Konu sahibesi Merhaba
Senin bu yasadiklarinin aynisini yaklasik 1 yil once ben yasadim bu yuzden yasadiklarimin sana ayna olmasi icin yaziyorum.Tabi ki de son karar senin.
Suan elinin altinda oldugundan dolayi hissedemiyorsun ve bence ona asik degilsin fakat onu seviyorsun.Bende asik olmadigim biriyle yapamam dedim erken dedim benim cok seven birine hayir dedim.Ama o hayiri diyebilmek icin gunlerce nasil kivrimdim anlatamam uzulir nasil derim dedim sonrada insanasik olmadigi birini sevemez dedim en kotu karar kararsizliktan iyidir dedim ve soyledim.Sonra ne mi oldu cok uzuldu fakat dedigini yspti tesekkur edip bitirdi.
Tam 5 ay sonra farkli biri ile nisanlandi.5 6 aydir kendimi toparlayamiyorum nasil yanlis karar verdigimi ne kadar pusman oldugumj bir bilsen...
Benim o gozume batan olumsuz ozellikleri yine var ama anladim ki ben o karar surecinde hep onun olumsuz olan özelliklerine bakmisim.Olumlu taraftan hic bakmamisim ve onun her gelisine odun gibi yanit vermisim.
Simdi diyorumda keske zamani geriye alabilsek ve suanki dusuncelerimle o ani yasayabilsem
Sanada nacizane tavsiyem sen onu seviyorsun fakat asik degilsin.Biraz bu acidan bak onunla yasadigin en mutlu 10 gunu hatirla fotoğraflarına bak mesela.Ayni sekilde yaşadığın en kotu 10 gunude.Göreceksin ki cok iyi gelecek.
Umarim en dogru karari verirsin ama kesinlikle ama kesinlikle ayrilma karari alsam bile direk bunu soykeme bir sure izin iste 1 ay gibi mesela o donendem sonra tekrar bir araya gelip konusun.(Boylece kendinide dinleme firsati yakalamis olursun)