Sevgilimin sorduğu soru

Simdi konustum, niye böyle bisey yaptigini sordum. Dini acidan sormus, yasitlarinin bu konuyla ilgili görüsünü merak etmis. Hani sen olsan ne yapardin gibisinden.

Hatasini anladi ama iş işten gecti, su an cok kirgin ve öfkeliyim. O da bana kizdi sen en ufak hatamda benim hakkimda hep kötü mü düsüneceksin diye.
Bilmiyorum ne desem......

Dini açıdan mı ! Kusura bakma ama baya bir sallamış:KK14:

Simdi konustum, niye böyle bisey yaptigini sordum. Dini acidan sormus, yasitlarinin bu konuyla ilgili görüsünü merak etmis. Hani sen olsan ne yapardin gibisinden.

Hatasini anladi ama iş işten gecti, su an cok kirgin ve öfkeliyim. O da bana kizdi sen en ufak hatamda benim hakkimda hep kötü mü düsüneceksin diye.
Bilmiyorum ne desem......
Yaslar kac yahu? Niye bir erkege deilde bi kiza ? Ona neymiski? Dini acidan sorun var yada yok.
ay bide uste cikmis erkek kisisi sende kendni suclumu hssttn smdi?

Yaslar kac yahu? Niye bir erkege deilde bi kiza ? Ona neymiski? Dini acidan sorun var yada yok.
ay bide uste cikmis erkek kisisi sende kendni suclumu hssttn smdi?

Erkek arkadaslariyla da muhabbet arasinda bu konu hakkinda konusmus, ama ben ayseye taktim kiz oldugu icin. Sanirim benim gibi o da pek rahat degil bu konuda ki herkese soruyo.
Ama yinede yaptigi yanlis, bunu bir kiza sormamasi lazimdi. Ay neresinden tutsam elimde kaliyo, ne düsüneceyimi sasirdim bende....
Yas 23

Back
X