Arkadaşınız sakin ,sağlıklı bir ruh halinde konuşmaya hazır değilken zorla hemen o anda üstelik telefonda konuyu çözmeye çalışırsanız olayı iyice içinden çıkılmaz hale getirirsiniz.Biraz üstünden zaman geçsin , olay bir sakinleşsin o zaman bu konuyu karşılıklı çözüm odaklı ,soğukkanlı çözebilirsiniz . Sorunlu durumların telefonda tartışılması durumu daha ağırlaştırır.
bu biriki hafta evine gitmemen için özellikle böyle bişey uydurmuş olabileceği aklıma geldi. çok kötü niyetli bi düşünce olabilir ama ben erkeklere hiç güvenmediğimden aklımdakini yazayım dedim
keşke şu kalma durumları falan hiç olmasaydı. ya arkadaşlık edip arkadaşlığa uygun yaşanlamalı veya evlenip aynı evde yaşanmalı. adam gel bende kal dese bile sen 'böyle bişey hoş olmaz, bize yakışmaz ' desen arkadaşının gözünde de ailesinin gözünde de daha hoş olur şu an yaşadığın sorunları da yaşamamış olurdun.
Yapman gereken tek şey kesinlikle ve kesinlikle o arayana kadar asla ve asla arama keşke hiç ağlamasaydın ağlasan bile o telefonu kapatınca ağlayacaktın hiç ısrar etmeyecektin peki nasıl istersen diyecektin. Ah canım ah inan böyle yaptıkça ya bir tarafları kalkıyor ters tepki oluşuyor. Kesinlikle sen arama o tecrübe ile sabit. Kaçan kovalanırmış bu bilinen birşey.
Evet cok haklisiniz. O yuzden yuzyuze gorusmek istemistim,belki bugun degil ama en azindan yarin bi yarim saat bile olsa konusmaya ihtiyacim vardi. Bunu bile yapamayacak kadar kotu bir durumda olabilecegini anlayamadim, hala da anlayamiyorum.
arada gerçekten sevgi varsa
her şey yoluna girer merak etme, ama erkek arkadaşının bu kadar çabuk etkılenmesı iyi değil
anında el yapmış seni, baksana duruma.
O değil de beraber kalınınca illa birşey olması mı gerekiyor yani ne oluyor ki kalınınca + olsa bile bunu yapan iki kişi o zaman erkek kendisi içinde kötü düşünsün neden hakkında kötü düşünülen kişi kadın ? kötü düşündüğü bir kızıda götürüp ailesi ile tanıştırmaz herhalde...
Ah ah iste o kadar sogukkanli davranamadimo an tepem atti bu kadar umursamaz davraninca, bir de onceki gun telefonlarima cikmamasi falan dayanamadim iste ama dedigin gibi, bundan sonra aramicam, ondan beklicem kesinlikle..
Hazır olunca ,kafasını toparlayınca neler söyleyecek bakalım ?Zamanı o seçsin. Yaşadığı karmaşanın temel olarak sizinle ilgisi de olmayabilir.Olayları aklınızda köpürtüp büyütmek için çok erken.Yeteri kadar deliliniz yok şimdilik
Anlıyorum seni canım sen şimdi onu biraz kendi haline bırak kafasını toparlasın bazen olur böyle şeyler bizde yaşıyoruz sonra düzeliyor. Ayrıca inan bana erkekler ağlayan kadınlardan haz etmiyor. Güçlü ol karşısında ağlama tamam mı :) üzülme düzelir arada sevgi varsa ki eminim vardır ikinizde o kadar emek harcamışsınız kaç yıldır düzelir takma kafana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?