Sevgilimin tavri :( cok uzgunum..

oncelıkle evlenmeden bırlıkte yaşamak fikrine kesınlıkle karşıyım bunu belırteyım. bu modernlıkse eğer bunu kabul etmıyorum. Türk toplumunda yaşıyoruz. Erkek arkadaşınızın ailesi her ne kadar sizin deyımınızle modern sınıfınada gırseler oğullarının evıne gelıp kalan bırını gelın olarak ıstemeyeceklerdır kusura bakmayın. erkek arkadaşınızın aklına gıreceklerdır. erkek arkadaşınız bugun olmazsa bıle yakın bı zamanda ailesinin sözüne uyup sizinle yolunu ayıracaktır.
zaten bellı şartları oluşmuş 30 u geckın bır adam nıye evlenmez acaba....nıye evlensın kı. modern yaşıyor adam

canım bence dikkat et erkek milleti belli olmaz, arama o arasın ,annesi başka bi kız falan da önermiş olabilir bence birden bu kadar değişemez bi insan ...

Oncelikle vakit ayirip cevap yazdiginiz icin tesekkur ederim. Yalniz soylediklerinize katilmiyorum. Belki sizin cevrenizdeki 100 turk erkegi ve ailesinin 100u de boyle dusunuyor olabilir, ancak dunya uzerindeki butun turklerin turk toplumu gelenekleri catisi altinda deger yargilari oldugunu iddia edemezsiniz. Ben de bunu dogrulayan bir cok ornek gordum simdiye kadar.

Ikincisi de, 2 senedir beraber oldugu, ailesi ile tanistirdigi, sevdigini soyledigi kiz arkadasini sirf haftasonlari onunla kaliyor diye evlenmeye layik gormeyecek biriyse eger, onun istemesini birakin ben onunla evlenmeyi istemem oncelikle. Bu sekilde dusunmeyecegine de eminim.

Kimsenin iliskisi hakkinda da boyle ayrilacaktir, evlenmeyecektir gibi kesin hukumler verilmesini dogru ve gercekci de bulmuyorum. Yine de burada saygi cercevesinde yazilmis her yorumu ben de saygiyla karsilarim,katilmasam da. Sagolun yardimci olmaya calistiginiz icin. Sevgiler.

Son düzenleme:
Ya kız gelmiş burada bizlerden yorum istiyor yardımcı olmamızı istiyor bazılarınız aynı evde yaşamak mı kalmak mı falan gibisinden azarlamalar kınamalar... Herkes özgürdür istediğini yapar bırakın Allah yargılasın! kimsenin hayat tarzını yargılamak size düşmez insanlar nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın üstelik neyi kınarsanız da başınıza o gelir zaten emin olun.Canım gelelim senin sorununa arama onu bırak bakalım derdi neymiş sen kendini küçük düşürme ağırdan al sıkıntısı neyse söyleyecek.Zaten seviyorsa yanında olur üzme kendini

Son düzenleme:

Cok sagol canim,oyle yapmaya calisiyorum ben de..

Ya herkes birinin inancına göre yaşamak zorunda değil ya ?
Bence en büyük saygısızlık insanı bir kalıba sokmaya çalışmak.
Yargılamak ne haddimize insanları ?
İsteyen istediği gibi yaşar !!!
Erkek arkadaşında kalmaya kalıyorda sonradan mı dank ediyor.
Bence bahane yaptığı şey.

gayet normal anne faktörü var arada ...bence biraz zaman ver ikinizede bu sürecte arama biliorum cok zor ama yapman gereknın bu olduğu kanısındayım kırıldığını anlasın biraz

Gelisme var, iki kere aradi demin acmadim. Sesli mesaj birakmis, yarin aksam herseyi acikliga kavusturmak icin gorusmek istiyomus..ne yapsam,bulussam mi yoksa hic cevap bile vermesem mi bilemedim. Ben konusmak isterken o reddetmisti o kadar israrima ragmen,o yuzden ben de ayni seyi mi yapsam sizce?bi taraftan da kiyamiyorum belki cok uzgundu gercekten de..

hayatimla yada cevremde gorduklerimden yola cikiyorum
Cok modern ve beraber yasamayi dert etmeyen, iliskisinde ciddi, sadik erkeklerin bile kafasi karisiyor
aileler devreye girince
ben boyle bir sey sezdim
kendinizi yabanci kizla bir tutmayin
ve yuva kurmayi dusunuyorsaniz bu konuyu konusun
inanin hersey erkek arkadasinizda bitiyor

bende avrupada dogdum buyudum benimde ozgur bir hayatim oldu
ama burdaki turklerin mantalitesi buyuk oranda ayni
ne kadar rahat ve modern dedigim kadinin oglunun sevgilisine karsi sakaci ve sicakken
kizin olmadigi bir an Turkiyede ogluna tutacagi dugun salonundan bahsetti
turkiyedemi evlenecekler diye sordugumda
o kizdan bahsetmedigini nasil olsa evlenmeyeceklerini
turkiyede cok saygin bir ailenin kiziyla gorusturecekleriini anlatmisti
kadindan sogumus ve tiksinmistim o an
nittekim kadinin plani isledi
oglunu beraber tatile gidelm diye kandirip turkiyede kizla gorusturdu
flan...
bilmiyorum erkek anneleri tehlikeli bizim toplumumuzda

Son düzenleyen: Moderatör:

gorusun tabii trip atmayin ama lutfen cok duygusal tepkiler vermeyin
ailesinin dusuncelerinden memnun kalmazsaniz
onemli olan erkek arkadasinizin zihniyeti

Kaçan kovalanır emin ol, sen ne kadar üstüne düşersen o kadar geri teper...sende onun gibi umursamaz davran derim ben,....görüş ama öldüm bittim seni çok özledim modunda asla olma..bak asla diyorum...şu hayatta bir öğrendiğim şey varsa o da kaçanın kıymete bindiğidir.

umarım herşey düzelir ama erkeğe iyilik yaramaz nekadar süründürürsen okadar iyi olursun bence bundan sonra her haftasonunu ona ayırma ama bunu hemende yapma kısasa kısas gibi algılamasın vazgeçilmez olmadığını hissettir herkesin bir alternatifi vardır kimser vazgeçilmez değildir sizi kaybetme korkusunu yaşasın ozaman adam olur ama dediğim gibi her boş anınızı ona ayırmayın zaten cepte bana koşuo die düşünmesin :)

Cok dogru soyluyorsunuz,beni ne kadar kirdigini anlamasi gerekiyor. Birakicam o ugrassin,bugun de gorusmicem,boyle yapmak gerekiyor maalesef. Ailesine de kendisine de deger verdikce havalaniyorlar.

Son düzenleme:
sana yaptığının aynısını yap umursamaz davran sessizlik bazen en güzel cevaptır anlayabilene görüşürseniz de ağırdan al duygulanma güçlü dur karşısında hayat bu ya harbiden kaçan kovalanır kıymete biner...

Evet yaa insan gibi derdini sorunca,sorun cozmek isteyince kiymetli olmuyor da trip yapinca kiymetli oluyor.

haklısın...
bencede arama bırak o arasın hatta bi süre onun evinde kalma...
ne çabuk etkileniyomuş öyle...

Bir gorus tabi ama cok da fazla yuz verme. Ben pek beceremem ama kendine ve duygularina hakim ol , ben bir de salak gibi aglarim sen sakin yapma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…