Sevgilimin soruları beni cpk sinirlendiriyor. Neden soruyordur yardim ci olurmusunuz?

Allah razi olsun hepinizden hakkimda hayirlisi ne ise o olsun demisimdir herzaman. Demekki hayirlisi bu imis hakkimizda cok saolun

Amin canım, güçlü ol , ölümden başka herşeye çare var, yanlış bir adım atma kendini tut , arama zamanla sevgin de yok olucak çünkü fazlasıyla geçerli sebeplerin var

Ya haddim değil ama gerçekten bu kadar kör olmamalısınız. Daha 5aydır tanıdığınız bir erkek hadi cinsellik yaşadınız istediniz bilmem ne, kameraya çekeyim mi vs dediği zaman mesela ben kesip atardım. Neden devam ettiniz ki perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Sorduğu sorular istekleri her şeyi falso. Hayatınıza bile almamalıydınız böyle bir adamı, 9 yaşında kızınız var. Adamı doğru dürüst tanımıyosunuz o da sizi tanımıyo ama bu soruları sorabilme cesaretini buluyor. Bence biraz daha dikkatli ve akıllı davranmalısınız.

Haklisiniz bazen insan akliyla dusunemiyorum duygusal yönüm daha agir basiyordu vee bu durum beni uzecek duruma geldigi sizlerin dusuncelerinizi almak istedim. Beni tatmin edecek dusunceleride paylastiniz bunun icinde ayrica tesekkur ederim.

çocuğunuzu hiç düşünüyor musunuz
mesela bu adam sapiktir vs. diye
çünkü açık yani öyle olduğu

Aciklama yapsin yani elin herifine gecmis ozel yaşantısı ile ilgili?

Garip bir kadınsınız gerçekten sizde.
Daha 5 aylık tanıştıgınız bir insanın şu tip sorular sormasına musade ediyorsunuz ve üstelik 9 yasında da bir kızınız var yani daha önceden evliligi tecrübe etmişsiniz daha dikkatli olmanız gerekiyordu
size eski eşin mi daha hızlıydı, eski sevgilin mi dedigi vakit işi bitirecektiniz orada.
Ama bir de kameraya çekelim sonra izlerim seni diyen bir adamın evinde de ilişkiye girmişsiniz.
Aşırı ihmalkarsınız kusura bakmayın.
Ya bu adam sizi kameraya çektiyse ?
Hiç mi korkmuyorsunuz gerçekten
Ben bu tip bir adamdan her şeyi beklerim.
Ayrıca bazı arkadaşlar adam kıskanıyor demişler.
Hanımlar iyi misiniz ?
Ne kıskanması !
Adam agır sapık .
Bir insan bir insanın ilişkisinde nasıl seviştigini, ne derece zevk aldıgını kıskançlıgından dolayı neden bilmek istesin yahu ?
Evli olsalar belki aldatılmanın psikolojisiyle sürekli kafasına takabilirdi bu durumu eşine anca bu tip soruları o zaman sorabilirdi hazmedememekten.
Ama adamın soruları çok garip.
Daha sevgililer ve resmen fantezi kuruyor pislik

Önceki hayatından ona ne ki hem bencede sapık bu kameraya çekmekte ne yani böyle biriyle konuşmaya midem bulanır benim ki okudukça bile bulandı allah akıl fikir versin

yok artık canım yaaa
sizi gerçekten sevseydi bunları sormaz duymak istemezdi
bir arkadaş yazmış inşallah kameraya falan almamıştır sizi
birde yazışarak mı konuşuyordunuz bunları sanki öyle yazmışsınız başkalarına da okutmaz inşallah

Kameraya çekmek mii!!!!!
İğrenç... bunu duyduğunuz anda nasıl terk etmediniz orayı.
Bakın hayat sadece aşk ve cinsellikten ibaret değildir.
Sizin korunmaya muhtaç bi kız çocuğunuz varmış, lütfen ama lütfen kızınızı koruyun...

Bakın bu forumda da boşanmış ama, aklı başında, çocukları için mücadele eden ve gerçekten dürüst, düzgün, vicdanlı erkeklerle de evlenen kadınlarımız var.
Lütfen bi erkek karşısında bu kadar aciz olmayın.
Size ısrarla bi psikoloğa gitmenizi öneriyorum, güçlü bi duruş ve özgüven için için.
Tabiki sevmek ve sevilmek en doğal hakkınız, fakat doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişiyle olmalı.

Kendinizden pay biçin. Birine bi konuyla ilgili sorular sorup bidaha sormayacagim dedikten sonra tekrar tekrar sorarsaniz bunun sebebi ne olabilir. Benim aklima ilk bu geldi. Ben birine surekli ayni konuyla ilgili soru soruyorsam o konuda hala cevabini alamadigim ve alamadigim icin duydugum huzursuzluktur sebebi.

Sizi üzmek istemem ama bu adam bence sizinle sadece cinsellik icin beraber. Isterseniz bunu test bile edebilirsiniz. Size sorunca cevap verin ve diger cinselliginizde aynilarini istiyorsa. Sizi fantazileri icin kullandigi belli olur. Ayrica cocugunuzu bu adama güvenip sakin onun yaninda yanliz birakmayin. Aileler falan tanistirdimi sizi? Bir ciddiyet gösterdimi size evlilik yolunda? Eger göstermemisse kendinizi düsünmüyorsaniz cocugunuzu düsünüp böyle insanlardan uzak durun

5 aydır birlikte olduğun biriyle bütün geçmişinde ki cinselliği mi konuşuyosun?
Başka konuşacak konunuz yok mu?
Bence adamın niyeti başka. Sende seviyorum ayağına çocuğunu da kendini de heba etme.

5 ayda nasıl cinsellik yaşayacak kadar güvendiniz? Bir de kız çocuğunuz var sizin gerçi kız erkek farketmiyor artık, çocuklar maalesef hep tehlike altında.
Size tavsiyem bu adamdan ayrılmanız çünkü hiç sağlam papuç değil.
Siz bir annesinin daha temkinli yaklaşmalısınız her şeye. İlk göreviniz evladınız sonra kendiniz, üzgünüm ama öyle.

Pes artık, yok daha neler! Kusura bakma ama biran önce tedavi olmalısın. Çünkü daha 5 aydır tanıdığın biriyle cinsellik yaşaman bile mantıksızken sana böyle bir teklifle gelmiş birini şutlamamışsın. Allah bilir kaçıncı ayında bu teklifle geldi.
Ben kadınlarımızı anlamıyorum, belki konuşmalarım size yanlış gelecek belki de kalbinizi kıracak. Ama yazacağım.
Neden kendinizi hemen bir erkeğin kollarına atıyorsunuz? Evet cinsellik bir ihtiyaç ama kalkıp da hemen birisiyle sevgili olup daha tanımadan cinsellik yaşarsanız (-ki siz bir annesiniz kusura bakmayın bu kızınıza da bir hakaret ) bu sizi sadece üzer. Şahsen annem boşandığında evlenmeden bir adamla cinsellik yaşamasını istemezdim. Siz ister miydiniz?
Bi de adam anormal, yarın size bunlardı diyen kızınıza neler yapar Allah korusun.
Annelerin beyni farklı çalışır ama sanırım psikolojiniz bozuk o yüzden tedavi olmalısınız. Başka açıklaması yok.

Hergün üvey baba tacizi, üvey baba şiddeti izlemekten bıktık usandık. Allah aşkına almayın şöyle sapıkları hayatınıza canım ya yavrulariniza hiç mi acimiyorsunuz? Sence sağlıklı mı yani bu adam? Sana ne benim ilk evliliğimden diyemiyor musun? İnan ki karşısındakinin geçmişine saygısı olan, akli fikri tum dunyasi cinsellikten ibaret olmayan beyefendiler, gerçek erkekler de var bu dünyada. Lütfen özeline ve geçmişine saygısı olmayan erkeklerle görüştüğünde çocuğunu düşün. Rumuzundan bir kızın olduğunu düşünüyorum, gençsin elbette istersin bir daha evlenmek ama bekar ve çocuksuz bir kadına göre sorumluluğun 2 kat fazla. Bunu unutma olur mu?

Ben sana inanmıyorum ya. Daha 5 aydır tanıdığın bir insanla cinsellik yasayabiliyorsun. Sen annesin. Yargılamak istemem ama yalnis hareketler bana göre. Adam bir de seni videoya çekeyim izlerim vs. demiş. Sen bu şekilde karaktersizlik bir adamla birlikte nasıl olabiliyorsun, bu adamla nasıl evleneceksin. Ben olsaydım kesinlikle ayrilirdim. Kızını nasıl o adamla baş başa birakabileceksin. Hiç mi içinde şüphe kalmayacak.

Adam dürüst olur. Senden cinsellik anlamında hiç bir şey beklemez. Bu konu da sana sorular sormaz ne bilim adam gibi adam olur. O zaman evlenmek tabiiki de senin de hakkın da. Bu adam kesinlikle karaktersiz belli yani. Yazık sen de beraber oluyorsun. Yapma ya kızın var sen bir annesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…