Sevgilimin telefonunu gizlice aldım diye ayrıldık. Bu bir ayrılık sebebi mi, ne yapmalıyım? (Erkeğim)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
telefon karıştırmak şöyle telefonuma gir istediğin zaman diyordu ama ben bunu bir kez daha yaptım ve bu sefer aşırı kızdı
Siz her denileni yapar mısınız böyle? Damdan atla deseler atlayacak mısınız? Telefon karıştırmak ne zamandır söylenince yapılan bir şey oldu ya?

bana bu 2 ay içinde kötü davrandı annemiz babamız bile biribirini tanıyordu. Yediğimiz içtimiz ayrı değildi ama bir anda sogudu. Telefon konusuna gelirsek bana her zaman rızam var bakabilirsin demişti bende ona her zaman verirdim ve hiç aramızda bozulmazdı

Siz her denileni yapar mısınız böyle? Damdan atla deseler atlayacak mısınız? Telefon karıştırmak ne zamandır söylenince yapılan bir şey oldu ya?
Kendisine sordum rızan varmı bak diye o da var her zaman dedi

Kadını erkeği yok bu işin eğer sevgiliniz üst düzey devlet elemanı fln degilse ajan gibi, telefonunuzu kurcaladıgınız için bu denli sinirleniyorsa altında vardır bir bit yeniği. Suçluluk psikolojisi. Dikkat edin!

Bu arada ben sinirlenmezdim çok bana sorsan zaten verirdim ne gerek vardı derim üzülürüm… Güvensizlik göstergesi. Demek ki karşı tarafa güvenmiyorsunuz bu hem onun hem sizin suçunuz

Kendisine sordum rızan varmı bak diye o da var her zaman dedi
Ya niye bakma ihtiyacı hissediyorsunuz kardeşim? Amaç ne amaç?
Güvenmiyorsanız ve kontrol etmek için bakıyorsanız, güvenmediğiniz kadınla ne işiniz var?
Kesin şimdi güveniyorum diyeceksiniz, o zaman niye telefonuna bakıyorsunuz?

Bana senden sıkıldım hep erkek ortam istiyorum diyordu bende şüphelendim baktım

Eski konularına baktım da erkeksen gerçekten ciddi hastalıkların var kadınlara bulaştırma riskin olduğu halde güvenli olmayan bir şekilde ve malesef reşit olmayan kızlarla ilişki yaşıyorsun ya da birçok çok eşli ve malesef reşit olmayan kadınla ilişkin var. Ya sa tam bir trolsun. İlk ikisi ise senden bir an önce kurtulur inş kız arkadaşın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…