• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin tek gecelik ilişkisi

Eğer yanlız yaşayan bir erkekse tek gecelik ilişkileri bir alışkanlığa dönüştürmüş belli ki.Ayrılmakla çok doğru bir karar vermişsiniz evliykende %99 bu alışkanlığına devam ederdi.

Bi annenin böyle düşünmesi çok şaşırttı beni , her ne kadar sizi düşünerek söylese de yaşınızın ilerlemiş olması her taliple evlenmeniz gerektiği anlamına gelmiyor

Birsey merak ediyorum yorumları okudum da benimkisi arkadaşlar evli bayanlar sadece merak hanginizin kocasi evlendiginde bakir di?

Hadi adam pardon adam demisim

Annenin dedigine bak yaaa

Yarin obur gun kiz aldatilsa erkektir yapar der bu zihniyet

İyi yapmissin ayrilmakla annene gore kriterler farkli oldugu icin kacirmis gozuyle bakiyor

Sen en doğrusunu yapmışsın arkadaşım. Annenin sana destek olması gerekirken bu tavrından (ayrılmandan) dolayı seni eleştirmesi de bir garip geldi bana.

Annen ne derse desin iyi yaptın bu kararı vermekle bana göre. Bırak annen söylenip dursun.

İnşaAllah yüce Allah karşına hayırlı, Allah korkusu olan, sana karşı sevgisi, saygısı daimi olacak olan iyi bir insan çıkarır. O hayırlı insanla da hayırlı bir yuva kurarsın..

flört ettiğim kişi biriyle tek gecelik bir ilişki yaşamış benimmle flört ederken bu da benım kulağıma geldi ve soğudum ondan ayrılmaya karar verdim. sonuç olarak ayrıldım ve pişmanda değilim zaten kısa süreli bir ilişkiydi daha tanıma evresindeydik ayrıldım ama annemın dilinden kurtulamadım ben ondan nasıl ayrılır mışım bu fırsatı nasıl teper mişim 30 yasında bekar adam tabi ki tek gecelik şeyler yaşaması normalmiş bu da dert miymiş tek geceliği artık yaşamayan mı varmış bi daha böyle hem zengin hem bize göre ailesi olan birini nerede bulacakmışım benim yasımda bekar kalmamış artık böyle sıraladı bana hep... lütfen yol gösterin ben mi hata yaptım?

Flört ederken... kısa süreli bir ilişkiydi daha tanıma evresindeydik...

Yani henüz tam anlamıyla sevgili bile olmadığınız dönemde tek gecelik bir ilişki yaşamış.
Bu durumda ben anneni çok da haksız bulmadım. Doğruluğu bile belli olmayan bir sebepten, uygun namzeti kaçırmışsın diye düşünmüş.

Birsey merak ediyorum yorumları okudum da benimkisi arkadaşlar evli bayanlar sadece merak hanginizin kocasi evlendiginde bakir di?
Ne alakası var? Hey allahım...
Adamın bu hanım kızımızdan önce bir şeyler yaşamış olması sorun değil ki. Sorun hanım kızımızlayken bir ilişki yaşaması. Bakir olanlar da az da olsa vardır. Konunun ana fikri de hanım kızımızın annesinin parası için damat adayının yapacağı her türlü pisliğe kötülüğe göz yumacak olması. Bunu bir öğrense adam yapmayacağı kalmaz nasıl olsa parası için ses çıkarmayan erkektir yapar normal diyen bir kv adayı var.

önemli olan bizlerden önceki hayatlarında ne yaşadıkları değil , bir bayanla ilişkisi varsa hayatında olan bayana saygı duyacak ve yapmayacak arkadaşım , konu sahibinin annesi ve bekar sonuçta yapar diyenler gibiler yüzünden zaten bu erkekler kendinde bu hakkı görüyor. kız o çocuk hayatındayken tek gecelik ilişki yaşasaydı çocuk bunu öğrenseydi napacaktı ? pardon ya o erkek bu kız halbuki ikiside ilişkide aynı namusa sahip..

Seninle birlikteyken ilişki yaşamış, tek gecesi on gecesi yok. Seni aldatmış. Affetmemekle iyi yapmışsın. Anneni dinleme :)

flört ettiğim kişi biriyle tek gecelik bir ilişki yaşamış benimmle flört ederken bu da benım kulağıma geldi ve soğudum ondan ayrılmaya karar verdim. sonuç olarak ayrıldım ve pişmanda değilim zaten kısa süreli bir ilişkiydi daha tanıma evresindeydik ayrıldım ama annemın dilinden kurtulamadım ben ondan nasıl ayrılır mışım bu fırsatı nasıl teper mişim 30 yasında bekar adam tabi ki tek gecelik şeyler yaşaması normalmiş bu da dert miymiş tek geceliği artık yaşamayan mı varmış bi daha böyle hem zengin hem bize göre ailesi olan birini nerede bulacakmışım benim yasımda bekar kalmamış artık böyle sıraladı bana hep... lütfen yol gösterin ben mi hata yaptım?
Hata yapmadin annen klasik anne modeli
Kafaya takma senin huzurun her seyden onemli midesiz adami terk etmekle iyi yapmissin canim allah karsina iyi birini cikarsin ins.

Son düzenleme:
anneniz kim olursa olsun diye dusunup, parasi olan her adama sizi layik goruyor. Cok uzuldum. Daha evlenmeden aldatilmayi normallestirmeye calisan biri. Tek kisilik iliskilere inanmiyor belliki erkek yapar elinin kiri dusuncesinde biri.

Annenize hak vermedim. Siz iciniz nasil rahat edecekse oyle yasayin

Saçmalamayın tabi ki siz hata falan yapmadınız. Olması gereken tam olarak sizin yaptığınız, ben olsam ben de aynı şekilde davranırdım. İlginç olan bir kadın olarak annenizin verdiği tepki.

Benim esimin benden once iliskisi olmamisti
Ben anlamiyorum neden dalga gecer gibi yaziyorsunuz
Ben nasilsam evlenecegim kisinin de oyle olmasini isteyemez miyim? Gayet normal bi istek.
Konu burda bu degil aslinda ama belirtmek istedim bazi onyargilarin kirilmasi icin.

hersey para pul aıle degıl..bır kere yapan yıne yapar onun karakterınde var anlasılan .sız en ıyı kararı vermıssınız annenızı dınlemeyın

Back
X