Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su insanları değiştirmeye çalışmak ne asagilayici birsey iyi yönde de olsa. Şimdi alkolik olur Kumarbaz olur yada zarar verecek kotu huylari olur.tamam değiştir duzelt bu güzel birsey. Ama onun dışında olduğu gibi kabul edeceksin yada istemem deyip yoluna bakacaksin.Merhabalar
Tecrübelerinize güvenerek derdimi paylaşmak istiyorum. Ben 26 sevgilim 32 yaşında. Yaklaşık 1 buçuk yıldır sevgiliyiz. Hiç kavgamız ayrılığımız olmadı...Kendi halinde ailesiyle yaşayan giyimi kuşamı gösterişi sevmeyen bir kişiydi sevgilim.karakter olarak da o kadar dolu terbiyeli ve beni seven biri.
İlk başlarda arkadaştık ve benden ricası üzerine ben ona nasıl yürümesi gerektiğinden giyimine yüz mimiklerine saatine konuşmasına ayakkabısına her konuda yardımcı oldum. İşim gereği çok godoman ortamlarda olduğum için bu konulara bir haylice hakimim. Ve yine işim gereği etrafımda çok yakışıklı bakımlı insanlar olsa da içlerinin boş ve egolu olduklarını biliyorum. Uzun yıllar sevemedim onlardan birini.
Biz arkadaşken bana çok büyük bir iyiliği oldu, hakkını asla ödeyemem. Çok zaman geçmedi bana aşık olduğunu, ben onu sevmesem bile beni hep seveceğini de söyledi. Yalnızdım uzun zamandır sevgilim yoktu deneyelim dedim. Ve tam bir buçuk yıldır beraberiz. Hep üzerime titredi sevdi beni..
Ama kızlar öğreteni olduğumdan mıdır hala bir takım seyleri takıyorum.
1-Mesela boyunu hep uzun sevgililerim olmuştu 190 Lar da filan erkek arkadaşım 175 boylarında topukluyla ondan uzun oluyorum topuksuz benden biraz uzun.
2-Sonra kas yapmasını istiyorum emek veriyor ama sonucu yok.
3-ben girişken biriyim konuşlanım o ise sessiz sakin biri.
4-bir ortamda dans müziği çalarken kalk dinselim dediğimde ben edemem deyip sıkılan zoraki kaldırdım tabi
Çok değişti benim için ama hala dışardan bakınca oww aşık olurum ben bu adama diyemem.
Hala girişken konuşkan biri olamadı.
Mayasında mı yok ben mi yapamadım.
Şimdi benimle çok mutlu bende çok seviyorum ve üzülmesini istemiyorum.ayrılırsam çok üzülür bende kahrolurum. 2 ay sonra aileleri tanıştıralım nişanımız olsun dedi bana...
Bu düşüncelerle siz yorumlayın ne yapmalıyım ben?
Tam olarak da kişiliğe hakaret kültürüne hakaret doğup büyüdüğü memleketine geleneklerine hakaret sivesi olan bir anadolu insanını avrupa insanına çevirmeye çalışıyorsun medeniyetin canı cehenneme. Herkes İtalyan olmak zorunda degilBakın kişiliğini benliğini değiştirmeye çalışmadım. Beden dili eğitimi almıştım ve bunları öğrettim. Konuşurken şive olmamasına özel göstermesine mekanda çalışanlara hitap etmesini yürümesini, nasıl dik duruşlu bir insan olabileceğini öğrettim. Spor yap dedim hantal olma. Araba kullanamıyordu öğrettim ehliyet aldı. Bu tarz şeyler... bunlar Onur kırıcı şeyler değildi kendi küçük yerde yaşadığı için bilmediğini söyledi ve gösterdim hepsi bu
Pardonda senin memleket nere Anadolu'nun insanı degilmisin annen baban avrupalimiBakın kişiliğini benliğini değiştirmeye çalışmadım. Beden dili eğitimi almıştım ve bunları öğrettim. Konuşurken şive olmamasına özel göstermesine mekanda çalışanlara hitap etmesini yürümesini, nasıl dik duruşlu bir insan olabileceğini öğrettim. Spor yap dedim hantal olma. Araba kullanamıyordu öğrettim ehliyet aldı. Bu tarz şeyler... bunlar Onur kırıcı şeyler değildi kendi küçük yerde yaşadığı için bilmediğini söyledi ve gösterdim hepsi bu
Su insanları değiştirmeye çalışmak ne asagilayici birsey iyi yönde de olsa. Şimdi alkolik olur Kumarbaz olur yada zarar verecek kotu huylari olur.tamam değiştir duzelt bu güzel birsey. Ama onun dışında olduğu gibi kabul edeceksin yada istemem deyip yoluna bakacaksin.
Ezikliginden değilde belki sevdiğinden kaybetmemek için kabul etmiştir adamda hatalı tabiYalnız adam da çok ezik
Ben olsam ben buyum kızım senin için kendimi kasamam derdim
Adam ezikçe her şeye he demiş
Böyle biriyle asla olamazdım sağlam karakter benim için olmazsa olmaz
Hiç terk edilmedim. Kazık da yemedim. İçi dolu karakterli uzun boylu bir adam bulamadım.karakterini beğendiğim sevdiğim adamın boyunu kısa buluyorum190 lık adamlara aşık oluyosun lakin onlar da seni beğenmiyolar. bu kadının neresine aşık olacağız diyolar demek ki.
bence bundan ayrıl git bi yakışıklıdan sağlam bi kazık ye, bak o zaman nasıl aşık oluyosun buna.
belki de burnuna igneyle saldirirlarken sesini cikaramadigin.icin boyle dusunuyordurHiç terk edilmedim. Kazık da yemedim. İçi dolu karakterli uzun boylu bir adam bulamadım.karakterini beğendiğim sevdiğim adamın boyunu kısa buluyorum
Zira size göre terkedilmesi gereken bir kadınım.. hükmünüz ne üzerine bilemiyorum neden hoş alıımlı bir kadın olduğumu düşünmek yerine bu şekilde değerlendiriyorsunuz. Bu kadının Nesin'e aşık olacağız dediklerini düşünüyorsunuz.
Ezik demek gereksiz bir itham olmuş bana göre ezik biri değil. Yurtdışına gittiği bir seminerden dönüşte sevgilim söylediklerinde çok haklısın. Giyimimi değiştirmek daha modern olmak gerçekten daha farklı hissettirdi ve daha olumlu ilişkiler kurdum diyebilen bir insan. Daha öncede söyledim sevgilime yardımcı olduğum konular rencide edici değil yol gösterici nitelikteydi lütfen ne karakterinden şüphem var ne ezikliğinden bu itham beni üzdü.Yalnız adam da çok ezik
Ben olsam ben buyum kızım senin için kendimi kasamam derdim
Adam ezikçe her şeye he demiş
Böyle biriyle asla olamazdım sağlam karakter benim için olmazsa olmaz
Bu durumdan kız kardeşim hariç haberi olan Yok düzeltme işleminizde yaptırıyorum. Lütfen kendinize iş edinip konu başlıklarımdan belden aşagı yapmayın. Yaşadığım üzücü bir olayla bu konunun ne ilgisi var iyi niyetli bir tarafınızı göremiyorum. Polemik yaratmayın lütfenbelki de burnuna igneyle saldirirlarken sesini cikaramadigin.icin boyle dusunuyordur![]()
Ayrılamam seviyorum çünkü... aslında sorumun yanıtını bulmuştum ben ailem uzun genelde sanırım onlara tanıştırmaktan çekindim. Ama şimdi boyunu takıntı yapmaktan vazgeçmeye calışıyrm."Ayrılırsanız siz üzülür müsünüz?" Bence bu soru önemli.
Zihniyetimde sıkıntı olmadığını düşünüyorum.Uzayda muz yiyeyim çilek tadı gelsin gibi birşey bu.
Sen çok mu muhteşemsin de adamı değiştiriyorsun. Hani sen adamın kıyafetini saçını değiştiriyorsun bunlar kolay ama o senin zihniyetini değiştirebilir mi işte bu çok zor.
bak ne diycem sana dis gorunusten daha cok bence icini doldur. erkekler sadecee disa bakmazlar. yurege akla da bakarlar. yukaridaki esprili kinayeyi bile anlayamiyorsun. direk yok o bilmiyor yok bu bilmiyor diye aciklama yapiyorsun. bana ne kimin bildiginden ve sana tavrindan.Bu durumdan kız kardeşim hariç haberi olan Yok düzeltme işleminizde yaptırıyorum. Lütfen kendine iş edinip konu başlıklarımdan belden aşagı yapmayın. Yaşadığım üzücü bir olayla bu konunun ne ilgisi var iyi niyetli bir tarafınızı göremiyorum. Polemik yaratmayın lütfen