- 21 Şubat 2017
- 414
- 315
- 18
- 35
- Konu Sahibi Bendenizben
-
normal degil. kisa ve oz4 ay bitti 5. Ay oldu tanisali. Gercekten seviyorum sorularına cevap vermedigimde sinirleniyor buda beni üzüyo ve birdaha sormayacagini beni hersekilde kabul ettigini merak ettigi bilmek istedigi icin sorduğunu söylüyor ama ertesi gun ayni soruları tekrar soruyor. Anlam veremedim açıkçası. Birşeyler yaşiyoruz kendisi ile zaten.
nasıl soruyor mesela?Inanin kafayi yedirecek banaa halaa ayniii vee inanilmaz.sert tepki verdim sesi cikmiyor bakalim hayirlisi seviyorum da onu yoksaa aslaa tutmam hayatimda. Hazmı aliyorsun dedim baskasiyla olani bilmek haz vermiyo tabikide amaa bilmek istiyorum diyor
Eski esinmi daha hızlıydı eski sevgilinmi guzelmiydi sunu yaptinizmi bunu yaptınızmı psikolojimi bozdu resmen. Sordugun sorulara cevap vermedigimde kuduruyorsun uzaklasiyorsun biraz dusun yazma bana dedim. Tamam düşünürüm biara diyo
Bitirdim artik midem bulandi cunki kendimi bi kenara koydum kızımı dusunmek zorundayım aşkımdan kör olsamdaa rabbim beni ve kızımı korusun. Sinirimden ağlıyorum bu kadarmi aciz olur bir insan yaa bu kadarmiii yaniiAma.bu dedikleri hicccc normal.degil.farkindasin sende ve buraya.konu.actin bak yol yakınken dön , bunu demek kolay değil.ama dön
Hızlı mıydı ne demek ya, güzel mıydı ne demek
Yoğurdu üfleyerek yemen gereken bir durumda bağıra bağıra benimle evlenmek devam etme diyor resmen adam, evladın da var aşk.guzel.sey ama.bu adam.icin değil beş ay.ne ki,? Ömürden ne yıllar.geciyor
Eski.esini aratir diyeyim sana arkadaşım
Sağlıklı dusun ,bu soruların devamı gelir mide bulandırıcı halde hemde saçma.sapan hemde
Keşkeler çözüm olmuyor malesef evet cinsel anlamda bisiler yaşadık pisman degilim sevdim zorla olmadida amaa bu kadarini çekemiyorum. Bana verdiği ne varsa hediye olarak vee bugune kadar benimle harcadigi parayi kendisine vermek istiyorum doeu yaparmiyim sizce ?
Kendi evinde oluyordu baska yerde degil kameraya cekelim seni istedigimde izlerim demisti kabul etmedim. Insanoglu yapmista olabilir bilemiyorum. Ondan bana 1 bardak cay bile gecmesin istemiyorum bugun sanki dalga gecer gibi bi ara dusunurum demesi cildirtti.Hediyeleri at kafasina ama neparasi vericen ictigin cayin parasini mi sacmalama
Iliskiniz nerede oluyodu otel de mi ? Acikcasi kamera koymus olmasi geldi aklima cunku bu adam normal degil .
Cinsellik konusulur bu normal ama baska biriyle yasadiklarini sormasi kiyas yapmasi sapikligin onde gideni.
Allah razi olsun hepinizden hakkimda hayirlisi ne ise o olsun demisimdir herzaman. Demekki hayirlisi bu imis hakkimizda cok saolunKızın var demek canımya inan ki ennn doğru kararı vermişsin lütfen geri donus yapma hediyeler konusu senin bileceğin iş midem almıyorsa ver yada at
Ama kesin kararlı ol hiç de güvenilir bir insan değil bak burda bir çok bayan bunu hissetti görmeden hemde ,hislere güven sevdik.asik.oldum.vs deme eski.esini arayamasin sana bu adam.
Bilemiyorum saplantılı biri gibi, sen bunları yaşadın diye o.aci çekiyor olabilir ve sana da farklı.yollardan acı çektirmek isteyebilir Allah muhafaza etsin evladını düşün.,,,,,,,
pisman olmak var dönüşü olmayan şeyler yaşamak var neler duyuyoruz ,
Bunları normal bir adam.sormaz arkadaşım iki.iki.dort yanı SORMAZ DUYMAK İSTEMEZ
İlerledikçe neler soracak veya yapacaktı kimbilir bak severek evlilik oluyor da sonradan neleri çıkıyor eşlerin bilinmez.yani
Ama bu Allah in yardımı yani bence sana ki sinyal vermiş
Kendi evinde oluyordu baska yerde degil kameraya cekelim seni istedigimde izlerim demisti kabul etmedim. Insanoglu yapmista olabilir bilemiyorum. Ondan bana 1 bardak cay bile gecmesin istemiyorum bugun sanki dalga gecer gibi bi ara dusunurum demesi cildirtti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?