- 22 Mayıs 2012
- 10.910
- 30.090
- 798
Eziklemedim ya gerçekten destek için açtıysa çok acı değil mi yazıkEzikledi
Siz her denileni yapar mısınız böyle? Damdan atla deseler atlayacak mısınız? Telefon karıştırmak ne zamandır söylenince yapılan bir şey oldu ya?telefon karıştırmak şöyle telefonuma gir istediğin zaman diyordu ama ben bunu bir kez daha yaptım ve bu sefer aşırı kızdı
bana bu 2 ay içinde kötü davrandı annemiz babamız bile biribirini tanıyordu. Yediğimiz içtimiz ayrı değildi ama bir anda sogudu. Telefon konusuna gelirsek bana her zaman rızam var bakabilirsin demişti bende ona her zaman verirdim ve hiç aramızda bozulmazdıErkek diye banlanacaksin ama seni küçümseyen, seni aşağılayan, dalga geçen bir insani neden sevgilim diye koluna takasin ki? İnsan sevgilisi ile birbirini yüceltmeli, dibe cekmemeli. Sizin ilişkiden bir b.k olmaz daha, ne uğraşıyorsun. Sen küstün diye ağlaması da güzel bir şey değil ki, zayıf karakter gostergesi.
İkinci olarak kimse kimsenin telefonunu karistiramaz. Aldattığından şüphelenirsin bakarsın ama bunun şüphesini yakıştığın kişiyi zaten kendine saygın varsa senin terketmen lazım
Sonuç olarak kız haklı. Zaten aklında 'ayrilsam mi / gecen yillarimiza yazık mi' diye savaş veriyormuş, işini kolaylastirmissin.
Yeni sevgilisiyle daha mutlu olur belki de.
Hayırlısı
Kendisine sordum rızan varmı bak diye o da var her zaman dediSiz her denileni yapar mısınız böyle? Damdan atla deseler atlayacak mısınız? Telefon karıştırmak ne zamandır söylenince yapılan bir şey oldu ya?
Ya niye bakma ihtiyacı hissediyorsunuz kardeşim? Amaç ne amaç?Kendisine sordum rızan varmı bak diye o da var her zaman dedi
Bu da bizim ayıbımız mı?Haziran ayından beri üyesin hemde
Aman sanki padisahin haremindeyiz, yazik kiz gariban bisey bu Sanem abi, bence dursun bi kenarda hcchxhHiçkimse de "hiii namahrem var" deyip yadırgamamış.
Ne güzel şeyler oluyor.
Sanem abi gırtlak kanseri olmus galibaBu da bizim ayıbımız mı?
Bu arada Sanem abi, bunları yaşamış biri olarak sen bir mucizesin.Eki Görüntüle 3230175
Bana senden sıkıldım hep erkek ortam istiyorum diyordu bende şüphelendim baktımKadını erkeği yok bu işin eğer sevgiliniz üst düzey devlet elemanı fln degilse ajan gibi, telefonunuzu kurcaladıgınız için bu denli sinirleniyorsa altında vardır bir bit yeniği. Suçluluk psikolojisi. Dikkat edin!
Bu arada ben sinirlenmezdim çok bana sorsan zaten verirdim ne gerek vardı derim üzülürüm… Güvensizlik göstergesi
Sanem abi bakire ciktiEziklemedim ya gerçekten destek için açtıysa çok acı değil mi yazık
Iyi yaptin kiz bosver, gözü kalanin gözü ciksin. Gerçi konuya pek uymadi ama idare etBana senden sıkıldım hep erkek ortam istiyorum diyordu bende şüphelendim baktım
Abii sen neler yaşamışsın yaaaBu da bizim ayıbımız mı?
Bu arada Sanem abi, bunları yaşamış biri olarak sen bir mucizesin.Eki Görüntüle 3230175
Ablam sal gitsin niye zorluyonBana senden sıkıldım hep erkek ortam istiyorum diyordu bende şüphelendim baktım
O kadar çok gereksiz bilgi vermiş ki sorunun ne olduğunu unuttum sonuna gelinceBu da bizim ayıbımız mı?
Dur ben yadırgayımHiçkimse de "hiii namahrem var" deyip yadırgamamış.
Ne güzel şeyler oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?