Sevgilimin söylediği söz... çok kırıldım

LesMistigris

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
71
28
18
Bursa
Merhaba kızlar. Sevgilimle dalgalanan bir ilişkimiz vardı nihayet tam duruldu derken yine ben de bir fırtına koptu. Telefonla konuşurken şakalaşıyorduk. Ben dedim "küsüm senle", o da "sen benle küs kalamazsın" ded. Ben de "neden" dedim. "BENİM SENİ SEVDİĞİMDEN DAHA ÇOK SEN BENİ SEVİYORSUN DA ONDAN" dedi. Şu cümleyi duyunca affaladım bi. Takılıyorum canım filan diye toparlamaya çalıştı. Telefonu kapattım kısa kesip. Kırıldığımı fark etmedi sanırım. Gitti uyudu bir açıklama bile yapmadı. Şu cümle kırılıncak bir cümle değil mi? Ben mi çok ters anlıyorum anlamıyorum

Biraz garip olmus söyledigi yani. Kac yasinda sevgilin?

Ne güzel işte. Saflığına gelmiş söylemiş.
Sen de bundan sonra daha dikkatli ol.
Avcumun içinde diye düşünmesin.
Bu fikri sil onun aklından.
Onsuz da yapabileceğini bilmeli hayatındaki erkek.
Yoksa saygısı azalıyor.
Tepene çıkarmışsın demek ki.

Sen onun ilgisizligi vs karşısında söylesen anlarım da onun sana söylemesi hiç olmamış, ayıp etmiş

Biraz garip olmus söyledigi yani. Kac yasinda sevgilin?

Devlet istatistik kurumunda filan mı çalışıyorsunuz? Daha önceki konularımda da yaşlarımızı sormuştunuz. Yeter ama.

Yarın soğuk davranıcam "trip atıyosun, gereksiz büyüyorsun" filan diyecek muhtemelen. Beni kaybetmekten korkmuyor gibi sanki, cidden bir kaç gün konuşmayı kesesim geldi. Belki değerimi anlar. Çünkü bir değil iki değil. Düşüncesizliği canımı çok sıkıyor. Defalarca konuştuk bu konuyu bir de.

Sen onun ilgisizligi vs karşısında söylesen anlarım da onun sana söylemesi hiç olmamış, ayıp etmiş

Ben ona bunu daha önce söylemiştim. Bazen çok ilgisiz davranıyor. "Bazen sevgilerimiz arasında uçurum olduğunu hissediyorum" demiştim. Öyle bir şey yok filan demişti. Ama şimdi kalkıp böyle bir cümle kurması meselede şüpheye yer bırakmadı. Çok kırıldım

Öncelikle Çok seven taraf erkek olan taraf olmak zorunda mi? bence değil. . .
ben seni daha çok seviyorum deseydi mesele etmez keyiflenirdiniz büyük ihtimal....

neyse...

şakalasmakta olduğunuz bir muhabbette neden birden ciddiye bindiriyorsunuz ki muhabbeti??

evet ben daha çok seviyorum diye gülüp geçebilirdiniz... ya da hayırdır sen az seviyorsun herhalde diye gülmeye devam edebilirdiniz..

sonuçta şakalar yapıyorsunuz klasik cilveler var işin içinde. .

geceyi kendinize zehir etmeye degmezmis bence :)

Bu laf şakalaşılcak bir laf mı? Bana göre öyle değil malesef.

Çok abartı bir tepki olmaz mı ayrılık kararı?
Valla bence ilişkilerde iki tarafın da sevgisi eşit olmalı. Yoksa mutlaka bir sorun çıkıyor ya da tahammül eşiği düşük oluyor. Kaybetme korkusu olmuyor. Ben böyle yapardım, çünkü bu tip erkeklerin ilgi arsızı olduğunu düşünüyorum. Benim tepkimi ağır bulduysan bir süre ortadan kaybol, gözlemle. İletişimi kes.

Adam baya baya ego yapmış valla... Resmen sen bana ölüyon ama sen çokda tınsın benim için demiş

Ayy tek derdiniz bu olsun. Amann boşverin. Ayrıca Z zipzip in yaş sormasına e takılıp çıkışıorsunuz ki kadın haklı. Benimde aklıma ilk lisedeler heralde die geldi. Yaşa göre yorumlar tavırlar değişiyor bazı durumlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…