Sevgilimin sinir bozucu kız kardeşi

O dedikleri için özür bile demedi çok üstüme geldin sen benimle o şekilde konusamazsin onlar benim ailem tabiki de onlara yardimci olcam falan dedi barıştiktan sonra bile bastı azar
canım bak bu adamdan hayır bekleme. hatalı bıle olsan ki bence değilsin hadı bu tartışılır dıyelım. bu üslup şimdiden böyleyse çok ağlarsın. dik dur. aglama. kendine değer ver. sen değerlisin. ayrıl bu şimdiden seni azarlayan üslubu bozuk adamdan.

canım bak bu adamdan hayır bekleme. hatalı bıle olsan ki bence değilsin hadı bu tartışılır dıyelım. bu üslup şimdiden böyleyse çok ağlarsın. dik dur. aglama. kendine değer ver. sen değerlisin. ayrıl bu şimdiden seni azarlayan üslubu bozuk adamdan.
İnşallah sizlerin de desteğiyle eğer hayatımda bişeyler yoluna girmezse geç olmadan yolumdan döncem

Biraz ağırdan sat kendini. .
O koşsun peşinden. . :KK66:
Salaklik bende ki onu yapamıyorum işte ne bileyim kiyamiyorum çocuğa zaten uzaktayiz fotoğrafını görünce falan içim eriyor mesaj atiyorum tartissak bile herseye rağmen seni seviyorum diye ama sadece benim itelememle ne kadar yol alabiliriz tabii orası aşikar ben kendi adıma üstüne düşeni yapayım da o utansın ayıbından ne diyim

Salaklik bende ki onu yapamıyorum işte ne bileyim kiyamiyorum çocuğa zaten uzaktayiz fotoğrafını görünce falan içim eriyor mesaj atiyorum tartissak bile herseye rağmen seni seviyorum diye ama sadece benim itelememle ne kadar yol alabiliriz tabii orası aşikar ben kendi adıma üstüne düşeni yapayım da o utansın ayıbından ne diyim

Çok fazla yorma kendini. .
Değmez. .

Benim korkum da hep böyle devam etmesi zaten... Bana her paragöz muamelesi yaptiginda haksızlığa uğradığı için ağlıyorsun sürekli , ona fazlasıyla değer veriyorum kendim yemem ona yediririm ama ona verdiğim değeri farklı şeylere yordugunda üzülüyorum napicagimi bilemiyorum yeri geldi ona güzel bi dille anlattım bu durumu yeri geldi karşısında oturdum ağladım sen bunların hic birini haketmiyosun nolursun artık kendin icin bişeyler yap hayatında ben olayim veya olmayayim yeter ki artık böyle sıkıntı çekme diye. Şimdi bunları gözü görmüyor daha doğrusu ailesi söz konusu olduğu zaman ya bu kızda bana değer veriyor diyip de anlattıklarıma önem vermiyor hep farklı yerlere yoruyor. Beni bi anlasa aslında tek düşündüğümun onun olduğunu anlasa ben inanıyorum ki bişeyler yoluna girebilir
Canım bende benzer sebepten yani parasal değil ama erkek arkadaşım bana yapılan terbiyesizlik karşısında hiç sesini çıkarmadığı için ayrıldık ki bizde yakın zamand evlenmeyi planlıyorduk. Ha bir denedim iki denedim ama erkek arkadaşım hiçbi zaman değişmedi değişir dersen yanılırsın arkadaşım ben bunu bilir bunu söylerim biraz acımasızca ama öyle sakın bu durumları gözardı edip adım atma derim.

Klasik bir kk cumlesiyle baslayayim "kac kaacc kaaaacc"...
Bu heriften bi b.k olmaz..
Ailesine yagdiracak sana da fedakarlik yap dicek..
Bu ne demektir biliyomusun.. Omur billah ailesi icin calisacaksiniz...
Evlilik mevlilik dusunme aslaa..

Daha evli degilsiniz karisamazsin olayinada hic katilmiyorum..
5 aylik bir iliskiden bahsetmiyorum ama gayet ciddi surekli evlilik konusulan bir iliskide karisilir hemde cok karisilir..
Kizlar aaa biz daha evli degiliz hakkim yok susayim ben dedikce,
evlendikten sonra karismaya baslayinca erkekler yapistiriyor lafi..
"Sen sus, beni boyle tanimadin mi zaten ben hep(misal) ailem icin kredi cekiyodum, sindi mi gozune batti"fln..
Ciddi bir iliski icerisinde iki tarafinda bir birine karisma hakki vardir cok vardir hemde..
Sonradan "ben seni boyle tanimamistim" olmasin.

Klasik bir kk cumlesiyle baslayayim "kac kaacc kaaaacc"...
Bu heriften bi b.k olmaz..
Ailesine yagdiracak sana da fedakarlik yap dicek..
Bu ne demektir biliyomusun.. Omur billah ailesi icin calisacaksiniz...
Evlilik mevlilik dusunme aslaa..

Daha evli degilsiniz karisamazsin olayinada hic katilmiyorum..
5 aylik bir iliskiden bahsetmiyorum ama gayet ciddi surekli evlilik konusulan bir iliskide karisilir hemde cok karisilir..
Kizlar aaa biz daha evli degiliz hakkim yok susayim ben dedikce,
evlendikten sonra karismaya baslayinca erkekler yapistiriyor lafi..
"Sen sus, beni boyle tanimadin mi zaten ben hep(misal) ailem icin kredi cekiyodum, sindi mi gozune batti"fln..
Ciddi bir iliski icerisinde iki tarafinda bir birine karisma hakki vardir cok vardir hemde..
Sonradan "ben seni boyle tanimamistim" olmasin.
Kesinlikle çok doğru konuşmuşsun sonuçta bende ortada bişey yokken niye kredi cekiyosun demeye başlamadım gelecek söz konusu olunca insan ister istemez düşünüyor ben yine sadece kendimi düşünmüyorum kendi anneme de dedim ailesine kredi cekiyor yardimci oluyorr diye ben ona sırt çeviremem diye ama benim korkum malesef para öyle bişey ki olsa ayrı dert olmasa ayrı dert. Çevrem de böyle çiftlerle dolu yani borç yüzünden evine gelmeyen adamlar evde kocasini beklerken sıkılan bunalan eşler sonra borçların verdiği sıkıntı arayı acıyo bu defa keşkeler ortaya çıkmaya başlıyor vs vs.. Ama artık bişeyleri anladığını düşünüyorum bana dün gece telefon da konuşurken neyi bekliyoruz senin aileni mi , herkes mutlu olsun diye ugrasiyosun ama olmcak ailenin yanında kalmam suan da onların gözüne girmemi mi sağladı yani bak ben bile o kadar şey yaptım yaranamadim simdi gözlerine gözükmüyor 50.000 borcum var sen de yoksun evim arabamda yok hix niseyim yok diyor kisacasi sende yaranamazsin dedi bana hele şükür ki anlamış gibi geldi bana bişeyleri kendi ailesi yönünden

Canım bende benzer sebepten yani parasal değil ama erkek arkadaşım bana yapılan terbiyesizlik karşısında hiç sesini çıkarmadığı için ayrıldık ki bizde yakın zamand evlenmeyi planlıyorduk. Ha bir denedim iki denedim ama erkek arkadaşım hiçbi zaman değişmedi değişir dersen yanılırsın arkadaşım ben bunu bilir bunu söylerim biraz acımasızca ama öyle sakın bu durumları gözardı edip adım atma derim.
Böyle bi durum da zaten evlilik düşünmüyorum dediğim gibi ya o değişecek fikirleri düşünceleri bana bunu göstercek yada mecburen artık benden bu kadar diyip hayatımdan cikarticam onu ne kadar sevsem de bu şekilde evlilik korkutuyor beni evliliği geçtim onjnla atilmis ciddi bi adım bile (nisan, söz ) korkutuyor

Back
X