Sevgilimin tavri :( cok uzgunum..

var mı bir gelişme canım?

Aradi yine,acmayinca mesaj atti. Haftasonu akli yerinde degilmis, saatlerce ailesiyle konusup onlarla arasindaki sorunlari cozmesi gerekiyormus. Mesele evde dinlenmesi degilmis, ama benim karsima kendini toparlamadan cikmamasi gerekiyomus,ailesi cok sinirini bozmus vs. Ben de cevap attim, madem oyleydi o sekilde anlatsaydin, bulusacagimiz gun telefonlarima cikmamak saygisizlik, o kadar ihtiyacim oldugu halde bunlari bile anlatmadin. Kirginim,gorusmek istemiyorum kusura bakma yazdim. Ondan sonra bi gelisme yok henuz.

Bir gorus tabi ama cok da fazla yuz verme. Ben pek beceremem ama kendine ve duygularina hakim ol , ben bir de salak gibi aglarim sen sakin yapma :)

Evet canim, gorusucem eninde sonunda, ama bu sefer aglamak yok. Zaten aglayacagim kadar agladim o gun, artik daha sogukkanli konusabilirim :) hemen cocuk gibi sesim titriyor sinirim bozulunca yaa ben de kiziyorum kendime.

Evet canim, gorusucem eninde sonunda, ama bu sefer aglamak yok. Zaten aglayacagim kadar agladim o gun, artik daha sogukkanli konusabilirim :) hemen cocuk gibi sesim titriyor sinirim bozulunca yaa ben de kiziyorum kendime.

hakkında hayırlısı olsun canım :) ama bundan sonra sürt burnunu o gelsin ayağına sen gitme her haftasonu sokma yanına kendinede zaman ayır cepte die bakmasın :)

Yok canim olmadi maalesef.son attigim mesajdan sonra aramadi hic,konusmadik. Bu 3.gun olacak dusun.. Mesajima en azindan bir cevap verebilirdi ama tik yok. Hep boyle oluyor,sonra ariyor ama gunler gectikce ben daha cok sinirleniyorum arayasim gelmiyor. Tamam ben ona gorusmek istemiyorum kirginim su sebeplerden dolayi diye yazdim,ama bu durumda ondan bi ozur beklerdim,kirginligimi gidermesini beklerdim. Oyle iste, hala bisey yok yani, sinirim bozuk..

canım üzülme düzelince sende aynını yap umursama kendini değersiz hissettir

Mesaj attim beni kirmis olmanin onemi yok galiba diye. Oda cevap yazdi, aksine cok onemli oldugunu ve bu yuzden cok kotu hissettigini, cok kotu bir hafta gecirdigini soyledi. Ben de cok kotuyum dedim. Saatler sonra aradim, acmadi. Niye acmiyorsun konusmaya cok ihtiyacim var diye mesaj attim. Cevap olarak demis ki, kendime gelmeden konusmaya hazir hissetmiyorum, gecen sefer ki gibi herseyi batirmak istemiyorum,bunalimdayim biraz. Ben de ona anliyorum, ama konusmadikca daha cok buyumuyor mu, beraber sakince daha kolay halledemezmiyiz, sana ihtiyacim var yazdim. Cevap vermedi..

Kizlar yorumlariniz cok onemli, ben simdi ne yapmaliyim? Onun kotu durumda oldugunu bilmek beni kahrediyor. Yardim etmek istiyorum ama geri ceviriyor. Simdiye kadar hic boyle birsey olmamisti. En son goruselim dediginde keske gorusseymisim, onun ne kadar uzgun oldugunu anlayamamistim sizce kendi haline mi birakayim? Ya iyice kotu olup herseyden vazgecerse..lutfen bir akil verin..

bence bi daha ara açmazsa mesaj at bu belirsizlik benide huzursuzz ve mutsuz ediyor kendini konuşmaya hazır hissedince konuşuruz de ve zamana bırak canım senin yapabileceğin birşey yok şu aşamada

Senin Sevgilin Kendini naza çekiyor.. Ailesinin Gözünde kötü imaj bırakmıssındır kim bilir senin hakkında neler söylediler senin evine gelip kalan baskasının evindede kalmıstır Vb... Soğutmaya calısmıslardır onuda düşünce kaplamıstır... Bence Mesaj atma aramada üzerine düşme sonra bütün sorunlar sana kalır. bırak kendisi arasın görüşmek istesin ayağına gelsin... Derdi neymiş çok yakında anlarsın zaten...

Bazı insanlar önemli şeyleri normal ayarlarına geri dönünce konuşabilir.Kafaları dağınıksa ,aşırı duygusal bir dönemdeyse,uykusuzsa,hastaysa( belki de merkür geri gidiyor,mars zıplıyor karşı tarafın onları ittire kaktıra konuşturtmaya çalışma baskısı onları yorar, sinirlendirir; anlayışsızlık ve bencillik olarak görebilirler.Hadi hazır olmadıkları halde konuşmaya başladılar diyelim: yörüngede olmadıkları için karşı tarafı yanlış anlama ,kendinii eksik ya da yanlış ifade etme , daha çok kırma ve daha çok kırılma olasılığı oluyor.Önceki konular halledilmeden ,yeni sorunlar ,yeni duygusal kistler patlak verebiliyor.Ona şöyle bir not yazabilirsin :Amacım yormak değil ,hafifletmek . Fabrika ayarlarına tekrar dönünce , istediğin zaman buluşuruz ama konuşmak zorunda da değiliz , birlikte susabiliriz de.Senle sessizliği paylaşmak da güzel.Seni seviyorum .

Aramayın bence neden arıyorsunuz ki? Mesaj da atmayın. Biliyorum kolay değil ama sevgilinizin davranışı da hoş değil bana kalırsa. Ben aynısını yaşadım. Üstüne gittim aradım mesaj attım sonunda da terk edildim. O kadar tanıdık geliyor ki davranışları ve verdiği cevaplar anlatamam. Aynı şey olacak tabi ki demiyorum umarım da olmaz ama aramak mesaj atmak işe yaramıyor daha da kötü yapıyor sadece.

biz kadinlar her turlu naz kaprisi yapiyoruz ama esimiz sevgilimiz iki trip yapinca kisiligi oturmamis, birak burnu surtsun oluyor. kocaman cocuklarla birlikte oldugumuzu unutmyalim derim.

evet erkek arkadasiniz tlf.a cevap vermeyerek, yorgunum vs diyerek trip yapmis ama bastan hatali sizsiniz. ortada hakaret vs yokken telefonu suratina kapatmissiniz. ayni seyi o yapsa siz de tepki vermezmiydiniz? devam sayfalarin tumunu okumadim son durumu bilmiyorum ama bence ilk telefon firsatinda ilk sozleriniz hatanizi kabul edip ozur dilemek olsun. sonra yuzyuze gorusmek istediginizi soyleyin zaten ozurden sonra hemen yelkenleri indirecektir. karsilikli konusurken de ilk telefonda soylediklerinden ne hissettiyseniz neden kirildiysaniz onu konusursunuz.

haksiz oldugunuzda ozur dilemek size guc verir ve sevgiyi artirir, ozur dilemekten cekinmeyin.

Merakimi mazur görün, fakat yaslariniz 28 ve 31.

Ve iki senedir de berabermissiniz sanirim. Niye evlenmeyi düsünmüyorsunuz? Belkide aileler bunu istiyordur - özellikle karsi tarafin ailesi o yüzden bu sekilde bir cümle kurmuslardir.

Kusura bakmayin ama bu tamamen benim fikrim. Sanirim birazcik cocukca davraniyorsunuz. Siz telefonu kapatmissiniz yüzüne erkek arkadasinizin o degil. Hepimiz zaman zaman bi kac gün kafa dinlemeye ihtiyac duyuyoruz ve karsimizdakini
bazen istemeden de kiriyoruz. Fakat dedigim gibi siz kapatmissiniz yüzüne ortada büyütülücek bisey yokken. Sevgiliniz size hakaret etmemis sadece durumu fazla aciklamadan iki gün müsade istemis. Bence kapris yapmayi siz birakin.

Anlayisli olmak gerekir bazen.

bencede haksizsin hem suratina kapamissin hemde el ustunde tutulmak. istiyorsun bu ne perhiz bu ne lahana tursusu anlamadim

Hepimiz bazen duygusal tepkiler veremezmiyiz? Haksiz olabilirim, zaten telefonu kapattigim icin ozur dilemistim. Agla kendini kahret sen haksizsiz diyorsaniz onu yapiyorum zaten, gunlerdir uyku uyuyamiyorum,aglayip duruyorum. Onun da zamaninda beni yuzume telefon kapatmaktan daha cok uzecek sozleri oldu inanin. Ama ben boyle yapmamistim. Neyse, sagolun cevaplariniz icin.

bencede arama abla o hatasını anlar ve sana döner ilişkilerin bitmesine en büyük sebeplerden biride bu aileler oluyor zaten ya sana hem iyi davranıp hemde bu tarz şeyler yapmamaları lazım brde modern bir aileyse..

BU arada bi konu daha acmistin gecmis zamanda orda sevgilim 31 ben 26 demissin :)

Sevgilinin yasi hep sapit mi kaliyo orasini anlamadim.

Cünkü burda da sevgilinin 31 senin 28 demissin :)

BU arada bi konu daha acmistin gecmis zamanda orda sevgilim 31 ben 26 demissin :)

Sevgilinin yasi hep sapit mi kaliyo orasini anlamadim.

Cünkü burda da sevgilinin 31 senin 28 demissin :)

Yanlis yazmisim kusura bakmayin. Bu konulari actigimda gercekten cok kotu bir ruh haliyle aciyorum. O kafayla yanlis hesap yapmis olabilirim. Su an da yeterince uzgunum. Alay eder gibi cevap yazmaniza gerek yok..

Yanlis yazmisim kusura bakmayin. Bu konulari actigimda gercekten cok kotu bir ruh haliyle aciyorum. O kafayla yanlis hesap yapmis olabilirim. Su an da yeterince uzgunum. Alay eder gibi cevap yazmaniza gerek yok..

Yok estf. ben hayatim boyunca kimseyle alay etmedim etmemde. Sadece tam anlam veremedim o yüzden sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…