- 30 Ocak 2017
- 14.873
- 200.344
- 598
- Konu Sahibi Bendenizben
-
Merhabalar herkese 31 yasindayim esimden ayrildim 7 yil once. Suan hayatimda biri var o hic evlenmemis bende birde cocuk var 9 yasinda. Sizce evlensem mutlu olabilirmiyim bekar biri ile. Birde gecmisimle ilgili yasadigim iliskilerde cinselligi ince ayrintisi ile soruyor. Neden soruyorsun yarin birgün aklina geldikce uzaklsmani istemiyorum asla oyle birsey olmaz diyor. Tepki veriyor. Sizce nasil davranmaliyim?
Eski esinmi daha hızlıydı eski sevgilinmi guzelmiydi sunu yaptinizmi bunu yaptınızmı psikolojimi bozdu resmen. Sordugun sorulara cevap vermedigimde kuduruyorsun uzaklasiyorsun biraz dusun yazma bana dedim. Tamam düşünürüm biara diyo
adam ağır sapıkmışKendi evinde oluyordu baska yerde degil kameraya cekelim seni istedigimde izlerim demisti kabul etmedim. Insanoglu yapmista olabilir bilemiyorum. Ondan bana 1 bardak cay bile gecmesin istemiyorum bugun sanki dalga gecer gibi bi ara dusunurum demesi cildirtti.
sadece midem bulandi... boyle.biriyle neden gorusuyorsunuz? cocugu olan birisiniz daha dogru secimler yapmaniz gerekir. hic hos degil yazdiginiz seyler. biraz olgun olmaniz ve boyle biriyle gorusmemeniz gerek. ozur dilerim ama boyleEski esinmi daha hızlıydı eski sevgilinmi guzelmiydi sunu yaptinizmi bunu yaptınızmı psikolojimi bozdu resmen. Sordugun sorulara cevap vermedigimde kuduruyorsun uzaklasiyorsun biraz dusun yazma bana dedim. Tamam düşünürüm biara diyo
Bitirdim artik midem bulandi cunki kendimi bi kenara koydum kızımı dusunmek zorundayım aşkımdan kör olsamdaa rabbim beni ve kızımı korusun. Sinirimden ağlıyorum bu kadarmi aciz olur bir insan yaa bu kadarmiii yanii
Kendi evinde oluyordu baska yerde degil kameraya cekelim seni istedigimde izlerim demisti kabul etmedim. Insanoglu yapmista olabilir bilemiyorum. Ondan bana 1 bardak cay bile gecmesin istemiyorum bugun sanki dalga gecer gibi bi ara dusunurum demesi cildirtti.
Boten botmistir belirttigim gibi duygusal yanim daha fazlaydi o yuzden bitiremiyordum amaa bitti cok sukur. Engelledim heryerden butun gece sizlerinde paylasimlarini dusunerek bir karar aldim ve dönmek yok.
Siz böyle bir şey yaşarken nasıl olurda aklınız karışır. Yardımcı olur musunuz diye konu açmak yerine anında 'tekmeyi basardım'
Bitirmişsiniz ama sanki tekrar bir araya gelecekmişsiniz gibi his var içimde. İçten içe bu adamı düşünüyor, seviyor ve istiyorsunuz. Çünkü yaşadığınız çirkin bir ilişki var ortada ve hemen ayrılmak yerine yardım bekliyorsun. Bu yüzden tekrar barışırsınız..
Not: Çirkinlikten kastım cinsel hayatınız değil! Adamın çirkinliği.
Kızınızı düşünün bir sonraki adımda.
Boten botmistir belirttigim gibi duygusal yanim daha fazlaydi o yuzden bitiremiyordum amaa bitti cok sukur. Engelledim heryerden butun gece sizlerinde paylasimlarini dusunerek bir karar aldim ve dönmek yok.
cinselliği neden soruyor bu konunun üzerinde neden bu kadar duruyor sana gelecekte olacakların sinyalini veriyor olmasın evladına dikkat et bi çapan oğlu çıkmasın bunun gibler günahı boynuna böyledir aman dikkatMerhabalar herkese 31 yasindayim esimden ayrildim 7 yil once. Suan hayatimda biri var o hic evlenmemis bende birde cocuk var 9 yasinda. Sizce evlensem mutlu olabilirmiyim bekar biri ile. Birde gecmisimle ilgili yasadigim iliskilerde cinselligi ince ayrintisi ile soruyor. Neden soruyorsun yarin birgün aklina geldikce uzaklsmani istemiyorum asla oyle birsey olmaz diyor. Tepki veriyor. Sizce nasil davranmaliyim?
bırakın lütfen sizi elinden kaçırmamak için laf kalabalığı yapıyor cevap vermediğinde sinirlenmek ne demek o kim oluyor ki siz seviyorum diye görmezden gelmeyin çoğu şeyi evladınızda var dikkatli olun yol verin4 ay bitti 5. Ay oldu tanisali. Gercekten seviyorum sorularına cevap vermedigimde sinirleniyor buda beni üzüyo ve birdaha sormayacagini beni hersekilde kabul ettigini merak ettigi bilmek istedigi icin sorduğunu söylüyor ama ertesi gun ayni soruları tekrar soruyor. Anlam veremedim açıkçası. Birşeyler yaşiyoruz kendisi ile zaten.
gerçekten korusun bunu kınamıyorum ilk sizden duydum benim yaşım küçük evlide değilim ama manitama bile eski sevgilimi diyince kanına dokunuyor uzak durun ve dikkatli olunNormal degil tabikide sanırım cinsel anlamda kendini de yeterli görmüyor. Cok yakin bi kiz arkadasimdan rica ettim erkek arkadasina bu durumu sormasi icin bir erkekten duymak istedim erkek erkegi daha iyi anlar diye. Oda ayni tepkiyi vermis yani sizler gibi bunun icin aklimdan cikardim artik. Allah boylelerinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?