• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin tarzını yeniledim ama ya sonra??

Ezik demek gereksiz bir itham olmuş bana göre ezik biri değil. Yurtdışına gittiği bir seminerden dönüşte sevgilim söylediklerinde çok haklısın. Giyimimi değiştirmek daha modern olmak gerçekten daha farklı hissettirdi ve daha olumlu ilişkiler kurdum diyebilen bir insan. Daha öncede söyledim sevgilime yardımcı olduğum konular rencide edici değil yol gösterici nitelikteydi lütfen ne karakterinden şüphem var ne ezikliğinden bu itham beni üzdü.

Hanımefendi madem içinize siniyor bu adam buraya neden konu açtınız? Konunuzu tekrar okuyun, adamın dış görünüşünü çok horlamışsınız. Bu kadar hor gören biriyle olan insan benim gözümde eziktir.

Size şunu söyleyeyim kısa boylu erkekler genelde kompleksli oluyor. Uzun boylu erkeğe içten içe haset etmeyen kısa erkek daha görmedim. Siz elinden gidersiniz başkasına bakarsınız diye her dediğinize evet demiş, bu özgüvensizlik.

Ben olsam evlenmezdim. Siz ilerde bu konuyu dert edinecekseniz. Ben de kısa erkek sevmiyorum dedim diye burda çok taşlandım. 1.75ten aşağıya erkek gözüyle bakmıyorum. 1.75 benim için geçer not, onu bile kısa geliyor bana.

Ben sigaraya takigim mesela. Gecmiste kullanmis birakmis birini bile istemezdim. Ay Allah im baktim hep gunde 2 paket bitirenler karsima cikiyor. Sonra biraz daha ilimli oldum. Bazi ozellikleri degistirmek imkansiz , sen onu o sekil kabul ediyorsan seviyorsan seversin, yoksa zaten sevmiyorsundur.

Hanımefendi madem içinize siniyor bu adam buraya neden konu açtınız? Konunuzu tekrar okuyun, adamın dış görünüşünü çok horlamışsınız. Bu kadar hor gören biriyle olan insan benim gözümde eziktir.

Size şunu söyleyeyim kısa boylu erkekler genelde kompleksli oluyor. Uzun boylu erkeğe içten içe haset etmeyen kısa erkek daha görmedim. Siz elinden gidersiniz başkasına bakarsınız diye her dediğinize evet demiş, bu özgüvensizlik.

Ben olsam evlenmezdim. Siz ilerde bu konuyu dert edinecekseniz. Ben de kısa erkek sevmiyorum dedim diye burda çok taşlandım. 1.75ten aşağıya erkek gözüyle bakmıyorum. 1.75 benim için geçer not, onu bile kısa geliyor bana.

Konuyu açtım çünkü...seviyorum dediğim adamın hala boyunun kısa olduğunu düşünmem boyunu suyunu buyunu takıntı yapmam canımı sıkıyordu.

İyiki açmışım konuyu diyorum çünkü.. sıkıntımı Gayet net görmemi sağlayan yorumlar geldi.kendilerine tesekkür ettim.. Sıkıntım şu ki ailem hep uzun ve ciddiyet kazanacak ilişkimde onu ailemle tanıştırmak bende gereksiz baskı yaptı. Sonuçta arkadaşlarımla kızkardeşime tanıştırdım. Bunlar kolaydı ve şuan ailemle tanıştırmak stres oluşturdu bende... kendimce gerildim.. ama şuan annemle konuştum gösterdim sen seviyorum dedikten sonra kimse bişey diyemez annecim.. birbirinizi sevdikten sonrasının ne önemi var demesi benim için yetti..

İsteklerim makul ve mantıklı olduğu için evet demiştir belkide. Bende özgüvensizlik hissi oluşturmadı. Boy takıntısı olduğunu düşünmüyorum çünkü öyle olsa topuklu ayakkabı sana yakışıyor benden uzun olmanı seviyorum diyemezdi sanırım ben 170 erkek arkadaşım 177boylarında filan ..

Ben kadının erkekten uzun olması durumunu çok beğenmiyorum. Nişanda düğünde az yüksek ayakkabı giyer artık. :))) ayrılığı da düşündüm acabalar içinde ama yapamam seviyorum çünkü :))

Adamı seviyorum. Benden rica etti diye yardımcı oldum ama ben böyle istiyorum böyle olucaksın dayatması yapmadım. Değişir diye de çıkmadım sevdim diye çıktım. Saydığım seyler beni huzursuz ediyor evet. Bundan bu rahatsızlıktan kurtulabilir miyim diye konu açtım.
Belki bende sıkıntı belki sevdiğimde ama sırf şu takıntılarım için bu adamı üzersem ayrılırsam kendimi de affetmicem.
Iste tam da o zaman anlarsiniz gerçekten sevip sevmediginizi.. o takintilar yuzunden ayrilirsaniz yani :(

Insanlarin en buyuk hatasi karsisindakini degistirme cabasidir
Insanin bir tabiati vardir kendine hastir oyle yaratilmistir
Degistirmeye kalkarsak egreti durur

Bu sevgili diger konuda 3 yillik degil miydi?mayis 2017de 1,5yilliksa simdi toplasan 2 yillik yapiyor.hadi bu o degil sevgili degistirdim desen hesap hic uymuyor.ya da bu saatte benim beynim durdu hesap yapamiyor kafam

Ay adama acidim boyle sevgili evlerden irak begenmiyosan baska kapiya

Bu sevgili diger konuda 3 yillik degil miydi?mayis 2017de 1,5yilliksa simdi toplasan 2 yillik yapiyor.hadi bu o degil sevgili degistirdim desen hesap hic uymuyor.ya da bu saatte benim beynim durdu hesap yapamiyor kafam
Çocuk akıllandı sanırım. İlk başta nişan yapalım demiş bak o kadar ay geçmiş yapmamış. Diğer konuda da sözde geçtiğimiz yaz düğün düşünüyorlardı ama sevgilisinin yurt dışı işi çıktı olmadı.. manidar :kahve:

Son düzenleme:

E ağıstos 2016da hayatımda hiç kimse yok diye konu açmış, mayıs 2017de 1,5 yıllık ilişkim var diye konu açmış.

Buradaki durum daha fena:olamaz:

Merhabalar
Tecrübelerinize güvenerek derdimi paylaşmak istiyorum. Ben 26 sevgilim 32 yaşında. Yaklaşık 1 buçuk yıldır sevgiliyiz. Hiç kavgamız ayrılığımız olmadı...Kendi halinde ailesiyle yaşayan giyimi kuşamı gösterişi sevmeyen bir kişiydi sevgilim.karakter olarak da o kadar dolu terbiyeli ve beni seven biri.

İlk başlarda arkadaştık ve benden ricası üzerine ben ona nasıl yürümesi gerektiğinden giyimine yüz mimiklerine saatine konuşmasına ayakkabısına her konuda yardımcı oldum. İşim gereği çok godoman ortamlarda olduğum için bu konulara bir haylice hakimim. Ve yine işim gereği etrafımda çok yakışıklı bakımlı insanlar olsa da içlerinin boş ve egolu olduklarını biliyorum. Uzun yıllar sevemedim onlardan birini.

Biz arkadaşken bana çok büyük bir iyiliği oldu, hakkını asla ödeyemem. Çok zaman geçmedi bana aşık olduğunu, ben onu sevmesem bile beni hep seveceğini de söyledi. Yalnızdım uzun zamandır sevgilim yoktu deneyelim dedim. Ve tam bir buçuk yıldır beraberiz. Hep üzerime titredi sevdi beni..

Ama kızlar öğreteni olduğumdan mıdır hala bir takım seyleri takıyorum.

1-Mesela boyunu hep uzun sevgililerim olmuştu 190 Lar da filan erkek arkadaşım 175 boylarında topukluyla ondan uzun oluyorum topuksuz benden biraz uzun.
2-Sonra kas yapmasını istiyorum emek veriyor ama sonucu yok.
3-ben girişken biriyim konuşlanım o ise sessiz sakin biri.
4-bir ortamda dans müziği çalarken kalk dinselim dediğimde ben edemem deyip sıkılan zoraki kaldırdım tabi

Çok değişti benim için ama hala dışardan bakınca oww aşık olurum ben bu adama diyemem.
Hala girişken konuşkan biri olamadı.
Mayasında mı yok ben mi yapamadım.
Şimdi benimle çok mutlu bende çok seviyorum ve üzülmesini istemiyorum.ayrılırsam çok üzülür bende kahrolurum. 2 ay sonra aileleri tanıştıralım nişanımız olsun dedi bana...

Bu düşüncelerle siz yorumlayın ne yapmalıyım ben?

neden bu kadar müdahale ettinki?ve sonrasında neden ayrılırsam çok üzülür dedin? ayrlmayı mı düşünürsün ilerde?

Adamı sevmiyorsun oyuncak gibi değiştirmek giydirmek onu oynatmak istiyorsun. Boyunu 15 cm uzatamayacağına göre ayrıl tabiki. Bu adam ömür boyu bu hakaretlerle mi yaşayacak. Yazık oda sevmiş garibim

Ya su adamin ailesini tanisam gider uyaririm adam belli ki saf biri senin elinde oyuncak olmus.Diger konunla bu konunu birlestirirsek sen hakkaten cok fenasin Allah uzak tutsun hayatimdan senin gibi kadinlari ve erkekleri.

Ya su adamin ailesini tanisam gider uyaririm adam belli ki saf biri senin elinde oyuncak olmus.Diger konunla bu konunu birlestirirsek sen hakkaten cok fenasin Allah uzak tutsun hayatimdan senin gibi kadinlari ve erkekleri.

Vallahi tam ben diyecektim bilsem soylerim diye...

adamın parasını seviyor. ayrıca o parayı ben yerim olayı yapıyor kimseye yedirmem mantığı. kardeşine ısmarladığı yemekte bile gözü kalmış.. böyleleriyle nasıl birlikte oluyor bu erkekler anlamıyorum. kadın kendini belli ediyor ben buyum diyor. keşke adamı uyaran birileri olsa ailesinide

Back
X