Sevgilimin sinir bozucu kız kardeşi

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Herkese selam olsun :) Sevgilimle yaklaşık 3 hafta önce tartışıp ayrılmıştık konumuz da onun ailesi. Daha doğrusu sevgilimin ailesine karşı olan Tutumu. Bana evlenelim diye yalvariyor ailene söyle diyor ama 30.000 lira borcu var hepsini de ailesi için çekti tamam para onun parası ama ortada gözüken hiç bişey de yok her neyse kisacasi ailesi her istediğin de hiç düşünmeden onlara kredi çeken bi sevgilim var ama bana gelince evlenelim diyor . Evlilik zor 2 yıl boyunca kredin var o bitsin öyle evlenelim bekarken bile sıkıntı cekiyosun evlenince nasıl yapıcaz diyorum sende fedakarlık etceksin o zamn esyadan falan diyo bana. Bende sinirlendim ama ailene gelince yapıyosun onlara hiç bi zaman idare edin anne baba bende de yok demiyosun dedim kavga kıyamet koptu sonrada ayrıldık buda kız kardesine anlatmış 3 yıldır ailesiyle çok samimiyiz kız kardeşiyle çok iyi anlasirdik çoğu zaman ben abisi için üzülür ken boşver o haketti o kadar kredi çekme babamlara dedim ben ona diyen kız, abisi ona anlatinca beni heryerden silip engellemis 2 yıldır yüz yüze bakıyoruz bana en azından bi telefon açması gerekmez miydi sizcede çok sinir oldum yaptığına ben ona bişey demedim ki kendi kendine Tribe girmiş

İyi yapmış, ben görümce olsam arar ağır konuşurdum ki sizinki susmayı tercih etmiş.
Zaten hangi sıfatla onu doğurup, büyütmüş ve meslek sahibi yapmış aileye çektiği kredinin hesabını sorabilirsiniz ki? O para annesinin her gece uykusundan uyanıp altını temizlemesinin karşılığı bile olamaz.

İyi yapmış, ben görümce olsam arar ağır konuşurdum ki sizinki susmayı tercih etmiş.
Zaten hangi sıfatla onu doğurup, büyütmüş ve meslek sahibi yapmış aileye çektiği kredinin hesabını sorabilirsiniz ki? O para annesinin her gece uykusundan uyanıp altını temizlemesinin karşılığı bile olamaz.
:KK9::KK9::KK9:

Oğulları cebinde 5 kuruş para yokken ailesine kredi cekiyor yalniz, babası tekrar para istediği zaman yok diyemiyo babası kızcak diye . Sabah işten çıktı karnı aç parası da yok bende de yok diye sabah yurtta ki kahvaltı hakkımı sevgilime götürdüğüm günleri biliyorum o yine de ailesine o durumda bile param yok demedi ailesi de biliyo olmadığını ama çocukları 9 kadar sıkıntı çekerken çok mu dogru sizce bi evladı o kadar borca sokmak 2 yıldır 6. Krediyi çekti çocuk

Sizin yanlisiniz var tamam ama sevgiliniz de sütten çıkma ak kaşık değil.
Ne demek sende eşyadan fedakarlık edeceksin .
Kendine güvenmeyen adam evlilik yoluna çıkmasın kardeşim, çıkmasın.
İki gönül bir olunca samanlık seyran olmaz. O kadar borç var evlilik kolay mi nasıl evlenecen? Yaşı küçük diye düşünüyorum sevgilinizin. Yoksa bu kadar basit bakmaz evlilige

Ayrıca ben abisi için telefon da ağlarken çok sıkıntı cekiyo diye boşver Ohh oldu ona kac kere uyardik artık kredi çekme diye haketti diyen bi kız kendisi okumadinz

Yani dediğin gibi para onun ama neyine güvenip evlenmek istiyor. Ben sana da hak verdim. Sen eşya isteğinden bilmemne fedakarlık et ki o ailesinin gönlünü yapsın. Oldu. Evlenelim lafı etmese ve sen durduk yerde karışsan evet haksızsın. Sevgilin iyi bir insan olabilir ama böyle aile geçindiren erkekler evlendikten sonra da kendi evlerine değil ailelerinin evlerine daha çok önem veriyor. İyi düşün taşın. Bence dediğinde çok da bir şey yok, sevgilin kim bilir nasıl anlattı. Tepki alacaksın çünkü öyle bir başlık yazmışsın ki aslında demek istediğinin önüne geçiyor

Ayrıca ben abisi için telefon da ağlarken çok sıkıntı cekiyo diye boşver Ohh oldu ona kac kere uyardik artık kredi çekme diye haketti diyen bi kız kendisi okumadinz
O zamanki durumu hak etmiş olabilir. Her konuda sizi haklı mı bulması gerekiyor?

Oğulları cebinde 5 kuruş para yokken ailesine kredi cekiyor yalniz, babası tekrar para istediği zaman yok diyemiyo babası kızcak diye . Sabah işten çıktı karnı aç parası da yok bende de yok diye sabah yurtta ki kahvaltı hakkımı sevgilime götürdüğüm günleri biliyorum o yine de ailesine o durumda bile param yok demedi ailesi de biliyo olmadığını ama çocukları 9 kadar sıkıntı çekerken çok mu dogru sizce bi evladı o kadar borca sokmak 2 yıldır 6. Krediyi çekti çocuk
Nasıl çekebilmiş 2 yılda 6 krediyi? Ayrıca siz olayların size yansıtıldığı gibi olduğuna emin misiniz? Öyle olsa ablası neden "çekme kredi dedik dinlemedi" desin?

O zamanki durumu hak etmiş olabilir. Her konuda sizi haklı mı bulması gerekiyor?

Dur dur koalina ben bu kızı hatırladım. Yalnizkelebek Yalnizkelebek aynı konuyu ısıtıp ısıtıp tekrar açıyorsun. Senin zaten sevgilinle yalan gibi daha büyük problemlerin var, 19 yaşında bana göre çocuk yaştasın ve artık konuların inandırıcılığını kaybediyor. Yaşın itibariyle kredi notu denen şeyden de haberin yoktur sanırım. Öyle 6 kredi çekmek her baba yiğidin harcı değil.

Nasıl çekebilmiş 2 yılda 6 krediyi? Ayrıca siz olayların size yansıtıldığı gibi olduğuna emin misiniz? Öyle olsa ablası neden "çekme kredi dedik dinlemedi" desin?
2 yıldır yanındayım kendisi polis memuru bildiğiniz 6 kredi çekti yani birini kapattı başka bankadan sonra tekrar toplu çekti falan derken 6 kredi . Benim kızdıgim şey de o bana açıp telefonu hayırdır problem ne dese eyvallah ama sen gel bana abime oh oldu bosver de zamanin da şimdi de beni siliyo engelliyo

Dur dur koalina ben bu kızı hatırladım. Yalnizkelebek Yalnizkelebek aynı konuyu ısıtıp ısıtıp tekrar açıyorsun. Senin zaten sevgilinle yalan gibi daha büyük problemlerin var, 19 yaşında bana göre çocuk yaştasın ve artık konuların inandırıcılığını kaybediyor. Yaşın itibariyle kredi notu denen şeyden de haberin yoktur sanırım. Öyle 6 kredi çekmek her baba yiğidin harcı değil.
Yalan mi soylcem ya evet kredi notu ne demek bilmiyorum ama cekiyo işte adam .

İyi de o zamanki durumla şimdi ki durum aynı . Farkeden tek şey kız kardeşiyle bu sohbet aramızda geçtiğinde babası araba almak için kredi çektirdi sonra almadı para nereye gitti belli değil o zaman dedi aradan bikaç ay geçti 2 tane daha kredi çekti artık sanada yazık dedim sevgilime üstüne gelmiş bide evlenelim diyo ne fark var arada sonrada çektiği kredilerle de bişey alinmadi Bu arada

İyi de kız durduk yere karışmamış ki
Evlilik olayı olunca demiş ki erteleyelim borcunu bitir öyle
Ya kredi çekme babana anana oara verme de dememiş
Siz evlenirken 30 bin borçla evlenir miydiniz ? Yani anası altını temizledi diye her kuruşu ona versin eyvallah ama kendisinin de eşyalardan fedakarlık yapması bekleniyor. Büyük ihtimalle evlenince ailesinin borcunu da kıza yükleyecek. Yada kendi maaşını borca verip evi kızın geçindirmesini bekleyecek. Sizce bu kız evlenmemekte yada borcu bitir evlenelim demekte haksız mı ?

Back
X