- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.601
- 138
Merhaba bugün erkek arkadaşımla cinsel anlamda yakınlaştık ve iç çamaşırı ile sürtme ilişkisi yaşadık. Acaba erkek kasık bölgesi ile kadın kasık bölgesi değerse hpv vb hastalıklar olabilirmiyim lutfen yardım.
Kiz daha çocuk bu, ne dayısı?Sanem Dayı telefon bahane başka erkekler şahane.
Yahu hiç mi film izlemediniz?Dur ben yadırgayımhiii namahrem varrrrrr aaaa dostlarrrr herkes masanın altına girdim çabuuuuk
Harbiden biz niye masanin altına saklanıyoruz, kulagindan tuttugum gibi sıpıtıp atarim valla küçük cocuk falan dinlemem, hiç gözünün yasina bakmam, aaaaa elin bacak kadar veledinin maskarasi olduk hemşireYahu hiç mi film izlemediniz?
Namahrem yere erkek girerse kadınlar masanın altına girmez, onu terlikle süpürgeyle falan kovalar.
He ya, bi de mikrobun teki çıktı.Harbiden biz niye masanin altına saklanıyoruz, kulagindan tuttugum gibi sıpıtıp atarim valla küçük cocuk falan dinlemem, hiç gözünün yasina bakmam, aaaaa elin bacak kadar veledinin maskarasi olduk hemşire
Gerçekten ya ne zamandır üye birde..Harbiden kimbilir ne tipler dolaniyo düşününce kadin kiliginda su kk da
Özür dilerimArkadaşlar ilk yorum yapacak kişi her zaman alıntı yaparak yazsın bak silmiş işte içeriği göremiyoruz
Bazen çok özel zamanlarımızı anlatıyoruz sadece kadınlar var rahatlığıyla, böyle şeylerle karşılaşınca insan bir tedirgin oluyor ya.Queen Teyze accessdenied neden önemsediniz ki kamufle olan diğer tipleri ben hala acıyorum yazık kız düşünsenize ya milleti trolleyeceğim diye hayatlarından zaman veriyorlar. Başka hiç işi gücü yok. Millet trollense ne olur trollenmese ne olur? Ama bu troller hayatlarından kaybediyorlar yazık
Bazen çok özel zamanlarımızı anlatıyoruz sadece kadınlar var rahatlığıyla, böyle şeylerle karşılaşınca insan bir tedirgin oluyor ya.
Yok kız güzel oluyo, bazıları acayip komik, seviyorum ben trolleri, arada renk oleyyoQueen Teyze accessdenied neden önemsediniz ki kamufle olan diğer tipleri ben hala acıyorum yazık kız düşünsenize ya milleti trolleyeceğim diye hayatlarından zaman veriyorlar. Başka hiç işi gücü yok. Millet trollense ne olur trollenmese ne olur? Ama bu troller hayatlarından kaybediyorlar yazık
Abi başka bir konuda ben bakireyim deyince, telefonu karıştırması bize masum göründüyse demek.Kimsede alıntı yapmamış
Ohoo neler neler seni çok üzerler tatlı kıssAmaninnnnnn irkekkkkkkkkk
Hemde nerdeyse bir senedir
Başka kimler varki
Muso cinsi trolleri bende seviyorum da bu çok kalitesiz bir trol konusu değmeyecek cinstenYok kız güzel oluyo, bazıları acayip komik, seviyorum ben trolleri, arada renk oleyyo
Haklısın ya oda var tabiİyide Queen ziyaretçi olarakta binlerce insan kayıt yapmasa bile okuyabilir. Hadi bu ezikmiş hayatta bir baltaya sap olamamış, burlarda oyalanıyor. Üye olmadan cümle alem görebilir
Jxhxhhxhxhxh sesli güldüm jcjxjxhxhAbi başka bir konuda ben bakireyim deyince, telefonu karıştırması bize masum göründüyse demek.
Kafamız çok karışık, üstümüze gelmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?