Sevgilimin soruları beni cpk sinirlendiriyor. Neden soruyordur yardim ci olurmusunuz?

Öncelikle sevgilinizin sorularından gerçekten rahatsız olduğunuzu ona belli etmemişsiniz. Eğer gerçekten belli etseydiniz bu konuda sizden çekinirdi. Kaldı ki bunu anlaması gerek. Evlenip ayrılmış bir bayansınız, size yaklaşmak isteyen adamdan o güveni almanız çok önemli. Niyeti ciddi mi yoksa evlenip ayrılmış olmanızdan mı faydalanmak istiyor.. Malesef böyle tipler çok var. Sevgiliniz için söylemiyorum ama sizin bu konuda iki kere düşüneceğinizi ve bir adım geride durduğunuzu bilmesş gerek. En son yapacağı şey şuan cinsel yönde sorular sorması. Daha çok sizi tanımaya çalışması sizi araştırması gerek. Eğer sizden gerçekten hoşlanıyorsa tabi..

Benim tavsiyem, evlenip ayrılmış sizinle aynı hayat tecrübesine sahip bir insanla evlilik düşünmeniz. Çünkü bu zamanda daha önce evlilik yapmamış bir adam çocuklu bir bayanla çok da uzun vaadeli düşüncelere girmiyor. Girse bile ailesinden gelen tepkiler canınızı sıkabilir. Çocuklu bayanı taşıyabilecek güce sahip olamıyorlar. Çok sağlam duruşlu ve sağlam karekterli olması gerek. Sizi her zaman iyi hissettirmeli. Evlenip boşanmak ayp değil, bazen bir gereklilik, mecburiyet. Size bundan sonraki seçimlerinizde son derece temkinli davranmanızı öneririm

Benım yenı esım (5 senedır) daha oncekı 3 senelık evlılık hayatımla ılgılı bıldıgı seyler kadınlar kulubunun bıldıgınden daha az .
hıc merak etmedı sormadı bılmesı gerektıgı kadarını anlattım daha fazlasını degıl

Ablacım mutlu olmak seninde hakkın ama senin 9 yasinda bir evladin var bende uvey baba evinde buyudum sukurki ayb biseyi olmadı ama en ufak bir yanlisimi gorunce anneme beni sikayet ediyor bu adamda çok meraklı olabilir hatta evlenseniz yaşadığın cinsellikden senin başına kalkabilir sen güvenme o adamada amacının ne olduğunu sor öğrenip napıcakmış?

adam ağır sapıkmış
fantazi mi yapıyor nedir?
kameraya falan çekmeyi teklif etmiş. gizli gizli çekip oraya buraya vermiş bile olabilir.
normal bi adam sormaz böyle şeyler. normal bi kadında sormaz. mide kaldırmaz çünkü.

sadece midem bulandi... boyle.biriyle neden gorusuyorsunuz? cocugu olan birisiniz daha dogru secimler yapmaniz gerekir. hic hos degil yazdiginiz seyler. biraz olgun olmaniz ve boyle biriyle gorusmemeniz gerek. ozur dilerim ama boyle

Anlattiginiz kadariyla bile hoslanmadim. Kimsenin cinsel yasantisi kimseyi ilgilendirmez siniri cizin. Yarin obur gun bu kadin bana boyle boyle demisti diye cevresine yaymayacagi ne malum? Mesajda konusuyorsaniz ss diye bir sey var neler goruyoruz. Cocugunuz da var boyle densiz bir adamla buyumemeli.

Bitirdim artik midem bulandi cunki kendimi bi kenara koydum kızımı dusunmek zorundayım aşkımdan kör olsamdaa rabbim beni ve kızımı korusun. Sinirimden ağlıyorum bu kadarmi aciz olur bir insan yaa bu kadarmiii yanii

Siz böyle bir şey yaşarken nasıl olurda aklınız karışır. Yardımcı olur musunuz diye konu açmak yerine anında 'tekmeyi basardım'
Bitirmişsiniz ama sanki tekrar bir araya gelecekmişsiniz gibi his var içimde. İçten içe bu adamı düşünüyor, seviyor ve istiyorsunuz. Çünkü yaşadığınız çirkin bir ilişki var ortada ve hemen ayrılmak yerine yardım bekliyorsun. Bu yüzden tekrar barışırsınız..
Not: Çirkinlikten kastım cinsel hayatınız değil! Adamın çirkinliği.
Kızınızı düşünün bir sonraki adımda.

sapık mıdır nedir adam??bi insan neden böyle bişeyin ayrıntılarını öğrenmek istesin ki??bekarını falan düşünme de bu adam bi tuhaf bence yol yakınken ayrıl

Boten botmistir belirttigim gibi duygusal yanim daha fazlaydi o yuzden bitiremiyordum amaa bitti cok sukur. Engelledim heryerden butun gece sizlerinde paylasimlarini dusunerek bir karar aldim ve dönmek yok.

Boten botmistir belirttigim gibi duygusal yanim daha fazlaydi o yuzden bitiremiyordum amaa bitti cok sukur. Engelledim heryerden butun gece sizlerinde paylasimlarini dusunerek bir karar aldim ve dönmek yok.

İnşaallah kararlı olursunuz, ulaşmaya veya tehdit etmeye kalkışirsa sakın pes etmeyin

Sizi kırmak istemedim ama kızlar çoookkk doğru yazmışlar

cinselliği neden soruyor bu konunun üzerinde neden bu kadar duruyor sana gelecekte olacakların sinyalini veriyor olmasın evladına dikkat et bi çapan oğlu çıkmasın bunun gibler günahı boynuna böyledir aman dikkat

dönmek yok demişsiniz sizi takip edebilir aman dikkat edin çocuğunuza kendinize arkadaşınızda kalın akrabanız da kalın bi kaç ay gece kalmayın çocuğu siz alın okuldan öğretmenleri çocuğu bilinçlendirin yanınızda kesici alet yada biber gazı bulundurun çocuğunuzla uyuyun odayı kitleyin aman dikkat edin

bırakın lütfen sizi elinden kaçırmamak için laf kalabalığı yapıyor cevap vermediğinde sinirlenmek ne demek o kim oluyor ki siz seviyorum diye görmezden gelmeyin çoğu şeyi evladınızda var dikkatli olun yol verin

neyini merak ediyomuş başkalarıyla yaşadığınız gecelerin herşeyini oldu olucak canlandırma yapsın adam dediğin sevdiği kadına bunu sormaya utanır bırak sormayı ağzını açtırmaz benim manitam oldu bi çok onlarda ciddi olmadığı halde eski sevgiliden bahsetmem bile kanına dokunur erkek dediğinin deliye dönerler böyleside haz alıyor sizce normalmi

Normal degil tabikide sanırım cinsel anlamda kendini de yeterli görmüyor. Cok yakin bi kiz arkadasimdan rica ettim erkek arkadasina bu durumu sormasi icin bir erkekten duymak istedim erkek erkegi daha iyi anlar diye. Oda ayni tepkiyi vermis yani sizler gibi bunun icin aklimdan cikardim artik. Allah boylelerinden korusun

gerçekten korusun bunu kınamıyorum ilk sizden duydum benim yaşım küçük evlide değilim ama manitama bile eski sevgilimi diyince kanına dokunuyor uzak durun ve dikkatli olun

mantıklı aklı başında bir erkek böyle sorular sormaz soramaz.dikkatli olmanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…