• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin tarzını yeniledim ama ya sonra??

190 lık adamlara aşık oluyosun lakin onlar da seni beğenmiyolar. bu kadının neresine aşık olacağız diyolar demek ki.
bence bundan ayrıl git bi yakışıklıdan sağlam bi kazık ye, bak o zaman nasıl aşık oluyosun buna.

Bence ailesine iade et bu olmamış yeniden yapın diye :deli:
Bi insanı ya seversin ya sevmezsin,
Baştan aşşagı degiştirip aşık olup sevmeye çalışmak biraz tuhaf degil mi?
Ama çocuga helal olsun ki kendini bırakmış ellerine yeterki memnun ol diye:KK14: Böylesi nadir bulunur. :süslü:

Merhabalar
Tecrübelerinize güvenerek derdimi paylaşmak istiyorum. Ben 26 sevgilim 32 yaşında. Yaklaşık 1 buçuk yıldır sevgiliyiz. Hiç kavgamız ayrılığımız olmadı...Kendi halinde ailesiyle yaşayan giyimi kuşamı gösterişi sevmeyen bir kişiydi sevgilim.karakter olarak da o kadar dolu terbiyeli ve beni seven biri.

İlk başlarda arkadaştık ve benden ricası üzerine ben ona nasıl yürümesi gerektiğinden giyimine yüz mimiklerine saatine konuşmasına ayakkabısına her konuda yardımcı oldum. İşim gereği çok godoman ortamlarda olduğum için bu konulara bir haylice hakimim. Ve yine işim gereği etrafımda çok yakışıklı bakımlı insanlar olsa da içlerinin boş ve egolu olduklarını biliyorum. Uzun yıllar sevemedim onlardan birini.

Biz arkadaşken bana çok büyük bir iyiliği oldu, hakkını asla ödeyemem. Çok zaman geçmedi bana aşık olduğunu, ben onu sevmesem bile beni hep seveceğini de söyledi. Yalnızdım uzun zamandır sevgilim yoktu deneyelim dedim. Ve tam bir buçuk yıldır beraberiz. Hep üzerime titredi sevdi beni..

Ama kızlar öğreteni olduğumdan mıdır hala bir takım seyleri takıyorum.

1-Mesela boyunu hep uzun sevgililerim olmuştu 190 Lar da filan erkek arkadaşım 175 boylarında topukluyla ondan uzun oluyorum topuksuz benden biraz uzun.
2-Sonra kas yapmasını istiyorum emek veriyor ama sonucu yok.
3-ben girişken biriyim konuşlanım o ise sessiz sakin biri.
4-bir ortamda dans müziği çalarken kalk dinselim dediğimde ben edemem deyip sıkılan zoraki kaldırdım tabi

Çok değişti benim için ama hala dışardan bakınca oww aşık olurum ben bu adama diyemem.
Hala girişken konuşkan biri olamadı.
Mayasında mı yok ben mi yapamadım.
Şimdi benimle çok mutlu bende çok seviyorum ve üzülmesini istemiyorum.ayrılırsam çok üzülür bende kahrolurum. 2 ay sonra aileleri tanıştıralım nişanımız olsun dedi bana...

Bu düşüncelerle siz yorumlayın ne yapmalıyım ben?
Su insanları değiştirmeye çalışmak ne asagilayici birsey iyi yönde de olsa. Şimdi alkolik olur Kumarbaz olur yada zarar verecek kotu huylari olur.tamam değiştir duzelt bu güzel birsey. Ama onun dışında olduğu gibi kabul edeceksin yada istemem deyip yoluna bakacaksin.

Bakın kişiliğini benliğini değiştirmeye çalışmadım. Beden dili eğitimi almıştım ve bunları öğrettim. Konuşurken şive olmamasına özel göstermesine mekanda çalışanlara hitap etmesini yürümesini, nasıl dik duruşlu bir insan olabileceğini öğrettim. Spor yap dedim hantal olma. Araba kullanamıyordu öğrettim ehliyet aldı. Bu tarz şeyler... bunlar Onur kırıcı şeyler değildi kendi küçük yerde yaşadığı için bilmediğini söyledi ve gösterdim hepsi bu
Tam olarak da kişiliğe hakaret kültürüne hakaret doğup büyüdüğü memleketine geleneklerine hakaret sivesi olan bir anadolu insanını avrupa insanına çevirmeye çalışıyorsun medeniyetin canı cehenneme. Herkes İtalyan olmak zorunda degil

Bakın kişiliğini benliğini değiştirmeye çalışmadım. Beden dili eğitimi almıştım ve bunları öğrettim. Konuşurken şive olmamasına özel göstermesine mekanda çalışanlara hitap etmesini yürümesini, nasıl dik duruşlu bir insan olabileceğini öğrettim. Spor yap dedim hantal olma. Araba kullanamıyordu öğrettim ehliyet aldı. Bu tarz şeyler... bunlar Onur kırıcı şeyler değildi kendi küçük yerde yaşadığı için bilmediğini söyledi ve gösterdim hepsi bu
Pardonda senin memleket nere Anadolu'nun insanı degilmisin annen baban avrupalimi

Zamanında eşi tarafından değiştirilmeye çalışılmış bir insanım. Seviyorum diye tamam dedim yapabildiğim kadar değiştim. Ama o kadar pişmanım ki. Aynaya bakınca kendimi göremiyorum. Bu ben değilim diyorum. Şimdi beni değiştirmeye çalıştığı için eşimden ve kabul ettiğim için kendimden nefret ediyorum.
Lütfen beğenmediğiniz insanları değiştirmeye çalışmayın. Ayrılın ama bu acımasızlığı yaşatmayın.

Su insanları değiştirmeye çalışmak ne asagilayici birsey iyi yönde de olsa. Şimdi alkolik olur Kumarbaz olur yada zarar verecek kotu huylari olur.tamam değiştir duzelt bu güzel birsey. Ama onun dışında olduğu gibi kabul edeceksin yada istemem deyip yoluna bakacaksin.

Katılıyorum
Konu sahibesi madem tarz giyinen erkek istiyor gitsin öyle birini bulsun alakasız birini bulup onu aşağılamak neden??? Gerçekten anlamıyorum bir insanı istediğin kalıba sokmaya çalışmaktansa galihazırda o kalıptan birini bulmak daha kolay.

Yalnız adam da çok ezik
Ben olsam ben buyum kızım senin için kendimi kasamam derdim
Adam ezikçe her şeye he demiş
Böyle biriyle asla olamazdım sağlam karakter benim için olmazsa olmaz
Ezikliginden değilde belki sevdiğinden kaybetmemek için kabul etmiştir adamda hatalı tabi

Uzayda muz yiyeyim çilek tadı gelsin gibi birşey bu.
Sen çok mu muhteşemsin de adamı değiştiriyorsun. Hani sen adamın kıyafetini saçını değiştiriyorsun bunlar kolay ama o senin zihniyetini değiştirebilir mi işte bu çok zor.

"Ayrılırsanız siz üzülür müsünüz?" Bence bu soru önemli.

190 lık adamlara aşık oluyosun lakin onlar da seni beğenmiyolar. bu kadının neresine aşık olacağız diyolar demek ki.
bence bundan ayrıl git bi yakışıklıdan sağlam bi kazık ye, bak o zaman nasıl aşık oluyosun buna.
Hiç terk edilmedim. Kazık da yemedim. İçi dolu karakterli uzun boylu bir adam bulamadım.karakterini beğendiğim sevdiğim adamın boyunu kısa buluyorum
Zira size göre terkedilmesi gereken bir kadınım.. hükmünüz ne üzerine bilemiyorum neden hoş alıımlı bir kadın olduğumu düşünmek yerine bu şekilde değerlendiriyorsunuz. Bu kadının Nesin'e aşık olacağız dediklerini düşünüyorsunuz.

Bu ne ukalaca laflar ?Fazlasiylami begeniyorsunuz kendinizi nedir. etrafimda egolu insanlar var bos diyorsunuzda kendi egonuza baktinizmi acaba?
Asik olmadiginiz anlatisinizdan bellli zaten bunu belirtmenizede hic gerek yoktu.!
Adami resmen bastan yaratmaya calisiyorsunuz kendi zevkinize göre ne hakkiniz var acaba?
Begenmiyorsaniz birakin hakkeden biriyle tanisip mutlu olsun kendi halinde.,

Hiç terk edilmedim. Kazık da yemedim. İçi dolu karakterli uzun boylu bir adam bulamadım.karakterini beğendiğim sevdiğim adamın boyunu kısa buluyorum
Zira size göre terkedilmesi gereken bir kadınım.. hükmünüz ne üzerine bilemiyorum neden hoş alıımlı bir kadın olduğumu düşünmek yerine bu şekilde değerlendiriyorsunuz. Bu kadının Nesin'e aşık olacağız dediklerini düşünüyorsunuz.
belki de burnuna igneyle saldirirlarken sesini cikaramadigin.icin boyle dusunuyordur :KK49::eğlence::KK53:

Senin tarzdaki insanları sevemiyorum ben
Kadınını da erkeğini de...uzaktan o kadar eğreti duruyorsunuz ki anlatamam...
Adama da yazık kendini sana beğendirmeye çalışıyor
Nasıl bir hata yaptığını henüz algılamamış

Yalnız adam da çok ezik
Ben olsam ben buyum kızım senin için kendimi kasamam derdim
Adam ezikçe her şeye he demiş
Böyle biriyle asla olamazdım sağlam karakter benim için olmazsa olmaz
Ezik demek gereksiz bir itham olmuş bana göre ezik biri değil. Yurtdışına gittiği bir seminerden dönüşte sevgilim söylediklerinde çok haklısın. Giyimimi değiştirmek daha modern olmak gerçekten daha farklı hissettirdi ve daha olumlu ilişkiler kurdum diyebilen bir insan. Daha öncede söyledim sevgilime yardımcı olduğum konular rencide edici değil yol gösterici nitelikteydi lütfen ne karakterinden şüphem var ne ezikliğinden bu itham beni üzdü.

belki de burnuna igneyle saldirirlarken sesini cikaramadigin.icin boyle dusunuyordur :KK49::eğlence::KK53:
Bu durumdan kız kardeşim hariç haberi olan Yok düzeltme işleminizde yaptırıyorum. Lütfen kendinize iş edinip konu başlıklarımdan belden aşagı yapmayın. Yaşadığım üzücü bir olayla bu konunun ne ilgisi var iyi niyetli bir tarafınızı göremiyorum. Polemik yaratmayın lütfen

"Ayrılırsanız siz üzülür müsünüz?" Bence bu soru önemli.
Ayrılamam seviyorum çünkü... aslında sorumun yanıtını bulmuştum ben ailem uzun genelde sanırım onlara tanıştırmaktan çekindim. Ama şimdi boyunu takıntı yapmaktan vazgeçmeye calışıyrm.

Uzayda muz yiyeyim çilek tadı gelsin gibi birşey bu.
Sen çok mu muhteşemsin de adamı değiştiriyorsun. Hani sen adamın kıyafetini saçını değiştiriyorsun bunlar kolay ama o senin zihniyetini değiştirebilir mi işte bu çok zor.
Zihniyetimde sıkıntı olmadığını düşünüyorum.

Bu durumdan kız kardeşim hariç haberi olan Yok düzeltme işleminizde yaptırıyorum. Lütfen kendine iş edinip konu başlıklarımdan belden aşagı yapmayın. Yaşadığım üzücü bir olayla bu konunun ne ilgisi var iyi niyetli bir tarafınızı göremiyorum. Polemik yaratmayın lütfen
bak ne diycem sana dis gorunusten daha cok bence icini doldur. erkekler sadecee disa bakmazlar. yurege akla da bakarlar. yukaridaki esprili kinayeyi bile anlayamiyorsun. direk yok o bilmiyor yok bu bilmiyor diye aciklama yapiyorsun. bana ne kimin bildiginden ve sana tavrindan.
bence fazla kendinle ugrasiyorsun. kendine guvenin ve begenin neredeyse yok ve bunu sadece kendini degil baskalarini da degistirerek gidermeye calisiyorsun.
amannn neyse bir dahaki sefer igneler kadar kendi icine de yuregine de aklina da bir bak oralarda bir yerde bir alev topuna donusecek bir kivilcim olmali yoksa yeni genclikten umudumu kesecegim. iyi gunler.

Back
X