var mı bir gelişme canım?
Bir gorus tabi ama cok da fazla yuz verme. Ben pek beceremem ama kendine ve duygularina hakim ol , ben bir de salak gibi aglarim sen sakin yapma :)
Evet canim, gorusucem eninde sonunda, ama bu sefer aglamak yok. Zaten aglayacagim kadar agladim o gun, artik daha sogukkanli konusabilirim :) hemen cocuk gibi sesim titriyor sinirim bozulunca yaa ben de kiziyorum kendime.
Yok canim olmadi maalesef.son attigim mesajdan sonra aramadi hic,konusmadik. Bu 3.gun olacak dusun.. Mesajima en azindan bir cevap verebilirdi ama tik yok. Hep boyle oluyor,sonra ariyor ama gunler gectikce ben daha cok sinirleniyorum arayasim gelmiyor. Tamam ben ona gorusmek istemiyorum kirginim su sebeplerden dolayi diye yazdim,ama bu durumda ondan bi ozur beklerdim,kirginligimi gidermesini beklerdim. Oyle iste, hala bisey yok yani, sinirim bozuk..
Mesaj attim beni kirmis olmanin onemi yok galiba diye. Oda cevap yazdi, aksine cok onemli oldugunu ve bu yuzden cok kotu hissettigini, cok kotu bir hafta gecirdigini soyledi. Ben de cok kotuyum dedim. Saatler sonra aradim, acmadi. Niye acmiyorsun konusmaya cok ihtiyacim var diye mesaj attim. Cevap olarak demis ki, kendime gelmeden konusmaya hazir hissetmiyorum, gecen sefer ki gibi herseyi batirmak istemiyorum,bunalimdayim biraz. Ben de ona anliyorum, ama konusmadikca daha cok buyumuyor mu, beraber sakince daha kolay halledemezmiyiz, sana ihtiyacim var yazdim. Cevap vermedi..
Kizlar yorumlariniz cok onemli, ben simdi ne yapmaliyim? Onun kotu durumda oldugunu bilmek beni kahrediyor. Yardim etmek istiyorum ama geri ceviriyor. Simdiye kadar hic boyle birsey olmamisti. En son goruselim dediginde keske gorusseymisim, onun ne kadar uzgun oldugunu anlayamamistimsizce kendi haline mi birakayim? Ya iyice kotu olup herseyden vazgecerse..lutfen bir akil verin..
Aradi yine,acmayinca mesaj atti. Haftasonu akli yerinde degilmis, saatlerce ailesiyle konusup onlarla arasindaki sorunlari cozmesi gerekiyormus. Mesele evde dinlenmesi degilmis, ama benim karsima kendini toparlamadan cikmamasi gerekiyomus,ailesi cok sinirini bozmus vs. Ben de cevap attim, madem oyleydi o sekilde anlatsaydin, bulusacagimiz gun telefonlarima cikmamak saygisizlik, o kadar ihtiyacim oldugu halde bunlari bile anlatmadin. Kirginim,gorusmek istemiyorum kusura bakma yazdim. Ondan sonra bi gelisme yok henuz.
BU arada bi konu daha acmistin gecmis zamanda orda sevgilim 31 ben 26 demissin :)
Sevgilinin yasi hep sapit mi kaliyo orasini anlamadim.
Cünkü burda da sevgilinin 31 senin 28 demissin :)
Yanlis yazmisim kusura bakmayin. Bu konulari actigimda gercekten cok kotu bir ruh haliyle aciyorum. O kafayla yanlis hesap yapmis olabilirim. Su an da yeterince uzgunum. Alay eder gibi cevap yazmaniza gerek yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?