- 15 Ekim 2016
- 22.639
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.874
- 598
Alemsin yahu..Sıdıka gibi camda seni bekledim bahadır,tenime değen tek şey pencerenin pervazı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alemsin yahu..Sıdıka gibi camda seni bekledim bahadır,tenime değen tek şey pencerenin pervazı
Bence arkanıza bakmadan kaçın.Merhaba Kizlar daha yeni uyandim. Sabah 7de yattigim icin....
Hic iyi hissetmiyorum kendimi. Daha önce de hic böyle hissetmedim.
Cok kirginim, üzgünüm.
Neden ilk basta böyle degildi, ilk basta bilseydim böyle oldugunu deyip duruyorum kendime.
Devamli söyle diyor: ben adim gibi biliyorum öyle olmadigini ama cok mu zor "sen ne diyorsun bitanem hic olur mu öyle sey, sen böyle seyler düsünme tamam mi" demek
Belki kizanlar olacak aranizda ama ben devamli bu cümleyi kuramam. Gün gelir kucagimda cocukla ayni sorulari sorarsin bana dedim, kiziyor, oha ne alaka diye. Bence cok alaka dedim.
Bi de sorular basa sarmaya basladi biliyor musun? Tur attiriyor adam sorulara. Ayni sorulari tekrar tekrar soruyor, unuttum balik hafizaliyim ben diyor
Merhaba Kizlar daha yeni uyandim. Sabah 7de yattigim icin....
Hic iyi hissetmiyorum kendimi. Daha önce de hic böyle hissetmedim.
Cok kirginim, üzgünüm.
Neden ilk basta böyle degildi, ilk basta bilseydim böyle oldugunu deyip duruyorum kendime.
Devamli söyle diyor: ben adim gibi biliyorum öyle olmadigini ama cok mu zor "sen ne diyorsun bitanem hic olur mu öyle sey, sen böyle seyler düsünme tamam mi" demek
Belki kizanlar olacak aranizda ama ben devamli bu cümleyi kuramam. Gün gelir kucagimda cocukla ayni sorulari sorarsin bana dedim, kiziyor, oha ne alaka diye. Bence cok alaka dedim.
Bi de sorular basa sarmaya basladi biliyor musun? Tur attiriyor adam sorulara. Ayni sorulari tekrar tekrar soruyor, unuttum balik hafizaliyim ben diyor
Bende katılıyorum
Devir iyice garip oldu, kimsenin kimseye güveni kalmadı , güvenilecek gibi de değil aslında
Konu sahibi ben bu konularda tecrübeli değilim belki ama arkadaşınıza da üzüldüm, çok seviyor belki, bence tedavi olsun hemen kestirip atmayın derim. Psikolojik destek alsın
Öyle olsa ne olacak? Bütün bunlar onu ne ilgilendiriyor? Bildigin takıntılı. İyi yapmışsın ayrilmakla.Merhaba Kizlar daha yeni uyandim. Sabah 7de yattigim icin....
Hic iyi hissetmiyorum kendimi. Daha önce hic böyle hissetmedim.
Cok kirginim, üzgünüm.
merhaba arkadaslar
benim erkek arkadasimla bir sorunum var. Kendisi bana devamli sorular soruyor. Cikmaya basladiktan 3 ay sonra sormaya basladi bu sorulari. Ilk önce masumca basladi, yani kötü seyler düsünmedim.
Ama sonradan hastalik haline geldi sanki. Cok kavga ettik bu yüzden biz. Sordugu sorulardan örnekler vermek istiyorum:
- Sen bu filmi baska kiminle izledin
- Sen buraya baska kiminle geldin
- Sunu bunu sen mi aldin, yoksa hediye mi ettiler
- Benden önce baskasina yemek yaptin mi
- Benden önce baskasinin evinde kaldin mi
- Benden önce baskasiyla uyudun mu
Ve daha ekstrem örnekler:
- Su su erkek arkadasin seni ciplak gördü mü
- Su su erkek arkadasinla da dustayken biseyler yaptin mi
- Gazetede okudum. Seks videosu cikan kiz intihar etmis italyada. Cok korktum. Böyle bisey olmaz degil mi
- Bisey sorucam cok icim aciyor, birgün moral bozacak bi foto ya da video ile karsilasmam degil mi
Ayrılmakla en doğru kararı vermişsiniz ben olsam asla dönmezdim lütfen yakmayın kendinizi, inşallah güzel gönlünüze göre kıymetinizi bilecek sizi üzmeyecek biri çıkacaktır karşınıza...
benim aklıma da geldi böyle bir ihtimal böyle sapıklar yok değil, merak ediyorum bahanesiyle bu kadar radikal sorular sorması düşündürücü.Aaa yok artık hadi bunları merak edebilir de bu kadar mahrem şeyleri ne cesaret soruyor yahu bu. derdi günü eski ilişkilerin bu adamın resmen bunları dinlemekten mi zevk alıyordur nedir neyin kafası bu![]()
Evet canım tam yazacaktım kendisi demiş.obsesif kompulsif bozukluk olabilirPiskolojik destek alacagim dedi. Bende OKB var diyor ama acikcasi pek inanmiyorum.
Eger öyleyse neden bu sorulari ilk basta sormadi? Ilk bastaki gibi kalacak sandim herseyi,
bir kez olsun sans benim yüzüme güldü sandim.
Mutlu ettigi günlerin acisini misli misli cikardi sorulariyla. Sonra da "abartma" diyor.
Gercekten cildirmamak elde degil...![]()
Evet canım tam yazacaktım kendisi demiş.obsesif kompulsif bozukluk olabilir
Aranızda cinsellik yaşandıktan sonra bu sorular baş göstermiş olabilir mi?Iliskimizin basinda neden böyle sorular sormuyordu o zaman?
OKB varsa eger, bastan belli etmez miydi?
Bende de var bu rahatsızlık.ama bu şekilde değil benim takıntılarım.etrafıma direkt sorularla falan gitmiyorum.yani onunki biraz da kisiliğiyle harmanlanmış,tabi sorarken de görmek lazım.ses tonu,mimikleri,sana davranişları...Iliskimizin basinda neden böyle sorular sormuyordu o zaman?
OKB varsa eger, bastan belli etmez miydi?
Aranızda cinsellik yaşandıktan sonra bu sorular baş göstermiş olabilir mi?
Bende de var bu rahatsızlık.ama bu şekilde değil benim takıntılarım.etrafıma direkt sorularla falan gitmiyorum.yani onunki biraz da kisiliğiyle harmanlanmış,tabi sorarken de görmek lazım.ses tonu,mimikleri,sana davranişları...
Bahardan beri... 8 ay sanirim
Ilklerimi hep onda yaşadım diyorsunuz ama adam ilk 3 ay içinde zaten sinyal vermiş. Neden ?
Tamam canım anladım ben, okb hastası o .."böyle böyle olmadigini ben de biliyorum zaten ama ne olur cevaplasan, ölür müsün" diyor.
Yaptigi seyin ne kadar yikici ve igrenc bisey oldugunun farkinda degil, iliskimizi mahvetti farkinda degil...![]()