Sevgilimin soruları beni cpk sinirlendiriyor. Neden soruyordur yardim ci olurmusunuz?

böyle soru olmaz.
ne demek ince ayrıntısına kadar bilmek istemesi.
hiç sağlıklı bulmadım açıkcası.
temkinli olmanda fayda var.
psikolojisi garip bir adam var muhtemelen karşında

Vermeyin ayrinti. Anlatmayin o kadar yasadim bitti sorman anlamsiz ve beni rahatsiz ediyor diye soyleyin

evlenceksen dengi birini bulun derim. cocugunuz var sonucta. genelde o bile kabul etse ailesi sizi kabul etnee bilir. bekar adam neden mi bunalri soruyor. ap acik kac erkekle yatip kalktin diyor iste

Fark etmez ki, cinsellik de yaşıyor olsa anlatmak zorunda değil. Bana çok saçma geldi. Konu sahibinin anlatması da garip. Sana ne dememiş.
İşte ben de kadınlarımızın karşı cinse bu kadar taviz vermesine çok üzülüyorum, adam madem bu kadar güvensiz ve sorguluyor, sende özelini yatağını vs bu adama açma demi, ama beni ilgilendirmez kocaman kadın

Bence çok saçma kendini bilen bi erkek bunu yapmaz çünkü erkekler sevdiği kadının ondan onceki hayatına giren kişilerle yaşadıklarını sorgulamaz çünkü bu özel konuları konuştukça karşı taraftan soğur merak ediyorum neden sadece cinsellik???farklı şeyler sorsun bence kendini biraz geri çekmelisin sana karşı ne gibi düşüncesi var önce onu tartmalisin

Sizin başkasıyla yaşadıklarınızı sorması çok saçma.

Bu kadar yoruma neden hiç cevap yazmadı, konu sahibi... ya ben o kız çocuğu için endişelendim açıkçası

Ne münasebet yaa.başka bi erkekle yaşadığın şeyleri duymak hoşunamı gidiyo neyin kafası Yok çok itici geldi bana

Sebep neymiş yani öğrenip ne yapacakmış? Öyle anlamsız,öyle gereksiz,öyle haddini aşan sorular ki bunlar. Ona ne yani.
Siz soruyormusunuz eski sevgilinle ne yapardınız vs diye.
Ciddi anlamda takmış bunu kafasına ve sorun ediyor muhtemelen,ilerde size bunh bahane edip ayrılık konuşması yapması gayet olağan.

Adı üstünde özel ise anlatılmamalı hele sevgiliye..Bu konuda israrci olup zorla ağzından laf alma cabası üstüne bozulmasi beni şahsen okurkene çok rahatsız etti ve kuskulandirdi.Güvenilir gelmedi..
Saygı duyan bir insam sınırını bilir

Niyeti çok ciddi olsaydı senin cinsel tecrubelerini değil merak etmek, aklına bile getirmek istemezdi bence

cok patavatsız buldum o kişiyi ınsan sevdiği kadının geçmişini duymak ıstemez biraz kıskanır yanı sonucta geçmiş bile olsa bu daha cok ayrıntılı soruyormuş üstelik hıcguven vermedi bana öyle esti burdan ciddi oldugunu sanmıyorum.

Gecmisinle ilgili sorsun tabi, tanimak icin diyelim, (yani sosyal-egitim-aile) hayatinla ilgili falan anlasilir bi sebep.iyi de cinsellik ne alaka? Kesin ya psikolojisi bozuk, gecmiste onun da cinsel problemleri olmus ve kafayi buna takmis ya da sizin uzerinuzden fantezi kuruyor. Her iki durum da feci sagliksiz.hic hosuma gitmedi. Bir de ikinci evlilik, ben de bosandim, boyle bi tiple mumkun degil ilk sorusunda ayrilirdim. Aman diyim!

Bu adamın niyeti evlilik değil. Evlenmek istiyormuş gibi görünüp gününü gün ediyor. Normal bir erkek sevdiği kadının geçmişte neler yaşadığını cinsellik olarak bilmek istemez. Senin sevgilin bariz sapık. Aç gözünü.

Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim daha dikkatli davranicam ve kendi beynimde ona bir sans daha vermek istiyorum ayni sorulari tekrar sorar ise guzel bir sekilde konusup ayrilacagim.

Ya bende acaba sapık mı diye düşündüm de nasıl kibarlaştırıp sorabilirim diye didiniyordum burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…