- 15 Ekim 2015
- 1.077
- 2.745
- 53
- Konu Sahibi Bendenizben
-
Allah razi olsun hepinizden hakkimda hayirlisi ne ise o olsun demisimdir herzaman. Demekki hayirlisi bu imis hakkimizda cok saolun
Ya haddim değil ama gerçekten bu kadar kör olmamalısınız. Daha 5aydır tanıdığınız bir erkek hadi cinsellik yaşadınız istediniz bilmem ne, kameraya çekeyim mi vs dediği zaman mesela ben kesip atardım. Neden devam ettiniz ki perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Sorduğu sorular istekleri her şeyi falso. Hayatınıza bile almamalıydınız böyle bir adamı, 9 yaşında kızınız var. Adamı doğru dürüst tanımıyosunuz o da sizi tanımıyo ama bu soruları sorabilme cesaretini buluyor. Bence biraz daha dikkatli ve akıllı davranmalısınız.Kendi evinde oluyordu baska yerde degil kameraya cekelim seni istedigimde izlerim demisti kabul etmedim. Insanoglu yapmista olabilir bilemiyorum. Ondan bana 1 bardak cay bile gecmesin istemiyorum bugun sanki dalga gecer gibi bi ara dusunurum demesi cildirtti.
Haklisiniz bazen insan akliyla dusunemiyorum duygusal yönüm daha agir basiyordu vee bu durum beni uzecek duruma geldigi sizlerin dusuncelerinizi almak istedim. Beni tatmin edecek dusunceleride paylastiniz bunun icinde ayrica tesekkur ederim.Ya haddim değil ama gerçekten bu kadar kör olmamalısınız. Daha 5aydır tanıdığınız bir erkek hadi cinsellik yaşadınız istediniz bilmem ne, kameraya çekeyim mi vs dediği zaman mesela ben kesip atardım. Neden devam ettiniz ki perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Sorduğu sorular istekleri her şeyi falso. Hayatınıza bile almamalıydınız böyle bir adamı, 9 yaşında kızınız var. Adamı doğru dürüst tanımıyosunuz o da sizi tanımıyo ama bu soruları sorabilme cesaretini buluyor. Bence biraz daha dikkatli ve akıllı davranmalısınız.
Eski esinmi daha hızlıydı eski sevgilinmi guzelmiydi sunu yaptinizmi bunu yaptınızmı psikolojimi bozdu resmen. Sordugun sorulara cevap vermedigimde kuduruyorsun uzaklasiyorsun biraz dusun yazma bana dedim. Tamam düşünürüm biara diyo
Aciklama yapsin yani elin herifine gecmis ozel yaşantısı ile ilgili?yalan söyleyeceksin ne duymak istiyorsa onu söyleyeceksin .
basitti 2 dakka sevişip bittip uyuyorduk dersin.
ona merak edecek şey bırakma . sıradan ve sıkıcı olarak göster.
ama işte böyle kötüydü uzun sürmüyordu felan deme yarın öbürgün evlenipte benzer şey yaşarsanız laf eder size bende mi ona benziyorum diye.
Eski esinmi daha hızlıydı eski sevgilinmi guzelmiydi sunu yaptinizmi bunu yaptınızmı psikolojimi bozdu resmen. Sordugun sorulara cevap vermedigimde kuduruyorsun uzaklasiyorsun biraz dusun yazma bana dedim. Tamam düşünürüm biara diyo
Kendinizden pay biçin. Birine bi konuyla ilgili sorular sorup bidaha sormayacagim dedikten sonra tekrar tekrar sorarsaniz bunun sebebi ne olabilir. Benim aklima ilk bu geldi. Ben birine surekli ayni konuyla ilgili soru soruyorsam o konuda hala cevabini alamadigim ve alamadigim icin duydugum huzursuzluktur sebebi.4 ay bitti 5. Ay oldu tanisali. Gercekten seviyorum sorularına cevap vermedigimde sinirleniyor buda beni üzüyo ve birdaha sormayacagini beni hersekilde kabul ettigini merak ettigi bilmek istedigi icin sorduğunu söylüyor ama ertesi gun ayni soruları tekrar soruyor. Anlam veremedim açıkçası. Birşeyler yaşiyoruz kendisi ile zaten.
4 ay bitti 5. Ay oldu tanisali. Gercekten seviyorum sorularına cevap vermedigimde sinirleniyor buda beni üzüyo ve birdaha sormayacagini beni hersekilde kabul ettigini merak ettigi bilmek istedigi icin sorduğunu söylüyor ama ertesi gun ayni soruları tekrar soruyor. Anlam veremedim açıkçası. Birşeyler yaşiyoruz kendisi ile zaten.
Kendi evinde oluyordu baska yerde degil kameraya cekelim seni istedigimde izlerim demisti kabul etmedim. Insanoglu yapmista olabilir bilemiyorum. Ondan bana 1 bardak cay bile gecmesin istemiyorum bugun sanki dalga gecer gibi bi ara dusunurum demesi cildirtti.
Hergün üvey baba tacizi, üvey baba şiddeti izlemekten bıktık usandık. Allah aşkına almayın şöyle sapıkları hayatınıza canım ya yavrulariniza hiç mi acimiyorsunuz? Sence sağlıklı mı yani bu adam? Sana ne benim ilk evliliğimden diyemiyor musun? İnan ki karşısındakinin geçmişine saygısı olan, akli fikri tum dunyasi cinsellikten ibaret olmayan beyefendiler, gerçek erkekler de var bu dünyada. Lütfen özeline ve geçmişine saygısı olmayan erkeklerle görüştüğünde çocuğunu düşün. Rumuzundan bir kızın olduğunu düşünüyorum, gençsin elbette istersin bir daha evlenmek ama bekar ve çocuksuz bir kadına göre sorumluluğun 2 kat fazla. Bunu unutma olur mu?Merhabalar herkese 31 yasindayim esimden ayrildim 7 yil once. Suan hayatimda biri var o hic evlenmemis bende birde cocuk var 9 yasinda. Sizce evlensem mutlu olabilirmiyim bekar biri ile. Birde gecmisimle ilgili yasadigim iliskilerde cinselligi ince ayrintisi ile soruyor. Neden soruyorsun yarin birgün aklina geldikce uzaklsmani istemiyorum asla oyle birsey olmaz diyor. Tepki veriyor. Sizce nasil davranmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?