Sevgilimin tavri :( cok uzgunum..

Sakın arama şekerim.
Ben de yurtdışında yaşıyorum, haftasonlarını yalnız ve sıkıntıdan patlayarak geçirmenin ne demek olduğunu bilirim. Ailesi gittikten sonra içine yalnızlık çökünce aklı başına gelir, o saaten sonra ne yapacağını bırak kendi düşünsün.

arkadaşım herkes sizin inandığınız Tanrı'ya, dine inanmak ya da aynı değerlere sahip olmak zorunda değil. Birbirimizin yaşamlarına, tercihlerine, görüşlerine saygı duymak zorundayız. Siz kınadınız diye konu sahibi davranışlarını, düşüncelerini değiştirecek değil.

Konu sahibi, bence sevgilin ailesinden etkilendi. acaba evlilik için ona baskı yapmış olabilirler mi? belki de o yüzden bunaldı biraz?

Bana da ailesinden etkilendi gibi geliyor,yoksa niye yalniz kalicam diye bu kadar israr etsin evlilikle ilgili baski yapmis olabilirler mi bilemiyorum..annesi ona o kadar duskun ki sanki evlenmesini aksine pek istemez diye dusunuyodum..ama emin olamiyorum bir turlu,ne dusunecegimi sasirdim.

zamana bırakın bence .. sonra gor bak senın kalbını gene nasıl kazanıcak ıyı dusun ıyı olsun ama oncelıkle yapman gereken sabretmek ve aramamak :)

Kimse kimsenin özel yaşantısını yargılamak kınamak haddine sahip değildir. Harammış değilmiş size ne burada din ve ahlak dersi vermiyoruz kimseyi ilgilendirmez. Kimse kimsenin ailesine laf söyle hakkınada sahip değildir. Size ne ?

Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" * der Peygamber efendimiz bir hadisinde. Yani sizinde bir kız evladınız var belki de yada olabilir ben bir jinekologun yanında çalıştım üniye hazırlanırken ben 15 -16 yaşında ailesinin haberi olmadan hamile kalan yada annesi ile annesinin utana sıkıla afedersiniz ama kızlık zarını diktirmeye gelenler gördüm büyük konuşmamak gerek..

Sizin gibi ahlak abidesi kesilip din ve ahlak dersi verenlere sinir oluyorum ya. Burada kimse ile en ufak tartışmam olmadı ama böyle yazıları görünce sinir oluyorum. Konu sahibi arkadaşım kusura bakma konunun altında tartışmak bozmak istemem ama tutamadım kendimi

kendini bu kadar uzme. benim erkek arkadasimda boyle aynen. sorunlarimizi hemen cozemiyoruz o sakin kalmak istiyor bense hemen konusulsun cozulsun istiyorum.
baktim olmuyor bende rahat birakiyorum. 2gun sonra yoluna giriyor.
sende cok ustune gitme bu duruma uzuldugunu soyle ve birak o seni arasin.
biliyorum uzuluyorsun zor oluyor ama kendini de yipratma.
bu senin hayatin canin nasil yasamak isterse oyle yasarsin. kimse sana lafda edemez elestiremezde. ancak saygi duyabilir.
canini sikma icini rahat tut.

fazla üstüne gitme bekle bakalım...gerçekten kaçan kovalanıyor..biraz da sen uzak dur ondan tel.açarsa cevap verme...erkeklerin bu tip hareketleri çok sinir oluyor ailesinin ne dediğini bu kadar kafasına takıyorsa bu yaşta da yazık yani..hala kişiliği oturmamış demek.

burasi kadinlar kulubu ve burda kadinlar birbirimize yardim ederiz.
herkesin dini irki mezhebi yasayis seklu kendini ilgilendirir.
varsa bir yardimin konu sahibi icin yazin yoksa bizim kimsenin ozel hayatina laf etmeye hakkimiz yok...
hayat herkesin hayati cani nasil isterse oyle yasar. kimseyi ilgilendirmez...o yuzden sen kimse icin uzulme. seni ilgilendiren birsey yok.
haram helal konularinin yeri bence burasi degil....
burasi KADİNLAR KULUBU...

hara

Sagolun cevabiniz icin, sizin gibi yardimci olan herkese cok tesekkur ederim. Bugun biraz daha sakinim, dediginiz gibi ustune gitmicem, ben de kirildim zaten..

Arkadaşım bu site dayanışma için var köstek olmak için değil kimse kimseye günahı sevabı öğretemez hele ahlak dersi hiç veremez

açıkdares biraz kendi haline bırak onu arkadaşım sabırlı ol aramasını bekle sen aramadığın zaman o seni mutlaka arayacaktır merak edip üstüne gitme gidersen ters dönebilir

Evet canim, oyle yapmayi dusunuyorum. Ustune gidince ters tepiyor. Kafasina esince kaybolup esince geri gelemeyecegini ogrenmeli..benim duygularimin da onemi var, su hayatta tek bunalan o degil..

Deli oluyorum şu sözde müslümanlık taslayanlara ya. SİZE NE KARDEŞİM? Az saygı duyun insanların hayatına, karışmayın.
Canım, son gelişmelerden haberim yok ama arama. Kendi haline bırak, kötü de düşünme. Kendine iyi bak, yıpratmalarına izin verme.

Cok sagol canim, henuz bir gelisme yok..beklemedeyim, baska seylerle oyalanmaya calisiyorum.

Cok sagol canim, henuz bir gelisme yok..beklemedeyim, baska seylerle oyalanmaya calisiyorum.

gerçekten tuhaf su insanlar. tamam evlenmeden aynı evde kalmak dogru degıl sebebı ıse ılerıde olmadı ayrıldınız hatıralarınız daqha yogun acı vermesı daha cok sey paylasmanız ama aılesının bukadar abartabılecegı yada sevgılınızın bukadar kafasını karıstırabılecegı bırsey degıl..ınsallah hakettıgınız sevgıyı bulursunuz bırsure sessız kalın bakalım ne tepkı gosterıcek

acının yoğunluğu aynı evde yaşayıp yaşamamaya mı bağlı yahu,herkesin doğrusu yanlışı kendine diyelim ve soruna yoğunlaşalım, Dünyadaki tüm erkekler için geçerli kural üstlerine düşmemek gizemli olmak kaçmak onları cezbeder şeklindedir sanırım, bu yolda devam arkadaşım

Arkadaşım konunu okudum.

Kusura bakma ben buradaki diğer arkadaşlar gibi alıştıra alıştıra veya soft bir şekilde söyleyemeyeceğim.

En son söylenecek şeyi en başında söyleyeceğim kısacası:

Aile dolduruşu vs bin yalan, erkek arkadaşın sıkılmış, yavaştan arayı açmak, ayrılmak istiyor senden.

Yakında en sağlam klişelerden biri olarak "Biraz ara verelim/Kendi kendime kalmaya ihtiyacım var" vs de diyecek.

Üzgünüm ben her zaman doğruyu söylerim, kendime yapılmasını istemediğim şeyi bir başkasına yapmam çünkü.

Sevgiler

Cevapladiginiz icin tesekkurler. Ben henuz bu kadar olumsuz dusunmuyorum,insallah dediginiz gibi olmaz :/

Son düzenleme:
bence sevgilinin anlatmadığı ailesinin söylediği daha başka şeyler de var, veya bu konuyu başka türlü dile getirmiş olabilirler. senin onun evinde kalmana başka açıdan yaklaşmış olabilirler ve sevgilinin kafasını karıştırmış olabilirler gibi geliyor bana. kıza bak evinde kalıyor bizim örfümüze adetimize göre değil gibi sözlerle kafasına girmiş olabilirler.hatta ve hatta evlenmeye uygun olmadığını ima etmiş olabilirler. böyle düşünülmesine ben de çok kızıyorum ama genel Türk yaklaşımı böyle maalesef. hele de erkek aileleri bu konularda çok fenalar.bizim erkekler de malum anneci,annesi ailesi böyle konuşunca hemen kafası karışmıştır.ben de genel kanıya katılıyorum ve aramamanı beklemeni öneriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…