Sevgilimin tavri :( cok uzgunum..

"Onun da zamaninda beni yuzume telefon kapatmaktan daha cok uzecek sozleri oldu inanin." ne yapti? hakaret mi etti? hakaret ettiyse birakin gitsin zaten. Hakaret yoksa, ciftler kimi zaman gorus ayriligi yasar, ve cok ciddi sekilde tartisabilir. Ama suratina telefon kapamak ben seni de soylediklerini de dikkate almiyorum demektir, su an benim icin yoksun demektir.

Onceki mesajlariniza simdi tekrar baktim. Ozur dilediginize dair tek bir cumle yok, size gaz veren diger arkadaslarla birlikte ne hali varsa gorsun noktasinda takilip kalmissiniz. Ozur dilediginizi simdi soyluyorsunuz. Telefonda oldum bittim aglamalarini filan ozur saniyorsunuz galiba. Cocuklugu birakin. 28 yasindaymissiniz, yetiskin gibi davranin ve telefonu suratina kapadiginiz icin acik ve net sekilde ozur dileyin. Sonrasinda da yine iki yetiskin gibi sorunlarinizi konusun.

Ortada sevgi ve saygi varsa zaten (bahsettiginiz) sorun hallolur. Bunun olup olmadigini da en iyi siz bilebilirsiniz.

biraz geç olacak cvp vermek için ama bn yine de içimden gelenleri söyliim.
şimdi nasılsnz barıştnz mı bilemiyorum ama bn zaten barışmış olduğunuzu düşünerek bundan snraki zamanlar için nacizane fikrimi söyliim. anladığım kadarıyla görüştüğünz kişinin ailesi aslında o kozmetikleri gördüğünde senin ailen ne der diye düşünmedi. direk kendileri tepki gösterdiler. ne kadar modern olurlarsa olsunlar erkek tarafında bi kıskançlık olur. sevglnz blki sizden çok iyi bahsetti hep senden konuştu ister istemez onlarda da oğlumz elden gidiyor mantığyla araya biraz mesafe koyun demiş olabilirler bn kesnlikle bnu düşünyrm. erkek arkadaşında bunu sana direk söyleyememiş. -aferin iyi düşünmüş bunu- dolaylı yoldan senin ailen ne der yanlış düşünrler mi gbisinden çaktırmış biraz.
erkek arkadaşını anlıyorum o mağdur o konuda neden biliyomusun. erkekler saftır ne dersen ilk anlamını düşünrler altını üstünü pek düşnmezler. kmbilir ailesi ona ne kdr baskı yaptı neler söyledi nasıl dolduruşa gtrdiler. ama ööle kızarak değildir de he bööle tatlı tatlı seni de çok düşünen seven knuşmalarla aklını çelmişlerdir.
işte bu tarz aileler çok tehlikelidir! sana karşı yanındayken inanılmaz iyidirler oğullarının yanında sana çok iyi anlayışlı çok değer veriyormuş gbi de görünürler ama alttan alttan vrya ne laf sokmalar ne imalar ne göz süzmeler sen anlarsın ama eşin bunu hiiç anlamaz. ona bişey söylesen haksız olursun aa ama canım bk daha az once seni nekdr çok sevdklerini söölemediler mi sen haksızlık ediyon bnim anneme babama kardeşime falan filan. sen hem ailesnn yaptıklarına hemde eşinin seni savunmayışına hayıflanr durursun eşine küsersin o ailesne daha çok yaklaşır onlara daha çok değer verir çnkü saftrlar işin iç yüzünü anlayamazlar yüzüne gülününce hepten aptallaşırlar.
bu tip ailelerle başa çıkmak çok zordur gerçekten. kötü olsalar zaten içten dıştan kötü davranırlar eşinde bunu anlar sana anlayış gösterir destek olur hatta sen alttan alır yapılanları unutur iilik de edersen ailesne daha çok değerin artar filan eşinin gözünde ama bunlar ööle değil.
burda yapman gereken ne olursa olsun onun ailesni eşine anlatmaman ne olursa olsun. çnkü eşin senin kuruntu yaptğnı düşünecek onlarn tarafnı tutacak. içinden gelmese bile sende eşinin yanında ailesinin yüzüne gül canmlar cicimler filan ama gerçekte asla muhatap olma bunlarla çnkü hayatına karışmayı da çok sever bu tipler.
anlattğn olayda ısrar etmen iyi olmamış. snra knuşuruz dediği anda ok doğru diyosun ayy ailene de ayıp oldu onlar da yanlış düşnmesnler diye bi süre böyle olsun eevet evet filan deyip geçiştrseydin daha ii olurdu ama neyse.
sana en büyük tavsiyem erkeğin sonra dediği şey için asla ısrar etme. için içini yese de çatlasan da tmm de sus. daha olgun daha değerli ve de gizemli olursun.

Millet gene imam sayko luga baslamis. Kendi yapamadiklarinin acisini baskasindan cikariyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…