kararini vereceksin arkatasin hakkinda yada ozman kizlan kendin konuşup arkatasligini bitirceksin sevgilinede boyle konus ama sana baski yapmasina izin verme arkarasin yalnış biriyse sen buna karar ver bence sindiden kendini ne sıkintiya sokuyorsun kocan değil sevgilin yani simdiden bunu yapan ilerde baskilar dahada artar heleki ondan korktugunu bilirse bunu hep kullanir diyecegim o ki madem arani duzeltmek istiyorsun ozaman kendin o kizla arkatsligini bitir konus kendisiyle madem hakli diyorsun

Yalan girdim işin içine bitti güven kalmıyor çünki ki arkadaşınız rahat tipse erkek milleti sevgilisini istemiyor o kişiyle ağırlığını koysaydin yalan yerine

Erkek arkadaşının arkadaşlarına karışması saçma.. İyi ya da kötü üstüne vazife değil.. Yalan söyleyip hata yapmışsın fakat yalana iten sevgilin zaten.. başta ağırlığını koysaydın yalan söylemek zorunda kalmazdın

Sizce sırf sevgilim olsun diye biriyle birlikte olsam bu kadar onemseyip , gelip burada yardm istermiyim? Gider baska sevgili bulurum mantik biraz lutfen..konuyu farkli yerlere cekiyorsunuz

Yanlış anlamayin beni. 4 aydır sevgilisiniz ve bu tarz sorunlar yaşıyorsanız birbirinize çok da uygun degilsinizdir. Birini begenebiliriz çok sevebiliriz ama sevgili olmak ciddi adımlar atabilmek için karşıdakini iyi tanımak ve hayatına saygılı olmak gerekir değil mi? Anlattıklarınızdan anladığım kadariyla sevgilinizde iliskinizde bunlar mevcut değil. Ben pek gelecek göremedim ama hakkinizda hayırlısı. Siz sizi daha iyi bilirsiniz elbette

4 aylık sevgiline uzun zamandır kankan olan kızın geçmişinde sana yaptıklarını niye anlattın ki?
hayır kötü şeyler yaptı içinde tutamadın anlattınsa, o kızla niye görüşüyosun?
kötü şeyler değildi madem, o zaman niye geçmişte bırakmadınız?
herşey sevgiliye anlatılmaz.

Kiz arkadasiniz onceden size ne yapti ki siz affediyorsunuzda sevgiliniz etmiyor
Baya karisik konularimiz olmustu bundan 4 sene once felan..kucuktuk ozamanlar zaten. Salak gibi gidip sevgilime anlattim bunlari dertlestik brlkte oyle bi konu acildiginda simdi bana diyor kotulemisim ben o kizi ve daha yanina gidiyormusum.

Bilmiyorum yani sevgilinin bu yaklasimi cok keskin boyle kolay bitirilmez hersey
Hem sen affetmissin belli ki ona ne oluyor
İkisinden birine resti çek donerse senindir dönmezse hic senin olmamistir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…