Sevgilimin tavri :( cok uzgunum..

Diger kardesle ilgili bir elestirileri oldu mu bilemiyorum, hatta erkek arkadasima bunu ornek verdigimde onlarin durumuun farkli oldugunu soyledi, cunku kiz arkadasi turk degil, ve sanirim kizin ailesi biliyor beraber yasadiklarini. Butun bunlari sorucam dediginiz gibi,kizla pek samimiyetimiz yok, onlar baska ulkede yasiyorlar.

bi yandan ailesi bi yandan sen erkek arkadasın bunalmış olabilir bence bi süre üstüne gitme ve sen arama o düzelince arar seviyosa zaten gönlünü alır hiç merak etme.

bi yandan ailesi bi yandan sen erkek arkadasın bunalmış olabilir bence bi süre üstüne gitme ve sen arama o düzelince arar seviyosa zaten gönlünü alır hiç merak etme.

Sagol canim, ailesi yuzunden bunalmasini anliyorum, ama ben ona her zaman destek oldum,dinledim, ayni zamanda cok iyi arkadasizdir da. Ailesi ile yasadiklarini hep bana anlatirdi, ben ona hep destek oldum,asla ailesini kotulemeden empati yapmasini saglayacak sekilde yardimci olmaya calistim. Benim anlamadigim onu bunaltacak birsey gercekten yapmadim. Belki de benim bilmedigin birseyler soyledi ailesi,bilemiyorum..ama bu sekilde dislanmis hissediyorum, ne olursa olsun benle konusmasini beklerdim. Neyse, beklicem artik yapacak birsey yok..

hiç üstelemeyin. aramayın siz de, arkadaşınız da kafasını toplasın. tamamen kendi duyguları ile hareket edip size yaklaşsın. eğer olumsuz çıkışları olursa, ailesi tarafından olumsuz bir şekilde etkilendiğini düşünürdüm önce(aile içi bir sıkıntıları yoksa)
yaşınızı başınızı almışsınız, aynı evde kalmanızda bir sakınca yok benim için. ailesi modern görünse bile bu durum pek modernlikle alakalı değil aslında. yani hoşlanmamış olabilirler ama bu konudaki fikirlerini belirtmelerine gerek yoktu, aileniz üzerinden de yorum yapmaları gereksiz. siz ailenizin ne tepki vereceğini, onlara söyleyip söylememeyi siz düşünmelisiniz. bence kendileri de hoşlanmamış olabilir bu durumdan. ama canınızı sıkmayın. aileler böyle şeyleri bilmese daha iyi. bilmeleri halinde yapacak birşey de yok. ikiniz de yetişkinsiniz sonuçta...

siz zamana bırakın, üstüne gitmeyin. erkekler sıcağı sıcağına olayı halletmeyi pek beceremeyebiliyor. hazır olunca size gelmesini bekleyin. ayrıntıları konuşursunuz. üzülmeniz gereken bir durum yok bence.

Tesekkur ederim, dediginiz gibi belki de benim ailemi one surduler ama aslinda kendileri hoslanmamis olabilirler..

Sevgilinin ailesi ''böyle birlikte yaşıyorsunuz ailesi duyarsa tepki gösterebilir artık işi resmileştirin'' manasında söylemiş olamaz mı?
Evlilik için ne düşünüyorsunuz bilemem ama sevgiliniz sizden zaman istemiş belki size evlenme teklif edecek düşünüyor.
Çokmu saçma düşündüm bilmiyorum ama iyi düşünelim iyi olsun .

Sagolun guzel dilekleriniz icin..keske dediginiz gibi olsa ama bana tek dedigi sey cok yorgunum,bu iki gun evden cikmak istemiyorum,kendimi iyi hissetmiyorumdu. Ileriye donuk bir iliski yasiyoruz ama evlilikle ilgili somut konusmalar,adimlar olmadi henuz.

Anlıyorum canım,ama dedigin gibi ailesi kafasını karıstırıcak bisey söylems olabilir.. Bekle ve gör hayırlısı..

bence başka bir sorun var, o dediği nedenden ötürü böyle bir tavır takınılmaz. açıkca söyleyemiyor ne yapacağını düşünüyor gibi.

sende benım gıbısın kafana takılan bır seyı anında çözmek ıstıyorsun ama goruyorumkı sen telefonda konusmaya ıhtıyacın oldugunu soyledıgın halde agladıgın halde hiç oralı olmamıs bayagı bır cool takılıyor beyfendı sakın arama ve yarın felan gorusmek ısterse de sen bır bahane bul...

bence başka bir sorun var, o dediği nedenden ötürü böyle bir tavır takınılmaz. açıkca söyleyemiyor ne yapacağını düşünüyor gibi.

Ben de anlayamiyorum, simdiye kadar her haftasonumuzu beraber gecirirdik. Yorgun oldugumuz zamanlarda da sakince evde oturur film izler hatta ayri ayri kitap bile okurduk. Onemli olan beraber vakit gecirmemiz,yorgunsa hadi kalk gezelim demicem sonucta,o da biliyor bunu. Butun haftasonu gorusmemek istemesi bana da baska bir sorun oldugunu dusundurtuyor ( ama ne olursa olsun, ailesi birsey bile demis olsa benden hemen uzaklasmasi hic hayra alamet degil. Bilmiyorum kuruntu mu yapiyorum..

Aynen oyle,bir sorun varsa bunu konusmak,anlamak istiyorum. Boyle birkac gun izin verelim birbirimize durumu bana su durumda sacma geliyor, hani buyuk bir tartisma yasasak neyse ama ortada birsey yokken boyle kendini geri cekmesine anlam veremiyorum. Aramicam tabi ki,kendi bilir,zorla bulusacak halim yok.

Şunu bir kez daha anladım ki karşı taraf konuşmaya hazır hissetmiyorsa ısrarda bulunmak itmekten başka bşey değil siz siz olun bu hatayı yapmayın aramasını bekleyin

modernlik anlayışına şaşırdım yani 2 kişi birbirine haram olan kişiler aynı evde kalıyor karışmıyorlar diye modernmi olunuyormuş ne saçma bi ailesiniz senin ailenin karışmaması dahada anormal bence bu ne saçma yaşayıştır ya erkek arkadaşının ailesi bence hiç yalnış yapmamış dogru söylemişler böyle şeyler kötü karsılanır burada yanlış olan sensin bi eregin evine gidip kalabiliyorsun yazık ya gerçekten seningibilere çok üzülüyorum

Öncelikle durumun için üzüldüm hep neden bayanlar mağdur ediliyor anlamıyorum (gerçekten sevenlerden bahsediyorum)
bizler ilişkiye başlamadan önce daha özgüvenli,gizemli oluyoruz erkekler için.
biraz ilişki ilerleyince erkekler sıkılıyor mu ne oluyorsa en ufak bir bunalımlarında hep kadınları harcıyor yok zaman isterler,yok bunaltma derler her durum için refuse ederler bayanları
öncelikle ailesi moderndir muhtemelen ama sevgili kıvamındakilerin aynı evde yaşaması bizim örf ve geleneklerimize göre genişlikle tabir edilir. modernlik böyle birşey değil sonuçta.
aile sana gayet iyi davranması filan hep hikaye diye düşünüyorum.
muhtemelen onlar evde durduğu süre boyunca erkek arkadaşının beynini yemişlerdir.
erkekler böyle aile ve sevgili/eş arasında kalınca çok bunalırlar.ve sonuçta sevgilis veya eşten uzaklaşırlar.
eğer seçimlerinin sonuçlarına katlanamıyor ve sorunu seninle aşmak varken bana müsade et diyorsa uzak durman bence daha yararlı. ve bir müddet bayaaaa uzak dur:)
eğer elindeyse tabi..aşk nedir bilirim ve çok acılı bişey bu durumlar

aslında bana kalsa evlenince bile aynı evler paylaşılmamalı arada bir görüşülsün o denli erkekler dğeişiyor yahu:)

Size ne ? Modernlik aynı evde yaşamak değilse de insanların birbirlerinin hayatına karışmamasıdır. Sanki burası dini site, siz de din alimisiniz. Ayrıca bu kadar dindar olan kişinin de başkalarına kötü söz söylemesinin de ne kadar günah olduğunu bilmemesi garip geldi

Erkeğe güven olmaz bakış açısını da hiç anlamıyorum sizin babanız da erkek değil mi??

Benim de sevgilim arada bir benim evimde kalıyor şimdi biz günah mı işliyoruz? Kötü bir şey yapmaya niyetli olan insan her yerde yapar canım bunu unutma.. Hem bu konu sahibinin hayatı bir de ailesine laf etmişsin, bu senin haddine değil.

Ben de senin gibi kendince dindar geçinip de her şeye karışan insanları anlamıyorum.

Konu sahibi ; bence de sevgiline zaman tanı. Baktın bir şeyler ters gidiyor, alıp karşına konuşursun. Üzülme ve sıkma canını :)

Biz devamli ayni evde yasamioruz sadece haftasonlari beraber kaliyoruz bu bir. Ikincisi benim ailemin bu durumdan alenen haberleri yok, sadece haftasonlarimi sorgulamiyolar bu da iki. Madem cevap yaziyorsunuz bari dikkatli okuyun. Ayrica dediginiz durumda bile olsaydik bu size aileme sacma deme hakkini vermiyor. Herneyse, buraya yazi yazarken bu tur bir cevap gelebilecegini de biliyordum, tesekkur ederim cevap yazma inceligini gosterdiginiz icin.

Tesekkur ederim cevabiniz icin..

sevgilinizin yasi 31 mi? 33 mü?? gecen yaz acdiginiz konuda yasi 33 diye yaziyorda sadece merak ettim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…