• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin tarzını yeniledim ama ya sonra??

Valla asıl kullanan konu sahibi bence burada. Adam kendini cool birine çevirttirmiş işte beleşe, bunu yaparkende bir güzel beraber yaşamalar, birlikte olmalar şunlar bunlar. Acınacak biri varsa o da bu kız. Seviyor belli ama beğenmediği için vicdan yapıyor. Adam rolünün hakkını iyi vermiş. Iyy çok itici bir tip.
ahaaa benle aynı şeyi düşünen biri :eğlence:

İleride karşına tamda istediğin kriterlerde biri çıkar ama öyle bir pis huyu çıkarki sonradan kafana vurursun çünkü artık adam gibi adam mumla aranıyor

evet ama tıp mip dıyorsa bu kız hala, bence bugun begense yarın begenmeyecek bu adamı.
hem adamın duzgun olup olmadıgı da bellı degıl kı aslında. sadece tıpsız ve duzgun gıyımlı oldugunu bılıyruz.

Siz onu sevmiyorsunuz. Aşık olmak istediğiniz kişiye çevirmeye çalışıyorsunuz. Sevgi bu demek değil yaşasanız anlardınız..

Tamamıyla katılıyorum sevmek bu demek değil. Aşık olduğunuzda gerçekten gözünüz bunları görmek. Umarım size de bir defa benim kadar açık olmak nasip olur

Bende onu sevdiğinizi düşünmüyotum
Niye değiştirmeye çalışıyosunuz, niye olduğu gibi kabul etmiyosunuz

Ben iyi bir insanım ne ya asdfgh kime göre neye göre umut verip yarıyolda bırakıp ah alıyorsunuz
Kimseyi inciterek Onur kırarak yorum yapmadığımı söylemek istediğim bir cevaptan alıntı yaparak sormuşsunuz. Ben iyi insanına birinin onurunu inciterek değişmeye zorlamam demek istemiştim.

Konunuza kimin yorum yapamayacagina uzgunum siz karar vermiyorsunuz.

Buraya konu acarak probleminizi cozmeye calisiyorsunuz begenmediginiz ya da isinizi gelmeyen yorumlardan sonra yorumunuza gerek yok diyorsunuz? Lutfen buna sizden istedigin cevabi alamadim deyin.

Hala kast sistemi diyorsunuz. Kibrinizden yapilan ironiyi bile anlayamiyorsunuz.

Size iyi aksamlar.
Ben size yorum yapmayın demedim. Yorumlarınız konudan çok polemik yapmak üzerine ... bana faydanız Yok zaman harcamayın burda dedim.

Valla asıl kullanan konu sahibi bence burada. Adam kendini cool birine çevirttirmiş işte beleşe, bunu yaparkende bir güzel beraber yaşamalar, birlikte olmalar şunlar bunlar. Acınacak biri varsa o da bu kız. Seviyor belli ama beğenmediği için vicdan yapıyor. Adam rolünün hakkını iyi vermiş. Iyy çok itici bir tip.
Yorumunuza saygı duyuyorum ama sevgilimin rol yaptığına hiç ihtimal vermiyorum. Arkadaşkende bu tarz mevzusunda yardımcı oluyordum zaten. Birlikte yaşamak konusunda ev arkadaşlarım da olmuştu birlikte yaşadığım bence bu bir ayrıcalık değil kazanılası bir durum da değil aynı evi paylaşmayı lütuf olarak görmüyorum. Sevgili olduğum kişiyle birlikte olmak istersem olurum. Birlikte olduğum için ne kullanılmış görürüm kendimi ne kullanmış gibi hissederim erkeği.. hatta bu durum benim için doğal birşey. Sevmediğim biriyle katiyen el ele bile tutuşamam. Sevdiğim biriyle yaşadıklarımdan dolayı kullanılmış hissetmem kendimi.

Konu sahibesi Merhaba

Senin bu yasadiklarinin aynisini yaklasik 1 yil once ben yasadim bu yuzden yasadiklarimin sana ayna olmasi icin yaziyorum.Tabi ki de son karar senin.

Suan elinin altinda oldugundan dolayi hissedemiyorsun ve bence ona asik degilsin fakat onu seviyorsun.Bende asik olmadigim biriyle yapamam dedim erken dedim benim cok seven birine hayir dedim.Ama o hayiri diyebilmek icin gunlerce nasil kivrimdim anlatamam uzulir nasil derim dedim sonrada insanasik olmadigi birini sevemez dedim en kotu karar kararsizliktan iyidir dedim ve soyledim.Sonra ne mi oldu cok uzuldu fakat dedigini yspti tesekkur edip bitirdi.

Tam 5 ay sonra farkli biri ile nisanlandi.5 6 aydir kendimi toparlayamiyorum nasil yanlis karar verdigimi ne kadar pusman oldugumj bir bilsen...

Benim o gozume batan olumsuz ozellikleri yine var ama anladim ki ben o karar surecinde hep onun olumsuz olan özelliklerine bakmisim.Olumlu taraftan hic bakmamisim ve onun her gelisine odun gibi yanit vermisim.

Simdi diyorumda keske zamani geriye alabilsek ve suanki dusuncelerimle o ani yasayabilsem:KK43:

Sanada nacizane tavsiyem sen onu seviyorsun fakat asik degilsin.Biraz bu acidan bak onunla yasadigin en mutlu 10 gunu hatirla fotoğraflarına bak mesela.Ayni sekilde yaşadığın en kotu 10 gunude.Göreceksin ki cok iyi gelecek.

Umarim en dogru karari verirsin ama kesinlikle ama kesinlikle ayrilma karari alsam bile direk bunu soykeme bir sure izin iste 1 ay gibi mesela o donendem sonra tekrar bir araya gelip konusun.(Boylece kendinide dinleme firsati yakalamis olursun)
Çok güzel bir yorum olmuş bende sizi çok iyi anlayabiliyorum. İnsan sevdiğinde kusur gördüğü bişey varsa sevgisinden emin olamıyor. Kaybedince anlıyor sevdiğini bende bunu yaşamak istemem tekrar çok teşekkür ederim.

iyi de hep kendine göre düşünüyorsun.
onun da sende şu şu olsa dediği yönler yok mu ama belli ki o seni olduğun gibi sevmiş sen neden bunu yapamıyorsun?
Aslında bende hep bunu sorguluyorum seviyorum ama olduğu gibi neden kabullenemiyorum? Atamıyorum aklımdan...
Bu yoruma bende katiliyorum. Bence bu ask denilen hadise ilk heyecan gibi birsey. 1-2 yildan sonra yerini sevgiye birakiyor. Sizinki simdiden sevgiye birakmis.

Butun ozelliklerini sevebuleceginiz bir insan bulmak imkansiza yakin, illaki uyusamadiginiz, hoslanmadiginiz seyler olacak. Muhim olan bunlari onem sirasina koydugunuzda yukarida olanlar begendikleriniz mi begenmedikleriniz mi?

Adamin fiziksel ozelliklerini begenmemeniz bence toplum icinde ne derler, baskalari begenirmi , herkes tarafindan onaylanir mi gibi cift olarak kendinizi disari begendirme sevdanizdan kaynaklaniyor olabilir. Zaten konunun patlak verdigi nokta da kardesinin esprisi olmus. Birde uzerine evlilik stresi de binmis.

Sakin kafayla dusunun uzunca. Bu adamla muhabbetiniz var. birbirinizle muhabbetten keyif aliyorsunuz. Siz biraz dominant, o biraz sakin. Bence gokkusagi gibi birbirinizi tamamliyor farkliliklariniz. Birbirinize renk katiyorsunuz. Sizinde o adamdan ogreneceginiz seyler var. kisacasi seviyosunuz be kuzum. Zor bulunur bu sevgi, guven, muhabbet.

Soruldumu bilmiyorum ama burclariniz ne? Sizinki koc yada arslan, erkek arkadasinizinki de balik yada terazi galiba.

çok güzel yorumlamışsınız. Çok teşekkür ederim bence benim sorunum buymuş. Cidden söylüyorum siz buldunuz cevabı...Sanırım toplum ne der bize demekten kaynaklı bu stresim . Ve olay kız kardeşinin esprisi üzerine başladı. Bu da çok doğru tespit. Arkadaşlarımla kardeşimle filan tanıştırdım ama akrabalar ve tüm aileyle henüz tanışmıyorlar. Bizim aile çok uzundur bu arada.. onun dalga muhabbet konusu olması beni çok üzer.
Ben Aslan burcuyum. Sevgilimse akrep.
Analiz yeteceğiniz cidden bi ışık yaktı kafamda bende size mesleğinizi sorabilir miyim.

Son düzenleme:
Sevilmek cok guzel bisey. Ama sevmeden sevilmek iste insanin ruhunda surekli boyle bosluklar olusturuyor. Ben senin ne hissettigini cok iyi biliyorum. Yaklasik ayni duygularla 3.5 sene beraberligim oldu. Sonunda ayrildim ve baskasiyla cikmaya basladim. O kisiden ayrilirken, ve suanda bile hala icim buruktur beni seveni yuz ustu biraktim diye.

Ama ondan sonraki sevgilimde aldigim hazzi, o ask duygusunu o hiraktigim sevgilide hic bulamamistim. Ask bambaska. Asik oldugun adami opmek, onun yaninda olmak cok farkli.

Bir kadin kocasina hayran olmali. Evet asik oldugumuz adamla anlasamadigimiz oluyor ama inanki ask buna deger
Aşkı düşününce ayrılmak , sevgilim aklıma gelince seviyorum onu demek geliyor. Sizde benim yaşadıklarımı yaşamışsınız. Ve sonra aşkı bulmuşsunuz. Ne mutlu size hep mutlu olun inş.

Arada "ben mı yapamadim" cümlesini okudum sanki. Malzemesi eksik kalmış yapamamissiniz. Bir de godaman ne ola ki.

ad & sıfat
  1. bir yerin ileri gelen, para ya da makam sahibi kimseleri için alay yollu söylenir.
Aslı kodamandır. Alaylı bir anlatım olduğundan godoman diye yazmıştım.

Sevgilimi sevdiğimi ama bana göre kötü gelen yanlarını görmezden gelemediğini anlattım konuda. Ben mi yapamadım dememdeki gaye Burdur.

ad & sıfat
  1. bir yerin ileri gelen, para ya da makam sahibi kimseleri için alay yollu söylenir.
Aslı kodamandır. Alaylı bir anlatım olduğundan godoman diye yazmıştım.

Sevgilimi sevdiğimi ama bana göre kötü gelen yanlarını görmezden gelemediğini anlattım konuda. Ben mi yapamadım dememdeki gaye Burdur.

Anlıyorum sevgilinizi yenileyip adeta yeniden var etmenizi o denli belirtmişsiniz ki bir an sevgilinizi doğru ve istediginiz biçimde yapamadiniz diye algıladım. Godaman değilim algim fakir.

Anlıyorum sevgilinizi yenileyip adeta yeniden var etmenizi o denli belirtmişsiniz ki bir an sevgilinizi doğru ve istediginiz biçimde yapamadiniz diye algıladım. Godaman değilim algim fakir.
Alınmayın lütfen tepkili bir biçim olsun diye yazmadım. Daha öncede bahsi geçmişti kelimenin anlamını tam olarak yazdım. Konuyu yazarken anlatım bozukluğu yapmış olabilirim tabiki ben mi yapamadım deyince neyi yapamadın diyebilirsiniz

çok güzel yorumlamışsınız. Çok teşekkür ederim bence benim sorunum buymuş. Cidden söylüyorum siz buldunuz cevabı...Sanırım toplum ne der bize demekten kaynaklı bu stresim . Ve olay kız kardeşinin esprisi üzerine başladı. Bu da çok doğru tespit. Arkadaşlarımla kardeşimle filan tanıştırdım ama akrabalar ve tüm aileyle henüz tanışmıyorlar. Bizim aile çok uzundur bu arada.. onun dalga muhabbet konusu olması beni çok üzer.
Ben Aslan burcuyum. Sevgilimse akrep.
Analiz yeteceğiniz cidden bi ışık yaktı kafamda bende size mesleğinizi sorabilir miyim.

Sayisal bir bolum okudum ben, erkeklerin agirlikta oldugu. Agzim siki oldugundan hep dert yanardi millet bana, guzin abla gibi :)

Ailenizin yada arkadaslarinizin sevdiginizle dalga gecmemesi sizin elinizde biraz. Boyle bi olay karsisinda dominantligini konusturacaksin, masaya yumrugunu vur. Onu boyle sevdigini iyice belli et. Onlarin tavirlarini umursamadigini goster. Yilanin basini kucukken ez ki sesi cikmasin daha sonra;)

Buradaki hic kimse senin yasadiklarini yasamadik. En dogru karari sen verebilirsin ancak. Umarim isler yoluna girer.

Bence ona yapma bunu :( özneyi değiştirip onun senin hakkında böyle düşündüğünü varsayarak oku ne demek istediğimi anlarsın.Sen ütopyandaki adamı seviyorsun onu değil.

Merhabalar
Tecrübelerinize güvenerek derdimi paylaşmak istiyorum. Ben 26 sevgilim 32 yaşında. Yaklaşık 1 buçuk yıldır sevgiliyiz. Hiç kavgamız ayrılığımız olmadı...Kendi halinde ailesiyle yaşayan giyimi kuşamı gösterişi sevmeyen bir kişiydi sevgilim.karakter olarak da o kadar dolu terbiyeli ve beni seven biri.

İlk başlarda arkadaştık ve benden ricası üzerine ben ona nasıl yürümesi gerektiğinden giyimine yüz mimiklerine saatine konuşmasına ayakkabısına her konuda yardımcı oldum. İşim gereği çok godoman ortamlarda olduğum için bu konulara bir haylice hakimim. Ve yine işim gereği etrafımda çok yakışıklı bakımlı insanlar olsa da içlerinin boş ve egolu olduklarını biliyorum. Uzun yıllar sevemedim onlardan birini.

Biz arkadaşken bana çok büyük bir iyiliği oldu, hakkını asla ödeyemem. Çok zaman geçmedi bana aşık olduğunu, ben onu sevmesem bile beni hep seveceğini de söyledi. Yalnızdım uzun zamandır sevgilim yoktu deneyelim dedim. Ve tam bir buçuk yıldır beraberiz. Hep üzerime titredi sevdi beni..

Ama kızlar öğreteni olduğumdan mıdır hala bir takım seyleri takıyorum.

1-Mesela boyunu hep uzun sevgililerim olmuştu 190 Lar da filan erkek arkadaşım 175 boylarında topukluyla ondan uzun oluyorum topuksuz benden biraz uzun.
2-Sonra kas yapmasını istiyorum emek veriyor ama sonucu yok.
3-ben girişken biriyim konuşlanım o ise sessiz sakin biri.
4-bir ortamda dans müziği çalarken kalk dinselim dediğimde ben edemem deyip sıkılan zoraki kaldırdım tabi

Çok değişti benim için ama hala dışardan bakınca oww aşık olurum ben bu adama diyemem.
Hala girişken konuşkan biri olamadı.
Mayasında mı yok ben mi yapamadım.
Şimdi benimle çok mutlu bende çok seviyorum ve üzülmesini istemiyorum.ayrılırsam çok üzülür bende kahrolurum. 2 ay sonra aileleri tanıştıralım nişanımız olsun dedi bana...

Bu düşüncelerle siz yorumlayın ne yapmalıyım ben?
Kurmalı bebek mi bu ? Kuruyorsun ,işlev kazandırıyorsun. .bide duruyor bakıyorsun "iiiii iihhhh bu olmamis" yeni birşeyler lazım gibi ..

Adamı olduğu gibi kabul edemiyorsan bırak edecek biri bulsun ..efsane rencide etmişsin ..ben olsam seni başımdan defederdim ..

Back
X