- Konu Sahibi LesMistigris
-
Merhaba kızlar. Sevgilimle dalgalanan bir ilişkimiz vardı nihayet tam duruldu derken yine ben de bir fırtına koptu. Telefonla konuşurken şakalaşıyorduk. Ben dedim "küsüm senle", o da "sen benle küs kalamazsın" ded. Ben de "neden" dedim. "BENİM SENİ SEVDİĞİMDEN DAHA ÇOK SEN BENİ SEVİYORSUN DA ONDAN" dedi. Şu cümleyi duyunca affaladım bi. Takılıyorum canım filan diye toparlamaya çalıştı. Telefonu kapattım kısa kesip. Kırıldığımı fark etmedi sanırım. Gitti uyudu bir açıklama bile yapmadı. Şu cümle kırılıncak bir cümle değil mi? Ben mi çok ters anlıyorum anlamıyorum
Biraz garip olmus söyledigi yani. Kac yasinda sevgilin?
Biraz garip olmus söyledigi yani. Kac yasinda sevgilin?
Ne güzel işte. Saflığına gelmiş söylemiş.
Sen de bundan sonra daha dikkatli ol.
Avcumun içinde diye düşünmesin.
Bu fikri sil onun aklından.
Onsuz da yapabileceğini bilmeli hayatındaki erkek.
Yoksa saygısı azalıyor.
Tepene çıkarmışsın demek ki.
Sen onun ilgisizligi vs karşısında söylesen anlarım da onun sana söylemesi hiç olmamış, ayıp etmiş
Totosu kalkmış, gerçeği söylemiş. Ben ayrılırdım net. Görsün kim kimi çok seviyormuş.
Öncelikle Çok seven taraf erkek olan taraf olmak zorunda mi? bence değil. . .
ben seni daha çok seviyorum deseydi mesele etmez keyiflenirdiniz büyük ihtimal....
neyse...
şakalasmakta olduğunuz bir muhabbette neden birden ciddiye bindiriyorsunuz ki muhabbeti??
evet ben daha çok seviyorum diye gülüp geçebilirdiniz... ya da hayırdır sen az seviyorsun herhalde diye gülmeye devam edebilirdiniz..
sonuçta şakalar yapıyorsunuz klasik cilveler var işin içinde. .
geceyi kendinize zehir etmeye degmezmis bence :)
Yasını sormasaydın hatrım kalacaktı..Biraz garip olmus söyledigi yani. Kac yasinda sevgilin?
Valla bence ilişkilerde iki tarafın da sevgisi eşit olmalı. Yoksa mutlaka bir sorun çıkıyor ya da tahammül eşiği düşük oluyor. Kaybetme korkusu olmuyor. Ben böyle yapardım, çünkü bu tip erkeklerin ilgi arsızı olduğunu düşünüyorum. Benim tepkimi ağır bulduysan bir süre ortadan kaybol, gözlemle. İletişimi kes.Çok abartı bir tepki olmaz mı ayrılık kararı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?