- 10 Ekim 2014
- 32.982
- 148.659
- 798
- Konu Sahibi Bendenizben
-
böyle soru olmaz.Merhabalar herkese 31 yasindayim esimden ayrildim 7 yil once. Suan hayatimda biri var o hic evlenmemis bende birde cocuk var 9 yasinda. Sizce evlensem mutlu olabilirmiyim bekar biri ile. Birde gecmisimle ilgili yasadigim iliskilerde cinselligi ince ayrintisi ile soruyor. Neden soruyorsun yarin birgün aklina geldikce uzaklsmani istemiyorum asla oyle birsey olmaz diyor. Tepki veriyor. Sizce nasil davranmaliyim?
Vermeyin ayrinti. Anlatmayin o kadar yasadim bitti sorman anlamsiz ve beni rahatsiz ediyor diye soyleyinMerhabalar herkese 31 yasindayim esimden ayrildim 7 yil once. Suan hayatimda biri var o hic evlenmemis bende birde cocuk var 9 yasinda. Sizce evlensem mutlu olabilirmiyim bekar biri ile. Birde gecmisimle ilgili yasadigim iliskilerde cinselligi ince ayrintisi ile soruyor. Neden soruyorsun yarin birgün aklina geldikce uzaklsmani istemiyorum asla oyle birsey olmaz diyor. Tepki veriyor. Sizce nasil davranmaliyim?
evlenceksen dengi birini bulun derim. cocugunuz var sonucta. genelde o bile kabul etse ailesi sizi kabul etnee bilir. bekar adam neden mi bunalri soruyor. ap acik kac erkekle yatip kalktin diyor iste4 ay bitti 5. Ay oldu tanisali. Gercekten seviyorum sorularına cevap vermedigimde sinirleniyor buda beni üzüyo ve birdaha sormayacagini beni hersekilde kabul ettigini merak ettigi bilmek istedigi icin sorduğunu söylüyor ama ertesi gun ayni soruları tekrar soruyor. Anlam veremedim açıkçası. Birşeyler yaşiyoruz kendisi ile zaten.
İşte ben de kadınlarımızın karşı cinse bu kadar taviz vermesine çok üzülüyorum, adam madem bu kadar güvensiz ve sorguluyor, sende özelini yatağını vs bu adama açma demi, ama beni ilgilendirmez kocaman kadınFark etmez ki, cinsellik de yaşıyor olsa anlatmak zorunda değil. Bana çok saçma geldi. Konu sahibinin anlatması da garip. Sana ne dememiş.
Bence çok saçma kendini bilen bi erkek bunu yapmaz çünkü erkekler sevdiği kadının ondan onceki hayatına giren kişilerle yaşadıklarını sorgulamaz çünkü bu özel konuları konuştukça karşı taraftan soğur merak ediyorum neden sadece cinsellik???farklı şeyler sorsun bence kendini biraz geri çekmelisin sana karşı ne gibi düşüncesi var önce onu tartmalisin4 ay bitti 5. Ay oldu tanisali. Gercekten seviyorum sorularına cevap vermedigimde sinirleniyor buda beni üzüyo ve birdaha sormayacagini beni hersekilde kabul ettigini merak ettigi bilmek istedigi icin sorduğunu söylüyor ama ertesi gun ayni soruları tekrar soruyor. Anlam veremedim açıkçası. Birşeyler yaşiyoruz kendisi ile zaten.
Merhabalar herkese 31 yasindayim esimden ayrildim 7 yil once. Suan hayatimda biri var o hic evlenmemis bende birde cocuk var 9 yasinda. Sizce evlensem mutlu olabilirmiyim bekar biri ile. Birde gecmisimle ilgili yasadigim iliskilerde cinselligi ince ayrintisi ile soruyor. Neden soruyorsun yarin birgün aklina geldikce uzaklsmani istemiyorum asla oyle birsey olmaz diyor. Tepki veriyor. Sizce nasil davranmaliyim?
Niyeti çok ciddi olsaydı senin cinsel tecrubelerini değil merak etmek, aklına bile getirmek istemezdi benceMerhabalar herkese 31 yasindayim esimden ayrildim 7 yil once. Suan hayatimda biri var o hic evlenmemis bende birde cocuk var 9 yasinda. Sizce evlensem mutlu olabilirmiyim bekar biri ile. Birde gecmisimle ilgili yasadigim iliskilerde cinselligi ince ayrintisi ile soruyor. Neden soruyorsun yarin birgün aklina geldikce uzaklsmani istemiyorum asla oyle birsey olmaz diyor. Tepki veriyor. Sizce nasil davranmaliyim?
Ya bende acaba sapık mı diye düşündüm de nasıl kibarlaştırıp sorabilirim diye didiniyordum burdaBu adamın niyeti evlilik değil. Evlenmek istiyormuş gibi görünüp gününü gün ediyor. Normal bir erkek sevdiği kadının geçmişte neler yaşadığını cinsellik olarak bilmek istemez. Senin sevgilin bariz sapık. Aç gözünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?