- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Herkese selam olsun :) Sevgilimle yaklaşık 3 hafta önce tartışıp ayrılmıştık konumuz da onun ailesi. Daha doğrusu sevgilimin ailesine karşı olan Tutumu. Bana evlenelim diye yalvariyor ailene söyle diyor ama 30.000 lira borcu var hepsini de ailesi için çekti tamam para onun parası ama ortada gözüken hiç bişey de yok her neyse kisacasi ailesi her istediğin de hiç düşünmeden onlara kredi çeken bi sevgilim var ama bana gelince evlenelim diyor . Evlilik zor 2 yıl boyunca kredin var o bitsin öyle evlenelim bekarken bile sıkıntı cekiyosun evlenince nasıl yapıcaz diyorum sende fedakarlık etceksin o zamn esyadan falan diyo bana. Bende sinirlendim ama ailene gelince yapıyosun onlara hiç bi zaman idare edin anne baba bende de yok demiyosun dedim kavga kıyamet koptu sonrada ayrıldık buda kız kardesine anlatmış 3 yıldır ailesiyle çok samimiyiz kız kardeşiyle çok iyi anlasirdik çoğu zaman ben abisi için üzülür ken boşver o haketti o kadar kredi çekme babamlara dedim ben ona diyen kız, abisi ona anlatinca beni heryerden silip engellemis 2 yıldır yüz yüze bakıyoruz bana en azından bi telefon açması gerekmez miydi sizcede çok sinir oldum yaptığına ben ona bişey demedim ki kendi kendine Tribe girmiş