- 23 Ağustos 2012
- 51.863
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.541
- 898
modernlik anlayışına şaşırdım yani 2 kişi birbirine haram olan kişiler aynı evde kalıyor karışmıyorlar diye modernmi olunuyormuş ne saçma bi ailesiniz senin ailenin karışmaması dahada anormal bence bu ne saçma yaşayıştır ya erkek arkadaşının ailesi bence hiç yalnış yapmamış dogru söylemişler böyle şeyler kötü karsılanır burada yanlış olan sensin bi eregin evine gidip kalabiliyorsun yazık ya gerçekten seningibilere çok üzülüyorum
arkadaşım herkes sizin inandığınız Tanrı'ya, dine inanmak ya da aynı değerlere sahip olmak zorunda değil. Birbirimizin yaşamlarına, tercihlerine, görüşlerine saygı duymak zorundayız. Siz kınadınız diye konu sahibi davranışlarını, düşüncelerini değiştirecek değil.
Konu sahibi, bence sevgilin ailesinden etkilendi. acaba evlilik için ona baskı yapmış olabilirler mi? belki de o yüzden bunaldı biraz?
modernlik anlayışına şaşırdım yani 2 kişi birbirine haram olan kişiler aynı evde kalıyor karışmıyorlar diye modernmi olunuyormuş ne saçma bi ailesiniz senin ailenin karışmaması dahada anormal bence bu ne saçma yaşayıştır ya erkek arkadaşının ailesi bence hiç yalnış yapmamış dogru söylemişler böyle şeyler kötü karsılanır burada yanlış olan sensin bi eregin evine gidip kalabiliyorsun yazık ya gerçekten seningibilere çok üzülüyorum
burasi kadinlar kulubu ve burda kadinlar birbirimize yardim ederiz.modernlik anlayışına şaşırdım yani 2 kişi birbirine haram olan kişiler aynı evde kalıyor karışmıyorlar diye modernmi olunuyormuş ne saçma bi ailesiniz senin ailenin karışmaması dahada anormal bence bu ne saçma yaşayıştır ya erkek arkadaşının ailesi bence hiç yalnış yapmamış dogru söylemişler böyle şeyler kötü karsılanır burada yanlış olan sensin bi eregin evine gidip kalabiliyorsun yazık ya gerçekten seningibilere çok üzülüyorum
kendini bu kadar uzme. benim erkek arkadasimda boyle aynen. sorunlarimizi hemen cozemiyoruz o sakin kalmak istiyor bense hemen konusulsun cozulsun istiyorum.
baktim olmuyor bende rahat birakiyorum. 2gun sonra yoluna giriyor.
sende cok ustune gitme bu duruma uzuldugunu soyle ve birak o seni arasin.
biliyorum uzuluyorsun zor oluyor ama kendini de yipratma.
bu senin hayatin canin nasil yasamak isterse oyle yasarsin. kimse sana lafda edemez elestiremezde. ancak saygi duyabilir.
canini sikma icini rahat tut.
fazla üstüne gitme bekle bakalım...gerçekten kaçan kovalanıyor..biraz da sen uzak dur ondan tel.açarsa cevap verme...erkeklerin bu tip hareketleri çok sinir oluyorailesinin ne dediğini bu kadar kafasına takıyorsa bu yaşta da yazık yani..hala kişiliği oturmamış demek.
Deli oluyorum şu sözde müslümanlık taslayanlara ya. SİZE NE KARDEŞİM? Az saygı duyun insanların hayatına, karışmayın.
Canım, son gelişmelerden haberim yok ama arama. Kendi haline bırak, kötü de düşünme. Kendine iyi bak, yıpratmalarına izin verme.
Cok sagol canim, henuz bir gelisme yok..beklemedeyim, baska seylerle oyalanmaya calisiyorum.
gerçekten tuhaf su insanlar. tamam evlenmeden aynı evde kalmak dogru degıl sebebı ıse ılerıde olmadı ayrıldınız hatıralarınız daqha yogun acı vermesı daha cok sey paylasmanız ama aılesının bukadar abartabılecegı yada sevgılınızın bukadar kafasını karıstırabılecegı bırsey degıl..ınsallah hakettıgınız sevgıyı bulursunuz bırsure sessız kalın bakalım ne tepkı gosterıcek
Arkadaşım konunu okudum.
Kusura bakma ben buradaki diğer arkadaşlar gibi alıştıra alıştıra veya soft bir şekilde söyleyemeyeceğim.
En son söylenecek şeyi en başında söyleyeceğim kısacası:
Aile dolduruşu vs bin yalan, erkek arkadaşın sıkılmış, yavaştan arayı açmak, ayrılmak istiyor senden.
Yakında en sağlam klişelerden biri olarak "Biraz ara verelim/Kendi kendime kalmaya ihtiyacım var" vs de diyecek.
Üzgünüm ben her zaman doğruyu söylerim, kendime yapılmasını istemediğim şeyi bir başkasına yapmam çünkü.
Sevgiler
Cevabiniz icin tesekkurler. Ben henuz bu kadar olumsuz dusunmuyorum,insallah dediginiz gibi olmaz :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?