Yani soyle soyleyeyim biz zaten sevgiliydik ancak son 1 aydir aramiz bozuldu, Tam anlamiyla sevgili degilizAffettirmeyin. 4 aydır, tam olarak sevgili de olamadık filan.. Çok alakasız geldi. Sizin bir hayatiniz olmalı oncelikle
Nasil yaniBu erkeklerde neden sevgili oluyorsunuz ben de onu anlamıyorum .
Bu erkeklerde neden sevgili oluyorsunuz ben de onu anlamıyorum .
Nasil yani
Sizce sırf sevgilim olsun diye biriyle birlikte olsam bu kadar onemseyip , gelip burada yardm istermiyim? Gider baska sevgili bulurum mantik biraz lutfen..konuyu farkli yerlere cekiyorsunuzAynen! Yani sevgilim olsun diye sevgili olmayin.
Sizce sırf sevgilim olsun diye biriyle birlikte olsam bu kadar onemseyip , gelip burada yardm istermiyim? Gider baska sevgili bulurum mantik biraz lutfen..konuyu farkli yerlere cekiyorsunuz
Baya karisik konularimiz olmustu bundan 4 sene once felan..kucuktuk ozamanlar zaten. Salak gibi gidip sevgilime anlattim bunlari dertlestik brlkte oyle bi konu acildiginda simdi bana diyor kotulemisim ben o kizi ve daha yanina gidiyormusum.Kiz arkadasiniz onceden size ne yapti ki siz affediyorsunuzda sevgiliniz etmiyor
Baya karisik konularimiz olmustu bundan 4 sene once felan..kucuktuk ozamanlar zaten. Benim bir sevglimle bana bir darbe vurmustu.. affettim erkek derdine dusup bitirmek istemedim ozamanlarda. salak gibi gidip sevgilime anlattim bunlari dertlestik brlkte oyle bi konu acildiginda simdi bana diyor kotulemisim ben o kizi ve daha yanina gidiyormusum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?