Sevgilimin tavri :( cok uzgunum..

acikadres

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
275
11
68
İstanbul
Merhaba arkadaslar..Erkek arkadasimla 2 senedir beraberiz.Ikimiz de calisan insanlariz ve ayri evlerimiz var.

Gectigimiz haftalarda erkek arkadasimin ailesi ziyarete geldi, onda kaldilar. Onun evinde benim birkac kozmetigim falan vardi heralde,bir sekilde haftasonlari benim orada oldugumu anlamislar. demisler ki eger annesi babasi bir sekilde hissederse sana olan saygilari azalir. Bu arada annem onu taniyor ama babamla bir tanisma durumu henuz olmadi. Bir kere 2 senedir hic bir sekilde ailem tarafindan boyle bir ima, irdeleme durumu olmadi.

Erkek arkadasim da bunu bildigi halde ailesinden etkilenmis heralde. Kendimi cok kotu hissettim, sanki kotu birsey yapiyormusuz gibi. Ben de heralde ailemi taniyorum, bu kadar zaman olumsuz birsey duymadim,sezmedim, heralde ailemin erkek arkadasimla ilgili kotu seyler dusunmesini istemeyecek ilk kisi benim zaten. Onlarin bu sekilde mudahale etmeleri,hem de daha onceden bildikleri halde, ve erkek arkadasimin da onlara laf soyletmeleri cok sinirimi bozdu.

Ertesi gun,yani dun aradim 3 kere, sevgilim telefonu acmadi. Ailesi de dun sabah gitti bu arada. Biraz once aradi, ne dese begenirsiniz, kendisini cok yorgun hissediyormus, haftasonu evde oturup dinlenmek istiyormus. Ben de konusmaya ihtiyacim oldugunu, kendimi cok kotu hissettigimi, konuyu acikliga kavusturamadigimizi soyledim. Normal zamanda olsa hic sorun etmem ama ortada konusmamiz gereken birsey var,kendimi cok kotu hissediyorum,aklima bin tane sey geliyo diyorum, buna ragmen hala bana evde durmak, toparlanmak istiyorum diyor. Ben de cok uzuldum, tutamadim kendimi telefonda agladim, sinirlendim, dedim ki sen konusmak istediginde bu sefer de ben konusacak durumda olacakmiyim. Burada kendimi yalniz basina cok kotu hissettigimi, konusmaya cok ihtiyacim oldugunu israrla soylememe ragmen umursamadi.

Kusura bakmayin, biraz uzun oldu. Fikirlerinize ihtiyacim var, su an ona cok kirginim ve kizginim. Bi insan bu kadar bencil, kati davranabilir mi ya. Kesinlikle aramayi dusunmuyorum. Sizce haksizmiyim?

Son düzenleme:
bu biriki hafta evine gitmemen için özellikle böyle bişey uydurmuş olabileceği aklıma geldi. çok kötü niyetli bi düşünce olabilir ama ben erkeklere hiç güvenmediğimden aklımdakini yazayım dedim

keşke şu kalma durumları falan hiç olmasaydı. ya arkadaşlık edip arkadaşlığa uygun yaşanlamalı veya evlenip aynı evde yaşanmalı. adam gel bende kal dese bile sen 'böyle bişey hoş olmaz, bize yakışmaz ' desen arkadaşının gözünde de ailesinin gözünde de daha hoş olur şu an yaşadığın sorunları da yaşamamış olurdun.

Arkadaşınız sakin ,sağlıklı bir ruh halinde konuşmaya hazır değilken zorla hemen o anda üstelik telefonda konuyu çözmeye çalışırsanız olayı iyice içinden çıkılmaz hale getirirsiniz.Biraz üstünden zaman geçsin , olay bir sakinleşsin o zaman bu konuyu karşılıklı çözüm odaklı ,soğukkanlı çözebilirsiniz . Sorunlu durumların telefonda tartışılması durumu daha ağırlaştırır.

Yapman gereken tek şey kesinlikle ve kesinlikle o arayana kadar asla ve asla arama keşke hiç ağlamasaydın ağlasan bile o telefonu kapatınca ağlayacaktın hiç ısrar etmeyecektin peki nasıl istersen diyecektin. Ah canım ah inan böyle yaptıkça ya bir tarafları kalkıyor ters tepki oluşuyor. Kesinlikle sen arama o tecrübe ile sabit. Kaçan kovalanırmış bu bilinen birşey.

arada gerçekten sevgi varsa
her şey yoluna girer merak etme, ama erkek arkadaşının bu kadar çabuk etkılenmesı iyi değil
anında el yapmış seni, baksana duruma.

biraz duygusal davranmışsın evet ama şu aşamada bence de yapman gereken tek şey üstüne düşmeyip beklemen,ikinizin de ailesi belli günler birlikte kaldığınızı biliyo, üstelik diğer kardeş temelli kız arkadaşıyla yaşıyo acaba ona karşı da bi eleştirileri oldu mu, ya da seninle ilgili bi çekincelerimi var, elbet arıcak aradığında bunları da sorarsın, hatta sevgilinin kardeşinin kız arkadaşıyla bu konuyu konuşabilirsin üstü kapalı bi şekilde, laf arasında söylemiş gibi, tabi muhabbetiniz varmı onu bilmiyorum

Evet cok haklisiniz. O yuzden yuzyuze gorusmek istemistim,belki bugun degil ama en azindan yarin bi yarim saat bile olsa konusmaya ihtiyacim vardi. Bunu bile yapamayacak kadar kotu bir durumda olabilecegini anlayamadim, hala da anlayamiyorum.

bu biriki hafta evine gitmemen için özellikle böyle bişey uydurmuş olabileceği aklıma geldi. çok kötü niyetli bi düşünce olabilir ama ben erkeklere hiç güvenmediğimden aklımdakini yazayım dedim

Tesekkurler cevap yazdiginiz icin, haklisiniz erkeklere guvenmek zor.. Ama benim ona bu konuda guvenim tam neyse ki..allah sasirtmasin.

Cevapladiginiz icin tesekkur ederim. Hakli olabilirsiniz, fikrinize saygi duyuyorum. En baslarda boyle bir durum yoktu, zamanla boyle gelisti. Biraz da buradaki sartlarimizdan dolayi oyle oldu. Erkek arkadasimin benimle ilgili hos olmayan birsey dusunmedigine eminim. Ailesi ile ilgili de bu zamana kadar olmadigini dusunuyordum, hatta beni takdir ederler, severler, cok sicak davranirlar hep. Yalniz bu son olaydan sonra ben de sizin gibi dusunmedim degil, acaba bu konu yuzunden olumsuz mu dusunduler..zaten bunlari konusmak istemistim ama bir turlu konusamadik iste..

Ah ah iste o kadar sogukkanli davranamadim o an tepem atti bu kadar umursamaz davraninca, bir de onceki gun telefonlarima cikmamasi falan dayanamadim iste ama dedigin gibi, bundan sonra aramicam, ondan beklicem kesinlikle..

O değil de beraber kalınınca illa birşey olması mı gerekiyor yani ne oluyor ki kalınınca + olsa bile bunu yapan iki kişi o zaman erkek kendisi içinde kötü düşünsün neden hakkında kötü düşünülen kişi kadın ? kötü düşündüğü bir kızıda götürüp ailesi ile tanıştırmaz herhalde...

Evet cok haklisiniz. O yuzden yuzyuze gorusmek istemistim,belki bugun degil ama en azindan yarin bi yarim saat bile olsa konusmaya ihtiyacim vardi. Bunu bile yapamayacak kadar kotu bir durumda olabilecegini anlayamadim, hala da anlayamiyorum.

Hazır olunca ,kafasını toparlayınca neler söyleyecek bakalım ?Zamanı o seçsin. Yaşadığı karmaşanın temel olarak sizinle ilgisi de olmayabilir.Olayları aklınızda köpürtüp büyütmek için çok erken.Yeteri kadar deliliniz yok şimdilik

arada gerçekten sevgi varsa
her şey yoluna girer merak etme, ama erkek arkadaşının bu kadar çabuk etkılenmesı iyi değil
anında el yapmış seni, baksana duruma.

Evet,beni rahatsiz eden bir konu da o oldu..kac yasina gelmisiz ne zaman beraber kalacagimiza karar verebiliriz, bazi seyleri biz de dusunuyoruz icerikli tabi daha yumusak bir dille bi aciklama yapabilirdi onlara. Hemen onlarin dedigine katilirmis gibi etkilenmesi beni hayal kirikligina ugratti acikcasi..

Evet yani ben haftasonu onla kalmam da gun icinde yine birsey yapacaksam yaparim, beraber kalip kalmamak neyi kanitliyor? Zaten dedigine gore bana degil ona kizmislar, benim ailem onla ilgili yanlis bisey dusunsun istememisler vs. kotu dusunme gibi bi durum tabi ki yok, dedigin gibi oyle bi durum olsa bu kadar zaman beraber olmazdik,ailesiyle de tanismazdim..

Ah ah iste o kadar sogukkanli davranamadim o an tepem atti bu kadar umursamaz davraninca, bir de onceki gun telefonlarima cikmamasi falan dayanamadim iste ama dedigin gibi, bundan sonra aramicam, ondan beklicem kesinlikle..

Anlıyorum seni canım sen şimdi onu biraz kendi haline bırak kafasını toparlasın bazen olur böyle şeyler bizde yaşıyoruz sonra düzeliyor. Ayrıca inan bana erkekler ağlayan kadınlardan haz etmiyor. Güçlü ol karşısında ağlama tamam mı :) üzülme düzelir arada sevgi varsa ki eminim vardır ikinizde o kadar emek harcamışsınız kaç yıldır düzelir takma kafana..

Evet, ben de ona birakicam..bakalim neler diyecek, neymis bu kadar kotu durumda olmasina sebep.

Cok sagol canim destegin icin, evet insallah ikimiz de daha fazla yipranmadan duzelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…