- 29 Ağustos 2014
- 2.292
- 1.509
- 248
- 39
- Konu Sahibi LesMistigris
-
Sevgilini kendinden biraz daha geri plana atmayı deneMerhaba kızlar. Sevgilimle dalgalanan bir ilişkimiz vardı nihayet tam duruldu derken yine ben de bir fırtına koptu. Telefonla konuşurken şakalaşıyorduk. Ben dedim "küsüm senle", o da "sen benle küs kalamazsın" ded. Ben de "neden" dedim. "BENİM SENİ SEVDİĞİMDEN DAHA ÇOK SEN BENİ SEVİYORSUN DA ONDAN" dedi. Şu cümleyi duyunca affaladım bi. Takılıyorum canım filan diye toparlamaya çalıştı. Telefonu kapattım kısa kesip. Kırıldığımı fark etmedi sanırım. Gitti uyudu bir açıklama bile yapmadı. Şu cümle kırılıncak bir cümle değil mi? Ben mi çok ters anlıyorum anlamıyorum
Merhaba kızlar. Sevgilimle dalgalanan bir ilişkimiz vardı nihayet tam duruldu derken yine ben de bir fırtına koptu. Telefonla konuşurken şakalaşıyorduk. Ben dedim "küsüm senle", o da "sen benle küs kalamazsın" ded. Ben de "neden" dedim. "BENİM SENİ SEVDİĞİMDEN DAHA ÇOK SEN BENİ SEVİYORSUN DA ONDAN" dedi. Şu cümleyi duyunca affaladım bi. Takılıyorum canım filan diye toparlamaya çalıştı. Telefonu kapattım kısa kesip. Kırıldığımı fark etmedi sanırım. Gitti uyudu bir açıklama bile yapmadı. Şu cümle kırılıncak bir cümle değil mi? Ben mi çok ters anlıyorum anlamıyorum
Tabiki kırılacak bir cümle. Buram buram üstün ego kokuyor. Ama unutmayın ki böyle düşünmesinin sebebi de yalnızca siz olabilirsiniz. Verdiğiniz tavizler, aşırı el üstünde tutup, aşırı değerli hissettirmeler, yaptığı her yanlışını affetmeler vs. karşı cinste hele erkekte üstün ego oluşturur. Bence ilişkinizi ve tavırlarınızı bir sorgulayın derim.Merhaba kızlar. Sevgilimle dalgalanan bir ilişkimiz vardı nihayet tam duruldu derken yine ben de bir fırtına koptu. Telefonla konuşurken şakalaşıyorduk. Ben dedim "küsüm senle", o da "sen benle küs kalamazsın" ded. Ben de "neden" dedim. "BENİM SENİ SEVDİĞİMDEN DAHA ÇOK SEN BENİ SEVİYORSUN DA ONDAN" dedi. Şu cümleyi duyunca affaladım bi. Takılıyorum canım filan diye toparlamaya çalıştı. Telefonu kapattım kısa kesip. Kırıldığımı fark etmedi sanırım. Gitti uyudu bir açıklama bile yapmadı. Şu cümle kırılıncak bir cümle değil mi? Ben mi çok ters anlıyorum anlamıyorum
bebeğim bu tavizi ya da bu sözü sen vermişsin sevgiline. o senin sevgini ve yaptığın fedakarlıkları görüyor ki sana öyle bi cümle kullanmış. baktı sen herşeyi affediyosun ne olursa olsun kıyamıosun adam da der tabi :)Merhaba kızlar. Sevgilimle dalgalanan bir ilişkimiz vardı nihayet tam duruldu derken yine ben de bir fırtına koptu. Telefonla konuşurken şakalaşıyorduk. Ben dedim "küsüm senle", o da "sen benle küs kalamazsın" ded. Ben de "neden" dedim. "BENİM SENİ SEVDİĞİMDEN DAHA ÇOK SEN BENİ SEVİYORSUN DA ONDAN" dedi. Şu cümleyi duyunca affaladım bi. Takılıyorum canım filan diye toparlamaya çalıştı. Telefonu kapattım kısa kesip. Kırıldığımı fark etmedi sanırım. Gitti uyudu bir açıklama bile yapmadı. Şu cümle kırılıncak bir cümle değil mi? Ben mi çok ters anlıyorum anlamıyorum
Biraz sert bence de, kolay lokmasın der gibi bişey ben de olsam kırılırıdm. Öyle düşünüyor demek ki bence bu kadar vazgeçilmez olmadığını ona göstermelisiniz.Merhaba kızlar. Sevgilimle dalgalanan bir ilişkimiz vardı nihayet tam duruldu derken yine ben de bir fırtına koptu. Telefonla konuşurken şakalaşıyorduk. Ben dedim "küsüm senle", o da "sen benle küs kalamazsın" ded. Ben de "neden" dedim. "BENİM SENİ SEVDİĞİMDEN DAHA ÇOK SEN BENİ SEVİYORSUN DA ONDAN" dedi. Şu cümleyi duyunca affaladım bi. Takılıyorum canım filan diye toparlamaya çalıştı. Telefonu kapattım kısa kesip. Kırıldığımı fark etmedi sanırım. Gitti uyudu bir açıklama bile yapmadı. Şu cümle kırılıncak bir cümle değil mi? Ben mi çok ters anlıyorum anlamıyorum
Ne güzel işte. Saflığına gelmiş söylemiş.
Sen de bundan sonra daha dikkatli ol.
Avcumun içinde diye düşünmesin.
Bu fikri sil onun aklından.
Onsuz da yapabileceğini bilmeli hayatındaki erkek.
Yoksa saygısı azalıyor.
Tepene çıkarmışsın demek ki.
Biraz garip olmus söyledigi yani. Kac yasinda sevgilin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?