- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi sekerkizcandy28
Evlenseniz bile hep bu supheyle yasayacan bencede bos verin hakinda daha hayirlisi olur bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu her anne soruyor, birşey diyemem. Sizin de eminim eğitiminiz ve mesleğiniz vardır. Olmasa da kendinizi aşağı görmeyin kimseden. Her insan bir değerdir. Ve bu değeri belirleyen şey bence para değil. Parası varsa da o parayla kendine nasıl yatırım yapmış bu önemli. Anneniz deseydi ki, aslında çok iyi bir adam, çok efendi, bu seferlik hatasını affedelim, bir daha yaparsa yüzüne bakmayız vs. O zaman düşünülebilirdi. Ama öyle demiyor işte.kimle görüşsem annem önce ne iş yapıyor diye soruyor
baban anneni tek gece tek gece hep aldattı galiba alışkanlık yapmışsa eğer.flört ettiğim kişi biriyle tek gecelik bir ilişki yaşamış benimmle flört ederken bu da benım kulağıma geldi ve soğudum ondan ayrılmaya karar verdim. sonuç olarak ayrıldım ve pişmanda değilim zaten kısa süreli bir ilişkiydi daha tanıma evresindeydik ayrıldım ama annemın dilinden kurtulamadım ben ondan nasıl ayrılır mışım bu fırsatı nasıl teper mişim 30 yasında bekar adam tabi ki tek gecelik şeyler yaşaması normalmiş bu da dert miymiş tek geceliği artık yaşamayan mı varmış bi daha böyle hem zengin hem bize göre ailesi olan birini nerede bulacakmışım benim yasımda bekar kalmamış artık böyle sıraladı bana hep... lütfen yol gösterin ben mi hata yaptım?
sen sevgilin varken tek gecelik ilişkiler yaşasan annen yine aman kızım yaşamayan mı var der mi?
nefret ediyorum bu toplumun ikiyüzlü ahlak anlayışından, en çok da hemcinsleriminkinden...
Yalnız şunu merak ettim tek gecelik ilişki yaşadığını nereden öğrendiniz???
Ben de bu gece yapicam evlenirsem kocama mahcup olmak istemem de annene.sana evlenınce mahcup olmamak için yapmış ne var bunda dıyor
öyle demiyor tek gecelikten ne olur sankı yapmayan erkek mı var sanıyorsun dıyorOnu her anne soruyor, birşey diyemem. Sizin de eminim eğitiminiz ve mesleğiniz vardır. Olmasa da kendinizi aşağı görmeyin kimseden. Her insan bir değerdir. Ve bu değeri belirleyen şey bence para değil. Parası varsa da o parayla kendine nasıl yatırım yapmış bu önemli. Anneniz deseydi ki, aslında çok iyi bir adam, çok efendi, bu seferlik hatasını affedelim, bir daha yaparsa yüzüne bakmayız vs. O zaman düşünülebilirdi. Ama öyle demiyor işte.
ortak bir arkadas söylediYalnız şunu merak ettim tek gecelik ilişki yaşadığını nereden öğrendiniz???
işte bende onu düşündüm ve tiksindimAnnenizin tavrı ne öyle ya, zengin de bilmem ne de. Siz evlenseniz adam sizi aldatsa zengin diye boşatmazdı da anneniz. Yemişim parasını, kızımı zengin adamların uçkuru için mi doğurdum? Mantıklı olanı yapmışsınız, benimle flört ederken tek gecelik ilişki yaşayan adamlarla işim olamaz benim şahsen. Ayrıca hastalık mı kaptı, kimbilir kimle beraber oldu bundan nasıl emin olayım da kendim de ilişki yaşayayım?
ortak bir arkadas söyledi
annesi yaşamayan mı var dediğinde doğru diyosun ben de yaşadım misal deseydı keşke