- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.880
- 63
- 31
İşte ortama erkek girince böyle oluyor. Kalite anlayış yerlerde. Bir cümle ile tüm olayı anlattıklarını sanıyorlar hepValla ben de bisey anladiysam maymun olayim
Buna bende bi miktar incindimKimsede alıntı yapmamış
Ay estafurullahÖzür dilerimaklıma gelmedi.
Diyodu ki sevgilisinin telefonunu karıştırmış aldatıldığından şüphelenmiş. Orada da şüphelerini haklı çıkaran şeyler mi görmüş ne.
Kendisi "ben erkeğim" deyince, mevzuya pek hakim olamadık haliyle.
Aman yazdigindan bisey anlasilmiyodu zaten 1 yil icinde birliktelermis, 2 ay icinde cok eziklemis, 3 ay icinde telefonunu karistirdi diye yolmus sacini eline vermis, ben ona aile olmustum, kirginim minvalinde bisey bxhxhxBuna bende bi miktar incindim
Neyse konu geri gelmiş hadi iyisiniz:)Ay estafurullahama örgütlenelim bundan sonra ilk yazan alıntı yapsın hahah senem bide geçen sene üye olmuş yılan
Tabii örgütlenecegemiz konuya hasta olmadim desem yalan olur yalnız bxbxhxhAy estafurullahama örgütlenelim bundan sonra ilk yazan alıntı yapsın hahah senem bide geçen sene üye olmuş yılan
Canım dedi, kesin bana aşık.Biz erkeklere yardım etmiyoruz canım git burdan!
Kiz sende mi Sanem abisin bxbxvxh senelerin bir garip insani vxvxvxvvxCanım dedi, kesin bana aşık.
Telefonu da "efendim" diye açıyormuş. Kesin kölen olmak istiyorCanım dedi, kesin bana aşık.
Ya bi karar verin dağ gibi adam mi, cücük kadar velet mi, ikilem de kaldimTelefonu da "efendim" diye açıyormuş. Kesin kölen olmak istiyor
O değil de, dağ gibi adamı harcadılar iki dakikada. Banlanmış Sanem abi.
Ölünün arkasından cücük mü diyelim şimdi, ayıp.Ya bi karar verin dağ gibi adam mi, cücük kadar velet mi, ikilem de kaldim
Hah, ben de diyorum biz niye keyif almıyoruz?sanem abiabi biz burda erkek olanları kendimiz anlayınca eğleniyoruz ya kocaman yazmana ne gerek vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?