Sevgilimin söylediği söz... çok kırıldım

Sevgilini kendinden biraz daha geri plana atmayı dene

Bu lafa bu ne kadar çok tepki verirsen adamı o kadar haklı çıkaracaksın takmıyormuş gibi yap bundan sonra da kendini geri çek çok üstüne düşme umursamaz olmaya çalış. Sevgiline kızıyorsun ama ona böyle düşündüren sensin.

İlişkilerde bir taraf daha fazla seviyor ne yazık ki. Eşit değil sevgiler, nasıl olsun.
Böyle düşünmesi de normal, sende onun seni senin onu sevdiğinden daha fazla sevdiğini düşünüyordun o ana kadar.
Ayrıca şakalaşırken naz yapmış belli ki, bu kadar küçük şeyleri sorun etmeyin. Daha nelerle karşılaşacaksınız.
Onun böyle düşündüğünü varsayarsak ve onun sizi daha çok sevmesini isyorsanız durumu tersine çevirmeye gayret edin.

kırılacak bi cümle değil adam gerçeği söylemiş fazla üstüne düşmüşsün belli rahatlık gelmiş

Benim bildiğim ben daha çok seviyorum hayırrrr beeenn diye geçer bu konuşma sen daha çok seviyosun'u ilk defa duydum,aman dert de dert olsa

Tabiki kırılacak bir cümle. Buram buram üstün ego kokuyor. Ama unutmayın ki böyle düşünmesinin sebebi de yalnızca siz olabilirsiniz. Verdiğiniz tavizler, aşırı el üstünde tutup, aşırı değerli hissettirmeler, yaptığı her yanlışını affetmeler vs. karşı cinste hele erkekte üstün ego oluşturur. Bence ilişkinizi ve tavırlarınızı bir sorgulayın derim.

bebeğim bu tavizi ya da bu sözü sen vermişsin sevgiline. o senin sevgini ve yaptığın fedakarlıkları görüyor ki sana öyle bi cümle kullanmış. baktı sen herşeyi affediyosun ne olursa olsun kıyamıosun adam da der tabi :)

Biraz sert bence de, kolay lokmasın der gibi bişey ben de olsam kırılırıdm. Öyle düşünüyor demek ki bence bu kadar vazgeçilmez olmadığını ona göstermelisiniz.

Sen yapamamışsın.
Onu dediği an nerden böyle bi izlenime kapıldın bilmiyorum ama velev ki ben seni daha çok seviyorum ama sensiz yaşayamam demiyorum bilmem dogru mesaji verebildim mi diye yapıştırsaydın lafi.
Bundan sonra onu çok sevdiğini o belli etmedikçe etme kendini birsz geri çek derim.

Sabah günaydın mesajı atmadım. O da atmadı. Dediğiniz gibi geri durucam biraz. İlişkimzi idare eden hep ben oldum. Ben geri durunca neler olacak bakalım

boş bulunmuş ve ağzından kaçırmış. iyi de olmuş. gerçeği gördün...

arkadaşın özgüveni baya yüksekmiş
ben olsam iletişimi keserdim
köpek gibi kıçımda dolaştırırdım

Bence kesin seni ileride terk edecek ayağını denk al ,aşağıda yazıldığı gibi

o zamaaaan çok sevdiğini belli etmeyeceksin arkadaşım...bence de haklı erkek daha çok sevmeli bir kaybetme korkusu olmalı
böyle yaparsanız ohooo o nasılsa duruyor orada der kafasına göre takılır valla demedi demeyin..

Kendi sevgisinden değil ama seninkinden baya emin
ben olsam onu silkeler bi kendine getirirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…